Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Γύρω στα 500 ευρώ . Δεν γίνετε εδώ στην Ελλάδα στέλνουν τα δείγματα εξωτερικό. 

Αν δεν είχες ποτέ εμφύτευση Κ έχεις εξετάσει μικροβιωμα κτλ μήτρας Κ οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι καλές ορμονικές πχ τότε έχει αξία να το κάνεις . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ΝΙΚΑΚΙ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ!!!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!

ΙΟΛΑΚΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

ΙΠΠΟΚΑΜΠΑΚΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!

ΤΟΥΝΤΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 40 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ,ΥΠΟΜΟΝΗ Κ ΘΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ!ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!

VASDELI MOY ΠΡΟΣΠΑΘΩ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΚΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?

CHRISTY MOY OΛΑ ΚΥΛΑΝΕ ΑΨΟΓΑ ΕΤΣΙ?

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?

PATOUSITSA MOY ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

ΕΓΩ ΣΚΑΩΩΩΩΩ!!!ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ Κ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 8/7 ΝΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!!

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

Διαφημίσεις

καλημερα.πηγα.τα βρηκε υπεροχα.:mrgreen::mrgreen: ειναι πανω απο 10. και μεγαλωνουν καλα,εχω προοπτικη λεει (για εγκυμοσυνη),αντε να δουμε μεχρι εκει τα καταφερνουμε μετα τι γινεται.

ουαου...τελεια ειναι τα δεκα κι αφου κι εκεινος ειναι αισιοδοξος εισαι σε καλο δρομο νομιζω!!!!!!!yes,yes!!!!!!!! ναι μεχρι εκει.... σκεψου ομως ποσο σημαντικο ειναι αυτο το σταδιο,μην το παιρνεις δεδομενο...;)

θα δεις που ο επιμενων νικα!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Αngelaki και Μαγδακι μου ελπιζω εχετε δικιο...προς το παρον ο doktor μου ειπε ξεκουραση και να επαναλαβω την χοριακη αυριο για να του δωσουμε περιθωριο να ανεβει!!!!!!!

Παντως σημερα καναμε και τη γιορτη στο σχολειο...την παντρεψαμε τη σαρδελα με τον κοκοβιο ηταν πολυ ομορφα!αυριο θα δωσουμε αναμνηστικα και φακελους και τελειωσαμε!αχ και μετα ξεκουραση!!!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Δομνινα μου σ'ευχαριστω πολυ πολυ...:)

το αντιστροφο μετρημα θα περασει σα νερο ουτε που θα το καταλαβεις...ιδιως με το παρεακι μας καλα δεν το συζητο μεχρι να πεις κυμινο τσουπ εφτασε.......

Τουντσακι μου σ'ευχαριστω πολυ να'σαι καλα και να ξερεις πως κι οταν θα'χω κοιλιτσα(με το καλο) παλι θα θελω αγκαλιτσα απλα οχι τοσο σφιχτη!!!:P

Μαμα να σαι καλα ευχαριστω για την ευχη,ανταποδιδω και στελνω πολλα πολλα φιλακια...εισαι καλα??

1a0fd6e0b8.png

κοριτσάκια καλημέρα!!

τελικά η γειτόνισά μου γέννησε με καισαρική, της έβαλαν πόνους αλλα δεν έκανε διαστολή οπότε.... τώρα έχει μία πανέμορφη μπουμπού 3,300 και είναι τρισευτυχισμένη!!!

ΝΙΚΑΚΙ σήμερα να έχεις μία μεγαααλη χοριακή!!!;)

ΔΟΜΝΊΝΑ μου εύχομαι ο υπέρηχος να είναι τέλειος!!!

mama τι κάνει το εμβριάκι σου? εσύ σηκώνεσαι καθόλου?

Ιπποκαμπάκι μου τα αυγουλάκια μεγαλώνουν?:D

τουντσάκι ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα.....:rolleyes:

blue_velvet, εύχομαι στις 10 Ιουλίου να μπορείς να ξεκινήσεις τις προσπάθειές σου!!;)

IOLH,magda,adnihor τι κάνετε?

κανένα νέο απο τη mariaefi έχουμε? τι κάνει?

εγώ ενώ περίμενα στις 21 αδιαθέτησα εχθές:confused: θα παρω αύριο το γιατρό μου να ρωτήσω. Σήμερα θα πάρω και τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές!!!

Διαφημίσεις

κοριτσάκια καλημέρα!!

