Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

το καλοκαίρι στο εξοχικό μου να δεις θάλασσα...και καταγάλανη,αχχχχ πλησιάζει ο καιρός των διακοπών...(θέλουμε να πηστεύουμε:tongue:)

argiro μου φέτος θα τις κάνετα με το ζουζουνάκι σας!!!! απο ότι βλέπω πλησιάζει ο καιρός με το ΄καλό!!!!:P:p:p

Διαφημίσεις

Αγγελικη καλημέρα!!!

πως πηγε εχθες η βόλτα???

εμενα μαλλον με γυροφέρνει γριπουλα εδω και λίγες μερες με πονάνε ο λαιμός και το δεξι χερι(σαν να το κούρασα)!!!! Αλλα οι βόλτες βόλτες!!!

Θελω σημερα να καθαρισω λιγο το μπαλκόνι μου και να βαλω τις καρεκλες!!!! Εφτιαξε λίγο ο καιρός!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Δουλευεις και σημερα! δεν ειναι αργια για όλους???

ειναι οικογενειακη επιχειρηση,παντα ανοιγαν και το εχουν κρατησει συνηθεια.αλλα και ο αδερφος μου που δουλευει αλλου και εκεινος πηγε.ο φουρνος μου δουλευε,τα βενζιναδικα δουλευουν,ενα συνεργειο ηταν ανοιχτο.δεν ξερω αλλοι ανοιγουν αλλοι οχι,τα καταστηματα ειναι κλειστα.μαλλον θα την κανω νωρις να κανω και καμια δουλεια γιατι τωρα με την αθηνα την πεμπτη ειναι κουτση η εβδομαδα.το χερι σου ειπες οτι το νιωθεις κουρασμενο,μηπως μουδιαζει για λιγο??

Διαφημίσεις

ΑΑΑ!!! και εγω που νομιζα οτι ειναι ανοιχτα τα μαγαζια!!!

Ναι Ιπποκαμπάκι μου σαν να μουδιάζει οπως οταν εχεις κοιμηθει πάνω του!!

Νομιζω οι φλεβες του πονάνε!!!

Εσυ τι κάνεις??

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΑΑΑ!!! και εγω που νομιζα οτι ειναι ανοιχτα τα μαγαζια!!!

Ναι Ιπποκαμπάκι μου σαν να μουδιάζει οπως οταν εχεις κοιμηθει πάνω του!!

Νομιζω οι φλεβες του πονάνε!!!

Εσυ τι κάνεις??

μηπως περιμενεις περιοδο? εαν υπαρχει περιπτωση εγκυμοσυνης (δηλαδη εαν προσπαθησες στις γονιμες),μπορει να ειναι συμπτωμα σπανιο βεβαια αλλα συμπτωμα,σου συμβαινει σχεδον καθε μερα για λιγο (δευτερολεπτα)??,πριν σου ερθει περιοδος ή καθυστερησει.εγω ειχα παει σε παθολογο και με ειπε ή νευροκαβαληκευμα ή εγκυμοσυνη,ηταν εγκυμοσυνη.μου επεφτε το πιρουνι απο το χερι.:rolleyes::rolleyes:icon12.gif

εγω καλα,περιμενω με αγωνια το ραντεβου μου στην αθηνα.icon12.gif

Δεν ειναι τόσο εντονο(ωστε να πεφτει το πιρουνι) απλα καποιες στιγμες τις μερας το νιωθω μουδιασμένο αλλα οχι συνεχομενα, εχει απο την Πεμπτη που το νιωθω κουρασμένο (και δεν εκανα κατι για να το κουρασω) μαλλον σκεφτομαι οτι θα κοιμαμαι πανω του!!!

Δεν ξερω ποτε περιμενω ξερω μονο οτι την προηγουμενη Δευτερα που πηγα στον γιατρο ειχε γινει η ωορηξια (Παρ με Κυρ) και ειχα παχος ενδομητριου 9, αρα μαλλον μεσα στο ΣΚ περιμενω περιοδο!!! Παντα καθυστερη η περιοδος μου δεν εχω σταθερο κυκλο μετα την αποξεση.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Να σκεφτεις οτι ειχα παει στο γιατρο για να δω ποτε θα κανω ωορηξια και τελικα ειχε γινει!!!!! και ετσι δεν περιμενω και πολλά!!! Οχι οτι δεν ειχα επαφες αλλα οχι και κάθε μέρα!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι τόσο εντονο(ωστε να πεφτει το πιρουνι) απλα καποιες στιγμες τις μερας το νιωθω μουδιασμένο αλλα οχι συνεχομενα, εχει απο την Πεμπτη που το νιωθω κουρασμένο (και δεν εκανα κατι για να το κουρασω) μαλλον σκεφτομαι οτι θα κοιμαμαι πανω του!!!

