Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

σ'ευχαριστω πολυ πολυ!!!να 'σαι καλα και σε λιγο καιρο να χαιρομαστε με τη δικη σου χαρα,να χοροπηδαμε...:) μακαρι να πανε ολα καλα και για σενα και για μενα και για ολες μας....να γινει το καφε μας γεματο με κοιλιες φουσκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μακάρι, Νικάκι μου.

Για την ώρα είναι πολύ γουρλίδικο το καφέ μας, έχει γεμίσει εγκούλες και όλες πάνε τέλεια, φτου φτου!

Διαφημίσεις

........

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Μακάρι, Νικάκι μου.

Για την ώρα είναι πολύ γουρλίδικο το καφέ μας, έχει γεμίσει εγκούλες και όλες πάνε τέλεια, φτου φτου!

...ετσι ειναι οπως τα λες:D

παντως εμενα με εχετε βοηθησει ολες σας πολυ!!!!ακομα και τωρα σ'αυτη την απιστευτη χαρα το ξερει μονο ο αντρας μου και το καφε μας!:-D

1a0fd6e0b8.png

σορυ βρε κοριτσια ηθελα να το γραψω στο ανεμων και υδατων και το εγραψα εδω.ειναι λιγο ακυρο με αυτα που συζητατε γι αυτο το εσβησα.σορυ ε;

Μόνο με την καρδιά βλέπεις καλά.Την ουσία δεν την βλέπουν τα μάτια,επανέλαβε ο μικρός πρίγκιπας, για να το θυμάται.

566b716e1f.png?html%22

...όμως για χάρη σου μπορώ ως το πρωί να τραγουδάω....αντρούλη μου είσαι όλη μου η ζωή!

Διαφημίσεις

Νικακι μου μπραβο κοπέλα μου τελεια τα νεα σου!!!!!! Ολα θα πανε καλα όντως το καφε μας ειναι πολύ γουρλίδικο!!!! φτου φτου

Ιολάκι αντε να χαρούμαι και στην δικιά σου χαρα!!!! Να χοροπηδήξουμε όπως λεει κα το Νικάκι!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙ

Παπακι λογικό ειναι να μπερδευεσε όλη μια μεγάλη παρέα γίναμαι:):):)

Καληνυχτα κορίτσια!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Νικακι μου μπραβο κοπέλα μου τελεια τα νεα σου!!!!!! Ολα θα πανε καλα όντως το καφε μας ειναι πολύ γουρλίδικο!!!! φτου φτου

Ιολάκι αντε να χαρούμαι και στην δικιά σου χαρα!!!! Να χοροπηδήξουμε όπως λεει κα το Νικάκι!!!ΧΙΧΙΧΙΧΙ

Παπακι λογικό ειναι να μπερδευεσε όλη μια μεγάλη παρέα γίναμαι:):):)

Καληνυχτα κορίτσια!!!!

ευχαριστω...ακομη δεν το πιστευουμε!που να δεις τον αντρα μου:D(colgate)!!!!!!!!!!!!!

εσυ ενταξει με το κυνηγητο??;)

1a0fd6e0b8.png

τελεια κι εγω θα ξαναμπω αργοτερα........!καλη προσπαθεια!!!!!!

καλημερα!!!:P:p:p:p

νικακι,με 350 μηπως περιμενεις και αλλα συμπτωματα????:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ανδριανα μου δυστηχως δεν μπορω να πιασω τωρα φυσιολογικα γιατι τα ωαρια θα σπασουν στο εργαστηριο πλεον.

που να ειμαι βρε εχθες!!!:?:-?:?:-?πλενω κουβερτες,μαγειρευω,καθαριζω γιατι την αλλη εβδομαδα θα κατεβω αθηνα.

νικακι μου σ'ευχαριστω που προσευχεσαι και για εμενα.και εγω το πασχα στον αγ.σπυριδωνα προσευχηθηκα για ολες και ειδες!! οι μισες γκαστρωθηκαν.:P:mrgreen::P:mrgreen:.

τωρα τα νεα μου.πηγα στο γιατρο,εχω 14 ωαρια και τα 7-8 ειναι μεγαλα. και μεχρι την ωοληψια θα μεγαλωσουν κι'αλλο.απο 22 χιλ. μεχρι 9 χιλ.υπαρχει περιπτωση να κατεβω και την παρασκευη ή την δευτερα.περιμενω τηλ.απο αθηνα.

Διαφημίσεις

κοριτσάκια μου καλημέρα σας!!!

