Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Την Δευτέρα και έχω σκάσει από το άγχος. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και πραγματικά αν δεν πετύχει και τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έκανα και prp ενδομητρίου τώρα και intralipids. Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι; Τα κατάφερες;  Σε ένα άλλο θέμα διάβαζα που είχες βιοχημική το φθινόπωρο μετά από εμβρυομεταφορά. 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι η τυχερή σου στο εύχομαι ειλικρινά... Είναι πολύ δύσκολο για όλες μας .όχι ακόμα δεν προχώρησα ταλαιπωρήθηκα πολύ μετα την αποτυχία συνέχεια ήμουν με μικρόβια ,τώρα καθάρισα και δεν μου έρχεται η αναθεματισμενο για να προχωρήσω ακόμα περιμένω ,πολλές μέρες καθυστέρηση πήρα και ντουφαστον 7 μέρες και περιμένω ... Συνεχίζεται η ταλαιπωρία χαχαχαχχα να δω πόσο ακόμα θα κάνω υπομονή ... Περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου ,να είσαι ήρεμη αυτές τις μέρες γιατί η αναμονή θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία 

• Ευχή 1

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

κοριτσαρα μου σ' ευχαριστω πολυ...οπως καταλαβαινεις εφτιαξα εικονα μ'αυτα που μου ειπες για τα γενεθλια μου του χρονου!

Οπως και να'χει θα απολαυσω τη στιγμη κι οσο παει!

παντως χθες στο σπιτι επικρατουσε πανικος...φιλοι μπαινοβγαιναν στην κουζινα,χαμος με τα ποτηρια,ψαχναμε για πηρουνια...κι εγω στον κοσμο μου!ευτυχισμενη και μες τη νιρβανα σα να μη συνεβαινε τιποτα.Αχ ελπιζω να αρεσει η φωλιτσα στο σπορακι μου και να μεινει για καιρο!!!!!!!!!!για 8 μηνες ακομη θα προτιμουσα!!!!!:P:p

αυριο που θα 'χεις νεοτερα να μπεις να μας πεις...ειμαι σιγουρη πως μεγαλωνουν τα αυγουλακια σου και περιμενουν την επομενη φαση...:tongue:

ΝΙΚΑΚΙ μου, θα του αρέσει η φωλίτσα σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε τέλεια!

Μαγδακι μου μην το ευχεσαι απλα,να εισαι σιγουρη...το καφε μας θα αδειασει συντομα και θα τα λεμε απο αλλου!!!:)

δεν ξερω αλλα το καλοκαιρι το'χω για πιο γονιμο...ισως επειδη εχουμε και πιο πολυ επιθυμια για......καταλαβαινεις!!!!!!!:tongue:

Μακάρι, ΝΙΚΑΚΙ μου, απ' το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί!

Διαφημίσεις

ΝΙΚΑΚΙ μου, θα του αρέσει η φωλίτσα σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε τέλεια!

Μακάρι, ΝΙΚΑΚΙ μου, απ' το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί!

ΜΑΚΑΡΙ,ΜΑΚΑΡΙ,ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

1a0fd6e0b8.png

καλημέρα!!!!

η θάλασσα ήταν τέλεια αν μπορέσω το απόγευμα θα βάλω καμία φωτο στο fb!

νικάκι μου θα του αρέσει τόσο΄η φωλίτσα που δεν θα θέλει να φύγει!!!:D θα το δεις!!!

ιππόκαμπακι μου σου εύχομαι να έκανες πολλααααα αυγουλακια!!!;)

Ιολάκι μου όλα καλά απο εδώ και πέρα!!!

Μαγδάκι μου νομίζω είσαι η επόμενη στη σειρά, ετοιμάσου έρχεται ο πελαργούλης χιχιχι!!

τα υπόλοιπα κοριτσάκια καλά?

Δομνίνα μου την άλλα εβδομάδα θα πάω Αθήνα, ελπίζω να μην έχει και τότε καύσονα:confused: εδώ στο νησί δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοιες θερμοκρασιές!!!:?

