Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Δομνινάκι μου να σε ρωτησω? Για κυστικη ίνωση αν θυμαμαι καλά είχατε κάνει στο Χωρέμιο.....θυμασαι σε ποσες μερες είχατε τα αποτελέσματα ? και πόσο ήταν το κόστος? Επίσης υπάρχει περίπτωση να δικαιολογηθεί με κάποιο τρόπο αυτη η εξέταση απο κάποιο ταμείο? που τετοια τυχη ε?:tongue:

Φιλάκια στην κοιλίτσα σου!!!!!!:D

Σωστά θυμάσαι κοριτσάκι..

Εγώ αρχικά την είχα κάνει στο Λαϊκό όπου δεν είχα πληρώσει τίποτε αλλά αυτό ήταν εν ετει 2009. Τώρα δεν ξέρω αν εξακολουθεί να είναι ακόμη δωρεάν.

Ο άντρας μου την είχε κάνει στο Χωρέμειο και είχαμε δώσει τότε 150 Ευρώ. Ευτυχώς που την έκανε εκεί διότι τελικά βρέθηκε να είναι φορέας σε μετάλλαξη που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εννοείται ότι εγώ την ξαναέκανα στο Χωρέμειο γιατί το Λαϊκό καλύπτει μόνο το 75% των μεταλλάξεων.

Στο Χωρέμειο σου κλείνουν σχεδόν αμέσως ραντεβού (ειδικά αν πεις ότι πρόκειται για εγκυμοσύνη) και τα αποτελέσματα τα παίρνεις σε 3 βδομάδες. Φέτος που την έκανε η αδερφή μου πλήρωσε 200 Ευρώ και όχι δεν την καλύπτει κανένα ταμείο..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Μελετινάκι μου πολύ χαίρομαι όταν διαβάζω το πόσο μεγαλώνει το σποράκι σου!!! Τι ωραία!!! πώ,πώ θυμάμαι που κάθε ευδομάδα βλέπαμε πόσο πρέπει να είναι το σποράκι μας και το συγκρίναμε με διάφορα αντικείμενα ή τρόφιμα οπότε λοιπόν τώρα το δικό σου το σποράκι είναι σαν ένα φασολάκι και σε λίγες μέρες θα έχει γίνει σαν έναν γίγαντα.... (φασόλι γίγαντα εννοώ φυσικά!!χαχαχαχαχα)

Οι μέρες μέχρι την αυχενική νομίζω πως ήταν το πιο βασανιστικό διάστημα της εγκυμοσύνης μου νομίζεις πως κολλάει ο χρόνος αλλά αν μεσολαβήσει ένα ακόμα ραντεβού για υπέρηχο να δείτε ότι είναι καλά το φασολάκι σας τότε θα είσαι πιο ήρεμη!!!

Xαχαχαχα κουκάκι μου γιγαντοφασολάκι ε?:tongue::tongue:

Και να σκεφτείς πως δε μου πολυαρέσουν οι γιγαντες αλλά το συγκεκριμένο γιγαντοφασολάκι θα ναι μοναδικό:D:D

Εσυ ποτε ξαναέχεις γιατρό να δεις το μικρο σου?

Σωστά θυμάσαι κοριτσάκι..

Εγώ αρχικά την είχα κάνει στο Λαϊκό όπου δεν είχα πληρώσει τίποτε αλλά αυτό ήταν εν ετει 2009. Τώρα δεν ξέρω αν εξακολουθεί να είναι ακόμη δωρεάν.

Ο άντρας μου την είχε κάνει στο Χωρέμειο και είχαμε δώσει τότε 150 Ευρώ. Ευτυχώς που την έκανε εκεί διότι τελικά βρέθηκε να είναι φορέας σε μετάλλαξη που ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και εννοείται ότι εγώ την ξαναέκανα στο Χωρέμειο γιατί το Λαϊκό καλύπτει μόνο το 75% των μεταλλάξεων.

