Quantcast
Jump to content
➔ Parents.org.gr
 Εάν η διεύθυνση E-Mail σας δεν υπάρχει, δεν λειτουργεί, ή σας είναι άγνωστη, παρακαλούμε στείλτε μας το νέο σας E-Mail  &  το όνομα χρήστη σας στο a d m i n i s t r a t o r @parents.org.gr ! 
Reset Password: Στο παρελθόν τα κριτήρια password ήταν χαμηλής ασφάλειας, με αποτέλεμα κάποιοι λογαριασμοί μελών να χακάρονται. Εάν συμβεί αυτό, στέλνουμε μήνυμα στο E-Mail σας για αναγκαστική ανανέωση του password.

Cafe Οκτωβρίου 2013


Recommended Posts

Δημοσιεύτηκαν
Ζαχαρο δεν εχω αλλα κιλα παραπανω εχω ηδη. Ειμαι 62 κιλά με 1,55 ύψος. Και ολοι εχουν φρικαρει οτι θα γινω σαν μπαλα. Δεν τρωω ακομη παραπανω, δεν μπορω κιολας γιατι δεν μπορω να χωνεψω και υποφερω.

πλακα κανεις!!!δν εχεις παραπανω κιλα μν τρελλαινεσαι!!!και εγω 1,55 υψος και 58 κιλα

και να σου πω και κατι: εγω στη 1η μου εγκυμοσυνη πηρα 35 κιλα!!!υπερβολικο το ξερω αλλα τα εχασα σε 6 μηνες!!!

δν λεω να παρουμε τοσα κιλα αλλα κ να μν τρελλαινομαστε!!

θα παρουμε κιλακια απο τη στιγμη που θελαμε να γινουμε μανουλες!!!

μην ακους κανενα παρα μονο τον γιατρο σου!!!

κοιτα να απολαυσεις την εγκυμοσυνη σου ειναι οτι καλυτερο σου συμβαινει!!!


qOUNp2.png.

Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δημοσιεύτηκαν
Είσαι πολύ τυχερή!!

Στην αρχή τα έπινα απο το στόμα αλλά δεν μπορούσα να σταθώ απο τους εμετούς.

Τις τελευταίες 10 μέρες τα παίρνω κολπικά και κάπως ηρέμησαν οι εμετοί(οχι πολύ αλλά απο το τίποτα:()

μια φορα τα πηρα απο τον στομα γιατι ημουν στη δουλεια και νομιζω οτι θα ΠΕΘΑΝΩ!!!

χαλια!!!!


qOUNp2.png.
Δημοσιεύτηκαν
Κοριτσάκι μου λες και ακούω τον εαυτό μου!!!! Τα ίδια έχω και εγώ. Κακοκεφιά και όλη την ώρα ξερνάω άσε που δεν με πονάει το στομάχι μου και από την πείνα και ΔΙΨΑΩ και εγώ αλλά μόνο γουλιές μπορώ να πιω. Και εγώ με το παιδί μου λίγα πράγματα αλλά δεν μπορώ να κάνω και πολλά. Περιμένω να περάσει ο καιρός.

Κι εγώ μόνο γουλιές και αυτές συχνά βγαίνουν στα 10 λεπτά......

Απο χθες δοκίμασα λίγο coca-cola χωρίς ανθρακικό.Σαν να με βοήθησε λίγο αλλά γίνεται όλη την μέρα να πίνω κοκα-κόλα όταν διψάω?:evil:


fxwxp2.png

EKLUp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Και εγώ κολπικά τα παίρνω τα utrogestan γιατί είναι που είναι χάλια το στομάχι μου θα με αποτελειώσουν.

Ρε κορίτσια άγχος σας προκαλούν????

Εμένα ειδικά το μεσημέρι που πάω να ξαπλώσω χτυπάει η καρδιά μου σαν τρελή. Το είχα πάθει και στον γιο μου με τα κωλόχαπα. Μέχρι κρίση πανικού μου είχε δημιουργήσει και με τρομάζει.


