Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Τελικα περνανε γρηγορα οι μερες της αναμονης....4 και σημερα....εαν γλυτωσω την ακατανομαστη και προλαβω και κανω χοριακη θα αρχισω να ελπιζω....Νομιζω εγω και εσυ δεν εχουμε προλαβει να φτασουμε ποτε στη χοριακη....Ενα παραπονο το εχουμε...

Αντε να ερθει το Σαββατοκυριακο να ξεκουραστεις και εσυ , γιατι εγω εχω βαρεθει την ξεκουραση...

μαρακι μου θα περασουν οι μερες!!!!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις τα πιο υπεροχα νεα της ζωης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Eχουμε κ αλλο κοινο εκτος απο ονομα κ ηλικια.

Κ εγω ετσι πιστευω, οταν θα προλαβω να κανω χοριακη

θα ναι για καλο.. Αυτη τη φορα θα προλαβεις κ θα ναι κ θετικη!!!

Ζηλευω, θελω κ εγω ξαπλες!!!!!!

Ενα θα σου πω , με εχει πιασει η πλατη μου απο την ξαπλα...θελω να βγω εξω να παω να πιω ενα καφεδακι , να δω λιγο κοσμο...σημερα με ειδα στον καθρεπτη και τρομαξα , μου φανηκα πολυ χλωμη...ειχα ξεχασει ποσο ασπρουλιαρα ημουν αφου παντα ημουν με το ρουζ στα μαγουλακια μου....

πρεπει να κανω μια αναδομηση πριν βγω εξω , με δει ο κοσμος και τρομαξει...

Nικολ περαστικα!!! Την τακτοποιησες την πεθερα:P:p!!!!!

κ αυτο με το ταξιδι μια χαρα το σκεφτηκες.

Κ εγω την ξεκινησα την προσευχουλα απο χθες.

Ειπα αυτο που θελω, αλλα καθε φορα που τη λεω

τη διαφοροποιω λιγο. Πειραζει?

το ιδιο πραγμα ζηταω παντα αλλα με διαφορετικα λογια.

Z58Ip2.png

μαρακι μου θα περασουν οι μερες!!!!ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να εχεις τα πιο υπεροχα νεα της ζωης σου!

Σε ευχαριστω πολυ Νικολ μου....Και εγω σου ευχομαι τον Ιανουαριο να ειναι η τελευταια και τυχερη σου προσπαθεια , ολες μας να καταφερουμε να κρατησουμε γερα μωρακια στις αγκαλιτσες μας..ααα θα το ξεχναγα , περαστικουλια...Δηλαδη τη γλυτωσες την πεθερα το Σαββατο εεε ????

Τυχερουλα....

Διαφημίσεις

Ενα θα σου πω , με εχει πιασει η πλατη μου απο την ξαπλα...θελω να βγω εξω να παω να πιω ενα καφεδακι , να δω λιγο κοσμο...σημερα με ειδα στον καθρεπτη και τρομαξα , μου φανηκα πολυ χλωμη...ειχα ξεχασει ποσο ασπρουλιαρα ημουν αφου παντα ημουν με το ρουζ στα μαγουλακια μου....

πρεπει να κανω μια αναδομηση πριν βγω εξω , με δει ο κοσμος και τρομαξει...

Κανενας δε θα τρομαξει!!! Θα εισαι σουπερ εγκυουλα κ κουκλα!!!

Αποχωρω παω για δουλεια σε λιγο:(!

μαλλον θα τα πουμε το βραδυ!!

Z58Ip2.png

Nikol μου που να το βρω το κινητο του? σαμπως μας το εδωσε κανεις? ενα κινητο που βγαινει μια μαια εχω η οποια βιαζεται παντα να το κλεισει....

Τελοσπαντων....

