Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , dimi.tra είπε:

Καλημέρα! Εγώ για αιματολογικές πάω πάντα με το ποδήλατο τρέχοντας. Τους το λέω ότι έχω πάει με το ποδήλατο με αφήνουν 5-10 λεπτά να πάρω μια ανάσα αλλά νόμιζα το κάνουν γενικά για να πάρω μια ανάσα όχι συγκεκριμένα για την προλακτινη. Δεν έχει ανέβει χωρίς λόγο ούτε αν τύχει και μου πάρουν αμέσως αίμα. Εμένα το άγχος μου την ανεβάζει εκτός ορίου αλλά σε γενικές γραμμές είναι οκ. Το άγχος όμως είναι εχθρός. Θέλει να κοιμάσαι καλά, να είσαι ήρεμη κλπ. Όλα αυτά που δεν είμαι! 40 λεπτά η συνεδρία βελονισμού μόνο που δεν σηκώθηκα όρθια να περπατάω πάνω κάτω. Τρόμαξε η γιατρός και ήταν και συνεδρία και καλά για το άγχος! Τώρα μου έχουν δώσει μελατονινη για τα βράδια να κοιμάμαι, χθες 3 το πρωί ξύπνησα και δούλευα γιατί κάτι θυμήθηκα! 🤦‍♀️ δεν ξέρω πως την παλεύετε με το άγχος 🤷‍♀️

Οπως τα λες , το αγχος οτι χειροτερο για την προλακτινη ! Και γενικα για ολα θα πω εγω. Τις προαλλες εβλεπα ενα βιντεακι που εδειχνε ποιες στασεις υπνου υποδηλωνουν χρονιο στρες… εεεε ολες τις κανω!! μονο ετσι κοιμαμαι. ψαξτο να το δεις! 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

γεια σου μαρακι !!!

Λοιπον παιρνω...

πρωι: φιλισιν, 2 ουτρο, 1 σαλοσπιρ

μεσημερι 2 ουτρο, βραδυ 2 ουτρο

και απο μεθαυριο πρωι βραδι πρπσθετουμε ενα ντιβινα

Εισαι τυχερη , εγω θα παρω φαρμακειο ολοκληρο....

Να κανω μια ερωτησουλα ακομα....στην ωοληψια εσενα μετα (Μαριλουκο μη γελας) σου βαλανε υποθετο ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Ολα καλα θα πανε. Ποια μερα του κυκλου σου θα ναι η τεταρτη?

Θα ειναι η 14η μερα κυκλου...Παντως εχω λιγο αγχος να πανε ολα καλα και να μπορεσω να ολοκληρωσω την προσπαθεια....

Εχω αγχωθει και για αυριο με το κλισμα που θα κανω , οσες φορες εχει χρειστει να το κανω μετα για 4 ωρες τουλαχιστον πηγαινοερχομαι στην τουαλετα...

Θα ειναι η 14η μερα κυκλου...Παντως εχω λιγο αγχος να πανε ολα καλα και να μπορεσω να ολοκληρωσω την προσπαθεια....

Εχω αγχωθει και για αυριο με το κλισμα που θα κανω , οσες φορες εχει χρειστει να το κανω μετα για 4 ωρες τουλαχιστον πηγαινοερχομαι στην τουαλετα...

γι αυτο δεν μπορω να σου πω τιποτα γιατι δεν χρειαστηκε ποτε να κανω.

κανονικο σου ειπε να κανεις? υπαρχουν κ κατι αλλα μικρουλικα,

αλλα οτι σου ειπε ο γιατρος να κανεις.

οσο για το υποθετο... κ εγω γελασα....

Z58Ip2.png

μπηκα απλα να πω μια πολυ καλη επιτυχια κ μια πολυ καλη χοριακη στο μομεντακι μας!!

(νομιζω πως δεν κανω λαθος,ειχε πει αυριο)

οπως κ να χει σε σκεφτομαι...

αχ βρε μαρακι μου μ'εκανες κ γελασα...εχω περασει τοσα πολλα που μακαρι να σκεφτομουν μονο το υποθετο...ολα θα πανε καλα βρε...δυναμη να εχεις κοριτσακι μου...τωρα για το κλισμα...πακετο μου μυριζεται...

φιλακια πολλα σε ολες σας....

εδω εχω τροκυμια σημερα...παω κ ερχομαι

2nTQp3.png

ziCWp3.png

μπηκα απλα να πω μια πολυ καλη επιτυχια κ μια πολυ καλη χοριακη στο μομεντακι μας!!

(νομιζω πως δεν κανω λαθος,ειχε πει αυριο)

οπως κ να χει σε σκεφτομαι...

