Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Blu24 είπε:

Όχι δεν ξεκινάω τίποτα σε αυτόν τον κύκλο απλά έκανα ορμονικές για να δει ο νέος γιατρός που κυμαίνονται αλλά είδα πως είναι αρκετά χαμηλή και σοκαρίστηκα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο κ ολας που μου καθυστέρησε η περίοδος να μου έρθει 

Τον Νοέμβριο που είχα ξανά κάνει ήταν 32 για αυτό μου έκανε εντύπωση τώρα το 11 και η πρόλακτινη είναι στα ανώτατα φυσιολογικά επίπεδα αλλά εκεί κυμαίνεται πάντα λογικά και λόγω των πολυκυστικών αλλά η οιστραδιολη με ξάφνιασε !! Ελπίζω να εμποδίσει την διέγερση σε λίγους μήνες 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι όλα καλά ξανά κάνε πάλι όμως τον επόμενο μήνα την ίδια να δεις πως κυμαίνεται 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ιόλη, αδιαθέτησες;

Ναι, ναι, δυστυχώς, σήμερα πρωί πρωί κατέφτασε.

Για πρώτη φορά στη ζωή μου είχα μια σταγόνα καφέ την Παρασκευή, μια σταγόνα καφέ το Σάββατο και μια σταγόνα την Κυριακή. Και ήλπιζα ο βλάκας. Αλλά μου κόπηκαν οι ελπίδες πρωί πρωί.

Πέρασα μια πολύ δύσκολη μέρα από ψυχολογικής άποψης. Διαλύθηκα.

Αλλά εδώ και μια ωρίτσα είμαι καλύτερα, αφού έπεσε και το σχετικό κλάμα, το οποίο το είχα έτοιμο από το πρωί αλλά δεν έβγαινε το ρημάδι, καθότι κλαίω πολύ δύσκολα.

Τεσπά, τα κατάφερα να κλάψω και ξεφόρτωσα λιγάκι.

Ναι, ναι, δυστυχώς, σήμερα πρωί πρωί κατέφτασε.

Για πρώτη φορά στη ζωή μου είχα μια σταγόνα καφέ την Παρασκευή, μια σταγόνα καφέ το Σάββατο και μια σταγόνα την Κυριακή. Και ήλπιζα ο βλάκας. Αλλά μου κόπηκαν οι ελπίδες πρωί πρωί.

Πέρασα μια πολύ δύσκολη μέρα από ψυχολογικής άποψης. Διαλύθηκα.

Αλλά εδώ και μια ωρίτσα είμαι καλύτερα, αφού έπεσε και το σχετικό κλάμα, το οποίο το είχα έτοιμο από το πρωί αλλά δεν έβγαινε το ρημάδι, καθότι κλαίω πολύ δύσκολα.

Τεσπά, τα κατάφερα να κλάψω και ξεφόρτωσα λιγάκι.

Πόσο γνώριμο μου ακούγεται όλο αυτό Ιόλη μου.....

ΚΑΙ αυτό θα περάσει...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

να ΄μαι και εγώ!!! καλό μήνα και καλό καλοκαίρι!!! σας ευχαριστώ για τις ευχούλες σας και ευχομαι στην κάθε μία να αποκτήσει αυτό που επιθυμεί!!!!;)

εγώ ξεκουράστικα και επανήλθα. δεν εχω κάνει κανένα μπάνιο με τα τρεξίματα:? και τώρα που μπορώ χαλάει ο καιρός:(

χάρικα πολύ που διάβασα νέα απο αμαρυλής και τουντς,κοριτσάκια όλα θα πάνε καλά!!!

τουντσάκι μου και σε κατώτερα τα κιλάκια σου!!!:D

Amaryllis τα πάντα για το σποράκι σου!!!;)

IOLH και magda μου στον επόμενω μήνα!!!;)

ΝΙΚΑΚΙ μου εδώ είμαι! απλά με τα τρεξίματα δεν προλάβαινα να γραψω!!

ιππόκαμπακι μου σε καταλαβαίνω, και εγώ πρώτα σκεπτομαι αρνητικά και αυτό δεν μου έχει βγει σε καλό, με τρώει το άγχος:|

Δομνίνα μου σου εύχομαι τα καλύτερα!!!:-D

ελπίζω να μην ξάχασα καμία:roll: πολλά φιλάκια σε όλλες!!!