OTp9p2.png

wwdEp3.png


Διαφημίσεις

Δημοσιεύτηκαν
coca-cola εμενα μου την απαγορεψε ο γιατρος:(

Γιατί?

Εγώ και στο 1ο μου παιδάκι μου έπινα αν τύχαινε.

Τώρα βασικά δεν τον ρώτησα αλλά γιατί να πειράζει?

Τόσα που τρώμε έχουν συντηριτικά(και άλλα που δεν ξέρουμε)η κοκα-κολα θα πειράξει?


fxwxp2.png

EKLUp2.png

Δημοσιεύτηκαν

τωρα που το λες ναι!!!!

δν ηξερα οτι τα ουτροτζεσταν σου το προκαλουν!!!

νομιζα απο τη μουρλα μου και το αγχος μου επιβαρεινεται η κατασταση!!!


qOUNp2.png.
Δημοσιεύτηκαν
Γιατί?

Εγώ και στο 1ο μου παιδάκι μου έπινα αν τύχαινε.

Τώρα βασικά δεν τον ρώτησα αλλά γιατί να πειράζει?

Τόσα που τρώμε έχουν συντηριτικά(και άλλα που δεν ξέρουμε)η κοκα-κολα θα πειράξει?

νομιζω λογω της καφεινης

μονο ανθρακουχο νερο μου επιτρεπει να πιω


qOUNp2.png.
Δημοσιεύτηκαν

Εγώ όταν το είχα πάθει αυτό στον γιο μου πήρα τον γιατρό μου και μου τα έκοψε και κατευθείαν έφυγε το τρελό άγχος που είχα. Δεν λέω οτι όλα ήταν μέλι γάλα μετά αλλά τουλάχιστον ηρέμησα αρκετά!!!


OTp9p2.png

wwdEp3.png


Διαφημίσεις


Δημοσιεύτηκαν
νομιζω λογω της καφεινης

μονο ανθρακουχο νερο μου επιτρεπει να πιω

Πραγματικά δεν γνωρίζω:confused:

Ούτως ή άλλως καφέ δεν πίνω(τον είχα κόψει εδώ και καιρό) οπότε φαντάζομαι δεν είναι και τρελή η καφείνη που μπαίνει στον οργανισμό:rolleyes:

Αν θυμηθώ θα τον ρωτήσω μεθαύριο


fxwxp2.png

EKLUp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Κορίτσια εμένα που είναι psycho με τα κιλά ο γιατρός μου δεν μου απαγόρεψε τίποτα απολύτως. Μάλλον με λυπήθηκε επειδή ξέρει τι περνάω και τώρα και στον γιο μου.


OTp9p2.png

wwdEp3.png

Δημοσιεύτηκαν
Κορίτσια ο γιατρός σας σας έδωσε σίδηρο και ασβεστιο; Σε εμενα οχι ακόμη και νομιζω οτι το εχει ξεχασει. Αυριο που θα παω για αιματολογικες θα του το πω βεβαια.

εμενα οχι ακομα. σημερα περνω απαντησεις απο τον προγεννετικο κι αν δουμε χαμηλο σιδηρο τοτε μαλλον θα μου πει να ξεκινησω. στην προηγουμενη ειχε προλαβει και μου ειχε δωσει ασβεστιο+σιδερο απο την 6η εβδομαδα.

μακαρι να μην χρειαστει βεβαια να ξεκινησω σιδηρο απο τωρα γιατι ετσι χαλια οπως ειμαι με το στομαχι και τους εμετους θα εχω τεραστιο προβλημα.

εκτος και αν εχεις θεμα συνηθως δινουν μετα την 12 εβδομαδα!Εμενα ακομα δεν μου εδωσε!!!Ευχομαι να μην το χρειαστεις γιατι ειδικα το σιδηρο φερνει δυσκοιλιοτητα....και καραδωκουν και οι αιμοροιδες!!!!!

