Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Γύρω στα 500 ευρώ . Δεν γίνετε εδώ στην Ελλάδα στέλνουν τα δείγματα εξωτερικό. 

Αν δεν είχες ποτέ εμφύτευση Κ έχεις εξετάσει μικροβιωμα κτλ μήτρας Κ οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι καλές ορμονικές πχ τότε έχει αξία να το κάνεις . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

καλησπερααααα!!!

μολις επεσε λιγη ηρεμια στο σπιτι κ ειπα να κανω εμφανιση!

Απο το μεσημερι που γυρισα προσπαθω να λιμαρω κ να βαψω 10 νυχια ολα κ ολα αλλα ματαια...τωρα τα καταφερα και περιμενω να στεγνωσουν για να παω να πλυνω τον νεροχυτη,,,,διοτι αν δεν το κανω εγω ο μονος που θα προθημοποιηθει να το κανει ειναι ο πατερας μου αυριο κ δε θελω να του φορτωσω ΚΑΙ αυτο....(με γκρινια ξεκινησα,,,)

Μελετινακι μου προσοχη στα κρυωματα! Οσο για τα συμπτωματα να σου πω οτι ελεγες κ σε εμενα...μετα την 10η εβδομαδα εμφανιζονται οσο ανεβαινει η χοριακη.,..

ροδακινουλα μου εχουμε φαει κατουρημα και χεσιμο εμεις...αλλο πραμα χεχεχε!!!

μαρακι μου κ εμεις ετοιμαζομαστε για τη βαφτιση σιγα σιγα...θα σε παρω καποια στιγμη τηλεφωνο να τα πουμε πιο αναλυτικα να μου δωσεις και τα φωτα σου...οσο για το τι ονειρευομαστε και το τι τελικα κανουμε...αστο πικρα,,,

δομνινακι φτασαμε κιολας στην αυχενικη! ολα καλα πανε οπως πηγαινουν μεχρι τωρα να μην αγχωνεσαι! Εδω δεν αγχωθηκες (η τουλαχιστον δεν μας το πες) σε αλλες φασεις !

Μομεντακι μου γιατι αρνεισαι να βαλεις τικερακι???? χεχεχε

κουκακι,,,κουκαρος ο μικρος !!! σουπερ!

Ανθη μου...καλη δυναμη! Εχουμε κ εμεις κατι οδοιρμους (σωστα το γραψα??) τωρα απο τη μικρη λογω δοντιων αλλα εγω πιστευω οτι ειναι βαλτη απο την εταιρεια που εχει τα lexotanil για να αυξησουν τις πωλησεις τους!

Μαριαμνακι μου σε αφησα για το τελος γιατι εχω πολλα να σου πω....

αρχικα να σου πω οτι αυτο που περασες μολις τωρα πολλες κοπελες απο εδω το εχουμε περασει ακριβως το ιδιο και χειροτερο...αφενος γιατι μας ετυχε μετα απο εξωσωματικη οπου μεταξυ μας και χωρις παρεξηγηση η εξωσωματικη με τη σπερματεγχυση....ΚΑΜΙΑ σχεση...το κοστος οικονομικο σωματικο κ ψυχικο απλα δεν συγκρινονται..κ οσες κοπελες εχουν κανει κ τα 2 νομιζω θα συμφωνησουν μαζι μου...κ απο την αλλη πλευρα καποιες κοπελες χρειαστηκε να κανουν κ αποξεση (νικολ κ δομνινα πχ) ... ειναι τραγικο να σου δινουν τη χαρα κ να στην παιρνουν πισω...το εχω ζησει το ξερω...αλλα εγω δεν ειχα 2 γλυκα ματακια να με περιμενουν ολο λαχταρα...ουτε εγω ουτε οι αλλες κοπελες...και επισης...καμια μας μαλλον δεν εχει τον αντρα σου! Προσωπικα θεωρω οτι ολα θα τα ειχα ξεπερασει πολυ πιο ευκολα αν ειχα μια τετοια αντιμετωπιση/σταση απο τον αντρα μου αντι να μου λεει οτι κατι πρεπει να κανω με τα 44 κιλα που πηρα απο τις εξωσωματικες και τις ορμονες...(ας μια σχολιαστει παρακαλω απο καμια)

Συνεχιζω να επιμενω οτι ο Χρυσοβαλαντης σου θα ειναι η μεγαλυτερη σου παρηγορια λογος και αιτια για να χαμογελασεις πραγματικα κ παλι!

Εμεις τπτ νεοτερο...mood σκατα...στη δουλεια χαμος...στο σπιτι χαμος...εν ολιγης!

Φιλακια σε ολες!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κοριτσάκια κου ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν γράφω συχνά αλλά δεν είμαι πάντα καλα και όταν είμαι περνάω το χρόνο μου με τον Αλέξη γιατί στο τέλος θα ξεχάσει ότι έχει μάνα.Θα σας πω πιο κάτω τι εννοώ.

Μελετινακι μου καταρχήν δεν θυμάμαι αν σου είχα πει συγχαρητήρια που είδατε το μωράκι και ακούσατε και καρδουλα.Μπράβο,τέλεια.Για το ζαχαρο που ρωτάς,επειδή είχα και εγω στην πρώτη εγκυμοσύνη,να σου πω να μην ανησυχείς από τώρα,απλά αφού είδες λίγο ανεβασμένη την τιμή μετά το φαγητό,Προσπάθησε να τρως 5 γεύματα σχεδόν κάθε τρεις ώρες δηλαδή,για να μην μένει το στομάχι άδειο και να κάνει καύσεις,από λίγο κάθε φορά και να αποφεύγεις όσο μπορείς τους υδατάνθρακες γιατί αυτοί ανεβάζουν πολύ το ζάχαρο.Εγω με τη διατροφή γλύτωσα την ινσουλίνη και έχασα κιλά αντί να πάρω.65 κιλά ήμουν όταν έμεινα έγκυος 65 μπήκα να γεννήσω,60 ήμουν όταν γύρισα σπίτι.

Όσο για τΑ συμπτώματα της εγκυμοσύνης που δεν έχεις,να αισθάνεσαι τυχερή αν δεν σου έρθουν καθόλου.Εγω στον Αλέξη σχεδόν τίποτα ενώ τώρα άστα να πάνε.Περαστικά και για την ιωσουλα.

Ανθουλα μου αυτό με τα καφέ στη μέση της περιόδου συμβαίνει μου είχε πει ο γιατρός μου.Τον χειμώνα όταν ήμουν στο νοσοκομείο για τη χολή 15 μέρες μετά την περίοδο,αδιαθετησα πάλι και μου είχε πει ο γιατρός να μην ανησυχώ.Τα ζουζουνια σου έχουν βαλθεί να σε κάνουν ζόμπι Ε?χαχαχα.Έχεις πάρει κανένα βιβλίο που λέει για τον ύπνο στα μωρά?.Μπορεί να σε βοηθήσει.Να μου τα φιλήσεις και η ώρα η καλή για την αδερφούλα σου.

Δομνινακι μου όλα καλα θα πάνε στην αυχενκη,θα το δεις.Περιμένουμε να μας πεις πως ήταν.Και εγω αγοράκι θέλω για σένα.

Κουκάκι μου ολόκληρος μπεμπαρος έγινε το μικρό μας Κουκάκι.Μπράβο.