Μαρια 1981 αστα κοπελα μου ετσι ειμαι κ εγω...μαυρα χαλια...εχω κλεισει πανω απο 2 ενδομαδες ξαπλα και μεσα στο σπιτι....επισκευη θα ρειαστω πριν βγω....ρωτα και τη στελλιτσα που αντικρυσε το θεαμα !!! Δε θα σε πρλαβει η βλαμμενη...θα πας για χορακη και θα ειναι στα υψη ! Θα ειναι πανω απο 50 και θα εισαι σιγουρη !!!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Nikol μου που να το βρω το κινητο του? σαμπως μας το εδωσε κανεις? ενα κινητο που βγαινει μια μαια εχω η οποια βιαζεται παντα να το κλεισει....

Τελοσπαντων....

Μαρια 1981 αστα κοπελα μου ετσι ειμαι κ εγω...μαυρα χαλια...εχω κλεισει πανω απο 2 ενδομαδες ξαπλα και μεσα στο σπιτι....επισκευη θα ρειαστω πριν βγω....ρωτα και τη στελλιτσα που αντικρυσε το θεαμα !!! Δε θα σε πρλαβει η βλαμμενη...θα πας για χορακη και θα ειναι στα υψη ! Θα ειναι πανω απο 50 και θα εισαι σιγουρη !!!!

Ναι , εχεις το τηλ. της μαιας που σε εχει αναλλαβει , αλλα σε τετοιες περιπτωσεις θα πρεπει να μιλησεις με γιατρο....δηλ.ολες αυτες τις μερες δεν εχεις μιλησει με το Μστρομηνα ???

descolor μου παρτους και τωρα τηλ και πες τους τη Δευτερα που θα πας θελεις να δεις και το γιατρο και αν δεν ειναι εκει τοσο πρωι να σου κλεισουν ενα τηλεφωνικο ραντεβου μαζι του!μπορεις και να τους παρεις τωρα και να τους πεις οτι θελεις να μιλησεις μαζι του προσωπικα..αν ειναι σε χειρουργειο αφηνεις μηνυμα και σε παιρνει πισω ο ιδιος!ετσι ειχε γινει και μενα μια φορα!με ειχαν καλεσει πισω και ειχα μιλησει μαζι του μολις το ειχα ζητησει...

αντε βρε κοριτσακι μου να ηρεμησεις λιγακι!!!!!

Αχ κοριτσια μου , ελπιζω το Ιονελιτακι μας να ειναι λιγο καλυτερα , να παρει δυναμεις γιατι εχει το αλλο το μωρακι της που τη χρειαζεται....Δε μου φευγει απο το μυαλο...

Αχ κοριτσια μου , ελπιζω το Ιονελιτακι μας να ειναι λιγο καλυτερα , να παρει δυναμεις γιατι εχει το αλλο το μωρακι της που τη χρειαζεται....Δε μου φευγει απο το μυαλο...

Κι εγω το ιδιο..την σκεφτομαι συνεχεια..ευχομαι να ειναι καλα και να μπει γρηγορα να μας το επιβεβαιωσει...

ντεσκολορακι αυριο θα πας στο κεντρο για χοριακη?

ναι αγαπη...

Ναι , εχεις το τηλ. της μαιας που σε εχει αναλλαβει , αλλα σε τετοιες περιπτωσεις θα πρεπει να μιλησεις με γιατρο....δηλ.ολες αυτες τις μερες δεν εχεις μιλησει με το Μστρομηνα ???

οχι βεβαια !! Καθε φορα μιλαω κ με αλλο γιατρο !

descolor μου παρτους και τωρα τηλ και πες τους τη Δευτερα που θα πας θελεις να δεις και το γιατρο και αν δεν ειναι εκει τοσο πρωι να σου κλεισουν ενα τηλεφωνικο ραντεβου μαζι του!μπορεις και να τους παρεις τωρα και να τους πεις οτι θελεις να μιλησεις μαζι του προσωπικα..αν ειναι σε χειρουργειο αφηνεις μηνυμα και σε παιρνει πισω ο ιδιος!ετσι ειχε γινει και μενα μια φορα!με ειχαν καλεσει πισω και ειχα μιλησει μαζι του μολις το ειχα ζητησει...

αντε βρε κοριτσακι μου να ηρεμησεις λιγακι!!!!!

καρδουλα μου ειανι κλειστο το τηλεφωνικο κεντρο τωρα....

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...