Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ωραια να συναντηθουμε να κλαιμε ολες μαζι.... Αφου καταλαβαινομαστε. Και εμενα δεν ηθελε ο αντρας μου να μπαινω στο φορουμ μετα απο τα αρνητικα. Εγώ εμπαινα βεβαια.

Γιατι οχι θα ειμαστε μια πολυ ευχαριστη παρεα....χιχιχιχιχιχι

Διαφημίσεις

τι θες να σου γραψω ακριβως απο ολα αυτα τα ακαταλαβιστικα??

το μονο σιγουρο ειναι πως εχω θρομβοφιλια κ απο τους 2 μου γονεις(ομοζυγη)

ααα...ξεχασα...δεν τα λεμε απο δω...

Ποσα γονιδια ειναι ομοζυγα και ποσα ετεροζυγα?

εκει που πας αρχικα κ δινεις τα στοιχεια σου ειναι πισω στο λητω στην euro lab...

ετσι λεγεται...

θα μπεις ομως απο το λητω κ θα σε κατατοπισουν..εκει στο ισογειο εχει πληροφοριες...

το χαρτακι καταλαβαινεις τι γραφει να τους παρεις τηλ να ρωτησεις?

Αχ τέλεια ευχαριστώ.Το χαρτί που μου έδωσε ο γιατρός με τις εξετάσεις ειναι απο το euro lab,εκει μου είπε οτι τις κάνουν.Οπότε και εσύ αυτές θα έκανες και αν είναι 310 ειναι πολύ καλά σε σχέση με τα 450 που μου είπαν στο νοοκομείο Ελενα και αυτα για τις μισές απο αυτές που γράφει το χαρτί.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Ωραια να συναντηθουμε να κλαιμε ολες μαζι.... Αφου καταλαβαινομαστε. Και εμενα δεν ηθελε ο αντρας μου να μπαινω στο φορουμ μετα απο τα αρνητικα. Εγώ εμπαινα βεβαια.

Εμενα ο δικος μου ,ειδεικα οταν με πιανουν η μαυρες μου αρχειζει και με τσιγλαει γαι να μπω στο φορουμ!:)

Διαφημίσεις

Για σου Μαρακι 1981!Στην αναμονη ειμαστε!

Εσυ προσπαθεισε να ηρεμισεις !Και το πολυ κλαμα ,δεν κανει καλο!

Το ξερω Ιονελιτακι μου αλλα δεν μπορω να το ελεγξω.....βεβαια τωρα ειχα ψιλοηρεμησει αλλα μου ηρθε βαρυ με το μομεντακι μας σημερα , οταν ομως ημουν στη φαση της καταστολης περασα αρκετα δυσκολα και ειχα πολλα ξεσπασματα.....

Εσυ πως τα περνας σου ξαπλοπουλου ???

Το ξερω Ιονελιτακι μου αλλα δεν μπορω να το ελεγξω.....βεβαια τωρα ειχα ψιλοηρεμησει αλλα μου ηρθε βαρυ με το μομεντακι μας σημερα , οταν ομως ημουν στη φαση της καταστολης περασα αρκετα δυσκολα και ειχα πολλα ξεσπασματα.....

Εσυ πως τα περνας σου ξαπλοπουλου ???[/QUO

Εχω γεινει μια με το στρομα!χι χι Δεν ειναι οτι καλυτερο!Ωρες ,ωρες με πιανει η απελπισια!:)

Εσυ πως τα περνας σου ξαπλοπουλου ???[/QUO

Εχω γεινει μια με το στρομα!χι χι Δεν ειναι οτι καλυτερο!Ωρες ,ωρες με πιανει η απελπισια!:)

Να σε αφησει στην ησυχια σου η απελπισια , να παει αλλου ....σκεψου μονο οτι σε λιγοτερο απο 7 μηνες θα κρατας αγκαλιτσα τα δυο κουκλια σου .....θα περασει γρηγορα ο καιρος...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...