Κορίτσια καλημέρα!!:P

Καταρχήν Αγγελικούλα να σου ζήσουν τα παιδιά! Να είναι καλοτυχα και ευτυχισμένα με πολλούς απογόνους!!;)

Τα νέα μου: Χθες είδαμε το μικρό Φασούλα!!!!!!:mrgreen: Μεγαλώνει κανονικότατα έχει δύο χεράκια, δύο ποδαράκια, κοιλίτσα, σπονδυλική στήλη, κεφαλάκι, προσωπάκι σχηματισμένο... Και είμαστε 6,92 ολόκληρα εκατοστά!!!!:P:p:p Κορίτσια ήταν πολύ συγκινητικό!!! Κουνούσε τα χεράκια και τα ποδαράκια του το ζουζούνι μου!!!!! Η εγκυμοσύνη μας εξελίσσεται τέλεια και εμείς μεγαλώνουμε κανονικότατα!!!:P:p:p

Για το μόνο που τα "άκουσα" κανονικά από το γιατρό είναι τα 4 κιλά που πήρα...:confused: Μου ζήτησε να μειώσω δραματικά την ποσότητα φαγητού και να μην πάρω καθόλου βάρος για το επόμενο διάστημα.. Μου τόνισε ότι δε θέλει να πάρω πάνω από 10 κιλά συνολικά.. Του το υποσχέθηκα!

Αυχενική κανόνισα για την Παρασκευή το μεσημέρι!!!:P

Στα δυσάρεστα τώρα...

Έκανα πριν ένα μήνα εξέταση για την κυστική ίνωση (πρόκειται για μία γονιδιακή μετάλλαξη και που πιθανόν έχω κληρονομήσει από τους γονείς μου) και δυστυχώς τα αποτελέσματα που πήρα χθες έδειξαν ότι είμαι φορέας....:? Σήμερα έκανε την εξέταση και ο άντρας μου.. Αν αποδειχθεί ότι και κείνος είναι φορέας έχουμε 1 στις 4 πιθανότητες το μωρό μας να έχει τη νόσο...:?:( Αυτό θα το διαπιστώσουμε πια στην αμνιοπαρακέντηση τον Αύγουστο όπου και θα αρχίσουμε να μοιράζουμε μπουκαλάκια αμνιακού υγρού σε διάφορα εργαστήρια (εκτός από πιθανές χρωματοσωματικές ανωμαλίες πρέπει να εξετάσουμε τον μεγαλοκυταρροϊό και τώρα και την κυστική ίνωση):twisted::evil::twisted:

Αν είμαστε τόσο άτυχοι και ο άντρας μου είναι επίσης φορέας και αποδειχθεί ότι και το μωρό έχει τη νόσο η εγκυμοσύνη δε θα έχει αίσια κατάληξη...

Η ψυχολογία μου είναι στα τάρταρα και η αγωνία μας θα κρατήσει τουλάχιστον άλλον ένα μήνα οπότε και θα βγουν τα αποτελέσματα του άντρα μου..:?:(:|

Ειλικρινά δεν ξέρω πώς πρεπει να αντιδράσω.......:confused:

IchNp3.png

Διαφημίσεις

νιωθεις και τιποτα αλλο ιπποκαμπακι μου γιατι τα τσιμπηματακια ειναι ενα συμπτωμα!!!!!!;) γιατι πρεπει μολις κανεις μια θετικη σκεψη να κανεις αμεσως και μια αρνητικη........?μπορει απλα να εχεις μια ωραιοτατη εγκυμοσυνη!

μπααααα,,,αποκλειεται.τετοια τυχη.!!!!!:roll::roll:

Καταρχήν Αγγελικούλα να σου ζήσουν τα παιδιά! Να είναι καλοτυχα και ευτυχισμένα με πολλούς απογόνους!!;)

Τα νέα μου: Χθες είδαμε το μικρό Φασούλα!!!!!!:mrgreen: Μεγαλώνει κανονικότατα έχει δύο χεράκια, δύο ποδαράκια, κοιλίτσα, σπονδυλική στήλη, κεφαλάκι, προσωπάκι σχηματισμένο... Και είμαστε 6,92 ολόκληρα εκατοστά!!!!:P:p:p Κορίτσια ήταν πολύ συγκινητικό!!! Κουνούσε τα χεράκια και τα ποδαράκια του το ζουζούνι μου!!!!! Η εγκυμοσύνη μας εξελίσσεται τέλεια και εμείς μεγαλώνουμε κανονικότατα!!!:P:p:p

Για το μόνο που τα "άκουσα" κανονικά από το γιατρό είναι τα 4 κιλά που πήρα...:confused: Μου ζήτησε να μειώσω δραματικά την ποσότητα φαγητού και να μην πάρω καθόλου βάρος για το επόμενο διάστημα.. Μου τόνισε ότι δε θέλει να πάρω πάνω από 10 κιλά συνολικά.. Του το υποσχέθηκα!