Α!!! ξέχασα να σας πω οτι σήμερα κατα 95%θα γεννήση η γειτόνησά μου, εκείνη που είμασταν μαζί εγκυούλες. σήκωσε πίεση ξαφνηκά και ο γιατρός φοβάτε για το μωρό,έτσι θα το κάνει μία εβδομάδα πιο νωρίς απο την ΠΗΤ της.

καλημερα.πηγα.τα βρηκε υπεροχα.:mrgreen::mrgreen: ειναι πανω απο 10. και μεγαλωνουν καλα,εχω προοπτικη λεει (για εγκυμοσυνη),αντε να δουμε μεχρι εκει τα καταφερνουμε μετα τι γινεται.

καλημερα.πηγα.τα βρηκε υπεροχα.:mrgreen::mrgreen: ειναι πανω απο 10. και μεγαλωνουν καλα,εχω προοπτικη λεει (για εγκυμοσυνη),αντε να δουμε μεχρι εκει τα καταφερνουμε μετα τι γινεται.

Μπράβο, ιπποκαμπάκι μου, τι καλά!

Διαφημίσεις

όλα καλά!!!!

και μετά θα τα καταφέρετε θα δεις!!;)

ιπποκαμπακι μπραβο 10 ωαρια ε? πω πω εγω με σερπαφαρ 2 καθε μερα

τις 2 φορες κ αλτερμον ενεσεις την δευτερη μονο ενα εκανα

ηταν σε αρνηση οι ωοθηκες μου ελεγε ο γιατρος μπραβο ξανα κοριτσακι ευχομαι να γονιμοποιηθουν ολα να βαλεις 3-4 κ να μεινουν ολα μετα να τρεχεις να μην ξερεις πιο να πρωτο ταισεις χιχιχι

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ιπποκαμπακι μπραβο 10 ωαρια ε? πω πω εγω με σερπαφαρ 2 καθε μερα

τις 2 φορες κ αλτερμον ενεσεις την δευτερη μονο ενα εκανα

ηταν σε αρνηση οι ωοθηκες μου ελεγε ο γιατρος μπραβο ξανα κοριτσακι ευχομαι να γονιμοποιηθουν ολα να βαλεις 3-4 κ να μεινουν ολα μετα να τρεχεις να μην ξερεις πιο να πρωτο ταισεις χιχιχι

που εισαι κοριτσι??:D:D:D καιρο εχω να σε ακουσω.εκανες εξωσωματικη,δεν θυμαμαι.altermon εκανα στην πρωτη σπερματεχυνση. 2200 εφτασε η οιστραδιολη μου.με αρχισαν τα ''φρενα''με orgalutran,τα puregon δινουν γκαζι και τα orgalutran φρεναρουν μεχρι να το πανε εκει που θελουν.σε λιγο θα πριστω,και στο τελος κοριτσια νιωθω οτι εχω φαει 3 ταψια παστιτσιο.:tongue::tongue::tongue:

παραπανω απο 10 λεει.εσυ δεν κατεβαζες ωαρια?ποση δοση σε εδωσε?

Κοριτσάκια μου,

Μόλις μπήκα και είδα τα ευχάριστα!

Συγχαρητήρια στο Νικάκι, όλα καλά να σου πάνε κοπελάρα μου και τέλος Φλεβάρη να χεις το μπεμπάκι σου αγκαλίτσα..

Ιπποκαμπάκι μια χαρά είναι τα 10... μακάρι να μεγαλώσουν τέλεια, να ωριμάσουν άψογα και να δώσουν ένα όμορφο στρουμπουλό μωράκι..

Εγώ αύριο πάω στο γιατρό για τον καθιερωμένο υπέρηχο μετά την απόξεση και μετράμε αντίστροφα πια μέχρι την περίοδο του Αυγούστου..

Πάντα ευχάριστα να' χουμε κοριτσάκια μου.. πάντα ευχάριστα!

L2qIp2.png

Σούζυ!!!! Έλα να σε φιλήσω τώρα που μπορώ να σε αγκαλιάσω, γιατί σε λίγο που θα φουσκώσει η κοιλιά σου δεν θα μπορώ.. Με το καλό!!!!!! Πολύ χάρηκα!!!! Και για τα γενέθλιά σου χρόνια πολλά!!!

