Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

ξεκινησες εσυ προσπαθεια διεγερσης ;; η οχι ακομα ; 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

βρε vasdelaki στον εβρο δεν μενεις? στην αθηνα τι γυρευεις? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Όχι, καλή μου! Τα μπέρδεψες!:rolleyes:

Από τον Έβρο είμαι, μέχρι τον Αύγουστο έμενα στην Αθήνα όταν και μετακομίσαμε και τώρα είμαι γειτόνισσα της Άντζελας...(Αιγαίο μεριά). Αλλά φυσικά τον γιατρούλη μου δεν τον αλλάζω....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Όχι, καλή μου! Τα μπέρδεψες!:rolleyes:

Από τον Έβρο είμαι, μέχρι τον Αύγουστο έμενα στην Αθήνα όταν και μετακομίσαμε και τώρα είμαι γειτόνισσα της Άντζελας...(Αιγαίο μεριά). Αλλά φυσικά τον γιατρούλη μου δεν τον αλλάζω....

αααα,νομιζα οτι μενεις εβρο,γραψε λαθος!!;)

Καλημέρα!

Tounts θα την ξαναζήσεις την στιγμή της αυχενικής και να είσαι σίγουρη ότι κάπως θα γιάνει η πληγή σου....

Εγώ έκλεισα ραντεβού την Παρασκευή στις 19.00 για υπέρηχο στον γιατρό μου, στην Αθήνα. Άγχος.....να ακούσω καρδούλα(Παναγιά μου!)

Η πληγή μου θα γιάνει, μόνο όταν πάρω το μωράκι μου αγκαλιά.. Μέχρι τότε θα κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.. Δυστυχώς. :-(

Λέω να κλείσω ένα ραντεβού με το γιατρό να μου πει τι να κάνω από δω και πέρα.. Βαρέθηκα να κυνηγάω τη ζυγαριά. Μάλιστα η προηγούμενη χάλασε με το ανέβα-κατέβα και αγόρασα μια υπερσύγχρονη με λαμπάκια που σου λέει αν πήρες ή έχασες ανάλογα με το χρώμα και με γράφημα για να βλέπεις την πορεία σου.. Νομίζω ότι ξέφυγα από τα όρια.. :oops:

Διαφημίσεις

Καλημερα σας κοριτσια.

Σημερα πηρα τα αποτελεσματα της ιστολογικης τα οποια δεν εδειξαν και τιποτα φοβερο...

Αρχη ενδομητριας κυησης . (Λες και δεν το ξεραμε) .

Παρασκευη θα παω να δω την γιατρο να μου κανει καποιες εξετασεις, αρκει βεβαια να μην εχω αδιαθετησει μεχρι τοτε.

Απιστευτη εμπειρια η αυχενικη!

Μεγαλη συγκινηση!!!

Μια χαρα η εξεταση, πολυ καλη!

Ειδαμε χερακια, ποδαρακια, ματακια, χειλακια, καρδουλα, στομαχι, ουροδοχο κυστη και ........... πιπακι!!!

Περινουμε μια υγιεστατη κορακλα!!!!

Μπράβο cristy μου!!!:P Με το καλό να την αγκαλιάσεις την κορούλα σου!!!:P Πολύ συγκινήθηκα...:oops:

IchNp3.png

Πατουσίτσα είσαι καλά? υπομονή και μόλις κλείσεις τον 4ο θα αρχίσεις να συνέρχεσαι!!;)

Καλά λέω κοριτσάκι μου! Τουλάχιστον το παλεύω χωρίς να πολυπαραπονιέμαι.. Χθες ομολογώ ότι ήταν η πιο δύσκολη μέρα μου από πλευράς ναυτίας και εμετού... Προς το παρόν περιμένω με αγωνία το ραντεβού με το γιατρό μου τη Δευτέρα!! Πέρασε σχεδόν ένας μήνας χωρίς να δω το μωράκι μου και κοντεύω να φάω τα νύχια μου από το άγχος...:? Ελπίζω όλα να είναι καλά..:rolleyes:

IchNp3.png

Έχω και νέα από το Μαράκι.. Περνάει δύσκολα το κοριτσάκι μας... Για να μη σας τρομάζω το μωράκι είναι ευτυχώς μια χαρά αλλά η μαμά είναι σε άθλια κατάσταση.. Μπήκε χθες στην κλινική διότι από τους εμετούς έπαθε αφυδάτωση και της έπεσε πολύ η πίεση. Έχασε 5 κιλά απ'ότι μου είπε..:cry: Για ό,τι νεότερο έχω θα σας πω..

IchNp3.png

Διαφημίσεις

Έχω και νέα από το Μαράκι.. Περνάει δύσκολα το κοριτσάκι μας... Για να μη σας τρομάζω το μωράκι είναι ευτυχώς μια χαρά αλλά η μαμά είναι σε άθλια κατάσταση.. Μπήκε χθες στην κλινική διότι από τους εμετούς έπαθε αφυδάτωση και της έπεσε πολύ η πίεση. Έχασε 5 κιλά απ'ότι μου είπε..:cry: Για ό,τι νεότερο έχω θα σας πω..