τελικά η γειτόνισά μου γέννησε με καισαρική, της έβαλαν πόνους αλλα δεν έκανε διαστολή οπότε.... τώρα έχει μία πανέμορφη μπουμπού 3,300 και είναι τρισευτυχισμένη!!!

ΝΙΚΑΚΙ σήμερα να έχεις μία μεγαααλη χοριακή!!!;)

ΔΟΜΝΊΝΑ μου εύχομαι ο υπέρηχος να είναι τέλειος!!!

mama τι κάνει το εμβριάκι σου? εσύ σηκώνεσαι καθόλου?

Ιπποκαμπάκι μου τα αυγουλάκια μεγαλώνουν?:D

τουντσάκι ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα.....:rolleyes:

blue_velvet, εύχομαι στις 10 Ιουλίου να μπορείς να ξεκινήσεις τις προσπάθειές σου!!;)

IOLH,magda,adnihor τι κάνετε?

κανένα νέο απο τη mariaefi έχουμε? τι κάνει?

εγώ ενώ περίμενα στις 21 αδιαθέτησα εχθές:confused: θα παρω αύριο το γιατρό μου να ρωτήσω. Σήμερα θα πάρω και τα αποτελέσματα απο τις αιματολογικές!!!

καλημερα,ουυυυ,μεγαλωνουν 14 χιλ.το μεγαλυτερο 8 χιλ.τι μικροτερο και πηγα στην 3η τριτη ημερα θεραπειας,στο μεταξυ εχω κατι υγρα λογω της οιστραδιολης δεν μπορω να τα μαζεψω,σκεφτητε οταν εχετε γονιμες δεν κατεβαζετε υγρα? εγω τα εχω x 10 φορες παραπανω.βεβαια,αυτο ειναι καλο γιατι δουλευει ''το συστημα''.:wink::wink::wink::wink:.

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε?

μάμα4, είμαι καλά και χάρηκα πολύ που είσαι κι εσύ καλά, σε ένιωσα θετική και αισιόδοξη και χάρηκα πολύ.

Άντζελα, μην ανησυχείς για την περίοδο, κάνει καμιά φορά τα κόλπα της. Κι εμένα μια δυο φορές το χρόνο μου κάνει τσαλιμάκια.

ιπποκαμπάκι, πολύ ωραία τα νέα για τα αυγουλάκια. Μεγαλώνουν μια χαρά κι αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός λειτουργεί ρολόι!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι κάνετε?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!

ANGELA2 MOY ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΜΒΡΥΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!ΑΡΧΙΣΑ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ!!ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ!

ΙΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΗ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ!!ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η' ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΕΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε; ελπίζω να είστε όλες καλά και να μην ταλαιπωρείστε με αυτόν τον απαίσιο καύσωνα...

Τα νέα μου τώρα..

Πήγα σήμερα στο γιατρό όπως σας είχα πει για τον υπέρηχο μετά το γεγονός... Τα βρήκε όλα τέλεια και μου είπε να ξεκινήσουμε την επόμενη προσπάθεια το συντομότερο. Του είπα ότι έχουμε αποφασίσει ήδη να την κάνουμε τον Αύγουστο και μου είπε ότι συμφωνεί απολύτως..

Επίσης μου είπε αυτό που υποπτευόμουν κι εγώ αλλά δεν είχα το θάρρος να το παραδεχτώ.. Είπε ότι από την συνολική εικόνα των εξετάσεων που έχουμε κάνει, της εγκυμοσύνης και των αποτελεσμάτων του ιστολογικού ότι το πιθανότερο είναι να φταίει το κακό dna του σπέρματος.. Αυτό το ξέραμε.. όπως επίσης ξέρουμε ότι είναι πιθανό να συμβεί πάλι το ίδιο.. Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα ξανασυμβεί..

Τέλος πάντων.. εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελπίζω ότι δεν θα ξανασυμβεί... Έτσι προχωράω ακάθεκτη μέχρι τον Αύγουστο όπου θα κάνουμε τη δεύτερη προσπάθειά μας..

Επίσης αρχές Ιούλη θα κάνει ο σύζυγος ένα επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα και μια κατάτμηση dna για να δούμε που βρισκόμαστε και αν υπάρχει κάποια βελτίωση με όλες αυτές τις βιταμίνες που παίρνει... Κοριτσάκια μου μακάρι να υπάρχει βελτίωση... μόνο αυτό θέλω.. τίποτε άλλο...

L2qIp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε; ελπίζω να είστε όλες καλά και να μην ταλαιπωρείστε με αυτόν τον απαίσιο καύσωνα...

Τα νέα μου τώρα..