Άντζελα κουράγιο! Αν σε παρηγορεί, πάνω κάτω νιώθουμε το ίδιο..

ΜΟυ σπασες τη μύτη με τα κεφτεδάκια..

Ιπποκαμπάκι πολύ σε θαυμάζω!!!! Είσαι δυνατή και αποφασισμένη!

Φιλιά σε όλες!!!! Σας διαβάζω δεν σας ξεχνώ!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Νικάκι μου φυσικα και θα του αρεσει!!! Θα ξετρελαθει!!!!και ευχαριστω για τα καλα σου λόγια μακαρι!!! Οντως και εγω το καλοκαιρι το εχω για πιο γονιμο!!!!

Ιπποκαμπακι μου τελεια τα νεα σου!!!!

Δομνινα μου όλα καλα θα πανε περιμενουμε νεα απο τον υπερηχο!!!!

Αγγελα μου υπομονη κοριτσι μου!!!!! Περιμενουμε Φωτο!!!!

velvetaki που χαθηκες?? Περιμενουμε νεα σου!!!

Τουντσακι μου πως παει η διαιτα και εγω εβαλα 2 κιλακια!!!ΧΙΧΙΧΧΙ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε? Εγω εμπλεξα λιγο με την δουλεια. Δεν προκαμα να γραψω αυτες τις μερες, αλλα σας παρακολουθω.

Υπεροχα νεα βλεπω στην παρεουλα μας. Ολα να μας πανε καλα βρε κοριτσια...

Τα δικα μου νεα τα ιδια. Αιματολογικες οπως σας ειπα δεν μπορεσα να κανω γιατι η ιδιωτικη ασφαλεια δεν τις δικαιολογει λεει. Μια ερωτηση που εκανα στην Euromedica για το κοστος τους... γυρω στο χιλιαρικο.

Πηρα σημερα τηλ στον Ευαγγελισμο και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται ραντεβου, αλλα οτι πρεπει να παει λεει απο τις 6.30 το πρωι για να προλαβω νουμερο μεχρι το 70. Το θεμα ειναι οτι εγω εχω ΙΚΑ. Η λογικη ειναι οτι κανω εκει εξετασεις πληρωνω κανονικα και μετα παω στο ΙΚΑ και μου δινουν οτι νομιζουν πισω... Λογικα στον Ευαγγελισμο δεν θα ειναι αυτο το τρελο ποσο που μου ειπαν στην Euromedica.

Το θεμα ειναι οτι εγω θελω να κανω τις εξετασεις οσο πιο συντομα γινεται, να παρω αποτελεσματα οσο πιο γρηγορα γινεται, για να παω στην γιατρο και να μου πει τι να κανω. Θελω 10 Ιουλη που ειμαι σε γονιμες μερες να προσπαθησω, αλλα να ξερω οτι ολα ειναι ΟΚ.

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Τι κανετε? Εγω εμπλεξα λιγο με την δουλεια. Δεν προκαμα να γραψω αυτες τις μερες, αλλα σας παρακολουθω.

Υπεροχα νεα βλεπω στην παρεουλα μας. Ολα να μας πανε καλα βρε κοριτσια...

Τα δικα μου νεα τα ιδια. Αιματολογικες οπως σας ειπα δεν μπορεσα να κανω γιατι η ιδιωτικη ασφαλεια δεν τις δικαιολογει λεει. Μια ερωτηση που εκανα στην Euromedica για το κοστος τους... γυρω στο χιλιαρικο.

Πηρα σημερα τηλ στον Ευαγγελισμο και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται ραντεβου, αλλα οτι πρεπει να παει λεει απο τις 6.30 το πρωι για να προλαβω νουμερο μεχρι το 70. Το θεμα ειναι οτι εγω εχω ΙΚΑ. Η λογικη ειναι οτι κανω εκει εξετασεις πληρωνω κανονικα και μετα παω στο ΙΚΑ και μου δινουν οτι νομιζουν πισω... Λογικα στον Ευαγγελισμο δεν θα ειναι αυτο το τρελο ποσο που μου ειπαν στην Euromedica.