Στο Χωρέμειο σου κλείνουν σχεδόν αμέσως ραντεβού (ειδικά αν πεις ότι πρόκειται για εγκυμοσύνη) και τα αποτελέσματα τα παίρνεις σε 3 βδομάδες. Φέτος που την έκανε η αδερφή μου πλήρωσε 200 Ευρώ και όχι δεν την καλύπτει κανένα ταμείο..

Ευχαριστώ πολύ Δομνινάκι μου:D

Απλά εγώ έχω βρεθεί φορέας κυστικής ίνωσης και ο άντρας μου όχι και είχαμε κανει εξεταση σε ιδιωτικο που κάλυπτε πάνω απο το 90%. Τωρα ο γιατρος μας ειπε οτι καλο θα ταν ο αντρας μου να κανει αλλη μια επανάληψη στο χωρέμιο πηγαινοντας και τη δικη μου απαντηση ώστε να κοιτάξουν καλά και να επιβεβαιωθεί ότι και εκείνος δεν είναι φορέας.

Ελπίζω να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Βέβαια αν θα κάνω αμνιοπαρακέντηση δεν χρειάζεται γιατί βλέπεις και εκει αν έχει το μωρο αλλα απο οτι καταλαβα ο γιατρος δεν εθεσε οτι σιγουρα θα πρεπει να κανω αμνιοπαρακεντηση, αυτο θα το κρινει αναλογα με την αυχενικη και το παπ α.

Μαρκελλάκι καλά έκανες και τις εκανες την 3η μερα, απλα την προγεστερόνη ειναι πολυ σημαντικο να την ξαναεκανες και 21η μερα σε κυκλο 28 ημερων ή 7 μερες πριν απο τον αναμενομενο κυκλο σου. Απλά εκεινη τη μέρα η τιμη της δηλώνει αν υπάρχει ωχρινική ανεπάρκεια ή όχι κάτι πολύ σημαντικό για τη καλή έκβαση της εγκυμοσύνης.

Διαφημίσεις

Μαρκελλάκι καλά έκανες και τις εκανες την 3η μερα, απλα την προγεστερόνη ειναι πολυ σημαντικο να την ξαναεκανες και 21η μερα σε κυκλο 28 ημερων ή 7 μερες πριν απο τον αναμενομενο κυκλο σου. Απλά εκεινη τη μέρα η τιμη της δηλώνει αν υπάρχει ωχρινική ανεπάρκεια ή όχι κάτι πολύ σημαντικό για τη καλή έκβαση της εγκυμοσύνης.

α οκ θα την επαναλάβω τότε!:rolleyes:

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.. Βραδυνή αλλά τώρα κατάφερα.. τι μου κανετε? Έχει μερες που θέλω πολύ να σας γράψω αλλά δεν βρήκα χρόνο πραγματικά.. πολύ πίεση αυτές τις μέρες.. Διάβαζα όμως κάθε μέρα τα νεάκια σας απο το κινητό αλλά απο εκεί δεν μπορώ να γράψω με τίποτα.. κανω 10 λεπτα να γράψω 2 γραμμές.

Απο που να αρχίσω… πω πω ειναι τόσα πολλά..

Δομνινάκι μου έστω και καθυστερημένα να ζήσεις και του χρονου το μωράκι σου θα ναι έξω απο την κοιλίτσα μαζί σου να γιορτάσετε μαζί και θα σαι τόσο ευτυχισμένη και τόσο συγκινημένη..

Νασούλα μου μακάρι να μην είναι κατι αυτα..αν ο παιδίατρος δεν ανησυχεί να μην ανησυχείς ούτε εσυ.. και όσο μπορείς μην σηκώνεις τον Αλεξάκο καλύτερα να στον δίνει κάποιος όταν κάθεσαι για να μην σκύβεις κιόλας... πρόσεξε τις συσπάσεις καλή μου και να ξεκουράζεσαι μόνο αυτό βοηθά.. τις είχα 8 μήνες και δεν είναι ότι καλύτερο..

Μομεντάκι μου χάθηκες και συ? Άκουσα έβρεξε πολύ στα μέρη σας ε.. εμας εδω κατω μια μπορα των 10 λεπτών έκανε.. ειναι αλήθεια που λένε ότι εμείς εδωκάτω είμαστε στο εξωτερικό χιχι εύχομαι να περνάτε ωραίες στιγμές με την κοιλίτσα που μέσα κολυμπάει το μομεντίνι..

