Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Losr είπε:

Καλημέρα, δεν πειράζει μην ανχωνεσαι. Αναμένουμε λοιπόν όταν μπορέσεις να τα νέα σου.

Ναι ότι τις πει ο γιατρός της. 

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλημερα...

ειμαι σπιτι και θα μεινω για καιρο.Απο χτες που δεν ημουν καλα τα πραγματα γιναν χειροτερα ειδα καφε υγρα και εντονους πονους.

εκανα proluton ενεση ενδομυικα και απο εδω και περα πρεπει να ειμαι ξαπλωμενη.Στον γιατρο θα παω την αλλη Παρασκευη γιατι δεν θελει να μετακινηθω...

αυτα τα νεα απο μενα

Ελα ρε κοριτσακι! Κατσε ξαπλωσε κακομοιρα μου, λυσσαξες με την δουλεια! Ξαπλα τωρα να ξεκουραστει το νινι! Με την μικρη σου τι θα κανεις? μπορεις να τα βγαλεις περα μονη σου???

Ευχομαι να ηταν απλα ενα καμπανακι για να ξεκουραστεις!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

αθηναιες μου βοηθηστε με!! ξερετε που ειναι η εμβρυογενεσις? και αν υπαρχει κοντα κανενα ξενοδοχειο?.εμαθα οτι ειναι κοντα στο golden hall.αν παω εκει θα το βρω ευκολα?

τι να κανουμε φτου και απ'την αρχη,τελικα πρεπει να εχω πολλες αμαρτιες και να τις πληρωνω ακομα.:P:p:p

απο οτι ειδα και τα δυο στο μαρουσι ειναι στην Λ.Κηφισιας με ελαχιστα νουμερα διαφορα. Δεν νομιζω να ταλαιπωρηθεις.

δυστυχως ετσι συμβαινει με τις ημερομηνιες αλλα θα περασει κι αυτο και θα ανεβει η ψυχολογια,αλλωστε τοσες φορες τα'χεις καταφερει...;)

εγω εχω αναμεικτα συναισθηματα...

πηγα στον ενδοκρινολογο μου χθες και τελικα επιβεβαιωθηκαν οι υποψιες,κανω σακχαρο κυησης και θα πρεπει μολις μεινω εγκυος να μετραω το σακχαρο μου συνεχως!!!!!!!!!τουλαχιστον ανιχνευτηκε κατι το οποιο μπορει να ευθυνεται για την παλλινδρομηση και μπορω να προφυλαχτω μελλοντικα....

Μπραβο κοριτσακι! Δεν ειναι τιποτα το μετρημα, ουτε η ινσουλινη ειναι. Μην σε φοβιζουν και μην ακους κανεναν, τα κανουν ολα υπερβολικα. Μια ιδεα ειναι ολα.

Επιτελους πλεον τι εχεις να αντιμετωπισεις, τι πολεμας! Σου ευχομαι την επομενη φορα να πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!

ναι,λεμε να παρουμε μια ακομα γνωμη.εγω ειπα την γιατρο μου να κανω σακχαρο και με ειπε οτι δεν χρειαζεται και οτι καναμε οταν ειμουν εγκυος και ημουν μια χαρα,τωρα θα παω να δω τα χαρτια μου.θυρεοειδη το ειδα ημουν οκ,το σακχαρο γραφεται καπως αλλιως στις εξετασεις? δεν το βρισκω.απο το αιμα δεν το βλεπουν? γενικα πως γινεται η εξεταση ?:confused::confused:

Μονο σακχαρο λεγεται, δεν εχει αλλη ονομασια. Απο εξεταση αιματος το βλεπεις ή εαν εχεις μηχανακι σακχαρου το μετρας με το μηχανακι.

Για να βγαλεις συμπερασμα πρεπει να κανεις καμπυλη σακχαρου. Να σου παρουν αιμα δηλαδη νηστικη μετα πρεπει να πιεις γλυκοζη και σου κανουν αλλες 2 ή 3 ληψεις καθε μια ωρα.Εχεις κανει τετοια εξεταση?

Κι εμενα ολοι οι γυναικολογοι ετσι μου ελεγαν.... και εχασα τσαμπα και αδικα 3 υγιεστατα εμβρυα!