Ροδακινουλα μου καλή αρχή,χαχαχα.Εγω δεν θα ξεχασω ένα χέσιμο που μου είχε ρίξει,δε σου λέω τίποτα,μέχρι και κουρτίνα επλυνα.

Νικόλ μου χαίρομαι πολύ όταν διαβάζω μηνυματακια σου.Κάπου πήρε το μάτι μου,ότι ήσουν διακοπουλες με την αδερφούλα σου,φαντάζομαι κοριτσοσυζητησεις που θα κάνατε.

Μαράκι Καραμελιτσα χάρηκα που είδα και δικά σας μηνυματακια.Να μου φιλησετε τα παιδάκια σας.

Μαρκελακι όλα καλα με τον Άντρουλη σου,Ε?

Μαριαμνακι μου γλυκό,σου εχω γράψει δίπλα.φιλιά πολλά

Μομεντακι,Στελιτσα,Ντεσάκι,τινκερμπελ,georgkat,

Δεσποινακι πολλά φιλιά σε όλες.

Εγω που λέτε ειμαι έτσι και έτσι.Τελικά δεν ξέρω αν τους εμετούς τους κάνω λόγο της εγκυμοσύνης ή λόγω των πινοκεφαλων.Γενικά εγω έχω χρόνια πρόβλημα με τις ημικρανίες,σε σημείο που όταν με πιάνει κρίση κάνω συνεχεια εμετούς.Στον Αλέξη ευτυχώς δεν με είχε πιάσει ούτε μια φορά το κεφάλι μου,ενώ τώρα σχεδόν κάθε 3η μέρα με πιάνει,μπορεί και κάθε μέρα.Και επειδή λόγω εγκυμοσύνης δεν μπορώ να πάρω τα φάρμακα που με ηρεμούν,όλο αυτό γυρίζει σε κρίση ημικρανίας και καταλήγω στις αναγωγές.

Κορίτσια χάλια κατάσταση ούτε με τον μικρούλη μου δεν μπορώ να παίξω γιατί όταν το παθαίνω είμαι πολύ χάλια και το περνάω κλεισμένη στο δωμάτιο μου,ώστε να μην ακούω θορύβους και να μην έχει φως.Πλήρης απομόνωση.Ευτυχώς ο αντρουλης μου,με καταλαβαίνει και παίρνει τον Αλέξη συχνά έξω από το σπίτι και για να ξεσκασει και αυτό λίγο και εγω να έχω λίγο ησυχία. Το καλό ειναι ότι τα σαββατοκύριακα δεν με πιάνει πονοκέφαλος οπότε είμαι πολύ καλύτερα.Κάτι ειναι και αυτο.

Ακόμα και τώρα,έχω ξυπνήσει από τις 3 και όλη την ώρα είμαι τουαλέτα και επειδή δεν έχω να βγάλω και τίποτα βγάζω χολή.Αφήστε τα.Άντε ΝΣ δούμε.Το σπορακι μου να ειναι καλα και δεν με νοιάζει.

Αυτά κοριτσάκια μου,πάω να κοιμηθώ καμία ώρα γιατί έχω να πάω και στη δουλειά,ουφ.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Μαριαμνακι μου σε αφησα για το τελος γιατι εχω πολλα να σου πω....

αρχικα να σου πω οτι αυτο που περασες μολις τωρα πολλες κοπελες απο εδω το εχουμε περασει ακριβως το ιδιο και χειροτερο...αφενος γιατι μας ετυχε μετα απο εξωσωματικη οπου μεταξυ μας και χωρις παρεξηγηση η εξωσωματικη με τη σπερματεγχυση....ΚΑΜΙΑ σχεση...το κοστος οικονομικο σωματικο κ ψυχικο απλα δεν συγκρινονται..κ οσες κοπελες εχουν κανει κ τα 2 νομιζω θα συμφωνησουν μαζι μου...κ απο την αλλη πλευρα καποιες κοπελες χρειαστηκε να κανουν κ αποξεση (νικολ κ δομνινα πχ) ... ειναι τραγικο να σου δινουν τη χαρα κ να στην παιρνουν πισω...το εχω ζησει το ξερω...αλλα εγω δεν ειχα 2 γλυκα ματακια να με περιμενουν ολο λαχταρα...ουτε εγω ουτε οι αλλες κοπελες...και επισης...καμια μας μαλλον δεν εχει τον αντρα σου! Προσωπικα θεωρω οτι ολα θα τα ειχα ξεπερασει πολυ πιο ευκολα αν ειχα μια τετοια αντιμετωπιση/σταση απο τον αντρα μου αντι να μου λεει οτι κατι πρεπει να κανω με τα 44 κιλα που πηρα απο τις εξωσωματικες και τις ορμονες...(ας μια σχολιαστει παρακαλω απο καμια)

Συνεχιζω να επιμενω οτι ο Χρυσοβαλαντης σου θα ειναι η μεγαλυτερη σου παρηγορια λογος και αιτια για να χαμογελασεις πραγματικα κ παλι!

Καλημέρα!!

Μαριαμνε μου τα παραπάνω που γράφει η Ντεσούλα ήθελα να σου πω γι΄αυτό και χρησιμοποιώ το μηνυμά της!

Μην ξεχνάς πως το πέρασα 3 φορές.....:evil:

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ευτυχώς κατέβαινε μόνη της η χοριακή και δεν χρειάστηκα να κάνω αποξεση. Το ίδιο να σκεφτεσαι και εσύ και κάτι ακόμα ότι η φύση ξέρει... για να συμβεί αυτό σημαίνει πως δεν ήταν κάτι που έπρεπε να προχωρήσει οπότε καλύτερα έτσι.

Μακάρι να είχα και εγώ ένα ζουζούνι να μου σκάει ένα χαμόγελο εκείνες τις στιγμές που από την απόλυτη ευτυχία κατέληγα στο απόλυτο κενό.........:cry:

Γι'αυτό να λες δόξα το Θεό και το δεύτερο μωράκι θα έρθει αργά ή γρήγορα εσείς να είστε καλά και ο Χρυσοβαλάντης σας και όλα τα άλλα θα έρθουν!;)

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Καλημέρα !!!!!!!!

Τι κάνουν τα καλά κορίτσια?

Μαριαμνάκι μου , ξέρω πόσο άσχημα μπορεί να νιωθετε μετά από αυτό, αλλά σίγουρα έγινε γιατί έτσι προνόησε η φύση, τουλάχιστον σταμάτησε νωρίς και δεν μπηκες στη διαδικασία της απόξεσης γιατι αυτο το βρισκω ακομα πιο οδυνηρό.

Εσύ να είσαι καλά , ο αντρουλης σου που σε προσέχει και ο μικρός σας πρίγκηπας και θα κανεις σιγουρα και άλλο παιδάκι, προβλημα υπογονιμότητας δεν έχεις.

Οι αποβολες αυτες ειναι πολυ συχνες, δε σημαινει οτι εχεις καποιο προβλημα επειδη συνεβηκε μια φορά, να σκεφτεις πως ενα ποσοστο 80% των κυησεων δεν προχωράνε αν βαλλουμε μεσα και το ποσοστο εκεινων των εγκυμοσυνων που δεν ανακαλυπτουμε, εννοω μπορει να μενουμε εγκυες και μεχρι να αδιαθετησουμε να αποβαλλεται το εμβρυο, αυτο ειναι γεγονος , το χω διαβασει και μου το χουν πει πολλοι γιατροι. Θέλω να πω πως τα τελεια εμβρυα που προχωρουν ειναι η μειοψηφία, ετσι ειναι η φυση μας.