Νικάκι μου τέλεια χοριακή, εύχομαι και μία τέλεια εγκυμοσύνη με ένα υγειές μπεμπάκι;)

ιπποκαμπάκι μου καλη επιτυχια!!!! και εγώ Δευτέρα πρώτα ο Θεός θα είμαι Αθήνα!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια καλά??:D πολύ ζέστη ρε κορίτσια!!!:? και δεν μπορώ να κάνω και μπάνιο:(

εμένα οι εξετάσεις μου βγήκαν καλές και ο θυρεοειδίς μου κοντεύει να τακτοποιηθεί!!! ο γιατρός μου μου είπε να μην περιμένω πολύ και να ξεκινήσω προσπάθειες σύντομα!! εγώ πάλι φοβάμαι:? θα δούμε......:rolleyes:

κοριτσάκια μου καλημέρα σας!!!

Νικάκι μου τέλεια χοριακή, εύχομαι και μία τέλεια εγκυμοσύνη με ένα υγειές μπεμπάκι;)

ιπποκαμπάκι μου καλη επιτυχια!!!! και εγώ Δευτέρα πρώτα ο Θεός θα είμαι Αθήνα!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια καλά??:D πολύ ζέστη ρε κορίτσια!!!:? και δεν μπορώ να κάνω και μπάνιο:(

εμένα οι εξετάσεις μου βγήκαν καλές και ο θυρεοειδίς μου κοντεύει να τακτοποιηθεί!!! ο γιατρός μου μου είπε να μην περιμένω πολύ και να ξεκινήσω προσπάθειες σύντομα!! εγώ πάλι φοβάμαι:? θα δούμε......:rolleyes:

στον γιατρο τι να κανεις? μπανιο γιατι δεν κανεις?:confused::confused:

angela μου , πρεπει να τα ξεπερασεις,περασες πολυ δυσκολα,αλλα πρεπει να συνεχισεις την ζωη σου και να δωσεις χαρα στον εαυτο σου,στον αντρουλη σου,και στους δικους σου.αμα εχεις βρει το προβλημα και λυνεται καλο ειναι να προχωρησεις.εσυ ξερεις καλυτερα.

κορίτσια καλημέρα και από μένα....είμαι και στο πότε θα γίνω μανούλα...η ιστορία μου έχει ως έξής...παραλίγο να ξαναγίνω μανούλα τρίτη φορά (έχω 2 παιδάκια, 4 και 2 ετών). τελευταία περίοδο είχα 27.04. 26.05 έκανα χοριακή που ήταν 29 μονάδες η οποία παρόλα αυτά αυξήθηκε κατά το επιθυμητέο. την προηγούμενη εβδομάδα (9.07) είδα σάκο μικρό αλλά είδα. Χτες το πρωϊ ξύπνησα με ένα περίεργο συναίσθημα, σαν κενή, το στήθος μου ψιλοξεπρήστηκε, και είχα και λίιιιιιιιιγο καφέ. Πήρα το γιατρό μου και μου είπε να πάρω utrogestan και να πάω την επόμενη εβδομάδα στο προκαθορισμένο μας ρ/β. Εγώ παρόλα αυτά του είπα ότι θέλω να με δεί άμεσα, πήγα λοιπόν και με ενδοκολπικό είδαμε σάκο, πάλι μισό σε μέγεθος από ότι θα ήθελε, χωρίς εμβρυικά στοιχεία. Μου είπε να κάνω υπομονή μέχρι τη δευτέρα μήπως λίγο μεγαλώσει, να παίρνω τα χάπια μου και να πάω προετοιμασμένη όμως για το ενδεχόμενο της απόξεσης. Από σήμερα έχω λίγο περισσότερα καφέ και πιο πολλά πονάκια περιόδου. Μου είπε να κάνω χοριακή μπας και έχει πέσει, και πάει να το δουλέψει ο οργανισμός από μόνος του. Σήμερα λοιπόν θα κάνω τη χοριακή. Πείτε μου, ιστολογικές κάνατε όλες? Θα πρέπει να κάνω?Περίοδος πότε σου έρχεται μετά την επέμβαση.Και κλασσικά, πότε μπορείς να ξαναπροσπαθήσεις?

Αυτα

mIdZp3.png

στον γιατρο τι να κανεις? μπανιο γιατι δεν κανεις?:confused::confused:

angela μου , πρεπει να τα ξεπερασεις,περασες πολυ δυσκολα,αλλα πρεπει να συνεχισεις την ζωη σου και να δωσεις χαρα στον εαυτο σου,στον αντρουλη σου,και στους δικους σου.αμα εχεις βρει το προβλημα και λυνεται καλο ειναι να προχωρησεις.εσυ ξερεις καλυτερα.

δεν θα πάω στο γιατρό, ο αντρούλης μου θα πάει να πάρει ένα χαρτί για την δουλειά του και θα πάω παρεούλα του!!:-D

όσο για το άλλο δεν είναι αυτό το θέμα αν το ξεπέρασα, απλά τώρα ξέρω και έχω φοβηθεί!!!!! πρόβλημα δεν υπήρχε απλά έτυχε πρόορος τοκετός, είναι κάτι που ούτε οι γιατροί δεν ξέρουν απο τη προκαλείται δυστηχώς!!! το σκέπτομαι πολύ.......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...