Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Μπορείς να δεις στο YouTube ακριβώς πως γίνεται η ένεση! Εχει βίντεο που τα λένε πολύ κατανοητά! Καλή επιτυχία σου εύχομαι ☘️❤️

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Νατασα και εγω ζηλευω πολυ,

Ειρηνακι μου αυτην την βδομαδα που ερχεται ειναι να κανω την 2η σπερματεγχυση δεν ξερω ποτε ακριβως περιμενω. Βεβαια αυτην την φορα εκανα πιο πολλα ωοθυλακια αλλα δεν μεγαλωσαν πολυ τα πιο μεγαλα ειναι 12χιλ και 11χιλ, στεναχωρεθηκα να σου πω αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι στην σπερματεγχυση δεν παιζει ρολο τοσο το μεγεθος οσο στην εξωσωματικη, τωρα μαλλον ξανα Δευτερα θα παω.Περιμενω τηλεφωνο απο την γιατρο στις 3 το μεσημερι να μου πει τι θα κανω παρακατω....ειμαι να σκασω

Χρυσσακι μωρο μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου αν και καθυστερημενα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

.....και σου εύχομαι να τα αποκτήσεις! :D πήγα το πρωί για χοριακή αλλά η βλαμ.....νη που μου πήρε αίμα δεν ήξερε τι της γινότανε! δεν φτάνει που με τρύπησε λάθος, δεν φτάνει που μου έκανε πέρα-δώθε τη βελόνα για να βρει καμία φλέβα, τελικά μου πήρε λίγο αίμα....και μου είπε οτι μπορεί και να μην φτάσει και ίσως θα πρέπει να ξαναπάω....την δευτέρα! :twisted: θα μάθω σήμερα το απόγευμα.....στις 7! δεν ξέρεις τι νεύρα είχα το πρωί!:evil::evil:

και ναι....να με ζηλεύεις!!!!!! :mrgreen: σταματάω τελείως, ήταν κανονισμένο εδώ και κάνα μήνα και απλά έτυχε και η εγκυμοσύνη αυτή την εποχή!:D

Σ ευχαριστω καλη μου !!! ΜΑ ΤΙ Μ.......Η ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ! Αντε υπομονη και ελπιζω να μη χρειαστει να ξανακανεις αλλη χοριακη !!!

ΚΑΙ ΝΑΙ !!!! ΖΗΛΕΥΩ ΖΗΛΕΥΩ ΖΗΛΕΥΩ !!! :evil:

Νατασα και εγω ζηλευω πολυ,

Ειρηνακι μου αυτην την βδομαδα που ερχεται ειναι να κανω την 2η σπερματεγχυση δεν ξερω ποτε ακριβως περιμενω. Βεβαια αυτην την φορα εκανα πιο πολλα ωοθυλακια αλλα δεν μεγαλωσαν πολυ τα πιο μεγαλα ειναι 12χιλ και 11χιλ, στεναχωρεθηκα να σου πω αλλα ο γιατρος μου ειπε οτι στην σπερματεγχυση δεν παιζει ρολο τοσο το μεγεθος οσο στην εξωσωματικη, τωρα μαλλον ξανα Δευτερα θα παω.Περιμενω τηλεφωνο απο την γιατρο στις 3 το μεσημερι να μου πει τι θα κανω παρακατω....ειμαι να σκασω

Χρυσσακι μωρο μου να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου αν και καθυστερημενα.

Eλα κοπελα μου ολα καλα θα πανε ! Μην αγχωνεσαι απο τωρα! (Δεν αφηνεις να μεγαλωσουν κ τα αυγουλακια σου ετσι- μου το εχει ο γιατρος) ! ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΛΕΜΕ!

Σε ποια μερα του κυκλου εισαι και ειναι τοσο??

Διαφημίσεις

paulina ου όλα καλά θα πάνε γλυκιά μου! και για ΟΛΕΣ τις κοπέλες! είναι Άγιες μέρες! ας ανάψουμε ένα κεράκι, ας κάνουμε και καμιά προσευχούλα και που θα πάει....θα μας ακούσει ο Θεούλης! τόσες είμαστε! θα έχει βαρεθεί να μας ακούει....οπότε....θα μας κάνει τη χάρη για να σταματήσουμε!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Eλα κοπελα μου ολα καλα θα πανε ! Μην αγχωνεσαι απο τωρα! (Δεν αφηνεις να μεγαλωσουν κ τα αυγουλακια σου ετσι- μου το εχει ο γιατρος) ! ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΛΕΜΕ!

Σε ποια μερα του κυκλου εισαι και ειναι τοσο??