Θέλω όσο μπορεις να μη μου στεναχωριεσαι......καλά κανεις και το ριξες στο shopy therapy .....καντα όλα λίμπα;)

Νασούλα μου χαρηκα πολυ που μας έγραψες, ηθελα να δω πως εισαι, ταλαιπωρεισαι ομως με αυτους τους πονοκεφαλους ε? Και γω ειχα ημικρανιες και ειδικα οταν αδιαθετουσα η στο τελος της περιοδου και τωρα με την εγκυμοσυνη πιστευα πως θα ναι σε εξαρση αλλα σταματησαν....πολυ περιεργο.

Πριν μεινω εγκυος υπηρχαν και μερες που ειχα καθε μερα. Εγω το αποδιδω στο οτι σταματησα το καπνισμα και ο αντρας μου σταματησε να καπνιζει μεσα στο σπιτι και ηρεμησα. Ειναι πολυ άσχημο , και γω το ιδιο ειχα οταν με επιανε , ανακατοσουρες και ηθελα σκοταδι και ησυχια. Αν σε πιανει ντεπον μπορεις να παιρνεις αλλά θα σε οφελησει να το παρεις πριν δυναμωσει πολυ ο πονος, στις ημικρανιες πρεπει να δρουμε έγκαιρα, και να ξαπλωνεις σε ενα χαλαρο και ηρεμο δωματιο οπως κανεις. Θα σταματησουν καποια στιγμη, ευχομαι συντομα.

Σ ευχααριστω για τις πληροφοριες περί σακχάρου, το χω εφαρμοσει αυτο απο την αρχη της εγκυμοσυνης τα μικρα και συχνά γευματα, τωρα πλεον αποφευγω τη μεγαλη ποσοτητα υδατανθράκων και γλυκά ετσι και αλλιως απο τοτε που εμαθα για την εγκυμοσυνη δεν εχω φαει και ευτυχως δε μου χει ερθει και ποτε η επιθυμια. Μάλιστα από κιλάκια , χάνω, απο τοτε που γυρισα απο διακοπες (που ηρθα σα βοδι:rolleyes:) γιατι εκει οι λουκουμαδες με τα παγωτακια ηταν σε καθημερινη βαση:| έχω χάσει σχεδον 3 κιλακια, προσπαθω η αληθεια γιατι δε θελω να παρω πολλά κιλα στην εγκυμοσυνη.

Καλά βρε εσυ πως τα κατάφερες να βγεις και πιο αδυνατη μετά τη γεννα?? απιστευτο.......και δεν ειχες και πολλά κιλα πριν μεινεις εγκυος.

Να μπαινεις οποτε μπορεις να μας γράφεις τα νέα σου !

Ανθούλα μου ευτυχως δεν έκανα πυρετο, ειμαι εκομα με βηχα και συναχωμενη αλλα τι κάνω? ελαφρια ειναι η κατασταση ευτυχως.

Εσενα τι κανουν τα μικρα σου? έχεις δει έστω μια μικρη βελτίωση? κανεναν τροπο που να δουλευει?

Κουκακι τι κάνει ο μικρουλης κουκακος?

Νικόολ:D τι κάνεις? πήγες εκδρομούλα ακουω......να φανταστώ που??

Ντεσκο αρχισες παλι δουλιτσα ε? όσο μπορεις πιο χαλαρά....ξέρω θα τρέχουν και τα έξοδα. Να μου φιλησεις τα ζουζουνια σου!

Μαρκελλάκι βουρρρρρρ θέλω να πανηγυρισουμε θετικές χοριακούλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μομεντινι δεν πειραζει και τικερακι να μη βάλλεις, εσυ και το μικρο μομεντακι να ναι καλά ...και θα χεις εμας που θα σε ρωταμε καθε τρεις και λιγο ποσο εβδομάδων είσαι χαχαχα θα υποστεις τις συνεπειες:P

Εγώ κορίτσια χθες ξαναπηγα στο γιατρο μαζι με τον αντρα μου.....αυτη τη φορά ακουσαμε κανονικα με ηχο την καρδουλα.....(Μαρακι 1981 όντως πολύ μαγικό) δεν εκλαψα να πω την αληθεια γιατι δε μπορουσα ουτε και τοτε να συνειδητοποιησω αυτο που μου συμβαινει. Ο αντρας μου αρχισει να συνηδειτοποιει σιγα σιγα πως ειμαι εγκυος και εχει χεστει:cool::cool::cool:

Εγω δε το χω πιστεψει βρε κοριτσια.......νιωθω οτι περιμενω ποτε θα περασει ο καιρος να κανω εξωσωματικη....ανωμαλια ε?:tongue:

Στον υπερηχο ζητησα να μου πει και τις εβδομαδες που βγαζει το μηχάνημα....και το βγαζει 3 μερες πιο μικρο αλλα ο γιατρος ειπε δεν εχει σημασια.......βρηκα εγω παλι λογο να αγχωθω:tongue:.......σημασια λεει εχει που ακουσαμε καρδουλα......αλλά η αυχενικη θα ναι η πιο σημαντικη εξεταση για να δουμε την αναπτυξη του.......αιωνας μου φαινεται μεχρι να φτασει αυτη η στιγμη.....τοτε ισως ηρεμησω λιγακι (αν ολα πανε καλα)

Κοριτσάκια μου σας στέλνω σε όλες την καλημερα μου και πολλά πολλά φιλάκια, ματς μουτς!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...

