Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

χαχαχα οχι δεν το ξεχασα σωσωκα χαχαχα μια χαρα ειναι το 45 σημασια δεν εχει ποσο αρχιζει αλλα πως διπλασιαζεται ποσες μερες εχεις καθηστεριση ?

οσο το αν θα ειμαι η επομενη θα ξερουμε σε 10 μερες μακαρι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

Διαφημίσεις

μακαρι,μακαρι,μακαρι!!!

3μερες καθυστερηση αλλα ειδα και πρηξιμο στο στηθος...εκει αρχισα να ψιλιαζομαι πως ισως......και τελικα .........

για να δουμε πως θα παει!!!!!

αντε να σε κολλησω!!!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

ηρθα πιο κοντα σου να κολησω χαχαχα

πολυ χαιρομαι για σενα κοριτσακι μου με τον γιατρο σου μιλησες?φιλισιν να περνεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

δεν το'χω σταματησει καθολου το φιλισιν!

ελα αγκαλιτσα σφιχτη σφιχτη...!!!!!που θα παει...;)

οχι θα του μιλησω τη Δευτερα γιατι λειπει σε επαγγελματικο ταξιδι.

ισως μου πει ν'αρχισω και ουλτροτζεσταν θα δουμε μαλλον ειναι πολυ νωρις ακομα!!!!!!:):):)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

αν του το'πα λεει με χιλια!!!!!!!χαρηκε αλλα δεν πεταει οπως την αλλη φορα,εχει φοβηθει να σου πω μετα απο αυτο που περασαμε και ειναι επιφυλακτικος!!!!!σ'ευχαριστω για την ευχη,σορυ που αργω να απαντησω αλλα μαγειρευω παραλληλα...θα κανω ενα γλεντι αυριο τρικουβερτο!

δεν πιστευω να χαιρομαι τσαμπα?

1a0fd6e0b8.png

ελα δεν θελω τετοια ολα ειναι μια χαρα να κανεις τρικουβερτο γλεντι αλλα να μην κουραστεις

να προσεχεις τωρα

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ρε συ παρτο χαμπαρι εισαι εγκυος κ ολα θα πανε καλα απο δω κ περα να εισαι ηρεμη

η παναγια θα ειναι στο πλευρο σου κανε τον σταυρο σου κ ευχαριστησε την παναιτσα που σου το εστειλε κ ολα θα πανε κατευχην

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσιαααααααα..........

ολες αυτες τις μερες ειχα μια ψυχολογια απαισια...παρολο που περιμενα να δω αν καρποφορησαν οι προσπαθειες ημουν εντελως απαισιοδοξη και τα'ειχα βαψει μαυρα!!!σημερα λογω καθυστερησης και ανυπομονησιας εκανα μια χοριακη της οποιας το αποτελεσμα μου ανακοινωθηκε πριν απο λιγο πριν απο λιγοοοο.......!!!!!!!

45...καλο εε??

αρχισα παλι να πεταω στα συννεφα συγκρατημενα βεβαια...!:)

Μπράβο καλή μου!!! Συγχαρητήρια!!!!:D

Όλα θα πάνε καλά, θα δεις!!! Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να προσέχουμε.... Με το ζάχαρο τι κάνεις τελικά;

(Αχ παραδίδω σκυτάλη, είμαι πολύ συγκινημένη!!!! Άντε να δούμε εσύ σε ποιαν θα την παραδώσεις!!!:D)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ολες αυτες τις μερες ειχα μια ψυχολογια απαισια...παρολο που περιμενα να δω αν καρποφορησαν οι προσπαθειες ημουν εντελως απαισιοδοξη και τα'ειχα βαψει μαυρα!!!σημερα λογω καθυστερησης και ανυπομονησιας εκανα μια χοριακη της οποιας το αποτελεσμα μου ανακοινωθηκε πριν απο λιγο πριν απο λιγοοοο.......!!!!!!!

45...καλο εε??

κοριτσάκι μου σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!!

μία εύκολη και τελειώμηνη εγκυμοσύνη με ένα γερό και υγειές μωράκι!!!!:D:D:D Πόσο χαίρομαι και ταυτόχρονα παίρνω θάρος για να προχωρίσω και εγώ.

τα υπόλοιπα κοριτσάκια καλά?? εύχομαι πάντα ευχάριστα σαν και του Νικακιου!!!!

tountsακι μου χαίρομαι που εμφανήστικες!!! Μία απο τα ίδια είμαι και εγώ αυτές τις μέρες! όσο έρχετε η ημερομηνία αυτή:confused: βλέπω και κάτι όνειρα??

ο άντρας μου μου είπε οτι στον ύπνο μου φώναζα το όνομα τις μπέμπας μας:(:(:(

αλλα να μην σας μαυρίζω την καρδιά, τώρα χαιρόμαστε για το Νικάκι!!!

...και να σου πω και κατι ακομα αυριο εχω γενεθλιαααα.........

μαλλον ειναι το δωρο μου!!!

νικακι μου χρόνια πολλά και στα 100 κοπέλα μου!!!!!

και του χρόνου με το μπεμπάκι σου αγκαλίτσα εύχομαι!!!!!:-D:grin::-D

όσο για δώρο νομίζω οτι πήρες το καλήτεροοοοο!!!!!!

45...καλο εε??

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Νικακι συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα γερο στρουμπουλο μωρο!!!!!!!

Αυτη τη φορα θα πανε ολα τελεια γιατι βρηκες τι εφταιγε, να ακολουθεις τις οδηγιες του διαβητολογου σου και ολα θα πανε κατέυχην!!!!!

Μου ειχες στειλει πμ αλλα δεν αξιωθηκα να απαντησω η γαϊδαρα!Μετριεμαι καθε πρωι νηστικη και 1 ωρα μετα το γευμα, πρωι μεσημερι βραδυ!

Τελειο ειναι το 45, εγω ξεκινησα με 30!! Το θεμα ειναι να διπλασιαζεται!!!!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...