Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κοριτσακια μου , ολη μερα σημερα ημουν στη μανουλα μου , δεν αντεχα μονη μου στο σπιτι....τη φοβαμαι πολυ τη σημερινη μερα , και στις 2 προσπαθειες που ηταν αποτυχημενες μου ειχε ερθει η ακατανομαστη την 27η μερα , και σημερα ειναι η 27 και με εχει πιασει...

Τουρτιτα μου , πολυ χαρηκα που εισαι καλυτερα...θα δεις ολα θα πανε πολυ καλυτερα απο εδω και μπρος...και συμφωνων απολυτα...εαν βγει θετικη η χοριακη μου προτιμω το γουρουνοπουλο μιας ειμαι και λιχουδο , αλκοολ δεν πολυπινω...χιχιχι

Ιονελιτακι μου....μπραβο !!!! Τελεια τα νεα της αυχενικης...αντε να κανεις και την περιδεση και ολα καλα θα πανε απο εδω και μπρος..

Στελλιτσα και Ντες πολυ σας ζηλευω.....θελω και εγω να βρεθουμε ολες....

Μομεντακι μου ???? Που ειχες χαθει τοσες μερες καλε??? Την Παρασκευη πως τα περασατε με τα μικρουλια σου ???

Δεσποινακι , σου ευχομαι η επομενη προσπαθεια σου να ειναι η τελευταια και τυχερη σου κοριτσι μου...

Νασουλα , Μαρακι , Μαριαμνακι , μαρουλακι και οποιο κοριτσακι ξεχναω πολλα πολλα φιλακια !!!!

Nasy καλά να περασετε.

Εμεις για να ζηλευετε ολες, θα πάμε στον θειο του άντρα μου που 93 χρονων. Ευτυχως ειναι στην διπλανη πολυκατοκια.... Θελω να μεινω σπιτιιιιιιιιιι....................

Εγω εχω και χειροτερα , τη γιαγια του αντρα μου , 105 χρονων παρακαλω λενε οτι ειναι , αλλα η ταυτοτητα της τη γραφει το 1900...δηλ.110...

Κοριτσακια μου , ολη μερα σημερα ημουν στη μανουλα μου , δεν αντεχα μονη μου στο σπιτι....τη φοβαμαι πολυ τη σημερινη μερα , και στις 2 προσπαθειες που ηταν αποτυχημενες μου ειχε ερθει η ακατανομαστη την 27η μερα , και σημερα ειναι η 27 και με εχει πιασει...

Τουρτιτα μου , πολυ χαρηκα που εισαι καλυτερα...θα δεις ολα θα πανε πολυ καλυτερα απο εδω και μπρος...και συμφωνων απολυτα...εαν βγει θετικη η χοριακη μου προτιμω το γουρουνοπουλο μιας ειμαι και λιχουδο , αλκοολ δεν πολυπινω...χιχιχι

Ιονελιτακι μου....μπραβο !!!! Τελεια τα νεα της αυχενικης...αντε να κανεις και την περιδεση και ολα καλα θα πανε απο εδω και μπρος..

Στελλιτσα και Ντες πολυ σας ζηλευω.....θελω και εγω να βρεθουμε ολες....

Μομεντακι μου ???? Που ειχες χαθει τοσες μερες καλε??? Την Παρασκευη πως τα περασατε με τα μικρουλια σου ???

Δεσποινακι , σου ευχομαι η επομενη προσπαθεια σου να ειναι η τελευταια και τυχερη σου κοριτσι μου...

Νασουλα , Μαρακι , Μαριαμνακι , μαρουλακι και οποιο κοριτσακι ξεχναω πολλα πολλα φιλακια !!!!

Ειδες οτι δεν ειρθε ομως!Ουτε θα ερθει!Να της στειλω ενα χαμογελο::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Εγω εχω και χειροτερα , τη γιαγια του αντρα μου , 105 χρονων παρακαλω λενε οτι ειναι , αλλα η ταυτοτητα της τη γραφει το 1900...δηλ.110...

Οχι και χειροτερο!Κλυτερο να πεις!χι χι Να την εχεις απο κοντα την γιαγια!Φερνουν γουριιιιι!:D

Εγω προς το παρον βολεβομε με ενα θειο του αντρα μου που κοντεβει τα 90.Καλος αντροπως και απο καλες ευχες και συμβουλες γεματος!:D

Διαφημίσεις

Μαρακι μου δεν ηρθε και ουτε θα ερθει !!!!