Το θεμα ειναι οτι εγω θελω να κανω τις εξετασεις οσο πιο συντομα γινεται, να παρω αποτελεσματα οσο πιο γρηγορα γινεται, για να παω στην γιατρο και να μου πει τι να κανω. Θελω 10 Ιουλη που ειμαι σε γονιμες μερες να προσπαθησω, αλλα να ξερω οτι ολα ειναι ΟΚ.

Εγώ τον έλεγχο θρομβοφιλίας τον έκανα στο Αρεταίειο στον Οικονόμου. Έκανα όλες τις εξετάσεις και πλήρωσα 450 ευρώ.

Αν σε ενδιαφέρει, να σου δώσω στοιχεία.

Εγώ τον έλεγχο θρομβοφιλίας τον έκανα στο Αρεταίειο στον Οικονόμου. Έκανα όλες τις εξετάσεις και πλήρωσα 450 ευρώ.

Αν σε ενδιαφέρει, να σου δώσω στοιχεία.

Την θρομβοφιλια την εχω κανει και εγω και βγηκε ΟΚ.

Οι εξετασεις που εχω να κανω εγω ειναι κυριως καποια αντισωματα, ανοσοσφαιρινες και ορμονολογικες εξετασεις.

Τι ακριβως ειναι ο Οικονομου? Αυτα που πληρωσες στο Αρεταιειο τα πηγες μετα στο ταμειο σου για να σου επιστρεψουν κατι?

Εμενα μου ειπαν πως επειδη εχω ΙΚΑ , το νοσοκομειο δεν ανακατευεται καθολου. Πληρωνα κανονικα και μετα πηγαινω στο ΙΚΑ και μου επιστρεφουν οτι αυτοι νομιζουν....

Εχω και μια εξεταση που λεγεται Ανοσοφαινοτυπος κυτταρων περιφερικου αιματος (12 CD), οπου επεμενε να την κανω στον Ευαγγελισμο και οχι καπου αλλου... Ξερει κανεις τι στο καλο ειναι αυτο?

Την θρομβοφιλια την εχω κανει και εγω και βγηκε ΟΚ.

Οι εξετασεις που εχω να κανω εγω ειναι κυριως καποια αντισωματα, ανοσοσφαιρινες και ορμονολογικες εξετασεις.

Τι ακριβως ειναι ο Οικονομου? Αυτα που πληρωσες στο Αρεταιειο τα πηγες μετα στο ταμειο σου για να σου επιστρεψουν κατι?

Εμενα μου ειπαν πως επειδη εχω ΙΚΑ , το νοσοκομειο δεν ανακατευεται καθολου. Πληρωνα κανονικα και μετα πηγαινω στο ΙΚΑ και μου επιστρεφουν οτι αυτοι νομιζουν....

Εχω και μια εξεταση που λεγεται Ανοσοφαινοτυπος κυτταρων περιφερικου αιματος (12 CD), οπου επεμενε να την κανω στον Ευαγγελισμο και οχι καπου αλλου... Ξερει κανεις τι στο καλο ειναι αυτο?

Ο Οικονόμου είναι ένας γιατρός που κάνει τον έλεγχο θρομβοφιλίας στο Αρεταίειο.

Έχω ταμείο δημοσίου και ρώτησα κι έμαθα ότι θα μου επέστρεφαν το πολύ 60-70 ευρώ από το ταμείο μου, οπότε δεν μπήκα στον κόπο να καταθέσω τα χαρτιά, προτίμησα να βάλω την απόδειξη στη φορολογική μου δήλωση.

Αυτή την εξέταση που λες για τον ανοσοφαινότυπο την έχω κάνει σε ιδιώτη αιματολόγο που έχει μέσα στο ιατρείο του και μηχανήματα και βγάζει ο ίδιος τα αποτελέσματα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα, μου βγήκε τέλεια.

Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, πάντως ο αιματολόγος μου είχε πει ότι είχε σχέση με τα natural killers.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...