περαστικα της να της πεις απο ολες μας.δεν ειναι η μονη κοπελα που το περναει αυτο αρκει να ειναι καλα και αυτη και το μωρακι.

κοριτσια σας αφηνω,παω να ετοιμαστω να μαζεψω το χαρτουρα μου,να ετοιμασω και το βαλιτσακι μου και μεθαυριο θα σας εχω νεα ευχαριστα ή δυσαρεστα.;)

γειά σας :)

είμαι κι εγώ παθούσα (παλίνδρομη κύηση - η επέμβαση έγινε πριν 2 μήνες)

σας διαβάζω κατά καιρούς ..... η ψυχολογία μου είναι αρκετά μπερδεμένη και δεν ήμουν σε θέση να σας γράψω .....

με κάποιες από εσάς γνωριζόμαστε :)

σήμερα βρήκα όμως ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο και σκέφτηκα ότι μπορεί να βοηθήσει κάποια κοπέλα :) μακάρι!

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_25/05/2010_339236

«Το 30% των αυτόματων αποβολών οφείλεται σε διαταραχές του θυρεοειδούς» επισημάνθηκε σε συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.

εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα σε όλες μας :)

περαστικα της να της πεις απο ολες μας.δεν ειναι η μονη κοπελα που το περναει αυτο αρκει να ειναι καλα και αυτη και το μωρακι.

κοριτσια σας αφηνω,παω να ετοιμαστω να μαζεψω το χαρτουρα μου,να ετοιμασω και το βαλιτσακι μου και μεθαυριο θα σας εχω νεα ευχαριστα ή δυσαρεστα.;)

Καλή επιτυχία!!!! Εύχομαι να ακούσεις τα πιο ευχάριστα νέα!!!!:P;)

IchNp3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια μου γλυκά.

Κρίστυ μου, πέσαμε έξω. Κι εγώ για αγόρι σε υπολόγιζα αλλά σημασία έχει που είναι υγιέστατη η μπουμπούκα σου.

Βασδελάκι μου, με το καλό να ακούσεις καρδούλα την Παρασκευή. Πρέπει να είναι απίστευτο συναίσθημα.

Πατουσίτσα, εσύ έκανες αυχενική?

Ιπποκαμπάκι, καλό καιρό έχει στην Αθήνα. Με τα κοντομάνικα είμαστε. Ελπίζω ο γιατρός να σου δώσει το ΟΚ και να ξεκινήσεις σύντομα την καινούργια προσπάθεια.

Τουντσάκι, εμένα η ζυγαριά ξεκόλλησε επιτέλους. Έχω φτάσει αισίως τα 57 κιλά. Μου μένουν άλλα τρία. Πάντως να ξέρεις ότι τα αντισυλληπτικά επιδρούν αρνητικά σε κάποιες κοπέλες όσον αφορά το θέμα των κιλών. Χθες είδα μια φίλη που είχαμε να βρεθούμε καιρό και μου φάνηκε πρησμένη. Μου είπε ότι έπαιρνε αντισυλληπτικά και φούσκωσε. Ορμόνες, παιδί μου, τι περιμένεις?

Αντζελάκι, τι νέα? Όλα καλά?

Το μαριεφάκι μας ταλαιπωρείται, απ' ότι διάβασα, αλλά σημασία έχει που είναι καλά το μπεμπάκι. Και η ξαδέλφη μου στην αρχή της εγκυμοσύνης είχε χάσει 5 κιλά. Όμως τα ξαναπήρε και με το παραπάνω και το μπεμπάκι βγήκε 3800.

Εγώ, δεν έχω κανένα νέο. Έλειπα τετραήμερο στο χωριό. Ωραία περάσαμε, αλλάξαμε τον αέρα μας και τώρα πάλι στα ίδια. Αλλά καλά να είμαστε.

γειά σας :)

είμαι κι εγώ παθούσα (παλίνδρομη κύηση - η επέμβαση έγινε πριν 2 μήνες)

σας διαβάζω κατά καιρούς ..... η ψυχολογία μου είναι αρκετά μπερδεμένη και δεν ήμουν σε θέση να σας γράψω .....

με κάποιες από εσάς γνωριζόμαστε :)

σήμερα βρήκα όμως ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο και σκέφτηκα ότι μπορεί να βοηθήσει κάποια κοπέλα :) μακάρι!

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_25/05/2010_339236

«Το 30% των αυτόματων αποβολών οφείλεται σε διαταραχές του θυρεοειδούς» επισημάνθηκε σε συνέντευξη Τύπου της Ελληνικής Ενδοκρινολογικής Εταιρείας.

εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα σε όλες μας :)

Γεια σου καλό μου ψαράκι!!!

Τώρα που ήρθες εδώ, γρήγορα θα φύγεις, το ξέρεις, ε;;)

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον άρθρο!

Πατουσίτσα έχεις πμ σε λίγο.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...