Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Losr είπε:

Ναι αλλά να σου πω κάτι εμένα δεν μου έχουν πει ποτέ τέτοιες βλακείες. Γιατί? Γιατί ξερουν μάλλον ότι δεν πιάνει. Και δεν έχω φωναξει ούτε έχω τσακωθεί ποτε. Μια φορά μια άγνωστη εννοώ ήταν αδερφή ενός συνεργάτη μου με ρώτησε αν έχω παιδάκια και τις είπα όχι. Και επειδή εκείνη είχε πελαγωσει εκείνη την περίοδο που είχε 3. Μου λέει αχ τι τυχερή πόσο σε ζηλεύω. Εκείνη ζήλευε εμένα. Για γέλια. Ξέρεις τι τις απάντησα. Και δεν νευρίασα ούτε τίποτα με ένα ωραίο χαμόγελο τις λέω εμ και εσύ δεν προσεχές. Δεν ασχολήθηκα δεν Μαυρίσα. Χορέψαμε μετά ήπιαμε γιατί ήμασταν και σε εκδήλωση και μετά από κάνα τριμηνο που έμαθε ότι υπάρχει κάποιο θέμα ήρθε μόνη της και μου είπε ρε σορυ που σου πα αυτό τότε δεν το ήξερα. Και τις είπα δεν υπάρχει θέμα δεν παρεξηγηθηκα. Ήξερα ότι δεν ήξερε. Και όλα καλά. Δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ έτσι το βλέπω. Και ξαναλέω ποτέ πότε ποτέ το τονίζω δεν ήρθε κανένας που να γνωρίζω και να μου είπε το οτιδήποτε. Όχι από αγάπη πιστέψτε με γιατί υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια μου και στον κύκλο μου που θέλουν να νιώθουν ανώτεροι. Και πιστεύω ότι δεν το κάνανε γιατί και να το κάνανε απλά θα βλέπανε ότι δεν με νοιάζει και δεν περνάει αυτό που λένε. 

Ενσυναίσθηση έχουν οι άνθρωποι που έχουν περάσει δυσκολίες. Άνθρωποι που δεν έχουν περάσει δύσκολιες δεν μπορούν να έχουν ενσυναίσθηση 

Ευγενία πρέπει να έχουμε όλοι 

Συμφωνω με την @kate82 απλα την εχεις γλιτωσει και δεν σου εχει συμβει. Ισως επειδη οπως λες οι περισσοτεροι ξερουν και το θεμα σου κι εχουν τακτ στον περιγυρο σου. Πιστεψε με αν τα ακουγες, τα εβλεπες, τα εισεπραττες , δεν θα ησουν τοσο ψυχραιμη. Επισης καθε ανθρωπος εχει αλλη κραση κι αλλες αντοχες. Κατι που εσενα μπορει να μη σε πειραξει, εμενα μπορει να με πειραξει. Τελος επειδη, το θεμα της γονεικοτητας και της προσπαθειας αποκτησης παιδιου ειναι πολυ λεπτο, προφανως και περιμενεις εν ετει 2025 ο κοσμος να βουταει τη γλωσσα του στο μυαλο πριν μιλησει. 

πρίν από 57 λεπτά , dimi.tra είπε:

35 😭 δικιά μου είσαι εσύ 😂

Μωρέ καλά τα λες αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε δυστυχώς. Οπότε ή που θα πάρω ένα λεξοτανίλ να είμαι στην κοσμάρα μου ή που θα μαλώσουμε και θα φύγω κυρία! Δεν είναι φίλη μου. Και η αλήθεια είναι πως δεν κρατάω την γλώσσα μου γενικά. Εχω κ εγώ φίλες που το μόνο που τις απασχολεί είναι τα κιλά που θα βάλουν. Αυτές τις έχω κάνει στην άκρη, δεν θα πάρω ευχαριστώ. Γενικά τις φίλες πιο εύκολα τις διαχειρίζεσαι, άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις δεν μπορείς να αποφύγεις. Εκεί έχω καταλήξει! Μετά από αποτυχημένη εμβρυομεταφορά δεν είναι εύκολο να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, όσο ψύχραιμα και να το έχεις πάρει. 