Αντε 2 μερουλες εμειναν για να γιορτασουμε !!

Εχεις τιποτα συμπτωματα???

Μακαρι να ηξερα....το μονο που εχω ειναι εξαψεις...κυκλοφορω στο σπιτι με μπλουζακι με τιραντακια...ο αντρας μου με κοιταει καλα καλα...κατα αλλα μια χαρα ειμαι....το μονο παω καθε μιση ωρα στην τουαλετα και ελεγχω εαν ηρθε...το μεσημερι κοιμηθηκα για λιγο και εβλεπα τον Αθανασιου στον υπνο μου...τι να πω ,,,τα εχω χασει και εγω με τον εαυτο μου

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες σας ...γράφω και σε άλλο forum αλλά είδα εδώ το θέμα σπερματέγχυσης και ήθελα να σας ρωτήσω .....όσες έχετε κάνει σας γίνεται υπέρηχος πριν τη σπερματέγχυση (εννοω εκεινη την ημέρα)? ή μετά από αυτη? και συνήθως στις 36 ώρες σας έχουν σπάσει τα ωοθυλάκια ή όχι ακόμα?

Εύχομαι σε όλες σας καλή επιτυχία και γρήγορα να χετε το μωράκι σας στην αγκαλίτσα σας!

Μακαρι να ηξερα....το μονο που εχω ειναι εξαψεις...κυκλοφορω στο σπιτι με μπλουζακι με τιραντακια...ο αντρας μου με κοιταει καλα καλα...κατα αλλα μια χαρα ειμαι....το μονο παω καθε μιση ωρα στην τουαλετα και ελεγχω εαν ηρθε...το μεσημερι κοιμηθηκα για λιγο και εβλεπα τον Αθανασιου στον υπνο μου...τι να πω ,,,τα εχω χασει και εγω με τον εαυτο μου

Eiναι και τα φαρμακα ρε συ αγαπη που ειναι πολυ παραπλανητικα....

Παντως εγω το καταλαβα 2 μερες πριν οτι η χοριακη θα βγει θετικη,,,εστω και χαμηλη..γιατι ξυπναγα απο τις 5 το πρωι....ειχα συνεχεια ζαλαδες κ ανακατοσουρες και ηθελα να τρωω πραγματα που μεχρι τοτε δεν τα πλησιαζα...κ οτι τρελενομουν να τρωω δεν μπορουσα ουτε καν να το σκεφτω !!! Αλλα σε εκεινη τη φαση ναι μεν χαιρομουν με αυτα...αλλα απο την αλλη ελεγα οτι φταινε κ τα φαρμακα... ολα αυτα βεβαια κρατησαν λιγο και δεν τα ευχαριστηθηκα !!! Και αυτοματως επανηλθα τη μερα που εκανα τη χοριακη και ηταν χαμηλη...και επειδη επανηλθα..ηξεραοτι θα ηταν χαμηλη η χοριακη

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Κορίτσια καλησπέρα σε όλες σας ...γράφω και σε άλλο forum αλλά είδα εδώ το θέμα σπερματέγχυσης και ήθελα να σας ρωτήσω .....όσες έχετε κάνει σας γίνεται υπέρηχος πριν τη σπερματέγχυση (εννοω εκεινη την ημέρα)? ή μετά από αυτη? και συνήθως στις 36 ώρες σας έχουν σπάσει τα ωοθυλάκια ή όχι ακόμα?

Εύχομαι σε όλες σας καλή επιτυχία και γρήγορα να χετε το μωράκι σας στην αγκαλίτσα σας!

Καλησπερα !! Συνηθως γινεται πρωτα η εγχυση κ μετα κανουν υπερηχο να δουν αν οντως εσπασαν τα ωοθηλακια..

Απο τη στιγμη που κανουμε την πρεγκνυλ την ενεση τα ωοθηλακια σανε σε 34 με 36 ωρες... αλλα μη σε πολυτρομαζει αυτο γιατι και το ωαριο αλλα και τα σπερματοζωαρια ζουνε στις κοιλιτσες μας για 36 ωρες...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

Εγω Ντεσκο μου δεν εχω τετοια συμπτωματα...το μονο ειναι ο φοβος που νοιωθω που δεν με αφηνει να κοιμηθω τα βραδυ...ουφφφ περασαν οι μερες , μεθαυριο θα ξερουμε...Παντως η Ιονελιτα μας μας ανοιξε καλα την εβδομαδα , πολυ θα ηθελα να την ακολοθουσα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...