Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Μπορείς να δεις στο YouTube ακριβώς πως γίνεται η ένεση! Εχει βίντεο που τα λένε πολύ κατανοητά! Καλή επιτυχία σου εύχομαι ☘️❤️

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Maraki m mas elei4es.. filakia polla sta morakia s!

Koritsakia m diorthoste tin imerominia tis domninas mas. To 2013 gennaei me to kalo!

Emeis kaname kathariotita to proi meta sti mama m gia fagito meta peripataki supermarket k tora xalara sto spitaki mas.

I Panagitsa mas na mas prosexei!!!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

πολύ καλά έκανες και πήγες στο εοπυ..όσα μπορείς να γλιτώσεις...

μια χαρά όλα θα πάνε...η χοριακή σου μου φάνηκε πάρα πολύ καλή...σε άλλο γιατρό μπορεί να μην πήγαινα..αλλά μια επανάληψη θα την έκανα..

μπορείς σε παρακαλώ να μου στείλεις την αντιβιώση..είτε εδώ είτε σε πμ??!!!βιταμίνες παίρνει αρκετές..όχι τη συγκεκριμένη μάρκα..

μια χαρά θα πάνε όλα..!!!θα είναι πολύ καλή η διαφορά ηλικίας τους..τίποτα να μην σε ανησυχει...

Κοπέλα μου δεν μπορώ να σου πω ποια αντιβίωση παίρνει γιατί πολύ απλά όταν βγαίνει το αντιβιογραμμα έχει κάποιες που ειναι κατάλληλες για εσένα,οπότε ο γιατρός αποφασίζει ποια να σου δώσει.Οπότε αυτή που εκάνε δουλειά στον άντρα μου μπορεί στον δικό σου να μην κάνει,άσε που μπορεί να μην έχουν και το ίδιο μικρόβιο.Ο άντρας σου έχει κάνει καλλιέργεια?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Κοπέλα μου δεν μπορώ να σου πω ποια αντιβίωση παίρνει γιατί πολύ απλά όταν βγαίνει το αντιβιογραμμα έχει κάποιες που ειναι κατάλληλες για εσένα,οπότε ο γιατρός αποφασίζει ποια να σου δώσει.Οπότε αυτή που εκάνε δουλειά στον άντρα μου μπορεί στον δικό σου να μην κάνει,άσε που μπορεί να μην έχουν και το ίδιο μικρόβιο.Ο άντρας σου έχει κάνει καλλιέργεια?

κατάλαβα!!:P

όχι δεν έχει κάνει..σε ουρολόγο πρέπει να πάει έτσι??

μόνο σπερμοδιάγραμμα έχει κάνει!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Nάσυ μου εγώ προτείνω υπέρηχο ......να δεις κιόλας αν ο σάκος είναι στο ενδομήτριο( που εκεί πιστεύω είναι).....αν πάλι θέλεις να κάνεις και μια χοριακη πριν πας για υπέρηχο κανε την...αλλά μην αμελήσεις και μην καθυστερησεις τον υπερηχο.

Να σε ρωτησω και κατι? Επειδη και γω έχω αρχίσει αντιπηκτικές τι εξετάσεις κάνεις καθε μηνα σε αιματολόγο? Εγώ είχα παλιότερα μια αιματολογο που πηγαινα στο ιατρειο της και ειναι συμβεβλημενη με ΕΟΠΥ ,(καλά μια ή δυο φορές χρειάστηκε να πάω) μπορεις και συ να βρεις να πηγαινεις στα ιατρεια τους και να ναι κοντα στην περιοχη σου (ίσως αυτο να εννοούσες)

Μελετινακι,θα κάνω την δευτέρα επαναληπτική και αν το νούμερο έχει αυξηθεί πολύ τότε πιστεύω ότι θα ειναι ενδομήτριο,οπότε θα κάνω υπέρυχο κατευθείαν στον γιατρό μου,αν όμως δεν ειναι καλή η αύξηση τότε σίγουρα θα πάω για υπέρυχο άλλου.

Όσο για αυτό που με ρώτησες.Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη με έβαζε να κάνω κάθε μήνα γενικές αίματος και αντι-χα και σύμφωνα με τα αποτελέσματα μου έλεγε τη δόση που έπρεπε να κάνω.Εγω έψαξα να βρω κάποιον αιματολογο στην περιοχή μου Αλλά σε όλη την Αθήνα ειναι 5,οπότε έκλεισα σε έναν στ κολωνακι.Και ναι εννοουσα αυτό που είπες.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

πρέπει να κάνει και άλλες εξετάσεις??

