Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

@MK2012 μάθαμε για το εμβρυακι??

@Losr όσες γνωστές μου έκαναν μεταφορά με ελεγμένα έμβρυα πέτυχαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Υπάρχει ένα ποσοστό 60-70% εμφύτευσης. Σίγουρα υπάρχουν κι αποτυχίες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάνε καλά.

Εγω παντως βρίσκομαι στην 5η εμβρυομεταφορα όλες με ελεγμένα έμβρυα…δεν έχει πετύχει καμία. Μηδενικη χοριακη!!! Αναμένω το αποτέλεσμα κ αυτής της προσπάθειας και θα σας ενημερώσω. 

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

καλημερα.εκανα τεστ.και?? ενα μεγαλο ''οχι'',ηρθε και εδεσε.τωρα περιμενουμε με αγωνια.

τουντς,ιπποκαμπακι ειμαι,καβουρια,καμια σαρδελλα,κανεναν αστακο τι αλλο να βρω στις τσεπες μου. χι,χι,χι,χι,χι!!!!!

Γερά και δυνατά.. Προχωράμε!! Το cd της Βίσση πού το χεις; Χτύπα το ντε!!!

Διαφημίσεις

επιτελους Παρασκευη...πολυ δυσκολη βδομαδα περασα στη δουλεια αλλα ευτυχως τελειωσε και θα απολαυσω το Σ/Κ...

ετοιμαζουμε την καλοκαιρινη γιορτη ''Ο ΓΑΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟΒΙΟ" και παραλληλα εχουμε και τις εγγραφες και επικρατει ενας μικρος πανικος....!τεσπα θα επιβιωσουμε και θα αποζημιωθουμε κιολας οταν θα δουμε τα σκατουλια μας στη σκηνη:)!!!

ιπποκαμπακι μου φορτσα τωρα για την επισκεψη σου στα μερη μας...λιγη υπομονη ακομα...

αααα....ειδα και το sex and the city 2 sto cinema πολυ μου αρεσε...πολυ glam!!!!!!!!!!οχι σαν το 1 αλλα καλο.

κοριτσακια μη χανομαστε...καθολου κινηση το cafe μας...στεναχωριεμαι....

1a0fd6e0b8.png

καλημερα απο τη βροχερη Αθηνα...καλε τι καιρος ειναι αυτος!!!!!!!!

πανε τα μπανια του σαβατοκυριακου...κριμα!κι αυριο λεγαμε μηπως κανουμε καμια βουτια,τζιφος:(.

1a0fd6e0b8.png

καλημερα,6η μερα καθυστερησης.το βραδυ εχω ραντεβου στην γιατρο.μα,δεν εχω και συμπτωματα.τι τραβαω η γυναικα!!!μια εξωσωματικη θελω να κανω και μου το βγαζει απο την μυτη.

Διαφημίσεις

καλημερα,6η μερα καθυστερησης.το βραδυ εχω ραντεβου στην γιατρο.μα,δεν εχω και συμπτωματα.τι τραβαω η γυναικα!!!μια εξωσωματικη θελω να κανω και μου το βγαζει απο την μυτη.

To test που εκανες ειναι του εμποριου? Επανελαβες τεστ?

To test που εκανες ειναι του εμποριου? Επανελαβες τεστ?

ναι,απο το φαρμακειο.θα παω αποψε στην γιατρο μου και αν δει ή ψιλιαστει κατι αυριο θα κανω χοριακη,ασε που αμα συμφωνησουμε και με τον εξωσωματικο να παρω χαπια θα πρεπει να κανω χοριακη για να ειμαστε σιγουρη οτι δεν υπαρχει εγκυμοσυνη.μεχρι την εξεταση του εξωσωματικου ητανε τελεια ολα,τι προεκυψε και μπλοκαραμε ,δεν ξερω.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλημέρα κορίτσια!:P

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!:P

Ιπποκαμπάκι ηρέμησε γιατί όσο αγχώνεσαι τόσο θα καθυστερεί...:confused: Ελπίζω το βράδυ να έχεις καλά νέα από τη γιατρό σου!;)

Η αυχενική μου ήταν πολύ καλή!!! Το μωρό μου έφτασε τα 7,8 εκατοστά!!!Υπερηχογραφικά βγαίνει 6 μέρες μεγαλύτερο!:mrgreen: Μια χαρά ήταν όλα!! Την Τρίτη θα βγει και η PAPP A και ελπίζω να είναι κι αυτή καλή!!:rolleyes: Πάμε τώρα για την αμνιοπαρακέντηση σε δύο μήνες.

Το φύλο δεν το είδαμε... Είχε σταυρωμένα τα ποδαράκια του και δεν τα μετακινούσε με τίποτα!! Μετά από μερικά χτυπηματάκια στην κοιλιά μου άλλαξε θέση αλλά μπήκε μπροστά ο λώρος οπότε πάλι τζίφος:tongue:! Άσε που ο μπαμπάς μας φοβόταν ότι ενοχλείται το μωρό και δεν άφηνε τη γιατρό να το προσπαθήσει κι άλλο:mrgreen:!! Οπότε θα περιμένουμε 3 εβδομάδες ακόμη για να λύσουμε το μυστήριο!!!:mrgreen:

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια!! Να είστε καλά!!!:P

IchNp3.png

Καλημέρα κορίτσια!:P

Ελπίζω να είστε όλες καλά!!!:P

Ιπποκαμπάκι ηρέμησε γιατί όσο αγχώνεσαι τόσο θα καθυστερεί...:confused: Ελπίζω το βράδυ να έχεις καλά νέα από τη γιατρό σου!;)

Η αυχενική μου ήταν πολύ καλή!!! Το μωρό μου έφτασε τα 7,8 εκατοστά!!!Υπερηχογραφικά βγαίνει 6 μέρες μεγαλύτερο!:mrgreen: Μια χαρά ήταν όλα!! Την Τρίτη θα βγει και η PAPP A και ελπίζω να είναι κι αυτή καλή!!:rolleyes: Πάμε τώρα για την αμνιοπαρακέντηση σε δύο μήνες.