Στα δυσάρεστα τώρα...

Έκανα πριν ένα μήνα εξέταση για την κυστική ίνωση (πρόκειται για μία γονιδιακή μετάλλαξη και που πιθανόν έχω κληρονομήσει από τους γονείς μου) και δυστυχώς τα αποτελέσματα που πήρα χθες έδειξαν ότι είμαι φορέας....:? Σήμερα έκανε την εξέταση και ο άντρας μου.. Αν αποδειχθεί ότι και κείνος είναι φορέας έχουμε 1 στις 4 πιθανότητες το μωρό μας να έχει τη νόσο...:?:( Αυτό θα το διαπιστώσουμε πια στην αμνιοπαρακέντηση τον Αύγουστο όπου και θα αρχίσουμε να μοιράζουμε μπουκαλάκια αμνιακού υγρού σε διάφορα εργαστήρια (εκτός από πιθανές χρωματοσωματικές ανωμαλίες πρέπει να εξετάσουμε τον μεγαλοκυταρροϊό και τώρα και την κυστική ίνωση):twisted::evil::twisted:

Αν είμαστε τόσο άτυχοι και ο άντρας μου είναι επίσης φορέας και αποδειχθεί ότι και το μωρό έχει τη νόσο η εγκυμοσύνη δε θα έχει αίσια κατάληξη...

Η ψυχολογία μου είναι στα τάρταρα και η αγωνία μας θα κρατήσει τουλάχιστον άλλον ένα μήνα οπότε και θα βγουν τα αποτελέσματα του άντρα μου..:?:(:|

πατουσιτσα μην λες τετοια πραγματα,σιγα να μην την εχει και ο αντρας σου.σιγουρα εχεις αγωνια και σε καταλαβαινω,αλλα πρεπει να εχεις αισιοδοξια και πιστη και ολα θα περασουν.δυστυχως σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν και περιεργες εκπληξεις που δεν τις υπολογιζεις.υπαρχει περιπτωση να εχει,οι γονεις του ειχαν?

Στα δυσάρεστα τώρα...

καταρχην συγχαρητηρια για τον Φασουλα σου! Με το καλο η αυχενικη! Εμενα στην αυχενικη ηταν 5,7 η Τοσοδουλα μου!!!

Οσο για το γονιδιο της κυστικης ινωσης που παρυσιαζεις μεταλλαξη να ξερεις οτι υπαρχουν εκατονταδες γονιδια της νοσου, ειναι πολυ σπανιο να ειναι ο αντρας φορεας της νοσου και να εχει μεταλλαξη στο ιδιο γονιδιο. Εχει καποιο περιστατικο που νοσει στην οικογενεια του? Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα? Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μια χαρα η εξεταση του αντρα σου.

Την εκανα κι εγω αυτη την εξεταση στο Παιδων οταν ημουν 8 εβδομαδων. Κανονικα πρεπει να την κανουμε πριν μεινουμε εγκυος μου ειπαν οι κοπελες εκει. Τοτε ομως μου την ζητησε ο γιατρος μου.

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

καλη μερα σε ολα τα κοριτσια, χαθηκα λιγο αυτες τις μερες γιατι ειχα γενεθλια χθες και ειχα σταδιακα κοσμο ολο το σ/κ και χθες!

Ιπποκαμπακι ευχομαι να ειναι καλο σημαδι τα τσιμπηματα. Εαν οχι η επομενη προσπαθεια να ειναι και η ΤΥΧΕΡΗ!!!!

Αμαρυλλις χαιρομαι που εισαι καλα. Με το καλο η αυχενικη. Ειναι απιστευτη εμπειρια θα δεις.... Να μπεις να μας πεις!

Διαφημίσεις

πατουσιτσα μην λες τετοια πραγματα,σιγα να μην την εχει και ο αντρας σου.σιγουρα εχεις αγωνια και σε καταλαβαινω,αλλα πρεπει να εχεις αισιοδοξια και πιστη και ολα θα περασουν.δυστυχως σε μια εγκυμοσυνη υπαρχουν και περιεργες εκπληξεις που δεν τις υπολογιζεις.υπαρχει περιπτωση να εχει,οι γονεις του ειχαν?