αχ βρε μαρακι μου μ'εκανες κ γελασα...εχω περασει τοσα πολλα που μακαρι να σκεφτομουν μονο το υποθετο...ολα θα πανε καλα βρε...δυναμη να εχεις κοριτσακι μου...τωρα για το κλισμα...πακετο μου μυριζεται...

φιλακια πολλα σε ολες σας....

εδω εχω τροκυμια σημερα...παω κ ερχομαι

Μαριλουκο κουναει πολυ?? κατα τα αλλα εισαι καλα??

το μομεντακι νομιζω σαββατο θα παει...

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

απο την ζαλαδα μου αλλα καταλαβαινω...

ναι βρε μαρια μου σημερα με παιρνει κ με σηκωνει...

υπομονη κανω...να ειναι καλα τα μικρα κ υπομονη θα κανω..

εσυ ολα καλα?

2nTQp3.png

ziCWp3.png

απο την ζαλαδα μου αλλα καταλαβαινω...

ναι βρε μαρια μου σημερα με παιρνει κ με σηκωνει...

υπομονη κανω...να ειναι καλα τα μικρα κ υπομονη θα κανω..

εσυ ολα καλα?

Mια χαρα θα ναι, μην ανησυχεις.

εγω τα ιδια, δουλεια- σπιτι. αυριο παρασκευη ευτυχως!!!!

κατα τα αλλα μια χαρα!!!!

Z58Ip2.png

μαρια1981 οχι ουτε καν ενεση παυσιπονη...μετα τους ειπα εγω οτι ποναω κ μου εδωσαν μπουσκοπαν το οποιο δεν εκανε ΤΠΤ απολυτως !!

Τι φαρμακα σου εχει γραψει εσενα για μετα την εμβρυομεταφορα??? οχι μετα την ωοληψια...εγω μετα την ωοληψια επαιρνε ολα αυτα συν φελντεν συν αντιβιωση

μαριλουκοοοο τρικυμιααα στη καρδια μουυυυ εχεις φορει φοβερηηη σαν της θαλασσας το κυμα με εχουν φαει οι καημοιιιιιιιιιιιιι

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Ντεσκολορ μου δεν ξερω ποια θα πριν και ποια μετα την εμβρυομεταφορα , αυτα θα μου τα αργοτερα φανταζομαι , ξεκιναω :

utrogestan , medrol , salospir , cyclacyr , vidramycin , yutopar , filicin και για τελος duphaston .Μου φαινονται παρα πολλα ....

Δεσκολορ μου τα ουτρο τα πινεις ή τα βαζεις κολπικα ??

καλο βραδυ κ απο μενα..

καλε μην τα λες ουφακια τα μωρακια σου!!!!

Γεια σας κοριτσια μου....καλη ξεκουραση...

Μαριλου κανονισε οταν με τα καλο γεννηθουν τα μωρακια σου θα τους τα πω ολα....

Καληνυχτα , πολλα φιλακια !!!!

Καλε το Μαριαμνακι που χαθηκε ???? Εχει πολλες μερες να μπει...

Κουκου μου....που εισαι και εσυ καλε ??? Τι εγινε τελικα με την ιστολογικη , δε μπορει θα εχει βγει ....Σου στελνω πολλα -πολλα φιλακια !!!!

Ντεσκολορ μου δεν ξερω ποια θα πριν και ποια μετα την εμβρυομεταφορα , αυτα θα μου τα αργοτερα φανταζομαι , ξεκιναω :

utrogestan , medrol , salospir , cyclacyr , vidramycin , yutopar , filicin και για τελος duphaston .Μου φαινονται παρα πολλα ....

Δεσκολορ μου τα ουτρο τα πινεις ή τα βαζεις κολπικα ??

Κι εγώ έχω πολλά μαρία μου...Τα ουτροτζεστάν τα ξέρεις...Τα medrol είναι κορτιζόνη...Εγώ τα έπαιρνα για πολύ λίγες μέρες...2 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά τα σταμάτησα...Τα cyclacur είναι για το ενδομήτριο...εγώ τα πίνω 2 φορές τη μέρα...Υπάρχει περίπτωση όμως να τα πίνεις και 3 φορές την ημέρα...Salospir είναί η ασπιρίνη απ ότι θυμάμαι...Tα υπόλοιπα δεν θυμάμαι...Εγώ πίνω και φολικό οξύ...και μαγνήσιο...Α και έπινα και αντιβίωση λίγο πριν την εμβρυομεταφορά και τη σταμάτησα τη μέρα της εμβρυομεταφοράς...

Νομίζω κι εσύ πάνω κάτω έτσι θα τα παίρνεις!

Αντε με το καλό....!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καληνύχτα σε όλα τα κορίτσια...σε όλες τις μανούλες...σε όλα τα μπεμπάκια...και φυσικά στους επίτιμους καλεσμένους μας: τα descolorirakia!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...