Γιατι η ενσυναίσθηση είναι ανθρώπινη συμπεριφορά και αφορά όλα τα προβλήματα. Δεν περιμένω να αισθανθεί ο άλλος όπως εγώ αλλά δεν θα πω σε έναν καρκινοπαθή ααα τι κρίμα εγώ δεν έχω τίποτα, μια χαρά είμαι, γερή κράση ή ότι ο θεός θέλει να έχεις καρκίνο (παρόμοιο με το ο θεός ξέρει που τα δίνει τα παιδιά που έχω ακούσει και έγινε χαμουλης)! Ομοίως δεν θα πω σε μια κοπέλα που το μόνο που την απασχολεί είναι τα κιλα της εγκυμοσύνης ότι είναι χοντρή ή ότι αυτή φταίει που τρώει. Μην το λες ενσυναίσθηση πες το απλή ευγένεια ρε αδερφέ. Και στην τελική όπως δεν θέλω ο άλλος να μπει στην θέση μου έτσι δεν θα μπω ούτε εγώ στην δική του. Δεν με νοιάζει πόσο εύκολα έμεινες έγκυος, δεν με νοιάζει κ αν στο πέταξε από δυο μέτρα απόσταση κι έπιασες παιδί, δεν με νοιάζει πόσα κιλά έβαλες, δεν με νοιάζει αν μπορείς ή δεν μπορείς να σηκώσεις βάρος κλπ. 

Δεν περιμένεις ο άλλος να μπει στη θέση σου, αλλά περιμένεις να είναι έστω λίγο πιο διακριτικός όταν ξέρει όλη την κατάσταση με λεπτομέρειες και να μην σου πετάει κοτσάνες στις οποίες θα αντιδράσεις. Το λογικό είναι να αντιδράσεις.
      Και μεταξύ μας το έμεινα έγκυος κατά λάθος είναι μεγάλη κοτσάνα προφανώς δεν υπήρχε αντισύλληψη άρα το ήθελες. Δεν σκόνταψες πάνω σε μια 🍆

Συμφωνω σε ολα, με καλυψες απολυτα. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σου Ανιτα !!!!

Ούτε εγώ έχω κάνει αυτή ca 125 και το συζητάγαμε εχτές με το Μορφάκη και θα την κάνω και εγώ.

Θα σου έλεγα να κανεις για θρομβοφιλία !!!

Με τον αλήτη τι έγινε τελικά?

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..???

TOY ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΞΩΔΙΚΟ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΑΛΑ..!!!

ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ..!!!!

Kalimera!!!!!!!!!!! Ki egw tyxaia thn ekana giati eixa paei gia kapoia alli exetasi kai thn eixan prosfora sthn vioiatrikh!!

Xtes ematha tyxaia pou kati diavaza sto forum oti paizei na syndeetai me endomhtriwsh!!

Α, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ...!!!!

καλημέρα .... λολίτσα μου ....

Θρομβοφιλία ναι, να κάνεις .... και εγώ δεν πήγαινα και τι κατάλαβα .... πήγα και ησύχασα ... θα κάνω και καρυότυπο που λέγαμε ....

Τώρα για τη ca125, πρέπει να έχεις ιστορικό καρκίνου ή κύστες που δε φεύγουν ή να υποπτεύεται ο γιατρός σου ενδομητρίωση που και πάλι δεν θα είναι απόλυτα τα αποτελέσματα απο ένα όριο και πάνω ...

ΛΟΛΙΤΣΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...ΝΑΙ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ...!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ...ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΖΕΥΓΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ..!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

AMH ----- 0.5 - 2.1ng/ml

Η αντιμυλλέριος ορμόνη (Anti - Mullerian Hormone - AMH) παράγεται από τα πρωτογενή ωοθυλάκια που περιέχουν καλής ποιότητας ωάρια. Είναι δείκτης των αποθεμάτων των ωοθηκών σε ωάρια.

Οι τιμές της AMH πρέπει να είναι μεγαλύτερες από 0.5 ng/ml σε γυναίκες 41 ετών και μεγαλύτερες από 2.1 ng/ml σε γυναίκες 33 ετων. Η μέτρηση της τιμής της AMH μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ημέρα του κύκλου.

