Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Γύρω στα 500 ευρώ . Δεν γίνετε εδώ στην Ελλάδα στέλνουν τα δείγματα εξωτερικό. 

Αν δεν είχες ποτέ εμφύτευση Κ έχεις εξετάσει μικροβιωμα κτλ μήτρας Κ οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι καλές ορμονικές πχ τότε έχει αξία να το κάνεις . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

μακαρι να σου πανε όλα οπως τα περιμένεις !!! και μια φιλη μου εκανε εξωσωματικη με χαμηλο σπερμα και ολα πηγαν καλα.. ;) σου το ευχομε και εσένα !!! αν ξερεις εξωσωματικη μετα απο ποσους μηνες αποχη απο σπερματεχυσεις μπορεις να κανεις??

αμεσως, δεν εχεις προβλημα καθως δεν παιρνεις και τρομερα φαρμακα για τις σπερματεγχυσεις...

σε ποιον πηγε η φιλη σου αν επιτρεπεται?

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

αμεσως, δεν εχεις προβλημα καθως δεν παιρνεις και τρομερα φαρμακα για τις σπερματεγχυσεις...

σε ποιον πηγε η φιλη σου αν επιτρεπεται?

στις σπερματεχυσεις περνω ενεσιμα!! και στις προηγουμενες αποτυχιες που ειχα με εβλεπε ο γιατρος μου τον επομενο μηνα και ακομα ειχα ωοθυλακια!! φανταζομε αν δεν πετυχει και αφτι την φορα θα μου πει να παω σε δυο μηνες !!! ειναι ο χρισοστομου απο κυπρο !! ειμαι απο κυπρο εγω!!

Εχει κι άλλες κοπελες απο Κυπρο... Περιεργο πανως που δεν σας βρισκουν κάτι. Παντως αν πάτε για εξωσωματική, θα σας ξεσκονισουν στις εξετασεις. Μακαρι να μην πάτε δηλαδη....

ντεσκολορ περασα απο τη γειτονια σου σημερα και πηγα να σε πάρω τηλέφωνο να βγεις στο μπαλκονι να σου κάνει ο Βασιλακης κανταδα αλλα ειχα ξεχασει το κινητο μου.......

Εχει κι άλλες κοπελες απο Κυπρο... Περιεργο πανως που δεν σας βρισκουν κάτι. Παντως αν πάτε για εξωσωματική, θα σας ξεσκονισουν στις εξετασεις. Μακαρι να μην πάτε δηλαδη....

ντεσκολορ περασα απο τη γειτονια σου σημερα και πηγα να σε πάρω τηλέφωνο να βγεις στο μπαλκονι να σου κάνει ο Βασιλακης κανταδα αλλα ειχα ξεχασει το κινητο μου.......

φαντάζομε εκανα ολες τις αναγκεες εξετασεις!!! σαν τι εξετασεις δηλαδή ?? εσύ έκανες εξωσωματική αν επιτρέπετε?

Διαφημίσεις

Εγώ εχω κάνει μονο σπερματεγχυση. Θα σου απαντησουν οι άλλες κοπελες ποσες ειναι. Μακαρι να μην χρειαστει. Μην το σκεφτεσαι. Εχεις και χοριακη να κάνεις....

αααχοου !!! χεχεχε

το μπαλκονι μου δυστυχως ειναι πιο μεσα απο τα αλλα επειδηειναι ρετιρε και δε βλεπει στο δρομο!

επρεπε να χεις το κινητο σου να με παρεις και να ερ8εις κ απο εδω! Ηταν κ η κολλητη μου εδω με τον 8μηνο γιο της

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Εγώ εχω κάνει μονο σπερματεγχυση. Θα σου απαντησουν οι άλλες κοπελες ποσες ειναι. Μακαρι να μην χρειαστει. Μην το σκεφτεσαι. Εχεις και χοριακη να κάνεις....

περιμένεις αποτελέσματα δηλαδή ? άν εννοείς χοριακή την υστεροσκόπική ειδη την έκανα!!!

φαντάζομε εκανα ολες τις αναγκεες εξετασεις!!! σαν τι εξετασεις δηλαδή ?? εσύ έκανες εξωσωματική αν επιτρέπετε?

σαλπιγγογραφια

καλλιεργεια κολπικου υγρου

καλλιεργεια σπερματος

ορμονολογικες

προγεννητικο ελεγχο και εσυ κ ο αντρας σου (αντισωματα για διαφορες ασθενειες, γενικη αιματος, σιδηρο, φεριτινι, ομαδα αιματος, αιμοσφαιρινη)

EsnLp2.png

PmLSp3.png

περιμένεις αποτελέσματα δηλαδή ? άν εννοείς χοριακή την υστεροσκόπική ειδη την έκανα!!!

κοριτσακι μου χοριακη ειναι η εξεταση αιματος που κανεις για να δεις αν εισαι εγγυος !!!!

υστεροσκοπηση γιατι εκανες???????

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

αααχοου !!! χεχεχε

το μπαλκονι μου δυστυχως ειναι πιο μεσα απο τα αλλα επειδηειναι ρετιρε και δε βλεπει στο δρομο!

επρεπε να χεις το κινητο σου να με παρεις και να ερ8εις κ απο εδω! Ηταν κ η κολλητη μου εδω με τον 8μηνο γιο της

Ααααα θα σου εκαναν ενα σπιτι και οι 2 μαζι......

Ααααα θα σου εκαναν ενα σπιτι και οι 2 μαζι......

χαλαλι τους!!

παντως οτι εκανε ο μικρος σημερα τα μαζεψε ολα η φιλη μ ευτυχως αλλιως εκει θα εμεναν...

EsnLp2.png

PmLSp3.png

κοριτσακι μου χοριακη ειναι η εξεταση αιματος που κανεις για να δεις αν εισαι εγγυος !!!!

υστεροσκοπηση γιατι εκανες???????

αα αναλύσεις αιματος συγνώμη απο το αγχος που εχω δεν ξερω τι γραφω :D υστεροσκόπηση εκανα για να βρέι ο γιατρος μου το πρόβλημα, και γιατί δεν πέτυχαν οι προηγούμες τοποθετήσεις... με ρώτησε αν θέλω να κανω σαλπιγγογράφημα ι υστεροσκόπηση και διάλεξα το δευτερο γιατι διχνει περισσοτερο πραγματα απο οτι μου ειπε ....

αα αναλύσεις αιματος συγνώμη απο το αγχος που εχω δεν ξερω τι γραφω :D υστεροσκόπηση εκανα για να βρέι ο γιατρος μου το πρόβλημα, και γιατί δεν πέτυχαν οι προηγούμες τοποθετήσεις... με ρώτησε αν θέλω να κανω σαλπιγγογράφημα ι υστεροσκόπηση και διάλεξα το δευτερο γιατι διχνει περισσοτερο πραγματα απο οτι μου ειπε ....

ειναι και πιο επωδυνο ομως!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...