Καραμελλάκι μου να περάσετε τέλεια αύριο και όσα κοριτσάκια πάτε και θέλουμε φωτος ε..

Ντεσάκι κι εσεις ε? Εγώ γιατι δεν είδα προσκλήσεις απο καμία? Κλαψ.. θέλω...

Νικόλ μου εύχομαι όλα να ναι καλά!

Κουκάκι μου περαστικά και να περάσει σύντομα αυτή η ταλαιπωρία..

Στελλίτσα μου και γω σκεφτόμουν ότι χάθηκες κούκλα μου.. εύχομαι να είσαι καλά.. και τα μωράκια σου να σε γεμίζουν αγάπη...

Μελετινάκι χαίρομαι με τα νέα σας.. εγώ παντως καθε εβδομάδα ήμουν στον γιατρό... και στο επόμενο να μαστε καλά τα ίδια θα κανω..

Ιονελιτάκι πω πω πας για υπέρηχο την Πέμπτη.. τι καλά.. ευχομαι να σου έρθει αμέσως το μωράκι ή τα μωράκια και όλα να ναι τέλεια..

Μαρκελλάκι πλήρης έλεγχος ε? Έτσι πρέπει..

Τινκ μου πω πω και γω όταν άκουγα για εξετάσεις ήθελα να τις κάνω όλες.. εύχομαι να πανε όλα τέλεια σε αυτήν την προσπάθεια σας.. ο άντρας μου στην Κύπρο είχε κάνει καρυότυπο μόνο γι αυτόν και πλήρωσε 250.. τώρα για τις άλλες εξετάσεις δεν γνωρίζω..

Αχ συγγνώμη αν ξεχνάω κάποια αλλά δεν τα θυμάμαι όλα.. είναι και αργά..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου!

Αυριο ειναι η Μερα ουφ..ολα ετοιμα...

Μη στεναχωριεσαι Νασυ μου αν ειναι δυνατον να σε παρεξηγησω! Αντε να περασουν οι μερες να συνελθεις! κι εγω ειχα φοβερους πονοκεφαλους στην αρχη της εγκυμοσυνης...ειναι λενε απο την προγεστερονη...

Μαρκελακι μου κι εσυ μη στεναχωριεσαι! Θα εχει φωτος για ολες! Αν βγει καμια πετυχημενη γιατι σε οποια ειμαι μεσα την καταστρεφω! χεχε!

Νικοοολ! φιλιαααααα και περαστικουλια!

Μομεντακι που εισαιιιι???!?!