Διαφημίσεις

εμενα με εβαλε να κανω καμπυλη γλυκοζης κι απο εκει καταλαβε πως υπαρχει προβλημα επειδη ειδε τις τιμες αυξημενες!:rolleyes:

Η καμπύλη γλυκόζης είναι διαφορετικό πράγμα από την καμπύλη σακχάρου?

Τι γίνεται ρε παιδιά μ' αυτό το ζάχαρο πια?

Μου φαίνεται θα πάω κι εγώ να κάνω.

Κρίστυ, την καμπύλη σακχάρου χωρίς να είμαι έγκυος, να πάω να μου τη γράψει ο παθολόγος, ο γυναικολόγος ή ο ενδοκρινολόγος?

Έχω ταμείο δημοσίου.

Κρίστυ, την καμπύλη σακχάρου χωρίς να είμαι έγκυος, να πάω να μου τη γράψει ο παθολόγος, ο γυναικολόγος ή ο ενδοκρινολόγος?

Έχω ταμείο δημοσίου.

εμενα ο ενδοκρινολογος μου την εγραψε...να'ναι καλα ο ανθρωπος κι ετσι βρεθηκε προδιαθεση διαβητη αλλιως ακομα δεν θα το ειχaμε βρει καθως στις υπολοιπες εξετασεις αιματος δεν φαινοταν.Ας πουμε το σακχαρο προ και μετα εβγαινε normal!!!!!

εγω μπερδευτηκα καμπυλη σακχαρου λεγεται......sorry!

1a0fd6e0b8.png

εμενα ο ενδοκρινολογος μου την εγραψε...να'ναι καλα ο ανθρωπος κι ετσι βρεθηκε προδιαθεση διαβητη αλλιως ακομα δεν θα το ειχaμε βρει καθως στις υπολοιπες εξετασεις αιματος δεν φαινοταν.Ας πουμε το σακχαρο προ και μετα εβγαινε normal!!!!!

εγω μπερδευτηκα καμπυλη σακχαρου λεγεται......sorry!

Νικάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Μονο σακχαρο λεγεται, δεν εχει αλλη ονομασια. Απο εξεταση αιματος το βλεπεις ή εαν εχεις μηχανακι σακχαρου το μετρας με το μηχανακι.

Για να βγαλεις συμπερασμα πρεπει να κανεις καμπυλη σακχαρου. Να σου παρουν αιμα δηλαδη νηστικη μετα πρεπει να πιεις γλυκοζη και σου κανουν αλλες 2 ή 3 ληψεις καθε μια ωρα.Εχεις κανει τετοια εξεταση?

Κι εμενα ολοι οι γυναικολογοι ετσι μου ελεγαν.... και εχασα τσαμπα και αδικα 3 υγιεστατα εμβρυα!

κι εμενα Κριστακι μου,μου ειπε πως πιθανοτατα εχασα το εμβρυακι μου απο το σακχαρο,δεν μπορει βεβαια να ξερει με απολυτη βεβαιοτητα αλλα.....:rolleyes:

τουλαχιστον τωρα θα ελεγχουμε τη γλυκα μας για να μη φτανουμε στο πετιμεζι!!!!!!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Νικάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

τωρα μου εδωσε να κανω και μια εξεταση ινσουλινης για να δει που βρισκομαστε.....

καλο θα ηταν παντως να την κανεις για να αποκλεισεις και το κομματι αυτο....ασε που ειναι και απλη εξεταση.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

...κι εμενα να σου πω την αληθεια δεν φαινοταν απο αλλη εξεταση.....

ολες οι υπολοιπες οι σχετικες με το διαβητη εβγαιναν ο.κ. μονο η καμπυλη εδειξε το προβλημα!!!!!!

Έχω ταμείο δημοσίου.

παθολογος και ενδοκρινολογος μπορει να στην γραψει.

Να πας να την κανεις. αν το σκεφτεις ειμαστε αρκετες "πολυ γλυκες" κοπελες μαζεμενες σε αυτο το καφε. δεν εχεις να χασεις τιποτα.