Συγγνώμη που άργησα να σας ενημερώσω κοριτσάκια μου αλλά δεν ήμουν και πολύ καλά.. όπως καταλάβατε δεν εξελίχθηκαν καλά τα πράγματα.. πήγαμε για την ανάλυση και μετά απο 40 λεπτά μας πήραν απο το χημείο.. είχα μια μικρή ελπίδα αλλά... η χοριακή έπεσε απο 387 στο 302.. εγώ στα πατώματα δεν ένιωθα καθόλου καλά.. πονάει όλο αυτό και μπράβο στα κοριτσάκια που στάθηκαν μετά απο κάτι τέτοιο ξανά στα πόδια τους.. ο ανθρωπος που έχει το χημείο δάκρυσε μαζί μου και μου είπε σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατι στο πρώτο μας μωράκι είχαμε και μεις τα ίδια.. ότι και να έγινε θα ήταν ένα μωράκι αν γεννιόταν γι αυτό πονάει.. αυτά μου έλεγε και εγώ έτσι νιώθω.. πήραμε τον γιατρο ο οποίος επειδή ξέρει όλη μας την πορεία απο τότε με το σπέρμα κατάλαβε πόσο πονέσαμε και μας έλεγε κουράγιο και ότι καλύτερα που τελείωσε τώρα όπως λες και συ Μελετινάκι μου.. και δεν θα χρειαστεί και απόξεση :cry: μου είπε να σταματήσω όλα τα χαπάκια και ότι δεν χρειάζεται να ψάξουμε κάτι γιατι ήδη έχω ένα μωράκι.. αν ήταν 2η και πάλι αποτυχημένη εγκυμοσύνη τότε θα το ψάχναμε.. Ξέρω ότι η Παναγίτσα μου με άκουσε και μου το έστειλε το μωράκι μου αλλά για κάποιο λόγο δεν έπρεπε να προχωρήσει.. εμπιστεύομαι το Θεό αν και υπήρξαν στιγμές που πήγα να λυγίσω και ντρέπομαι πολύ γι αυτό.. Ο Θεός πάντα ήταν δίπλα μου σε όλα! Και τον ευχαριστώ για ότι έχω.. πονάω ακόμη πολύ.. και το παράξενο απο το Σάββατο εξαφανίστηκε κάθε σταγόνα αίματος.. έχω πρηστεί απίστευτα απο όλες αυτές τις ενέσεις και τα ούτρο και τώρα που δεν έρχεται η περίοδος.. θα περιμένω ακόμα 2-3 μέρες και αν δεν έχω κάτι θα πάρω τον γιατρό.. ηλίθιο αίμα παντα έρχεται εκει που δεν το θέλεις και οταν είναι να έρθει χάνεται.. Με τα λόγια σας και την αγάπη σας μου δίνετε πολύ κουράγιο! Σας ευχαριστώ πολύ που με σκεφτόσασταν και που ήσασταν κοντά μου! Το οτι σας αγαπώ είναι περιττό να το αναφέρω :D είδατε με κάνετε και χαμογελάω!!! Νομίζω όλο αυτό θα πονάει για πάντα και δεν ξέρω αν θα είμαι έτοιμη ποτέ να κάνω 2ο.. φοβάμαι μην ξανασυμβεί.. η μαμά μου 3 μωράκια έχασε και σκέφτομαι μηπως είναι και κάτι κληρονομικό.. τι να πω.. ο Θεός μόνο ξέρει το γιατι και ίσως στην άλλη ζωή να μου εξηγήσει και μένα να το καταλάβω! :| Εδώ δίπλα μου τώρα έχω το μικρούλη μου και είναι απίστευτο το πως με μια αγκαλιά αλλάζουν ΟΛΑ! Ο αντρούλης μου προσπάθησε να σταθεί δυνατός δίπλα μου και 1 ώρα μετά το αποτέλεσμα μου λέει έχουμε το γιοκάκι μας θα το φροντίζουμε και αργότερα θα του κανουμε και ένα αδελφάκι.. τώρα δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή μάλλον.. και με πηγε στα jumbo και του κάναμε τρελά ψώνια.. μας έβλεπαν όλοι καλά καλά.. γεμισαμε ένα καρότσι μέχρι επάνω απο ρούχα μέχρι παραμυθάκια.. πραγματικά ένιωσα καλύτερα αλλά εννοείται ότι όπου έβλεπα έγκυο, βρέφος, αδελφάκια και οτιδήποτε βρεφικό σφιγγόμουν πάνω στον άντρα μου και έκλαιγα.. φαντάζομαι θα ηρεμίσω κάποια στιγμή.. έχω και όλα τα συμπτώματα και μου την δίνει αυτό.. χθες βγήκαμε και με κάτι φίλους μας και σε μια στιγμή μου ήρθαν όλα τα συμπτώματα μαζί και ένιωσα άσχημα και με ρωτούσαν τι έγινε και γω να κλαίω.. είναι πολύ καλοί μας φίλοι και μας μάλλωσαν που δεν τους είπαμε τίποτα τόσες μέρες.. ελπίζω να αδιαθετήσω να τελειώσουν όλα αυτά.. εχω και τις αυπνίες και καθομαι και σκέφτομαι διάφορα εκείνες τις ώρες.. ο άντρας μου με πήγε και μου ψώνισε και μένα για να νιώσω καλύτερα ανανέωσα την γκαρνταρόμπα μου, τα κοσμήματα και τα καλλυντικά μου ( με έσερνε απο κατάστημα σε κατάστημα και απόφυγα την αγορα παπουτσιών την οποία θα με παει το Σαββατο λέει και σήμερα με έστειλε με το ζόρι να ψωνίσω ρούχα αλλά εγώ είδα τον εαυτό μου πρισμένο στον καθρέφτη στεναχωρέθηκα και έφυγα και θα με πάει σέρνοντας είπε άλλη μέρα :shock: αχ κάνει τα πάντα να με δει να χαμογελάω και να του λεω εγώ εσένα και το γιο μας θέλω και είμαι ευτυχισμένη και μου λεει ναι αλλα θέλω και γω να σου κάνω δωράκια :rolleyes:) και σήμερα άρχισα να καθαρίζω όλο το σπίτι, έβγαλα τα χειμωνιάτικα έπλυνα ριχτάρια σεντόνια χειμερινά και κουβέρτα και πάπλωμα για να είναι έτοιμα γιατι σε καμια βδομάδα θα τα χρειαστουμε.. γενικώς καταπιάνομαι με ότι βρω για να ξεχνιέμαι.. ψες αργά ετοίμαζα και το βιογραφικό μου και θα το στείλω σε μια δουλειά και εύχομαι να με παρουν.. και γενικά έβαλα και κάποιους στόχους και θέλω να τους κάνω για να ξεχνιέμαι.. αύριο θα καθαρίσω το σπίτι ξανά :shock: θα βγώ για κάτι μικροψώνια το απόγευμα και θα παω να δω και την γυναίκα του αδελφού μου που θέλει να της διακοσμήσουμε την βάπτιση και το κέντρο που θα γίνει η δεξίωση, την Τετάρτη θα πάω να παρηγορήσω μια φίλη που χώρισε και έχει χίλια προβλήματα και γω τα δικά μου.. τώρα πως θα την παρηγορήσω θα γελάσουμε πολύ.. :? θα κλαίω και γω για τα δικά μου και μετά θα χω και ραντεβού για μανικιουρ.. τι συνδυασμός όλα αυτά...:shock::rolleyes: ελπίζω απο Πέμπτη να χαλαρώσω λιγάκι απ΄όλα αυτά και να χαρώ τον γλυκούλη μου.. Θα έχω να ετοιμάσω και τα γενέθλια της αδελφής μου και του άντρα μου.. για 3 συνεχόμενα Σαββάτα θα τρέχω.. και έχουμε να δώσουμε και 3 προσφορές για 3 βαπτίσεις.. τουλάχιστον κοριτσάκια μου αυτό που μου αρέσει άρχισε να κινείται λιγάκι.. θα μας προτείνει και ο αδελφός μου για να αναλάβουμε τα πάντα σε μια εκδήλωση του Δήμου και μακάρι να μας δεκτούν και να ανοιχτούν νέες πόρτες.. και να μην χρειαστεί καν να ψάξω για δουλειά.. αν και μου άρεσε η δουλειά μου.. και σαν να μην με έφταναν τα όσα πέρασα εδώ και 2 μήνες άκουσα απο γνωστή μου ότι ακουσε την μια ύπουλη που ήταν στο γραφείο μου να λέει σε μια υπάλληλο σε ένα άλλο γραφείο ότι έχασα εγώ ενα φάκελο υπόθεσης.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! πιο προσεχτικό ατομο απο εμένα δεν είχε.. αυτές παντα τα έκαναν μαντάρα και τα έφτιαχναν με χίλια δυο ψέμματα και υπουλότητες χωρίς να ξέρει τίποτα αυτός.. έφυγα και βρίσκουν που να ρίχνουν τα λάθη.. αν με τετοιο τρόπο με έθαβαν ενα μήνα που έλειπα και με έδιωξε να την χαίρονται την δουλίτσα τους οι κατίνες.. ούτε ενα τηλέφωνο δεν με πήραν απο τότε.. και γω όταν έλειπαν με άδεια τις έπαιρνα και μιλούσαμε.. εγώ έχω την συνείδηση μου ήσυχη ήμουν υπόδειγμα υπαλλήλου και δεν το λέω γιατι είμαι εγω αλλά απο το τι εισέπραττα απο τον κόσμο και τα καλά λόγια που έλεγαν παντα για μενα στο αφεντικό μου.. και παντα του έλεγα την αλήθεια και για το παραμικό μικρολαθάκι που έκανα και δεν το έκρυβα όπως έκαναν αυτές.. απλά με πνίγει το δίκιο και δεν μου αρέσουν αυτές οι πισώπλατες μαχαιριές αλλά παντα οι καλοί δεν την πληρώνουν? και δεν μπορω να υπερασπιστώ και τον εαυτό μου.. αλλά όταν με το καλό τον βρω αυτόν μπροστά μου θα του τα πω με τρόπο απλά για να μπουν λιγάκι στη θέση τους αυτές.. που εύχομαι να με δει να δουλευώ σε άλλο συνάδελφο και να ναι αργά..

