Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Γύρω στα 500 ευρώ . Δεν γίνετε εδώ στην Ελλάδα στέλνουν τα δείγματα εξωτερικό. 

Αν δεν είχες ποτέ εμφύτευση Κ έχεις εξετάσει μικροβιωμα κτλ μήτρας Κ οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι καλές ορμονικές πχ τότε έχει αξία να το κάνεις . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!!!

Τελεια σου πατουσιτσα. Με το καλο και τα αποτελεσματα τις ΠΑΠ Α.

Χαθηκα γιατι ειχα πολυ διαβασμα. Χθες παρουσιαζα την διπλωματικη μου. Καταφερα και επισημα και τελειωσα το μεταπτυχιακο μου!

συγχαρητηρια!!!ολα μαζι σε ηρθαν.:tongue::tongue: πτυχιο,μωρο!!!!.:P:p

κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!!

τα "έφτυσε" η σύνδεσή μου και δεν μπορούσα να μπω !!! σήμερα ήρθε ο τεχνικός και βουαλά:D:D

διάβασα τα νέα σας και χαίρομαι που είστε όλες καλά!!!:D

Ιπποκαμπάκι μου γερά και με αισιοδοξία!!!

πατουσίτσα όλλα καλά διάβασα;)

Νικάκι μου το έκοψε το χαπάκι τελείως,εμένα μου το έδωσε για να με βοηθήσει με το βάρος!!!

δομνίνα και εμένα μετά το συμβάν άργησε να μου έρθει η περίοδος, μην ανησυχείς θα έρθει!!;)

κριστάκι όλα καλά!!!!:D

magda,τουντς, blue_velvet,Ιολάκι,Vasdeli,mama, όλες καλά????

δεν διάβασα κανένα νέο απο mariaefi, είναι καλά??

σας φιλώ όλες και θα τα πούμε αύριο πρώτα ο Θεός και η σύνδεση χιχιχι:mrgreen:

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

CHRISTY ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ Κ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!

ΔΟΜΝΙΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΦΥΛΟ!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

Διαφημίσεις

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

CHRISTY ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΒΑΘΙΑ ΑΝΑΣΑ Κ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!

ΔΟΜΝΙΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ.ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΡΙΟ!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΦΥΛΟ!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

ολα καλα θα πανε,τον περασες τον κινδυνο,εσυ θα γεννησεις σε λιγο.:tongue::tongue::tongue:

ευχαριστω για τις ευχες σας,ελπιζω αυτη την φορα να ξαναπιασω και να το κρατησω.

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!

θα περιμενουμε mama για τα νέα σου!!!;)

ιπποκαμπακι μου κα θα ξαναπιάσεις και θα το-τα κρατήσεις!!!:-Dγερά και αισιόδοξα!!!!

Aντε κοριτσια... αυριο ειναι η μεγαλη μερα...

Εχω ραντεβου στο Ελενα, στο τμημα αποβολων.

Αντε να δουμε τι θα μας πουν και αυτοι.

ευχομαι να ακούσεις ευχάριστα κοριτσάκι μου!!!:D

θα περιμένουμε τα νέα σου!!!

τα υπόλοιπα κοριτσάκια που είστε και έχετε χαθεί???:confused:

Καλημερα! Κι εγω σημερα θα παω να κανω ενα υπερηχο. Ο γιατρος ηθελε να με δει 1 μηνα μετα την αυχενικη αλλα δεν υπηρχε περιπτωση. Εκλεισα ωραιοτατα σε ενα διαγνωστικο και θα παω να δω το μπεμπακι. Μετα απο τοσα που εχω περασει δεν μπορω να κανω ενα μηνα υπομονη για να δω το μπεμπε! ανησυχω....

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα! Κι εγω σημερα θα παω να κανω ενα υπερηχο. Ο γιατρος ηθελε να με δει 1 μηνα μετα την αυχενικη αλλα δεν υπηρχε περιπτωση. Εκλεισα ωραιοτατα σε ενα διαγνωστικο και θα παω να δω το μπεμπακι. Μετα απο τοσα που εχω περασει δεν μπορω να κανω ενα μηνα υπομονη για να δω το μπεμπε! ανησυχω....

κριστάκι καλημέρα!!! να μην ανησυχείς γιατί μαζί με σένα ανησυχεί και το κοριτσάκι σου!

θα πας και θα δεις οτι όλλα είναι καλά!!;)

εγώ αυριο θα πάω να κάνω αιματολογικές για προγεστερόνη και προλακτίνη που μου έγραψε ο γυναικολόγος μου!

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια..

Επιτέλους αδιαθέτησα χθες, ακριβώς 40 μέρες μετά το συμβάν... Το σύστημα λειτουργεί και ευτυχώς δεν πονάω καθόλου.. Έτσι θα πάω και στο ραντεβού που έχω με το γυναικολόγο την Τρίτη για να κάνουμε υπέρηχο και να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά και μετά θα είμαι στην ευχάριστη αναμονή για την περίοδο του Αυγούστου με την οποία θα ξεκινήσω την δεύτερη προσπάθειά μου που σίγουρα θα είναι πετυχημένη..

Υπάρχει φόβος και για πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι τόσο σημαντικό που δεν τον υπολογίζω καθόλου!

Ιπποκαμπάκι καλή αρχή κοπέλα μου.

Cristy φυσικά να πας και να δεις το μωράκι σου.. ούτε εγώ θα άντεχα στη θέση σου..

Άντζελα γλυκιά μου εσύ σε τι φάση είσαι;

L2qIp2.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ!!ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΙ!!!!!ΕΓΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΧΑΛΑΛΙ!!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΜΙΑΣ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...