νασούλα μου, πως είσαι??τελικά τι αποφάσισες??

Κοπέλα μου,εμένα ο άντρας μου επρος από σπερμοδιαγραμμα έκανε και καλλιέργεια και κατάτμηση DNA.Θα πρέπει ΝΣ πάει σε κάποιον ουρολογο-ανδρολογο και αυτός θα του πει τι πρέπει να κανει.Μπορεί να ειναι κάτι απλό και να του δώσει κάτι και να δείτε σημαντική βελτίωση.Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Εγω καλα είμαι,μόνο κάποιες ενοχλήσεις που όμως τις είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη και γι'αυτό δεν ανησυχώ.Όσο για το τι θα κάνω το έγραψα πριν.Θα κάνω την επαναληπτική και ββλέπουμε.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Κοπέλα μου,εμένα ο άντρας μου επρος από σπερμοδιαγραμμα έκανε και καλλιέργεια και κατάτμηση DNA.Θα πρέπει ΝΣ πάει σε κάποιον ουρολογο-ανδρολογο και αυτός θα του πει τι πρέπει να κανει.Μπορεί να ειναι κάτι απλό και να του δώσει κάτι και να δείτε σημαντική βελτίωση.Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Εγω καλα είμαι,μόνο κάποιες ενοχλήσεις που όμως τις είχα και στην πρώτη εγκυμοσύνη και γι'αυτό δεν ανησυχώ.Όσο για το τι θα κάνω το έγραψα πριν.Θα κάνω την επαναληπτική και ββλέπουμε.

ναι το είδα μετά!!καλά θα κάνεις!!

ευχαριστώ πολύ!!

ναι μάλλον πρέπει να πάει..ελπίζω να είναι κάτι απλό...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα και από μένα~

Τί κάνετε???

Εμείς αναρρώνουμε εγώ έχω πολύ άγχος για την αξονική!

τέλος πάντων ας ευχηθούμε όλα καλά!

Άυριο καταιγισμός χοριακών από Νασούλα και Μελετινάκι

Θα χορτάσει το μάτι μας νουμεράκλες κορίτσια!!!!

Πάντως εγώ δεν έχω παράπονο κάθε Σάββατο είμαι και σε ένα νοσοκομείο

Το προηγούμενο με τον άντρα μου χθες βράδυ στο Ρέα στην κουμπάρα που έκανε λαμπαροσκόπηση!

Πώς γίναμε έτσι.....

Άντε καλή Κυριακή σε όλες!

Kαλημέρα κορίτσία!!

Τι κάνετε? Εγω από τότε που γύρισα από τις διακοπές έχω γίνει πρωινή πρωινή, πάνε οι καλές εποχές που ξενυχτουσα πολύ και είμουνα ο θαμώνας της βραδινής ζώνης:rolleyes: Καλύτερα όμως έτσι;)

Τίνκερμπελ διάβασα που αναφέρθηκες σε καλλιέγργεια και θα επέμβω λίγο λόγο του ότι είμαστε παθόντες αλλά και μαθόντες:roll:

Εμείς πριν πολύ καιρό .....ο άντρας μου δηλ είχε κάνει καλλιέργεια σε μικροβιολογικό και είχε βγει αρνητικη...και μειναμε ήσυχοι.

Μετα απο πολύ καιρό πάλι σκέφτηκα να ξαναέκανε αλλά σε κέντρο σπερματολογίας......εε εκεί λοιπόν του βρήκαν μικρόβιο....όπου έκανε πόσους μηνες να φυγει......από αντιβίωση σε αντιβίωση. Και σίγουρα το είχε και πολύ πιο πριν.....εγω πιστευω και απο τοτε που αρχισαμε τις προσπάθειες για μπεμπε.....και αυτο το βλέπω απο το σπερμοδιαγραμμα και μας το ειπαν και στο κεντρο που εκανε την καλλιεργεια. Εμας παντα τα σπε-

ρματοζωαρια δε ζουσαν πολλες ωρες , κατι που δυσκολευει τη συλληψη.....και μόλις εφυγε το μικροβιο είδαμε τρελλή διαφορά....μερα με νυχτα.