Δεν ξερω ποτε περιμενω ξερω μονο οτι την προηγουμενη Δευτερα που πηγα στον γιατρο ειχε γινει η ωορηξια (Παρ με Κυρ) και ειχα παχος ενδομητριου 9, αρα μαλλον μεσα στο ΣΚ περιμενω περιοδο!!! Παντα καθυστερη η περιοδος μου δεν εχω σταθερο κυκλο μετα την αποξεση.

εσυ παλι εχε το νου σου.μπορει και να ειναι.:rolleyes:

την πεμπτη το πρωι εχω ραντεβου.τεταρτη βραδυ παω αθηνα.εχω και αυριο να παω στον μικροβιολογο να παρω τα αποτελεσματα να τα παω στην γυναικολογο να τα δει να ετοιμασουμε το φακελο και να κατεβω.εχω μεγαλη αγωνια και αισιοδοξια.

Mηπως σου μουδιαζουν το τευλευταιο δαχτυλο και το πρωτελευταιο μονο απο την μια πλευρα ( που κοιταζει προς το μικρο δαχτυλο) ? Μηπως αισθανεσαι και ενα ελαφρυ μουδιασμα στην μιση παλαμη?

Μακαρι Ιπποκαμπάκι μου να ειναι εγκυμοσυνη που πηγαινει καλά!!! Φυσικα και εχω το νου μου εαν δεν ερθει μεχρι Δευτερα το εχω ετοιμο το τεστακι!!!

Velvet μου νιωθω το μουδιασμα στην μεγαλη την φλεβακαι προς τα δαχτυλα τα 3 τελευταια!!!

Ιπποκαμπάκι τι εξετάσεις έκανες?? Εγω θα ξαναπαω να δω το θυροειδη μου μετα την περιοδο να δω πως αντιδρα στα χαπια!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Μακαρι Ιπποκαμπάκι μου να ειναι εγκυμοσυνη που πηγαινει καλά!!! Φυσικα και εχω το νου μου εαν δεν ερθει μεχρι Δευτερα το εχω ετοιμο το τεστακι!!!

Velvet μου νιωθω το μουδιασμα στην μεγαλη την φλεβακαι προς τα δαχτυλα τα 3 τελευταια!!!

Ιπποκαμπάκι τι εξετάσεις έκανες?? Εγω θα ξαναπαω να δω το θυροειδη μου μετα την περιοδο να δω πως αντιδρα στα χαπια!!

ειχα κανει για θρομβοφιλια,τωρα εκανε ο συζυγος μελετη σχηματισμου dna (περιμενουμε αποτελεσματα),εκανα και καλλιεργεια κοπλικου,εκανα και μια εξεταση του αιματολογου δεν ξερω τι ειναι,εκανα και εξετασεις που μου εδωσε η γυναικολογος αλλα δεν ξερω τι ειναι μονο αιμα εδωσα,τις ειχε στειλει με fax στον μικροβιολογο και δεν ειδα.τωρα που θα παρω τα αποτελεσματα (μαλλον αυριο) θα δω τι ειναι.αυτο μονο με το σακχαρο δεν εκανα.να δω τι θα ζητησει και ο μαστρομηνας.αυτο με το θυροειδη το ειχα κανει στην εγκυμοσυνη και ημουν οκ.αστα να πανε,αμα δει ο μαστρομηνας το ιστορικο μου θα παθει πλακα,εχω πολλα να του δειξω.απο κονδιλωματα μεχρι πολυποδας μου επεσε στην μπανιερα.ενα ντοσιε χαρτια,μ'αρεσει που τα εχω πλεον ανα κατηγορια.αλλου τα τεστ παπ,αλλου οι βιοψιες,αλλου τα αιματολογικα,αλλου τα ανοσιολογικα,αλλου οι υπερηχοι αφου οσοι τα βλεπουν γελανε.τελος παντων.τι να κανουμε.:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...