Παω να ξαπλωσω! ελπιζω να κοιμηθω..ουφφφ!!! καληνυχτααα

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

λοιπόν νέα μου απο τη δουλειά.. είναι ένα σοβαρό γραφείο στο οποίο απο καιρό ήθελα να κάνω αίτηση αλλά δεν το τολμούσα γιατι είχα ήδη την δουλειά μου, γραφείο της χρονιάς στην χωρα μας στο οποίο είναι μαμά, μπαμπάς και 2 κόρες και 2 κοπέλλες μαι γραμματέας και μια λογίστρια.. απο την Τρίτη απέκτησαν και νέα γραμματέα εμένα :-D θα ειμαι για την μια κόρη η γραμματέας και κατενθουσιάστηκε μαζί μου αν και τα χασα λίγο απο το άγχος.. με προσέλαβε κατευθείαν ούτε καν μου είπε θα το σκεφτεί.. την εξέπληξαν οι γνώσεις μου πάνω στο αντικείμενο αν και αυτή θα με θέλει περισσότερο για άλλο τομέα της ίδιας δουλειάς..και κατάλαβα με πόσες ελλείψεις έφυγα απο τον μπιπ.. Όλη την μέρα με επιβραβεύουν, είναι άνθρωποι ευγενικοί, και τώρα έχει κατενθουσιαστεί η αδελφή της μαζί μου και με θέλει αυτή και δεν ξερω που θα καταλήξω.. τι ωραίο συναίσθημα.. είχα καιρό να νιώσω έτσι έγινα άλλος άνθρωπος... κορίτσια πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη γιατι επιτέλους αναγνωρίζεται η δουλειά μου.. και μου έδωσαν και τον ίδιο μισθό με πριν οποτε θα τα βγάζουμε πέρα και μου είπε ότι αν είμαι καλή δίνει και αύξηση.. είναι πολύ πλούσιοι αυτοί εν τω μεταξύ.. κοριτσάκια μου οι κοπέλες με περνάνε μόνο 5-7 χρόνια και περνάμε τέλεια.. με ρωτάνε την γνώμη μου για τα μαλλιά τους, για το χρώμα θα κάνουν την κουζίνα τους στο σπίτι, γελάμε με τα e-mail και γενικά με κάνουν να νιώθω οικογένεια τους και λες και βρίσκομαι εκεί χρόνια.. ενδιαφέρονται για το μωρό μου και μου είπαν αν θελω οτιδήποτε θα με βοηθάνε.. τις άλλες κοπελες τις αφήνουν να πηγαίνουν και τα μωρά τους φροντηστηρια και φεύγουν πιο νωρίς.. χθες ήταν άρρωστη η μία και της έκαναν τσάι αυτές.. η δε μία τις έκανα κάτι αιτήσεις στο πι και φι και έμεινε με το στόμα ανοικτό και όταν πήγε να τις καταχωρήσει έλεγε τα καλύτερα λόγια για μένα και μια θεία μου που την άκουσε μου το είπε.. μου είπε και μενα 1000 ευχαριστώ που τις τις έκανα.. στον άλλο που τέτοια.. και το έμαθε και ο άλλος και το υπόλοιπο προσωπικό του και χάρηκααααα... έτσι για να δει τι έχασε.. πραγματικά εύχομαι να παραμείνω εκεί αν και έχει πολλή δουλειά γιατι πρέπει να αρχειοθετήσω και 500 φακέλους οι οποίοι έμειναν εκει γιατι μόνο εγώ ξέρω το πρόγραμμα που έχουν.. συν τα άλλα που με βάζουν να κάνω.. φυσικά την πρώτη μέρα επειδή ήμουν έξω απο τα νερά μου μόλις βγήκα απο την πόρτα έκλαιγα γιατι είχε κ 2 μήνες να δουλέψω πέρασα και όλο εκείνο και μου βγήκαν όλα μαζί.. την δεύτερη μέρα οκ την τρίτη ήμουν αποφασισμένη να σταματήσω γιατι η μια γραμματέας που έχουν δεν με βοηθούσε και μου έδινε πράγματα που δεν ήταν το αντικείμενο μου για να την βοηθήσω και με άφηνε έτσι.. με είδε η αφεντικίνα που ήμουν αγχωμένη και μου λέει ότι θες θα στο μαθω σιγά σιγά και είπε με καλό τρόπο στην άλλη να με βοηθά τώρα στην αρχή και απο χθες όλα μια χαρά.. μέχρι και που δεν είχα πάει αυτοκίνητο μου πρότεινε να με πάει αυτή στο σπίτι.. δεν νομίζω όλα αυτά να ναι υποκρισία.. αν ήταν δεν θα ήταν και οι άλλες τόσο ανετες εκει μέσα.. εύχομαι πραγματικά να βρήκα αυτό που έψαχνα.. τη μαμά τους την φοβάμαι λιγο γιατι είναι παράξενη αλλά την αποφεύγω όσο μπορώ χιχι

Αχ σας κούρασα αλλά ήθελα να σας τα πω γιατι με στηρίξατε τόσο πολύ που έχασα την δουλειά μου και ξέρω ότι θα χαρείτε με τη χαρά μου.. έχω άλλο αέρα τώρα χιχι :rolleyes: φαντάζομαι θα το καταλαβαίνετε και απο αυτά που γράφω..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Μη στεναχωριεσαι Νασυ μου αν ειναι δυνατον να σε παρεξηγησω! Αντε να περασουν οι μερες να συνελθεις! κι εγω ειχα φοβερους πονοκεφαλους στην αρχη της εγκυμοσυνης...ειναι λενε απο την προγεστερονη...