Πέρα του ότι έμεινα έγκυος , (άσχετα αν προχωρησει)και μάλιστα συνέβηκε στη δευτερη προσπαθεια με το που εφυγε το μικροβιο......γιατι ολο το χρονο που ειχαμε το καταρραμενο δεν προσπαθουσαμε.........παίρναμε προφυλάξεις, είδαμε πολλές διαφορές προς το καλύτερο.

Πάντως καλό ειναι να γινει αυτη η εξεταση σε εξειδικευμενο κεντρο.....θυμισε μου εσας το σπερμοδιαγραμμα πως βγηκε?

Νάσυ μου και γω πιστευω ενδομητριο θα ναι το μωρακι, ειδικα αν ανεβει κανονικα η χοριακη πολυ σπανια ειναι η περιπτωση για εξωμητριο....σχεδον ακατορθωτο.......μετα κανεις και τον υπερηχο σου.

Σ ευχαριστω και για τις πληροφοριες περι αιματολόγου.........εμενα παλιοτερα που ειχα παει θυμαμαι οταν της ανεφερα την αντι χα εκεινη ελεγε πως δε χρειαζεται......και μου χε κανει εντυπωση.....μου χε εξηγησει ομως το λογο αλλα παει και καιρος. Θα ξαναπαω να δω τι θα μου πει και αν δε δινει εξετασεις θα παω και σε αλλον για 2η γνωμη.

Μαράκι 1981 γεια και από δω:D:D αχ πόσο μ αρέσει να ακούω ιστοριούλες από τα αγόρια σου!! Σιγά σιγά θα περπατησει και ο μικρός μη σε ανησυχεί.......και μετά θα τρέχεις συνεχεια απο πίσω τους να μη τα παρουν όλα σβάρνα:tongue::tongue:

Καλέ η τουρτίτσα πότε μπήκε? δε το είχα δει....τώρα που το πες διάβασα το μην της....χαίρομαι πολύ όταν μας γράφει......εύχομαι όλα να της πάνε καλά με την επέμβαση......και να μου φιλήσει τα τουρτάκια!!!!

Χρόνια πολλά για τη γιορτή της Παναγίας......να έχουμε πάντα την υγεία μας !......εε και λίγα μωράκια ακόμα:D

Εγώ κορίτσια το Σάββατο πήγα και έκανα μια χοριακη ........και απο οσο εχω καταλαβει απο τις δυο που εκανα ειναι οτι ως τωρα ο ρυθμος ειναι διπλασιασμος στις 48 ωρες. Θα θελα να ναι λιγο παραπανω.........το θεμα ειναι οτι και τη χοριακη τη βλεπω χαμηλη συμφωνα με τις μερες καθυστερησης που βρισκομαι........θα δουμε ακομα δε λεω τπτ....αυριο θα ξανακανω και θα δω τι θα μου πει και ο ντοκτορ. Για την ωρα ειμαι στις 140 μοναδες......

Επίσης ο προχθες με επιασε μια ζαλαδα που πηγα και θρονιαστηκα στο κρεββατι......εγω το εξηγησα πως θα ταν απο τα σικλακουρ που αρχισα να παιρνω.......βεβαια την επομενη μερα που συνεχισα να τα παιρνω δε με ενοχλησαν , αλλα προσπαθω να τα παίρνω τρωγοντας κατι.

Εύχομαι μια όμορφη Κυριακή σε όλες σας!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα~

Τί κάνετε???

Εμείς αναρρώνουμε εγώ έχω πολύ άγχος για την αξονική!

τέλος πάντων ας ευχηθούμε όλα καλά!

Άυριο καταιγισμός χοριακών από Νασούλα και Μελετινάκι

Θα χορτάσει το μάτι μας νουμεράκλες κορίτσια!!!!

Πάντως εγώ δεν έχω παράπονο κάθε Σάββατο είμαι και σε ένα νοσοκομείο

Το προηγούμενο με τον άντρα μου χθες βράδυ στο Ρέα στην κουμπάρα που έκανε λαμπαροσκόπηση!

Πώς γίναμε έτσι.....

Άντε καλή Κυριακή σε όλες!

Καλημέρα Μαρκελλάκι!!!!

Όλα καλά με την κουμπάρα σου?

