Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Μπορείς να δεις στο YouTube ακριβώς πως γίνεται η ένεση! Εχει βίντεο που τα λένε πολύ κατανοητά! Καλή επιτυχία σου εύχομαι ☘️❤️

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Fntag κορίτσι μου,

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε "γιατρός" να σε υποβάλει σε τέτοια ταλαιπωρία μόνο και μόνο για το ζεστό χρήμα.. Δεν θα πρεπε να λέγεται γιατρός, ......... (θα με κόψει το ΕΣΡ αν το γράψω) έπρεπε να λέγεται.

Πάρε το χρόνο σου, αφού αποφάσισες να πας στην Εμβρυογένεση εκεί σίγουρα είναι εξειδικευμένοι και θα σου πουν τη σωστή σειρά.. Εμείς εδώ θα είμαστε να σε στηρίζουμε σε ότι αποφασίσεις.

Νατασάκι, τίποτε δεν είναι σίγουρο ακόμη.. Σίγουρα η βδομάδα της αναμονής είναι ότι χειρότερο αλλά μπροστά σε ένα θετικό αποτέλεσμα όλα είναι σαπουνόφουσκες..

Σε όλα τα κορίτσια, καλή επιτυχία!

L2qIp2.png

Καλέ τι έγινεεεεεεεε???? Ήρθαν επιδρομείς και λεηλάτησαν το καφέ ? Πού είστε όλες? Καθαρίζω από το πρωί! Ποια θα έρθει να με βοηθήσει???? Μην κάνετε τους κινέζους! Περιμένω συμμετοχές!!!!!:P:p:p

Καλημέρα σε όόόόόόόόλες!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

kalimeeeeeeeeeeeraaaaaaaa.apofasisa na pao emvriogenesi gia 3i gnomi kathos exo kleisei rantevou tetarti me enan ginaikologo sto iaso pou exo akousei polu kala logia oti exei megali empeiria

vevaios den tha tou anafero ti mou proteinan enmvriogenesi na ton tsekaro

an mou pei genikotites,tin kano xoris defteri kouventa den tin ksanapatao!!!:)

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Καλέ τι έγινεεεεεεεε???? Ήρθαν επιδρομείς και λεηλάτησαν το καφέ ? Πού είστε όλες? Καθαρίζω από το πρωί! Ποια θα έρθει να με βοηθήσει???? Μην κάνετε τους κινέζους! Περιμένω συμμετοχές!!!!!:P:p:p

Καλημέρα σε όόόόόόόόλες!!!

ase mia apo ta idia exia afisei to spiti sto eleos tou toses meres kai simera den iksera apo pou na arxiso!!

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Μπράβο! Καμιά δεν ήρθε να βοηθήσει!!!!!:(

Σοβαρά τώρα!!!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!!!! :):):)Ελεος...μια βδομάδα δεν ασχολήθηκα και ήταν λες και είχα αφήσει το σπίτι για ένα χρόνο!!!!!

Πάει κι αυτό!!!! Τώρα σαββατοκύριακο χαλαρό και χαλαρό...και βασικά χαλαρό!!!!

Fntag είσαι πια έμπειρη και αυτό είναι καλό για να ξέρεις τι θέλεις από ένα γιατρό ή ένα κέντρο!!!! Ελπίζω να βρεις αυτό ακριβώς που θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και αισιοδοξία στην επόμενη προσπάθεια!!!! Να μας ενημερώνεις για τις εντυπώσεις σου!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Σοβαρά τώρα!!!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!!!! :):):)Ελεος...μια βδομάδα δεν ασχολήθηκα και ήταν λες και είχα αφήσει το σπίτι για ένα χρόνο!!!!!

Fntag είσαι πια έμπειρη και αυτό είναι καλό για να ξέρεις τι θέλεις από ένα γιατρό ή ένα κέντρο!!!! Ελπίζω να βρεις αυτό ακριβώς που θα σε κάνει να νιώθεις σιγουριά και αισιοδοξία στην επόμενη προσπάθεια!!!! Να μας ενημερώνεις για τις εντυπώσεις σου!!!!