Μαρκελακι μου κι εσυ μη στεναχωριεσαι! Θα εχει φωτος για ολες! Αν βγει καμια πετυχημενη γιατι σε οποια ειμαι μεσα την καταστρεφω! χεχε!

καραμελλάκι μου να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ και το κοριτσάκι σας να γίνει Χριστιανή! Μακάρι να ήμουν εκεί..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

α σήμερα στην βάφτιση ο μπέμπης είχε φορέσει κανονικά κουστουμάκι με γραβάτα το οποίο μας το έφεραν απο την Αμερική.. ήταν κύριος και όλοι κατενθουσιάστηκαν μαζί του.. το καλό μου το μωρό σας έχω πει πόσο τον αγαπώ? χιχι :tongue: κάθε μέρα κάνει και κατι καινούργιο και τον λατρεύω.. φυσικά του φωνάζω και λίγο η κακούργα χιχι εγώ που έλεγα ποτέ δεν θα του φωνάζω.. ε μα όταν προσπαθώ να του βάλω πανί και να τον ντύσω και κάνει αγώνα να μου ξεφύγει τρώει και καμιά φωνή χαχα και νομίζω ότι κάποτε το κάνει επίτηδες.. και είμασταν όλοι ντυμένοι ομορφα και είπαμε και στον φωτογράφο και μας έβγαλε μια οικογενειακή εγώ ο άντρας μου και ο μπέμπης και ανυπομωνώ να την πάρω.. θα την μεγαλώσω να την βάλω στο σπίτι.. και του έβγαλε και κάτι δικές του τέλειες.. χάρηκα και με αυτό πολύ.. γενικά άλλαξε λιγάκι η διάθεση μου.. λιγάκι εως πολύ θα έλεγα.. και ο φωτογράφος μου έκανε και κομπλιμέντα και με έβγαλε και πολλές μόνη μου και γέλασα με την ζήλεια του άντρα μου χιχι και να φανταστείτε ήμουν στα χάλια μου.. :rolleyes:

Με το θέμα μου ακόμη πονάει και ειδικά που στην βάφτιση σήμερα με ρωτουσαν όλοι αν είμαι έγκυος αλλά πραγματικά κοριτσάκια μου εκανα κοιλίτσα εγκύου αν και έχασα τα 3 κιλά που είχα πάρει απο την ξάπλα εκείνες τις μέρες απο τα ούτρο και απο τις ενέσεις.. είδα και περίοδο και έφυγε όλο αυτό το βάρος.. ο γιατρός μου ήταν πολύ θετικος για την επόμενη φορά και μακάρι να μαι έγκυος πιο γρήγορα απ' ότι το περιμένω αν και φοβήθηκα πολυ με αυτό που έγινε και έχω ένα αγχος μην και δεν ξαναγίνω μανουλα.. κλαίω συχνά και θα το αγαπώ πάντοτε αυτό που πήγε να συμβεί και δεν συνέβηκε..

Γενικά έθεσα και κάποιους στόχους που τους παραμέλησα λιγάκι με την προσπάθεια για 2ο μωράκι και εύχομαι να τους πραγματοποιήσω..

1. Υγεία - Θα κανω πολλές εξετάσεις για όλα και θα κοιτάξω και το στομάχι μου με το οποίο έχω ενα θεματάκι με όλα αυτά που έγιναν

2. Αγάπη - Να δίνω και να πέρνω αγάπη

3. να χάσω 10 - 12 κιλά - μόλις πάρω τον 1ο μου μισθό θα πάω στην διαιτολόγο για να ακολουθώ ένα σωστό πρόγραμμα και ευτυχώς που τα 3 τώρα δεν μου εμειναν.. να ξαναγίνω η παλιά καλή μαριαμνε

4. όλα αυτά αν και ο άντρας μου έχει την δουλειά του.. εύχομαι να άλλαξε λίγο αυτή η γκαντεμιά των προηγούμενων μηνών που είχαμε