Ολες οι κοπελες που εχουν εστω και μια παλινδρομη πρεπει να κανουν καμπυλη. Εαν εχουν κληρονομικοτητα ενα παραπανω.

κι εμενα Κριστακι μου,μου ειπε πως πιθανοτατα εχασα το εμβρυακι μου απο το σακχαρο,δεν μπορει βεβαια να ξερει με απολυτη βεβαιοτητα αλλα.....:rolleyes:

τουλαχιστον τωρα θα ελεγχουμε τη γλυκα μας για να μη φτανουμε στο πετιμεζι!!!!!!!!!!!!!!!

Ο γυναικολογος μου που δεν παραδεχοταν οτι εχω σακχαρο κυησης, οταν επαληθευτηκε μου ειπε οτι το αυξημενο σακχαρο προκαλει συγγενεις ανωμαλιες στο εμβρυο. νομιζω χρωμοσωμικες μου ειπε.

Για να κανουμε μωρα , ΟΧΙ ΠΑΣΤΕΣ!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ο γυναικολογος μου που δεν παραδεχοταν οτι εχω σακχαρο κυησης, οταν επαληθευτηκε μου ειπε οτι το αυξημενο σακχαρο προκαλει συγγενεις ανωμαλιες στο εμβρυο. νομιζω χρωμοσωμικες μου ειπε.

Για να κανουμε μωρα , ΟΧΙ ΠΑΣΤΕΣ!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχα.....εχεις δικιο!!!!!!!ενταξει θελω να το βγαλω μες τη γλυκα το ζουζουνι μου αλλα εγω πια μαλλον το παρακαναααααααα!!!!!!!!!

τελικα βλεπω ποσο σημαντικο ειναι να βρεις το σωστο ψαγμενο γιατρο που θα σε καθοδηγησει οπως πρεπει.....αν δεν ειχα παει σ'αυτον δεν θα γνωριζα για την προδιαθεση......απιστευτο!

Κριστυ μου εχεις τον ιδιο γυναικολογο η μετα απο αυτο τον αλλαξες?

εγω δεν εχω πει τα μαντατα στον δικο μου ακομα!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

χαχαχαχαχα.....εχεις δικιο!!!!!!!ενταξει θελω να το βγαλω μες τη γλυκα το ζουζουνι μου αλλα εγω πια μαλλον το παρακαναααααααα!!!!!!!!!

τελικα βλεπω ποσο σημαντικο ειναι να βρεις το σωστο ψαγμενο γιατρο που θα σε καθοδηγησει οπως πρεπει.....αν δεν ειχα παει σ'αυτον δεν θα γνωριζα για την προδιαθεση......απιστευτο!

Κριστυ μου εχεις τον ιδιο γυναικολογο η μετα απο αυτο τον αλλαξες?

εγω δεν εχω πει τα μαντατα στον δικο μου ακομα!!!!!!!

Εχω αλλαξει 4 γυναικολογους. Αυτος ειναι ο τελευταιος, ειχα αποφασισει να κανω την 4η προσπαθεια μαζι του, αφου ειχα βρει ακρη μονη μου πηγαινοντας σε διαβητολογο, δεν μπηκα στον κοπο να τον αλλαξω γιατι δεν μπορουσα να ψαχνω αλλο για καποιον γυναικολογο σχετικο με το σακχαρο.

Εχω αλλαξει 4 γυναικολογους. Αυτος ειναι ο τελευταιος, ειχα αποφασισει να κανω την 4η προσπαθεια μαζι του, αφου ειχα βρει ακρη μονη μου πηγαινοντας σε διαβητολογο, δεν μπηκα στον κοπο να τον αλλαξω γιατι δεν μπορουσα να ψαχνω αλλο για καποιον γυναικολογο σχετικο με το σακχαρο.

ετσι κι αλλιως κοριτσακι μου εσυ εχεις γινει ειδημων πιο πολυ απο αυτους....

τα σχετικα με το ζαχαρο σου τα ρυθμιζει ο διαβητολογος σου??

αααα....ξεχασα να σας πω μου ειπε κομμενα τα γλυκα και καθημερινα μιση ωρα περπατημα!

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...