ωωωωχχχχ σοβαρα μιλας? επηρεαζει ο σιδηρος στις αιμορραιδες???? ε ρε γλεντιαααα...

καλησπερα κοριτσια!!!

και εγω σημερα ειμαι πολυ χαλια!!!αυριο δν θα παω στη δουλεια ποναω αριστερα κ ο γιατρος μου ειπε να ξαπλωσω για λιγες μερες :(

εσεις πονατε καθολου?

επισης αν ξεχασουμε να παρουμε το utrogestan τι κανουμε?

ποναω κι εγω το τελευταιο διημερο. αραια και που ομως οχι συνεχεια. εχω παρατηρησει πως με πιανουν τσιμπηματα και πονακια καθε φορα που αλλαζει η εβδομαδα κυησης.

Δεν ξερω τι να ευχηθω πλεον. Να ειμαι καλά και να τρωω ή να με πιασουν εμετοι επιτελους να καθυστερησουν να ερθουν τα πολλά κιλά. Και εγω λιχουδα είμαι. Τωρα όμως δεν είναι οτι ειμαι λιχουδα ποναει το στομαχι μου φοβερα. Δεν τρωω παραπανω αλλα με εχουν πρηξει για το τι θα τρωω, καθολου αλλαντικα, καθολου τηγανιτα, καθολου ψωμί, όχι γλυκα, όχι μακαρονια κτλ κλτ. Δηλαδή εσεις δεν τρωτε τιποτα απο ολα αυτά. Με φοβιζουν οτι θα παθει κακο το μωρο.Αι στο καλο πια!

φαε παιδι μου κανονικα σαν ανθρωπος και μην ακους παλαβομαρες. δηλαδη τι θα τρως αν δεν τρως τιποτα απο τα παραπανω????? σαλατες???? θα πεσεις κατω.

Καλησπέρα!!!

Ngn κι εμένα μέχρι την 12η εβδομάδα μου είπε να τα πάρω τα ουτροτζεσταν αλλά μεθαύριο που θα ξαναπάω θα του πω οτι δεν αντέχω άλλο.

Με έχουν τρελάνει στους εμετούς και την κακοκεφιά.

Έχω να γελάσω 1 μήνα σχεδόν:(:(

Δεν μπορώ σχεδόν καθόλου να ασχοληθώ με το παιδάκι μου και με ρίχνει ακόμα περισσότερο αυτό.Έχω τρελές τύψεις:(:(

αχ πως σε καταλαβαινω. εμενα σημερα με πηρε το παραπονο το μεσημερι και πλανταξα στο κλαμα. ε μα δεν αντεχω αλλο.

εσπρωξα τη συρταριερα στο δωματιο του γιου μου κ εχω κατι τσιμπηματακια κατω αριστερα χαμηλα να ανησυχησω?τι κανω?

να μην ξανα σπρωξεις τιποτα και να κατσεις να ξεκουραστεις. και για να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο παρε το γιατρο σου να του το πεις.


bhXOp3.png

ofRSp2.png

Δημοσιεύτηκαν

Γεια σας και απο μενα και σας ευχαριστω ολες παρα μα παρα πολυ για τα λογια σας περνω δυναμη.Ο γιατρος μου εχει απο τα καινουργια μηχανηματα αυτο με αγχοσε περισσοτερο.Θα παω και το Σαββατο και θα περιμενω να μου πει κατι καινουργιο.Βασανιστικα με χιλια δυο πραγματα και μονο ο συγγεγκριμμενος μου βρηκε το προβλημα.Αν εμενα στους αλλους γιατρους ακομη θα βασανιζομουνα...Και σε εμενα εδωσε τα utrοgestan και τα dufaston μεχρι τον 3 μηνα.Εκτος απο αναγουλες αραια και που και κατι μικρες ενοχλησεις στην κοιλια τπτ αλλο δεν νιωθω.


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...