5. Να φέρω άνθρωπο να μου καθαρίσει τους καναπέδες γιατι οι άντρες μου και τι δεν τους εχουν κάνει.. απο μπανάνα μέχρι εμετούλι του μπέμπη χιχι α και το χαλί

6. Να κάνω κάποια πράγματα στο σπιτάκι μου όπως να κλείσω την βεράντα και να την κάνω ωραίο χώρο να καθομαστε και να φτιάξω μια γωνιά του σπιτιού όπως την θέλω

7. όταν βρω χρόνο να πάω στο ΙΚΕΑ και να παραγγείλω μιαν όμορφη βιβλιοθήκη ή ραφάκια και μια συρταριέρα και να καθίσω να φτιάξω την αποθήκη - βιβλιοθήκη μας την οποία θέλω να σιγυρίσω εδώ και 2 χρόνια..

Αυτά χιχι για να δούμε... α και έχω στις 20 του μήνα να κάνω δώρο το παρτυ γενεθλίων της αδελφής μου και στις 27 του μήνα του άντρα μου.. και απο αυτά τα 2 θα βγάλω και φωτος να διαμημίσω την δουλειά μας..

Σας κούρασα το ξέρω αλλά τα έγραψα όλα.. απο τις 11.30 ξεκίνησα να γράφω και τώρα πήγε 1.45.. δεν μου έχετε παράπονο σας αντάμειψα που έλειπα χιχι νομίζω θα κανουμε κόντρες πανανακι για τα σεντονακια.. :rolleyes:

α δέχομαι ιδέες για το τι θεμα να κανω το παρτυ του άντρα μου.. θέλω να του κάνω κάτι ωραίο γιατι απο το 2010 που ήμουν έγκυος έχω να του κανω κατι στα γενέθλια του.. έλεγα για κάτι ρομαντικό με κόκκινα τριαντάφυλλα κλπ αλλά θα μου άρεσε και κατι χιουμοριστικο αλλά τρυφερό όπως daisy και donald.. στην Γαλλιά που είχαμε πάει εν τω μεταξυ όλο το γκρουπ με φώναζε daisykiller γιατι πήγαμε να βγάλουμε φώτο μαζί της στην ντίσνευλαντ και με έδιωξε η κακούργα και έπαιρνε τον άντρα μου αγκαλιά και έκανε με το χέρι της να φύγω και εγώ δεν μιλούσα στον άντρα μου και γελούσαμε όλοι.. τι ωραίες στιγμές.. σκεφτόμουνα κάτι τέτοιο

οκ σας φιλώ ΌΛΕΣ και φεύγω.. φιλάκιαααα.. καληνύχτα.. θα τα πούμε αύριο μόλις επιστρέψουμε απο το μεσημεριανό στη μαμά μου και μετά τον περίπατο μας..

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Μελετινάκι

Ναι την εχω και τη fsh δεν την εχω γραψει?

2η με 5η μερα του κυκλου ολες μου ειπαν

όσο για τον καρυότυπο αν κλείσεις στο Αλεξάνδρα πληρώνεις 80 ευρώ έκαστος και δικαιολογεί ταμείο δημοσίου και ΤΑΥΤΕΚΩ σίγουρα και την κάνεις τσάμπα. Σίγουρα όχι για ΕΟΠΥΥ δεν ξέρω για τα άλλα

Αν θέλεις σου δίνω το τηλ ημερες και ώρες να πάρεις τηλ

Στο χωρέμειο είχα πάρει την πληρώνεις κανονικά πια

150 το άτομο επίσης έχω τηλέφωνα

Σε όλα τα οδιωτικά που ρώτησα 340 εκτός από το μητέρα που την έχει 125 το άτομο

Τινκ κυστική ίνωση σε δημόσιο 110, αλλού πάνω από 300 αν είσαι τυχερή και 260 σε κάποια συγκεκριμένα με έκπτωση που κάνουν λόγο κρίσης, αλλά εσύ είσαι Κύπρο οπότε ότι και να σου πω από τιμές δεν μπορείς να συγκρίνεις

ναι είναι διαφορετικές οι τιμές, αλλά συνήθως πιο ακριβές....εγώ τη προγεστερόνη στο τέλος του κύκλου την έκανα..τώρα σκέφτομαι να τη ξανακάνω..