Moments επειδη εγω θα κλεισω το μαγαζι σε κανα μισαωρο και μετα εχω καθαρισμα στο σπιτι δεν ερχεσαι να βοηθησεις εσυ εμενα (εγω εχω καλη δικαιολογια που δεν σε βοηθησα ημουν στην δουλεια) !!!!!!!!!!!!!!!!

Κοιτα να δεις....εγω θα ερχομουνα, θα επαιρνα το πρωτο αεροπλανο και θα ερχομουνα!!! Αλλα ειναι που εχω το διαστρεμα αυτη τη στιγμη και δεν περπαταω καταλαβες ??:tongue::tongue::rolleyes::rolleyes::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Νατασάκι απ ότι βλέπεις συνεχίζω ακάθεκτη και μπήκα τώρα που πλησιάζει η ώρα των αποτελεσμάτων από το μικροβιολογικό!

Fntag μου διάβασα αυτά που έγραψες. Από τη μια χάρηκα που αποφάσισες με τον αντρουλη σου να προχωρήσετε. Από την΄αλλη αγανάκτισα γιατί πραγματικά είναί κρίμα και το χρηματικό κόστος που περάσατε αλλά πάνω από όλα το ψυχολογικό χωρίς να έχετε στην ουσία τα σωστά δεδομένα μπροστά σας. Καλά κάνεις που πλέον θα κάνεις όλες τις απαραίτητες εξετάσείς για να ξέρεις επιτέλους τι γίνεται...Στην πορεία εδώ είμαστε και ό,τι χρειαστείς...Εμείς θέλουμε να είσαι καλά...

Μακάρι να σου έρθουν όλα πιο καλά και πιο βολικά από τώρα και στο εξής...

Fntag κι εμεις με τον αντρα μου ταλαιπωρηθηκαμε παρα πολυ με 3 σπερματεγχυσεις και τελικα οταν πηγαμε Εμβρυογενεσις μασ ειπαν οτι με αυτα τα ποσοστα δε μας δινουν πιθανοτητες με σπερματεγχυση. Τα παιρνεις κρανιο μετα απο 1 χρονο αδικων προσπαθειων, απογοητευσεων και ενος υψηλου χρηματικου πακετου που μας κοστισαν 3 σπερματεγχυσεις? Τελος παντων, συνεχιζουμε με εξωσωματικη πλεον.

Γνωριζει καμια να μου πει ποια ειναι τα κιτηρια που οι γιατροι σου δινουν βραχυ ή μακρυ πρωτοκολλο?

Momentaki μου τι κανεις?

Natassaki μου μη στενοχωριεσαι, κανε υπομονη και περιμενε την επομενη εβδομαδα να μαθεις τι τελικα θα δειξει η χοριακη σου.

Δομνινα μου πολυ καλη επιτυχια κοπελια μου

Paulina σε τι φαση βρισκεσαι?

Κοριτσια χαθηκα αυτο τον καιρο γιατι εχω τρεξιμο με το σπιτι που αγορασα και συγχιστηκα με τους εργολαβους...Ετσι για χαλαρωση πηγαμε και το διασκεδασαμε χθες με το συζυγο και απο τα ποτα ολη μερα μου ποναει το κεφαλι. Εχω και τυψεις οτι καταπονησα τον οργανισμο μου με αλκοολ και ξενυχτι ενω σε 1 μηνα θα κανω εξωσωματικη. Ουφ δε βγαζεις ακρη στην Ελλαδα με τις παρανομιες των εργολαβων....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις ενημερώθηκα!!!!

λοιπόν, φωτεινή...ειλικρινλά θελω με πμ να μου πεις ποιό γιατρό είχες...που σας εστειλε για σπερματεγχυση χωρίς τις βασικές εξετάσεις! ειλικρινά θύμωσα πολύ...με αυτά που διάβασα...και σε παρακαλώ στειλε μου το όνομά του!!!!! κορίτσι μου από δβ κια μπρος να πέσεις σε πουπουλένια χέρια!!!!κι όοοολα καλά! παρεμπιπτόντως...εμενα ενω ήξερε το πρόβλημα του καλόυ μου...με εστειλε για σαλπιγ/φια και ορμονικές!....αχ τι να πω!!!!