αχ τεράστιο το μήνυμα, πολλά σας είπα για να τα βγάλω απο μέσα μου.. απλά έπεσαν όλα μαζεμένα και προσπαθώ να συνέλθω..

Να ξερετε ότι σας αγαπώ όλες και τα παιδάκια σας και θα μπω καποια στιγμή αυτές τις μέρες να σχολιάσω τα υπόλοιπα γιατι τώρα με θέλει το κουκλί να τον κοιμήσω.. Σας φιλώ και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ! ΟΙ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΜΟΥ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ 2-3 ΜΩΡΆΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΕΣ ΑΠΟ 3-4 ΧΙΧΙ

αχ!! μαριαμνακη μου γλυκο...ποσο σε καταλαβαινω...θελεις να απασχολεις το μυαλο σου με κατι αλλο συνεχεια για να μην σκεφτεται αυτο το ολο που εγινε..εγω ημουν κ χειροτερα:shock::shock:!!! εκλαιγα συνεχεια...τα ματια μου ειχαν πρηστει κ ολα μα ολα με ενοχλουσαν! μου ελεγαν τι κανεις?πως εισαι??το πως εισαι δεν υπηρχε για μενα αυτη η λεξη!!!! ενα ρακος...περασε ενας χρονος απο την εξωσωματικη,:shock: κ δεν καταλαβα τπτ ...δεν λεω συνηλθα αλλα τα σκεφτομαι που κ που κ ξερεις τι λεω???? μπορει να γυρισουν πισω..μπορει να ερθουν παλι στην κοιλιτσα μου με τη νεα μου προσπαθεια! δε ξερω αλλα θα θελα να γινει ...οτι θελει ο Θεος βεβαια... θελω να σου πω μεσα απο αυτα οτι το ονειρο δε χανεται! κ δε θα τ αφησουμε εμεις! να δεις που το μωρακι σου θα ερθει κ θα εισαι κ συ μια ευτιχισμενη μανουλιτσα με 2 μωρακια!! εχουμε κ το θεμα κ με τ σπερμα οποτε ειμαστε παρεα σ αυτο ...υπομονη κ αι κουραγιο ...τα λεω σε εσενα για να τ ακουω κ γω!!!χαχαχχα πολλα φιλακιαααα

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα το Δομνινάκι ξύπνησε τη μανούλα από τις 5 το πρωί όταν σηκώθηκε για να επισκεφθεί για τρίτη φορά την τουαλέτα και μετά δεν κόλλαγε ύπνος.. Έτσι στις 5.30 πίναμε τσάι και τρώγαμε μπισκότα..

Μελετινάκι εγώ δεν έχω συμπτώματα ακόμη και τώρα που διανύω την 11η βδομάδα.. Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε και προσωπικά νιώθω πολύ τυχερή που δεν έχω ούτε για δείγμα αν και κάποιες φορές αγχώνομαι, το ομολογώ..

Και μένα στους πρώτους υπερήχους έβγαινε πιο μικρό 3 μέρες το Δομνινάκι αλλά αφού δεν ξέραμε πότε έγινε η εμφύτευση λογικό ήταν. Μας νοιάζει που αναπτύσσεται σωστά και σε κάθε επόμενη μέτρηση ήταν όσο ακριβώς έπρεπε. Η αυχενική μου είναι μεθαύριο και δεν το πιστεύω ούτε κι εγώ πως πέρασαν οι μέρες και έφτασε η ώρα.. Η πίεση και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο αλλά ελπίζω πως ο καλός Θεούλης θα βοηθήσει να πάνε όλα καλά!

Όσον αφορά τη διατροφή μου έχω προσθέσει πολύ σαλάτα στο διαιτολόγιό μου (το έχω ρίξει στο μαρούλι) και προσπαθώ να μην κάνω παρασπονδίες.. τηρώ τις ώρες γευμάτων και δεν τρώω αηδίες.. Κι εγώ δεν θέλω να πάρω κιλά, κακό είναι;

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

μα τι έγινε βρε κορίτσια με την Μαριαμνε??

Δεν έμαθα τελικά...... έγινε καμία προσπάθεια που δεν πέτυχε??

Έγραψε εδώ και δεν το είδα?

Δομνίνα μου πλησιάζουν οι μέρες!!! 2 και σήμερα!! πλέον μετράμε ώρες!!

Μελετινάκι μου περαστικά και σιδερένια!! να προσέχεις ειδικά τώρα που ξεκινήσαν τα σχολεία και θα αρχίσουν και τα κρύα θα κυκλοφορούν πάλι ένα σωρό ιώσες!!

Φιλιά σε όόόόλα τα κορίτσια!!!!

κουκου!!! ασχετο αυτο αλλα ηθελα να σου πω οτι βλεποντας το τικερ δεν κοιταζω ποσο εισαι..κοιταζω σε ποσες μερες θα γεννησεις!!!!! πωωωωωω φτασαμε στις 75 μερουλες??????? ουαουυυυυυ!!!!!!:P:p

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Σήμερα το Δομνινάκι ξύπνησε τη μανούλα από τις 5 το πρωί όταν σηκώθηκε για να επισκεφθεί για τρίτη φορά την τουαλέτα και μετά δεν κόλλαγε ύπνος.. Έτσι στις 5.30 πίναμε τσάι και τρώγαμε μπισκότα..

Μελετινάκι εγώ δεν έχω συμπτώματα ακόμη και τώρα που διανύω την 11η βδομάδα.. Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε και προσωπικά νιώθω πολύ τυχερή που δεν έχω ούτε για δείγμα αν και κάποιες φορές αγχώνομαι, το ομολογώ..