Τινκ μου πω πω και γω όταν άκουγα για εξετάσεις ήθελα να τις κάνω όλες.. εύχομαι να πανε όλα τέλεια σε αυτήν την προσπάθεια σας.. ο άντρας μου στην Κύπρο είχε κάνει καρυότυπο μόνο γι αυτόν και πλήρωσε 250.. τώρα για τις άλλες εξετάσεις δεν γνωρίζω..

..

ναι ακριβούτσικες πρέπει να είναι...δεν ξέρω αν θα τις κάνω...

πολύ χάρηκα που βρήκες μια τόσο καλή δουλεία!!!είναι πολύ σημαντικό να έχεις καλούς εργοδότες!!!

και πολύ χάρηκα που είσαι καλύτερα και εύχομαι να πραγματοποιήσεις τους στόχους που έθεσες..και θα το δεις θα ηρεμήσεις και όλα θα πάνε τέλεια!!!

καραμελίτσα μου, εύχομαι να έχετε μια τέλεια μέρα!!!θέλουμε φώτο να δούμε...

όλα θα πάνε καλά...!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Ευχαριστώ πολύ Δομνινάκι μου:D

Απλά εγώ έχω βρεθεί φορέας κυστικής ίνωσης και ο άντρας μου όχι και είχαμε κανει εξεταση σε ιδιωτικο που κάλυπτε πάνω απο το 90%. Τωρα ο γιατρος μας ειπε οτι καλο θα ταν ο αντρας μου να κανει αλλη μια επανάληψη στο χωρέμιο πηγαινοντας και τη δικη μου απαντηση ώστε να κοιτάξουν καλά και να επιβεβαιωθεί ότι και εκείνος δεν είναι φορέας.

Ελπίζω να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Βέβαια αν θα κάνω αμνιοπαρακέντηση δεν χρειάζεται γιατί βλέπεις και εκει αν έχει το μωρο αλλα απο οτι καταλαβα ο γιατρος δεν εθεσε οτι σιγουρα θα πρεπει να κανω αμνιοπαρακεντηση, αυτο θα το κρινει αναλογα με την αυχενικη και το παπ α.

Μελετινάκι μου το σωστό αυτό είναι.. Κι εγώ πήγα στο Χωρέμειο με την απάντηση που είχαν δώσει στον άντρα μου και η οποία ανέφερε ρητά σε ποιο είδος μετάλλαξης ήταν φορέας και ζήτησα να εξεταστώ για τη συγκεκριμένη.. Ελπίζω να μην έχετε καμία δυσάρεση έκπληξη και εννοείται ότι ελπίζω να αποφύγεις την αμνιοπαρακέντηση!

L2qIp2.png

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα της Καραμελλίτσας μας.. πέρασε σχεδόν ένας χρόνος από τότε που γεννήθηκε και σήμερα σαν μεγάλη κοπέλα θα πάρει και επίσημα το ονοματάκι της..

Καραμέλλο μου πίστευα ότι θα τα κατάφερνα να έρθω σήμερα στη βάφτιση αλλά δυστυχώς δεν θα τα καταφέρουμε.. Με ειδοποίησε ο αδερφός μου ότι θα μου φέρει το μεσημέρι τα ανηψάκια μου για να τα δω, τα οποία έχω να δω 4 ολόκληρους μήνες και εννοείται ότι δεν θέλω να χάσω αυτή την ευκαιρία..

Θέλω να σου ευχηθώ να δεις την κοράκλα σου γερή, ευτυχισμένη, χαρούμενη και δυνατή.. Όσο για σένα είμαι σίγουρη ότι θα είσαι μια τέλεια μανούλα.. και μην ανησυχείς για τις φωτογραφίες.. Δεν καταστρέφονται τόσο εύκολα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...