Δεν ξέρω βρε ιπποκαμπάκι... Γιατί εγώ πίστευα ότι το είχα? Το γιατρό έπρεπε να έβλεπες.. Πραγματικά σοκαρίστηκε. Και να φανταστείς ότι είμασταν στο demi να την κάνω ή όχι αφού δεν περιλαμβάνεται στον προγεννητικό (ο ίδιος τον τελευταίο χρόνο άρχισε να τη δίνει αυτή την εξέταση) και οι αναμονές για τα ραντεβού είναι πολύ μεγάλες! Ένα μήνα για να κλείσεις ραντεβού για την εξέταση κι άλλον ένα για τα αποτελέσματα!!! Και τώρα έναν ακόμη για να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο άντρας μου..:? Όταν είσαι φορέας δεν έχεις συμπτώματα οπότε μόνο με τη συγκεκριμένη εξέταση (dna) μαθαίνεις αν υπάρχει ή όχι η συγκεκριμένη γονιδιακή μετάλλαξη.. Φαντάσου δύο μέλλοντες γονείς να έχουν π.χ το στίγμα και τις πιθανότητες που έχουν να γεννήσουν παιδί με μεσογειακή αναιμία..

IchNp3.png

καταρχην συγχαρητηρια για τον Φασουλα σου! Με το καλο η αυχενικη! Εμενα στην αυχενικη ηταν 5,7 η Τοσοδουλα μου!!!

Οσο για το γονιδιο της κυστικης ινωσης που παρυσιαζεις μεταλλαξη να ξερεις οτι υπαρχουν εκατονταδες γονιδια της νοσου, ειναι πολυ σπανιο να ειναι ο αντρας φορεας της νοσου και να εχει μεταλλαξη στο ιδιο γονιδιο. Εχει καποιο περιστατικο που νοσει στην οικογενεια του? Ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα? Ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι μια χαρα η εξεταση του αντρα σου.

Την εκανα κι εγω αυτη την εξεταση στο Παιδων οταν ημουν 8 εβδομαδων. Κανονικα πρεπει να την κανουμε πριν μεινουμε εγκυος μου ειπαν οι κοπελες εκει. Τοτε ομως μου την ζητησε ο γιατρος μου.

Και γω στο Παίδων την έκανα.. Η βλακεία μου ήταν ότι στην πρώτη εγκυμοσύνη απέβαλλα πριν το ραντεβού που είχα κλείσει οπότε και το ακύρωσα... Και τότε η κοπέλα που μίλησα μου είπε να την κάνω αφού έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα τη χρειαζόμουν αλλά εγώ δεν ήμουν σε θέση να υποστώ καμία άλλη εξέταση τη συγκεκριμένη στιγμή.... Τουλάχιστον τώρα θα ξέραμε που βαδίζαμε...

Περιστατικό δεν έχουμε κανένα ούτε στη μία οικογένεια ούτε στην άλλη γι'αυτό και πέσαμε από τα σύννεφα με το θετικό αποτέλεσμα..

IchNp3.png

Στα δυσάρεστα τώρα...

Καλη μέρα σε όλες!

Μπράβο πατουσ'ιτσα, συγχαρητήρια για την αυχενική!!! Έχε πίστη, κάνε θετικές σκέψεις και προχώρα....Το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι θετικές σκέψεις, τίποτα άλλοα δεν βοηθάει!

Όλα θα πάνε καλά, μην φοβάσαι. Σε ένα μήνα όμως....γιατί αργούν τόσο τα αποτελέσματα;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλη μέρα σε όλες!

Μπράβο πατουσ'ιτσα, συγχαρητήρια για την αυχενική!!! Έχε πίστη, κάνε θετικές σκέψεις και προχώρα....Το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι θετικές σκέψεις, τίποτα άλλοα δεν βοηθάει!

Όλα θα πάνε καλά, μην φοβάσαι. Σε ένα μήνα όμως....γιατί αργούν τόσο τα αποτελέσματα;

Αυτό προσπαθώ να κάνω.. Να πείσω τον εαυτό μου ότι ο άντρας μου δεν θα έχει τίποτα και όλα θα πάνε καλά! Και να πείσω και κείνον βέβαια που από χθες είναι σε κατάσταση... πιο χάλια δε γίνεται...

Ξέρω και γω γιατί αργούν τόσο πολύ.. Πάντως του υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να έχουμε τα δικά του όσο πιο σύντομα γίνεται.. Τουλάχιστον να μη μας τρώει το άγχος..

IchNp3.png

Καλη μέρα σε όλες!

Ειναι γονιδιακη εξεταση και αργει. Εμενα σε 3 βδομαδες ακριβως με πηραν τηλ να μου πουν το αποτελεσμα.

Το παιδων ανιχνευει το μεγαλυτερο ποσοστο μεταλλαξεων σε σχεση με τα υπολοιπα εργαστηρια (ιδιωτικα και δημοσια).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...