νατασακο...μη μασας....ο γιατρός ελεγε οτι δε θα πιάσεις καν...το μπεμπε σου...εχει δικό του ρυθμό...παιδάκι μου ...ανεβαίνει η χοριακή...εστω και σιγά σιγά....μην απελπίζεσαι...όλα θα πάνε τελεια!!!!! ηρεμησε...(και γω νιώθω να θέλω μια αποχή από το καφέ...γιατι δυστυχώς...έχω αγωνία αυτή τη φορά...και θέλω να την περάσω λίγο μόνη!!!!)

ξεκίνησα serpafar σήμερα...

Fntag κι εμεις με τον αντρα μου ταλαιπωρηθηκαμε παρα πολυ με 3 σπερματεγχυσεις και τελικα οταν πηγαμε Εμβρυογενεσις μασ ειπαν οτι με αυτα τα ποσοστα δε μας δινουν πιθανοτητες με σπερματεγχυση. Τα παιρνεις κρανιο μετα απο 1 χρονο αδικων προσπαθειων, απογοητευσεων και ενος υψηλου χρηματικου πακετου που μας κοστισαν 3 σπερματεγχυσεις? Τελος παντων, συνεχιζουμε με εξωσωματικη πλεον.

Γνωριζει καμια να μου πει ποια ειναι τα κιτηρια που οι γιατροι σου δινουν βραχυ ή μακρυ πρωτοκολλο?

Momentaki μου τι κανεις?

Natassaki μου μη στενοχωριεσαι, κανε υπομονη και περιμενε την επομενη εβδομαδα να μαθεις τι τελικα θα δειξει η χοριακη σου.

Δομνινα μου πολυ καλη επιτυχια κοπελια μου

Paulina σε τι φαση βρισκεσαι?

Κοριτσια χαθηκα αυτο τον καιρο γιατι εχω τρεξιμο με το σπιτι που αγορασα και συγχιστηκα με τους εργολαβους...Ετσι για χαλαρωση πηγαμε και το διασκεδασαμε χθες με το συζυγο και απο τα ποτα ολη μερα μου ποναει το κεφαλι. Εχω και τυψεις οτι καταπονησα τον οργανισμο μου με αλκοολ και ξενυχτι ενω σε 1 μηνα θα κανω εξωσωματικη. Ουφ δε βγαζεις ακρη στην Ελλαδα με τις παρανομιες των εργολαβων....

το βραχύ προτ. αφορά γυναίκες με σταθερό κύκλο και γυναίκες χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα...το μακρύ ρυθμίζει και κύκλο...αν δεν κάνω λάθος...τα κορίτσια στην εξωσωματική ξέρουν καλύτερα!

αναλογα με τον οργανισμό πάει....

και μενα ο 1ος γιατρός ελεγε 0% με σπερματεγχυση πιθανότητες και ο 2ος 17% πιθανότητες...εις γνώσιν μας είναι γιαυτό δε θα προχωρήσω σε 3η αλλά σε εξωσωματική!

Το προβλημα μου μαλλον ειναι οτι βιαζομαι, θελω να γινει εδω και τωρα !!!ετσι ειμαστε εμεις οι Σκορπιοι!!!!

ειμαστε ανυπόμονοι.....!!!!

εμενα τη 10 μέρα ήταν 17 χιλιοστά αλλά εγω εχω ποοοολύ μικρό κυκλάκο...26 μέρες!

Κοριτσάκια μου,

Εγώ έχω κάνει εξωσωματική και μάλιστα με μικρογονιμοποίηση αλλά μου αρέσει και αυτή η παρέα...

δομνίνα μου εδω σε αγαπάμε και από ότι βλέπεις και γω μπάινω και στο εξωσωματική...αφού το επόμενο βήμα είναι αυτό...πρεπει να γνωρίζω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...