Εγω για δω νουμερακλα πρεπει να περασουν μέρες....κουτσα κουτσα παει το μωρο:rolleyes:

Θα δουμε της Νασουλας όμως και θα καταβαλλω προσπαθειες να τα φτασω κι εγω :D

BioMeletinaki και ΣπορακιΝασουλακι καλος μας ειρθατε!Τελειομηνι εγκυμοσινη και για τους δυο σας.

Μελετινακι με αφισες με το στομα ανοιχτο,και η καρδια μου χτυπαγε σαν τρελλη απο την χαρα μου οταν πρωτο εμαθα για σενα!

Νασουλα πειρα την καλυτερη απαντιση στο τελευταιο μινημα!

Εγω που λετε σας γραφω οποτε μπορω απο ιντερνετ καφε αφου δεν εχουμε γυρεισει ακομι Αθηνα και αν το κανουμε παλι δεν θα ειναι για πολυ καιρο.Γιατι?Η κοκκινοσκουφιτσα μου ειρθε εχτες οποτε αυτον τον μηνα δεν πειστευω να πιασουμε το τσοκερ(μπεμπακι) αφου η τυχη δεν μου τρεχει απο τα μπατζακια.Πειρα και τηλεφωνο στο κεντρο για να τους ενιμερωσω οτι παμε για σπερματεγχυση τον οκτωμβριο και πιο πολυ να μαθω αν χρειαστει να κανω καποιες εξετασεις ενδιαμεσα για να κερδισω χρονο.Μου ειπαν οτι δεν χρειαζετε και θελει μονο να τους παρω τηλ.οταν θα μου ερθει περιοδο στην πρωτη μερα,τον οκτωμβριο.Και αφου θα κανω προσπαθεια και βοιθεια με την μικρι δεν εχω στην Αθηνα ,θα παραμεινω με την αδελφη μου αν κατσει εγκυμοσινη για το πρωτο τριμηνο μεχρη να κανω την περιδεση.Την εχω παει μακρια την βαλιτσα αλλα δεν εχω και πολλες επιλογες.Εχουμε κανει και ετιση να βαλουμε γραμμη ΟΤΕ και ιντερνετ στην αδελφη μου οποτε δεν θα ειμαι πια ''εξαφανισμενη''.

Nάσυ μου εγώ προτείνω υπέρηχο ......να δεις κιόλας αν ο σάκος είναι στο ενδομήτριο( που εκεί πιστεύω είναι).....αν πάλι θέλεις να κάνεις και μια χοριακη πριν πας για υπέρηχο κανε την...αλλά μην αμελήσεις και μην καθυστερησεις τον υπερηχο.

Να σε ρωτησω και κατι? Επειδη και γω έχω αρχίσει αντιπηκτικές τι εξετάσεις κάνεις καθε μηνα σε αιματολόγο? Εγώ είχα παλιότερα μια αιματολογο που πηγαινα στο ιατρειο της και ειναι συμβεβλημενη με ΕΟΠΥ ,(καλά μια ή δυο φορές χρειάστηκε να πάω) μπορεις και συ να βρεις να πηγαινεις στα ιατρεια τους και να ναι κοντα στην περιοχη σου (ίσως αυτο να εννοούσες)

Μελετινακι αν βρεις να κανεις την ΑΝΤΙ-ΧΑ σε κρατικο νοσοκομειο θα γλυτωσεις αρκετα χρηματα!

Μαρακι 1981 τελειωσαν τα μπανακια σας για φετος λοιπον?Φιλακια πολλα στα ζουζουνια σου!!!

Η μπεμπα λεει μερικες λεξουλες και καθε μερα μας ξεφουρνιζει και καινουρια!Το περειμενα να αργισει να μιλισει λογου του οτι στο σπιτη μιλαμε δυο γλωσσες αλλα δεν κρατιετε η γλοσσοκοπανα;)!Μεχρη και στον υπνο μιλαει.Απο περπατιμα...το εχω γραψει και σε αλλο μινημα,το εχει ξεπερασει.Οολη μερα τρεχει και σκαρφαλωνει στα παντα.Σκαλες τρελαινετε να ανεβει στα τεσερα!Φαγυτα εχει αρχισει να μην θελει πολυ τα γιαουρτακια ,τρωει παρα πολυ ομως λαχανικα και φρουτα φρεσκα κομματια να τα εχει στο χερι της .Να δεις πως ρουφει τα μακαρονια η της χυλοπιτες.Εχει πολυ πλακα.Ερχετε μπροστα μου και χτυπα τα ποδαρακια της μπροστα μου για να την κυνηγισω και μετα να την πιασω ,να την γαργαλισω και να ξεκαρδιζετε.:D

BioMeletinaki και ΣπορακιΝασουλακι καλος μας ειρθατε!Τελειομηνι εγκυμοσινη και για τους δυο σας.