Και μένα στους πρώτους υπερήχους έβγαινε πιο μικρό 3 μέρες το Δομνινάκι αλλά αφού δεν ξέραμε πότε έγινε η εμφύτευση λογικό ήταν. Μας νοιάζει που αναπτύσσεται σωστά και σε κάθε επόμενη μέτρηση ήταν όσο ακριβώς έπρεπε. Η αυχενική μου είναι μεθαύριο και δεν το πιστεύω ούτε κι εγώ πως πέρασαν οι μέρες και έφτασε η ώρα.. Η πίεση και η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο αλλά ελπίζω πως ο καλός Θεούλης θα βοηθήσει να πάνε όλα καλά!

Όσον αφορά τη διατροφή μου έχω προσθέσει πολύ σαλάτα στο διαιτολόγιό μου (το έχω ρίξει στο μαρούλι) και προσπαθώ να μην κάνω παρασπονδίες.. τηρώ τις ώρες γευμάτων και δεν τρώω αηδίες.. Κι εγώ δεν θέλω να πάρω κιλά, κακό είναι;

Φιλάκια πολλά!

καλημερα σας κ στους δυο σας! καλα κανεις κ να ζηλεψεις κατι θα το φας ε! να ρωτησω τικερακι θα βαλουμε? η οχι ?σαν την μομεντα μας????? που τ περιμενουμε κ την ρωταμε συνεχεια ποσο ειναι?:-P

aKZup2.png?QGVNYpCf

Γεια σας κοριτσάκια μου..

Νασυ μου πω πω χαλια πρέπει να σαι και πας και δουλειά.. αυτό που λες οτι θα σε ξεχάσει ο Αλέξης το καταλαβαίνω γιατι τα ίδια είχα για 3 εβδομάδες με τον γιο μου που μόνο με τις γιαγιάδες έμενε και τον μπαμπα του.. εύχομαι να περάσει γρήγορα και να χαίρεσαι τον γιο σου.

Ροδακινούλα μου το κομποστάκι μας είναι τέλειο!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Ανθη μου αχ μακάρι να στρώσουν στον ύπνο τους.. μεγάλη ταλαιπωρία να μην κοιμάσαι.. εμένα στην αρχή που δεν κοιμόταν καθόλου είχα τρομερό πρόβλημα.. μπορώ να σου πω ότι ακομα νιώθω εκείνη την κούραση όσο και αν ακούγεται περίεργο.. :shock: για 4 μήνες ζήτημα αν είχα κοιμηθεί 3ωρο συνεχόμενο..

Μαρκελλάκι είναι καλύτερα ο άντρας σου?

Μομεντάκι μου δώσε φιλάκι στο μομεντάκι το μικρό :P

Μελετίνα μου και γω αυτό λέω ότι καλύτερα που τελείωσε νωρίς αλλά θα πονάει πάντα.. ναι ευτυχώς το έριξα (με πίεση του άντρα μου αν και οικονομικά δεν ειμαστε καλα τώρα που είμαι και άνεργη) στα ψώνια και ξεχνιέμαι λίγο.. εχω και πολλές διακοσμήσεις που θα κάνω και περνάει λίγο ο χρόνος μου και συν το καθάρισμα που εδώ και 2 μέρες έχω ξεπατωθεί.. κάνω ένα διάλειμμα και θα επιστρέψω να κανω ένα γερό ξεσκόνισμα και το σφουγγάρισμα.. ε μετά θα γίνω άνθρωπος και θα παω για κατι μικροψώνια και μετά επαγγελματικό ραντεβού χιχι :rolleyes: πολλά μαζεμένα αυτές τις μέρες..

Κουκάκι μου και Ντεσάκι μου όπως και να εγινε η σύλληψη με όποιο κόστος και τρόπο η απώλεια είναι απώλεια και πονάει.. το περάσατε το ξέρω αλλά δεν είναι πιο εύκολο όπως λέτε.. οκ κοιτάζω τον γιο μου στα ματια και πέρνω δύναμη αλλα παράλληλα σκέφτομαι ότι αν όλα πήγαιναν καλά θα χα ακόμα ένα τέτοιο μωράκι.. το θέλαμε πολυ καιρό απο περσι τον Δεκέμβρη και ήταν όλη αυτή η ταλαιπωρία με το σπέρμα γιατι εμεις έχουμε και αυτό το θέμα.. και δεν είναι καθόλου εύκολη διαδικασία με τον δότη πιστέψτε με.. θέλει τεράστια ψυχραιμία εκείνη την ώρα και δύναμη και απο τους 2! αν δεν πετύχουμε ξανά με αυτές τις ταμπλέτες που έχουμε θα έχουμε άλλα θέματα πάλι.. και αυτό είναι ενα θεμα πολυ ψυχοφθόρο που μόνο όσες κοπέλες έχουν αποκτήσει παιδάκια με δότη και θα μπουν στη διαδικασία για 2ο μπορούν να το καταλάβουν.. είναι παντα το άγχος αν θα βρεις τον ίδιο δότη και είναι μεγάλη διαδικασία.. γιατι καποιοι δότες απο ενα διάστημα και μετά σταματάνε να δίνουν.. χαίρομαι που έχω τον άντρα μου και το γιο μου αλλά ο πόνος είναι πόνος και ιδίως όταν το σώμα ταλαιπωρείται με αιμορραγίες, πόνους και συνεχείς επισκέψεις στην κλινική για ενέσεις.. το σώμα μου ακόμη πονάει.. ολα αυτά σε συνδυασμό το κανουν ακόμα χειρότερο.. Ναι θα παλέψω να βγω δυνατή απ' όλο αυτό και εύχομαι όποτε αποφασίσουμε ξανά να μην με επηρεάζει όλο αυτό..

Σας ευχαριστώ όλες για την δύναμη που μου δίνετε και θα μαι εδώ τριγύρω.. παω να τελειώσω δουλειές.. υπόλοιποι σχολιασμοί μάλλον απο την Πέμπτη και μετα.. Σας φιλώ όλες!!!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

καλημερα σας κ στους δυο σας! καλα κανεις κ να ζηλεψεις κατι θα το φας ε! να ρωτησω τικερακι θα βαλουμε? η οχι ?σαν την μομεντα μας????? που τ περιμενουμε κ την ρωταμε συνεχεια ποσο ειναι?:-P

Θα βάλουμε, θα βάλουμε.. Με το καλό να πάνε όλα καλά την Πέμπτη και θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω μόλις μπω στο φόρουμ.. Το υπόσχομαι!:P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!!!

Πω πω! Πόσα γράψατε!!! Και σαν καλή και μελετηρή που είμαι όλα τα διάβασα!:D Τώρα το τι θυμάμαι είναι άλλη ιστορία!:P

Ξεκινώ από το μαριαμνάκι μας...Στα ειπανε όλα πατριωτάκι μου καλό πιο πάνω...Από μένα απλά θέλω να ξέρεις πως είμαστε όλες δίπλα σου, να μιλήσουμε, να ακούσουμε..σε όλα! Μια τεράάάστια αγκαλιά σου στέλνω κοριτσάκι μου!

Βλέπω πλησιάζουνε οι μέρες για την αυχενική ΔΟμνινάκι μου ε; Αντε με το καλό! Που σίγουρα καλά θα είναι όλα! Ειπα και ελάλησα! Εγώ απλά έχω αγωνία να μας πεις το φύλο! Για όλα τ'αλλα είμαι σίγουρη!:D Χμ..είναι η πρώτη φορά που φτάνεις στην αυχενική κοριτσάκι μου;

Κουκάκι μου 75 μέρες μείνανε; Πω πω! Το ειπε το δεσποινάκι πριν και έτρεχα να δω το τικεράκι σου γιατί νόμιζα δεν κατάλαβα καλά! Πω πω πω!!! Πλησιάζεις!!!!