στην 9η μερα ειμαι

στην 9η μερα ειμαι

και γιατί στεναχωριέσαι; 9η μέρα και 11-12 χιλ. είναι μια χαρά! να φανταστείς, τα δικά μου, την 11η μέρα ήταν 13 και κάτι. μην αγχώνεσαι, μια χαρά είναι τα αυγουλάκια σου!

u1114782.png

dev364pfs__.png

.....και σου εύχομαι να τα αποκτήσεις! :D πήγα το πρωί για χοριακή αλλά η βλαμ.....νη που μου πήρε αίμα δεν ήξερε τι της γινότανε! δεν φτάνει που με τρύπησε λάθος, δεν φτάνει που μου έκανε πέρα-δώθε τη βελόνα για να βρει καμία φλέβα, τελικά μου πήρε λίγο αίμα....και μου είπε οτι μπορεί και να μην φτάσει και ίσως θα πρέπει να ξαναπάω....την δευτέρα! :twisted: θα μάθω σήμερα το απόγευμα.....στις 7! δεν ξέρεις τι νεύρα είχα το πρωί!:evil::evil:

και ναι....να με ζηλεύεις!!!!!! :mrgreen: σταματάω τελείως, ήταν κανονισμένο εδώ και κάνα μήνα και απλά έτυχε και η εγκυμοσύνη αυτή την εποχή!:D

εμενα με θυμαται κιολας η νοσοκομα, μολις με βλεπει μου λεει ωχ εσυ............εγω επρεπε να το λεω αυτο, εγω ποναω!!!!!!!!!!!!!! Ασε Νατασα ειναι να μην πεσεις σε καμια ζαβη, ετσι και σου κατσει κλαφτα....μην σου πω εμενα τι μου κανει καθε φορα αλλα σημερα ειλικρινα τα χρειαστηκα κοριτσια θα την εδερνα, ακομα λιγο ηθελα. Νατασα αυτο σου συνεβει σε ιδιωτικο μικροβιολογικο? Αν ναι πανε σε αλλο καλυτερα!!!!

και γιατί στεναχωριέσαι; 9η μέρα και 11-12 χιλ. είναι μια χαρά! να φανταστείς, τα δικά μου, την 11η μέρα ήταν 13 και κάτι. μην αγχώνεσαι, μια χαρά είναι τα αυγουλάκια σου!

Το προβλημα μου μαλλον ειναι οτι βιαζομαι, θελω να γινει εδω και τωρα !!!ετσι ειμαστε εμεις οι Σκορπιοι!!!!

Διαφημίσεις

Το προβλημα μου μαλλον ειναι οτι βιαζομαι, θελω να γινει εδω και τωρα !!!ετσι ειμαστε εμεις οι Σκορπιοι!!!!

ήρεμα και χαλαρά. κι εγώ χαλαρή ήμουνα και έλεγα μάλιστα οτι δεν υπάρχει περίπτωση να μου κάτσει και περίμενα πως και πως να αδιαθετήσω για να ξεκινήσω φάρμακα για την δεύτερη! τα αυγουλάκια σου είναι μια χαρά, η σπερματ. θα γίνει στην ώρα της και όλα θα πάνε καλά, θα το δεις!

u1114782.png

dev364pfs__.png

στην 9η μερα ειμαι

9η μερα και αγχωνεσαι??? μα ειναι πολυ φυσιολογικα !

Στην πρωτη μου σπερματεγχυση ειχε περασει η 17 μερα φαντασου και ημουν στο 20.

Εσυ για 9η μερα και 12 μου φαινονται μια χαρα !!!

Ασχετα αν εγω εκανα αυτην τη φορα στην 9η μερα την pregnyl γιατι ηταν 17.Πηρα σερπαφαρ και φοβηθηκα για αρχη οτι θα ηταν τζουφιο! Γι αυτο σου λεω! Καλυτερα αργα αλλα σταθερα !!!!!!

εμενα με θυμαται κιολας η νοσοκομα, μολις με βλεπει μου λεει ωχ εσυ............εγω επρεπε να το λεω αυτο, εγω ποναω!!!!!!!!!!!!!! Ασε Νατασα ειναι να μην πεσεις σε καμια ζαβη, ετσι και σου κατσει κλαφτα....μην σου πω εμενα τι μου κανει καθε φορα αλλα σημερα ειλικρινα τα χρειαστηκα κοριτσια θα την εδερνα, ακομα λιγο ηθελα. Νατασα αυτο σου συνεβει σε ιδιωτικο μικροβιολογικο? Αν ναι πανε σε αλλο καλυτερα!!!!

ναι, ιδιωτικό είναι και πηγαίνω εκεί γιατί, ενω έχω θέμα με τις βελόνες, είναι ο μόνος που δεν καταλαβαίνω τίποτα όταν μου παίρνει αίμα. απλά σήμερα έτυχε να μου πάρει αυτή. αν ήξερα τι είναι....αλλά τι να περιμένω, να μου βρει φλέβα; αφού ήτανε αλλοίθωρη!!!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...