Yv7Sp2.png

Κατακερματισμός DNA σπέρματος

αυτό σας λέει κάτι ???

Υπάρχει καμιά γνώμη επι του θέματος ????

Ζετάκι εμεις την καναμε την εξεταση παρολο που ο εξω που ειχα ρωτησει μου ειπε να μην την κανουμε γιατι το σπερμα ειναι καλο.

Τελικα πεταξαμε 170 ευρω γιατι οντως βγηκε φυσιολογικη. Ασε που δεν εχει θεραπεια μονο βιταμινες. Ρωτα και εσυ παντως, τις προαλλες που του την δειξαμε ειπε γι αυτο δεν ηθελα να ξοδευτειτε γιατι φαινεται οτι ειναι καλο(βεβαια εχω διαβασει οτι μπορει να δειχνει καλο και ο κατακερματισμος να βγει μη φυσιολογικος).

Τωρα τί να σου πω... καλυτερα να ρωτησεις. Δεν χρειαζεται ολες τις εξετασεις να τις αποφασιζουμε εμεις.... κατι ξερουνε και αυτοι:P

έπλενα όλο το σκ......και έχω γύρω στα 7 πλυντήρια για σιδέρωμα.....:evil::evil::evil::evil:

Καλα ρε αγαπη ειστε 2 ατομα και εχεις 7 πλυντηρια? Ειναι δυνατον?

Μηπως πλενεις τα καθαρα? :shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κατακερματισμός DNA σπέρματος

αυτό σας λέει κάτι ???

Υπάρχει καμιά γνώμη επι του θέματος ????

Εμεις καναμε....θα σου πω σε 1΄

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΑΝΝΙΤΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! t4801.gif

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλα ρε αγαπη ειστε 2 ατομα και εχεις 7 πλυντηρια? Ειναι δυνατον?

Μηπως πλενεις τα καθαρα? :shock:

Τί κανεις Εφάκι.... διαβασα ότι περασατε καλα αλλα ξεπατωθηκες.... καλη ξεκουραση αγαπη.... Να σε ρωτησω .... ποιος σου ειπε πριν την εξω να κανεις ρεφλεξολογια? Και πρεπει να ειναι ειδικος για γονιμοτητα?

Χαμηληηηηηη ?????

Το 0,2 που εχει η φιλη μου τι ειναι τοτε ????

μήπως το μετράνε με άλλη μονάδα μέτρησης ... πχ σε ng/mL

τότε αλλάζουν οι τιμές

Τιμές αναφοράς:

Γονιμότητα 0.45-12.0 ng/mL

Υψηλή αναστροφή 0.21-0.44 ng/mL

ανεπάρκεια <0.21 ng/mL

Πιθανο PCOS >7.90 ng/mL

(Μέθοδος ανάλυσης: EIA)

εμένα είναι σε pmol/l

Τιμές αναφοράς:

0-2,2 : πολύ χαμηλή

2,2-15,7 : χαμηλή

15,7-28,6 : άριστη

>48,5 πολύ υψηλή

url]

Καλημερα Νταντακι... προσεξτε την μοναδα μετρησης.... δεν την μετρανε ολοι το ιδιο..... :P

Καλησπέρα κοριτσάκι !!!!!

A δεν ξέρω τι μονάδα μετρήσεις είναι στην εξέταση, απλά έτσι μου είπε.

Βεβαια έκανε παιδάκι και αυτό μετράει !!!!

Yv7Sp2.png

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..???

TOY ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΞΩΔΙΚΟ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΘΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΚΑΛΑ..!!!

ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΘΡΟΜΒΟΦΙΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ..!!!!

γεια σου Ανιτακι.... καλα του εκανες του βλακα..... ετσι...

για θρομβοφιλια να κανεις οπωσδηποτε.... βλεπεις τελικα ειμαστε αρκετες.... οσο για την ca 125 δεν υπαρχει λογος να την κανουμε μονο αν εχουμε κυστες ή αν μας πει ο γιατρός:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...