Μελετινακι με αφισες με το στομα ανοιχτο,και η καρδια μου χτυπαγε σαν τρελλη απο την χαρα μου οταν πρωτο εμαθα για σενα!

Νασουλα πειρα την καλυτερη απαντιση στο τελευταιο μινημα!

Εγω που λετε σας γραφω οποτε μπορω απο ιντερνετ καφε αφου δεν εχουμε γυρεισει ακομι Αθηνα και αν το κανουμε παλι δεν θα ειναι για πολυ καιρο.Γιατι?Η κοκκινοσκουφιτσα μου ειρθε εχτες οποτε αυτον τον μηνα δεν πειστευω να πιασουμε το τσοκερ(μπεμπακι) αφου η τυχη δεν μου τρεχει απο τα μπατζακια.Πειρα και τηλεφωνο στο κεντρο για να τους ενιμερωσω οτι παμε για σπερματεγχυση τον οκτωμβριο και πιο πολυ να μαθω αν χρειαστει να κανω καποιες εξετασεις ενδιαμεσα για να κερδισω χρονο.Μου ειπαν οτι δεν χρειαζετε και θελει μονο να τους παρω τηλ.οταν θα μου ερθει περιοδο στην πρωτη μερα,τον οκτωμβριο.Και αφου θα κανω προσπαθεια και βοιθεια με την μικρι δεν εχω στην Αθηνα ,θα παραμεινω με την αδελφη μου αν κατσει εγκυμοσινη για το πρωτο τριμηνο μεχρη να κανω την περιδεση.Την εχω παει μακρια την βαλιτσα αλλα δεν εχω και πολλες επιλογες.Εχουμε κανει και ετιση να βαλουμε γραμμη ΟΤΕ και ιντερνετ στην αδελφη μου οποτε δεν θα ειμαι πια ''εξαφανισμενη''.

Iονελιτακι εκανες εμφανιση !!!! Τι κανει η μικρη , πες μας νεα της....

Εσυ ξεκινας τον αλλο μηνα σπερμ...μακαρι να μειενς κατευθειαν εγκυουλα και το παραπανω σεναριο ειναι μια χαρα , θα εχει και παρεα η Αντριαννα σου...

Κοριτσια να σας πω την αληθεια εαν τα πραγματα ηταν διαφορετικα απο πολλες αποψεις και για μας θα ηθελα πολυ πολυ ενα τριτο παιδακι...Θα ηθελα να ζησω πολυ μια γεννα οπως την ειχα ονειρευτει....με γελια , χαρες , με το μωρακι μου μαζι διπλα , να εχω κοσμο και οχι μεσα στο κλαμα , τον πονο και την δυστυχια που ενοιωθα οταν ειχα γεννησει....

Ενταξει ας μην αχαριστη αφου με τα παιδακια μου πηγαν στο τελος ολα καλα αλλα μου εχει μεινει ο τροπος που γεννησα....ηταν πολυ τραυματικη εμπειρια ....

Μερκελλακι , τωρα ποτε θα πας στο γιατρο για να καταστρωσετε το σχεδιο σας που μου εχεις εξαψει τη φαντασια για το ποιο θα ειναι ??

Μελετινακι , ο 2πλασιασμος της χοριακης δεν αρκει για να εισαι σιγουρη για το μπεμπε ?? Επειδη εισαι του επαγγελματος και σε βλεπω προβληματισμενη κατι θα εχει μπει στο μυαλο σου....εγω ευχομαι να πανε ολα τελεια και να περασεις μια ομορφη και πανω απο ολα τελειομηνη εγκυμοσυνη...

Κοριτσακια μου και εμενα μου εχετε λειψει......

Ντεσουλα , τι κανουν τα μικρα ?? Η μανουλα σου ??

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν ??

Νικολ μου , σε σκεφτομαι πολυ πολυ... ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα και τωρα με τη δουλεια να ξεχνιεσαι λιγο....Φιλακια πολλα !!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...