Πήγα σήμερα στο γιατρό όπως σας είχα πει για τον υπέρηχο μετά το γεγονός... Τα βρήκε όλα τέλεια και μου είπε να ξεκινήσουμε την επόμενη προσπάθεια το συντομότερο. Του είπα ότι έχουμε αποφασίσει ήδη να την κάνουμε τον Αύγουστο και μου είπε ότι συμφωνεί απολύτως..

Επίσης μου είπε αυτό που υποπτευόμουν κι εγώ αλλά δεν είχα το θάρρος να το παραδεχτώ.. Είπε ότι από την συνολική εικόνα των εξετάσεων που έχουμε κάνει, της εγκυμοσύνης και των αποτελεσμάτων του ιστολογικού ότι το πιθανότερο είναι να φταίει το κακό dna του σπέρματος.. Αυτό το ξέραμε.. όπως επίσης ξέρουμε ότι είναι πιθανό να συμβεί πάλι το ίδιο.. Δυστυχώς κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα ξανασυμβεί..

Τέλος πάντων.. εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελπίζω ότι δεν θα ξανασυμβεί... Έτσι προχωράω ακάθεκτη μέχρι τον Αύγουστο όπου θα κάνουμε τη δεύτερη προσπάθειά μας..

Επίσης αρχές Ιούλη θα κάνει ο σύζυγος ένα επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμα και μια κατάτμηση dna για να δούμε που βρισκόμαστε και αν υπάρχει κάποια βελτίωση με όλες αυτές τις βιταμίνες που παίρνει... Κοριτσάκια μου μακάρι να υπάρχει βελτίωση... μόνο αυτό θέλω.. τίποτε άλλο...

δυστηχως δομνινα μου παιζουμε με τις πιθανοτητες.και εμεις ετσι κανουμε τωρα θα προσπαθουμε μεχρι να μας κατσει το καλο σπερμα.εμενα παιρνει βιταμινες απο αρχες ιουνιου πιστευω να κανει κατι αυτες τις 20 μερες.τον αυγουστο που λες να ξεκινησεις δεν θα ειναι κλειστα? σε ποιον θα το κανεις?

Διαφημίσεις

VASDELI MOY ΠΡΟΣΠΑΘΩ Η ΑΧΡΗΣΤΗ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙΚΕΡ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ.ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ?

!!

Μαμά4 κάθε φορά που σε διαβάζω χαίρομαι πολύ! Καλά είμαι, όλα κυλάνε φυσιολογικά! Επόμενο ραντεβού το πρώτο 10ημερο του Ιουλίου για αυχενική!

Ιόλη μου, διάβασα τα νέα σου, καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!

Ιππόκαμπε,Δομνίνα,blue-velvet καλή επιτυχία και σε σας.

Φιλιά σε όλες!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτηηηηηη???????

ευτυχως εφτασα σπιτακι μου και θα δροσιστω λιγακι...

εσεις πως τα πατε??Αντζελα σ'ευχαριστω...θα μαθω τα αποτελεσματα κατα τις 6 και θα μπω να σας πω!:rolleyes: καλα αποτελεσματα με τις αιματολογικες.

Ιπποκαμπακι το συστημα παραδουλευει οχι απλως δουλευει...μπραβο ετσι να συνεχισεις,ποτε θα ξαναπας??

Μαμα πολυ καλα κανεις και εισαι αισιοδοξη γιατι ουτως η αλλως με το να εισαι θετικη βοηθας την κατασταση!!!:)

Δομνινα με αυτα που σου ειπε ο γιατρος μπορεις να εισαι αισιοδοξη,οσο για το αν θα το ξαναπαθουμε, αυτο κανεις δεν μπορει να μας το αποκλεισει(γμτ)αλλα και με το να το σκεφτομαστε δεν μπορουμε να το αποτρεψουμε οποτε θετικη σκεψη και παλι θετικη σκεψη:D θα δεις που ολα καλα θα πανε αφου θα εχεις μαζι σου ολη τη θετικη ενεργεια του καφε μας!!!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

Vasdeli μου τι κανεις??

καλα μολις ειδα το μηνυμα στο f/b επαθα σοκ!!! μετα ομως σκεφτηκα πως αφου δεν ξερει κανεις τιποτα δεν ειναι ευκολο να το υποπτευθουν...ευτυχως!

πω πω εσυ εφασες κοντα στην αυχενικη ,πως περναει ο καιρος??μπραβο πολυ χαιρομαι που ολα ειναι καλα.Με το σχολειο τελειωνεις?? :cool::cool:

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...