Το φύλο δεν το είδαμε... Είχε σταυρωμένα τα ποδαράκια του και δεν τα μετακινούσε με τίποτα!! Μετά από μερικά χτυπηματάκια στην κοιλιά μου άλλαξε θέση αλλά μπήκε μπροστά ο λώρος οπότε πάλι τζίφος:tongue:! Άσε που ο μπαμπάς μας φοβόταν ότι ενοχλείται το μωρό και δεν άφηνε τη γιατρό να το προσπαθήσει κι άλλο:mrgreen:!! Οπότε θα περιμένουμε 3 εβδομάδες ακόμη για να λύσουμε το μυστήριο!!!:mrgreen:

Σας ευχαριστώ για τη συμπαράσταση κορίτσια!! Να είστε καλά!!!:P

μπραβο,ολα να πανε καλα.ε,καλα,αφηστε να υπαρχει και λιγο μυστηριο ή αγορι ή κοριτσι θα ειναι.εγω αμα κανω ενα δεν θα ηθελα να δω το φυλο,τωρα αν αποκτησω διδυμα εκει βλεπουμε.:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Πατουσίτσα μου φοβερα τα νέα σας!!!!!!!!!!! Αγορακι θα ειναι ειμαι σιγουρη γιατι εαν ειναι κοριτσάκι για μοντελο την κόβω!!!ΧΙΧΙΧΙ:):):):)

Ιπποκαμπάκι σου ήρθε?????

καλημερα.περιεργα πραγματα συμβαινουν:rolleyes:.ο εξωσωματικος μετρησε το ενδομητριο πριν 1 1/5 εβδομαδα 12,5 χιλ.αλλωστε μετα απο 4 μερες περιμενα περιοδο,δεν ηρθε,εχθες η γιατρος μου το μετρησε 8,7 χιλ. (μικρυνε δηλαδη) και θα ερθει την αλλη εβδομαδα μου ειπε.σημερα εγω εχω καφετια.υποψιαζομαι οτι η γιατρος μετρησε λαθος ή το μηχανημα φταιει,μαλλον το δευτερο γιατι με εκτυπωσε 3 ή 4 υπερηχους.σε ολα λαθος να εκανε,τι στο καλο.!!!!!!:rolleyes::rolleyes::confused:

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και τα μωράκια της παρεούλας μας..

Ιπποκαμπάκι όπου να' ναι θα σου ρθει.. είμαι σίγουρη... μα τόσο έξω να έπεσε η γιατρός σου;

Εμένα ακόμα άφαντη η περίοδος.. πήρα το γιατρό τηλέφωνο χθες και μου είπε να μην ανησυχώ, να περιμένουμε ακόμα μια βδομάδα και ότι μπορεί λόγω του στρες που πέρασε ο οργανισμός να υπάρχει αυτή η αντίδραση.. Ούτως ή άλλως έχω κλείσει ραντεβού μαζί του την ερχόμενη Τρίτη και μου είπε να πάω κανονικά εκτός βέβαια αν έχω αδιαθετήσει εκείνες τις μέρες...

Τι να πω... υπομονή και βλέπουμε!

L2qIp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια και τα μωράκια της παρεούλας μας..

Ιπποκαμπάκι όπου να' ναι θα σου ρθει.. είμαι σίγουρη... μα τόσο έξω να έπεσε η γιατρός σου;

Εμένα ακόμα άφαντη η περίοδος.. πήρα το γιατρό τηλέφωνο χθες και μου είπε να μην ανησυχώ, να περιμένουμε ακόμα μια βδομάδα και ότι μπορεί λόγω του στρες που πέρασε ο οργανισμός να υπάρχει αυτή η αντίδραση.. Ούτως ή άλλως έχω κλείσει ραντεβού μαζί του την ερχόμενη Τρίτη και μου είπε να πάω κανονικά εκτός βέβαια αν έχω αδιαθετήσει εκείνες τις μέρες...

Τι να πω... υπομονή και βλέπουμε!

ηρθε!!!:P:p:p:p αυριο ξεκιναω θεραπεια.και την παρασκευη κανω εξεταση οιστραδιολης,σε 2 εβδομαδες κατεβαινω αθηνα.:P

σε λιγο θα σου ερθει,μπορει και 60 μερες να περασουν,μην ανυσηχεις τωρα ο οργανισμος σου αναστατωθηκε.

καλημερα σε ολες!!!!

Τελεια σου πατουσιτσα. Με το καλο και τα αποτελεσματα τις ΠΑΠ Α.

Χαθηκα γιατι ειχα πολυ διαβασμα. Χθες παρουσιαζα την διπλωματικη μου. Καταφερα και επισημα και τελειωσα το μεταπτυχιακο μου!

maWTp2.png716242kmi87gjtrd.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...