Οσο για τις συνέπειες της έλλειψης τικερακίου (ω τικεράκε!) είμαι έτοιμη να τις υποστώ!;) Θα σας λέω κάθε λίγο σε ποια βδομάδα είμαι για να κρατάτε το λογαριασμό...!!!:D

Μελετινάκι μου κι εγώ τα ίδια...ούτε που συνειδητοποιούσα τι μου συμβαίνει στις αρχές...Ενώ τώρα συνειδητοποιών! (χααχαχαχαχα στραβομάρα μου)...

Εγώ από την Κυριακή δεν είμαι πολύ καλά...πονούσα την κ οιλιά μου...χμ..τα έντερα μου; Μα ποτέ μου να μην μπορώ να ξεχωρίσω τι πονάω; Ελεος! Νομίζω με πειράξανε τα μακαρόνια με κιμά που έφαγα την Κυριακή...ελπίζω τουλάχιστον να είναι αυτά και να μην έχει έπαθε κάτι το μομεντάκι! Χμ...τώρα είμαι λίγο καλύτερα...σταμάτησα τις σαλάτες που ίσως ερεθίζουνε το έντερο...και τρώω εντελώς απλά...Οχι πως πριν έτρωγα και πλουσιοπάροχα..Αν τα συνυπολογίσω όλα μαζί όποτε φάω κρεάς, κοτόπουλο ή κιμά που έχει οποιοδήποτε αρωματικό πάνω είμαι χάλια μετά! Ουφ!:rolleyes: Προσπαθώ να μην αγχώνομαι και ελπίζω την επόμενη φορά που θα δω το μομεντάκι μου να είναι καλά! ουφ και ξαναούφ!!!

Ντεσάκι αυτό το φινάλε σου με το mood σκατά όλα τα λεφτά λέμε!;)

Μαρκελάκι συνεχίζετε τις βολτίτσες; Είστε καλύτερα; Μιλάω στον πληθυντικό...γιατί είστε "'ενα" και είστε μια "ομάδα"...Είπα να ρίξω και λίγο το ρομαντικό μου να καλύψω τη γιατρίλα που σας πλάκωσε!;)

Νικόλ μου σε σκέφτομαι...

Τινκερμπελ, georkat, στελλίτσα μου πολλά πολλά φιλάκια!

Νασούκομου αχ ταλαιπωρείσαι! Ασχημο πράγμα οι ημικρανίες! Περαστικά σου κοριτσάκι μου! Πολύ διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη τελικά...και μάλλον κτυπάει η καμπάνα για αδελφούλα για τον Αλεξάκο μας!

Αυτά! Πάω να δουλέψω λιγάκι! και μετά περπάτημα...τέτοιο κορμί μην χαλάσει!;)

Καλό μας απόγευμα!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κ

Καλή βδομάδα να έχουμε και ελπίζω την Πέμπτη που είναι η αυχενική μας να ακούσω μόνο ευχάριστα πράγματα.. Το σκέφτομαι συνέχεια και ένα άγχος το έχω αλλά το παλεύω να μη με πάρει από κάτω.. δεν έχω λόγο να σκέφτομαι κάτι άσχημο αφού μέχρι στιγμής όλα καλά πάνε, έτσι δεν είναι;

Κάντε μια προσευχούλα και για μας κοριτσάκια μου..!

όλα θα πάνε καλά..η Παναγίτσα σας προσέχει..και τη Πέμπτη θα ακούσεις μόνο ευχάριστα..είμαι σίγουρη!!!:P

Α!!!ξέχασα να σας πω ότι πήγαμε στο γιατρό την Παρασκευή!

Είναι πλέον κοτζάμ αγοραρος!! 1200 και 40 εκατοστά!!

Το κεφάλι όμως ακόμα πάνω!

Ξέρει ότι είμαι φοβιτσιάρα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν φοβάμαι και την καισαρική! και τον φυσιολογικό τοκετό φοβάμαι και την καισαρική φοβάμαι αλλά εντάξει νωρίς είναι ακόμα να τα σκέφτομαι όλα αυτά!!

κουκάκι μου είδες το παλλικάρι σου!!!

να μην σκέφτεσαι τίποτα έχεις ακόμη χρόνο για αυτά..και να μη φοβάσαι ούτε το ένα ούτε το άλλο..ότι σου πει ο γιατρός αυτό να κάνεις..

mariamnee μου πολύ λυπάμαι που το πέρασες όλο αύτο..όλα για κάποιο λόγο γίνονται..

νασούλα μου, ελπίζω να νιώσεις καλύτερα και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου..είναι λίγο δύσκολο τώρα με το μωρό..όμως θα περάσουν οι μέρες...μην ανησυχείς για τον Αλέξη..:Pθα τον αναλάβει λίγο ο αντρούλης σου λίγο καιρό..

μελετινάκι μου καρδούλα ε??μια χαρά.!να το πιστέψεις!!!είσαι εγκυούλα και με τη βούλα!!!

μομεντάκι μου, τι κάνεις εσύ όλα καλά??

δεσποινάκι μου τα φιλία μου!!

ντέσκο και ανθή τα φιλία μου!!!

κοριτσάκια στείλτε στείλτε μπεμπεδόσκονη!!!!:P:p:p:p:p:p:p:pμπόλικη ε..να φτάσει και Κύπρο...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Mαριαμνι,σε καταλαβαινω και σε νιωθω κοριτσι μου,η απωλεια ειναι απωλεια!!Θα ορθοποδησεις,απλα θελεις λιγο χρονο.Ειναι μεγαλος ο πονος αλλα ο Χρυσοβαλαντης σου θα σε βοηθησει πολυ να ξανασταθεις στα ποδια σου αν και απ οτι βλεπω εχεις αρχισει να βαζεις νεους στοχους και καλα κανεις!!!Για μας τις υπολοιπες που το περασαμε ναι θα συμφωνησω με τη ντεσκο μας ειναι λιγο πιο δυσκολο και λογω της εξωσωματικης αλλα και γιατι δεν ειχαμε(κουκου,δομνινα)η δεν εχουμε(εγω,η νικολ) ενα παιδακι και δεν εχουμε νιωσει την μητροτητα ουτε στο ελαχιστο η μαλλον τη νιωσαμε για λιγο κι υστερα ολα χαθηκαν και πραγματικα πιστεψε με ειναι το πιο αγριο πραγμα που μπορει να σου συμβει.Ομως εδω δεν ειμαστε για να βαζουμε τον πονο σε ζυγαρια,ο πονος ειναι πονος!!!Αυτο που θελουμε να σου πουμε οτι εισαι σε καλυτερη θεση η εστω λιγο πιο καλη!!!Ειμαστε εδω για ολα,μη το ξεχνας και ευχομαι πολυ πολυ συντομα η οικογενεια σου να μεγαλωσει πολυυυυυυυ!!!

Κουκακι,ολοκληρος αντρακλας εγινε ο γιος σου!!!Πεισματαρης ομως ε;;πεισματαρης και περηφανος!!!Το κεφαλι πανω!!!Που θα παει ομως θα γυρισει,θα το κανει το χατηρακι στην μανουλα του που τον περιμενε τοοοοοοσο καιρο!!!

Δομνινακι,ξενυχτης ο σπορος σου!!!χαχαχα!!!Ολα καλα θα πανε κουκλιτσα μου στην αυχενικη,θα το δεις και θα το θαυμασεις και θα βγεις με ενα τεραστιο χαμογελο μεχρι τα αυτια!!!!

Μελετινακι μου εσυ πως τα πας;;;

Το μαρκελλακι μου δε το ειδα,που ειναι;;

Μομεντακι,μην ενοχλεις το μπεμπακι μας με μπαχαρικα!!!αντε!!!πλακα κανω!!!

Εγω κοριτσια δε θα μπαινω συχνα στο εξης γτ ερχεται το αγορι μου,ο ερωτας μου ο αγιατρευτος και ο μεγαλος μεθαυριο οποτε θα αποσυρθω λιγο για να βρουμε την χαμενη ηρεμια μας.

Σας ευχαριστω ολες απο καρδιας για την αληθινη συμπαρασταση και φιλια σας ολο αυτο το διαστημα,ειστε πολυτιμες και αναντικαταστατες!!!

ΥΓ:κουκακι,θα σε παρω τηλ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο θεός να, μας δίνει δύναμη να αντέξουμε το σταύρο μας και σύντομα να έρθουν όλα βολικά..να μείνουμε έγκυες και να κρατήσουμε αγκαλία το μωράκι μας..!!

τινάκι άντε θα σας αφήσουμε λίγες μέρες να ηρεμήσετε..!!:) :) <3

θέλω και εδώ να βάζω καρδιούλες...:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλησπερα!!

Ειπα να κατσω λιγο να σας..διαβασω και να σας γραψω..ποπο!ποσα ειχα να διαβασω!Σιγουρα ολο και καποια θα ξεχασω...

Μελετιναααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:p:p Ακουσατε καρδουλα κι ακομα δεν το εχεις πιστεψει??:tongue::tongue: τα καταφερες μελετινακι μου!!!!πιστεψε το!!!Να αρχισω τις προβλεψεις?????Κοριτσακι προβλεπω!

Νασουλα μου!!ολα καλα πανε με το μωρακι σου!αντε να σταματησουν οι ανακατοσουρες για νασαι πιο ηρεμη και να ξεκουραζεσαι...

Τινακι μου!καλως να τον δεχτεις!!!!!!!!!!!!!!!!!Να περασετε υπεροχα ολες τις στιγμες που θα μεινετε μαζι κι ας μην πολυβρισκεσαι κοντα μας!Σε συγχωρουμε...;)

Ντεσκο μου!Παντα θαυμαζα το κουραγιο..τη δυναμη σου και τον τροπο που παντα ελεγες τα πραγματα με το ονομα τους!Δε σχολιαζω τιποτα αλλο γιατι εμεις τα λεμε τηλεφωνικως...

Δομνινακι μου!!!!!!!!!!!!!ολα καλα θα πανε ματια μου στην αυχενικη!!!!!Να μας γραψεις συντομα την Πεμπτη γιατι θα σε σκεφτομαστε ολη τη μερα..

Κουκου!!!!!!!!!!!!!!παλικαρακι ολοκληρο το αγορακι μας!!!!!!!!!!!ποπο!!πως περναει ο καιρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για ποτε θα ανοιξουμε σελιδα για τις ευχες!!!!!!!!!!!φτανει ο καιρος....

Μομεντακι μου...μια μεγαλη αγκαλια απο εμενα....θελω φωτογραφια απο την κοιλιτσα σου....;)

Καραμελλακι μου με το καλο να γινει η βαφτιση!απιθανο το προσκλητηριο και τα λογια το κατι αλλο...δεν το συζητω!!!!!!!!!!

Δεσποινακι μου ποσο σε ενιωσα διαβαζοντας ενα μηνυματακι που εγραψες νομιζω στη μαριαμνε μας...

Μαριαμνε μου...ολα οσα ηθελα να σου γραψω κοριτσακι μου στα εγραψαν τα κοριτσια μας!παρε το χρονο σου αγαπη μου γλυκια και η αγαπη του αντρα σου καθως και το χαμογελο και οι αγκαλιτσες του μωρου σας θεωρω πως θα γιατρεψουν αυτη την πληγη πιο γρηγορα αποτι νομιζεις!οσο κι αν δεν το πιστευεις αυτη τη στιγμη..αν με ρωτησεις εμενα που δεν εχω καποιο μωρακι δικο μου να αγκαλιαζω γυρνωντας ενα πτωμα απο τη δουλεια μου θα σου πω πως ακομα κλαιει η ψυχη μου και ακομα ποναει ολο μου το ειναι μεσα μου κι ας μην μιλω για ολα αυτα....για σκεψου κι εμενα μαριαμνε μου που εχω κανει ματια μου 4 σπερματεχυνσεις....5 εξωσωματικες....μια αποξεση...4 χειρουργεια..και ετοιμαζομαι για ενα πεμπτο ακομα την αλλη εβδομαδα και....δεν εχω μια παιδικη φωνουλα μες στο σπιτι μου κι ας ειμαι 16 ολοκληρα χρονια με τον ανθρωπο μου και 6 χρονια παντρεμενοι και ολες μου οι φιλες και συμμαθητριες εχουν κι ενα και δυο και τρια παιδια!!!!δεν σου τα λεω αυτα για να νιωσεις ασχημα ετσι?στα λεω ομως επειδη σε νοιαζομαι και ισως πρεπει να δεις και καποια αλλη περιπτωση για να καταλαβεις ποσο μα ποσο τυχερη εισαι...ο αντρας μου τις προαλλες που ημασταν με καποιους φιλους μου ειπε στα ξαφνικα οταν ακουσαμε για μια σοβαρη αρρωστια...''δεν ειναι τα δικα μας ''προβληματα''...και ειχε δικιο εν μερει....υπαρχουν τοσο σοβαρες καταστασεις γυρω μας...ισως καμια φορα πρπει να βλεπουμε και τα χειροτερα για να εκτιμαμε ακομα περισσοτερο αυτο που εχουμε κοντα μας...αυτο το λεω για μενα περισσοτερο να το ακουω....ειμαστε κοντα σου κοριτσακι μου...οταν και οποτε θελησεις!μια μεγαλη αγκαλια!

tinkerbell...georgkat..πολλα πολλα φιλακια και σε σας!

μαρια 1981 και ανθουλα πολλα φιλια σε σας και τα παιδακια σας!

στελλιτσα!!!!!!!!!!χαθηκες παλι?

η ιονελιτα τι εγινε βρε παιδια?

τρελομαρκελλακι!!!!!!!!!!!εμεις τα λεμε....

ΡΟΔΑΚΙΝΟΥΛΑ τρελαθηκα με το μωρουλινο σας!πειραζει να πω πως νομιζω πως μοιαζει στον μπαμπα του?:rolleyes::rolleyes: δεν ειμαι καλη σε αυτα οποτε μην ανησυχεις...;)

Φιλια πολλα σε ολες!!!!Παω να ξεκουραστω γιατι ειμαι ενα πτωμα και θα σας γραψω αυριο τα δικα μου νεα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...