Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Τσουπρες ,πειρα τα αποτελεσματα!Βγικα σε ολα αρνητικη!Υουπιιιιι!Ενειμερωσα τηλεφονικος και περειμενω να με παρουνε ,να μου πουνε πια μερα θα παω και καποιες οδηγιες !

Μπράβο βρε Ιονελιτακι.Τέλειαααα...

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Δομνίνα δεν εχει ο άντρας μου Ι.Κ.Α. έχει ΤΑΤΑ (ταμείο τυπογράφων), θα πάω τώρα με αυτα και βλέπουμε μήπως τα δεχτεί αλλιώς θα πάμε σε δημόσιο νοσοκομείο να κάνουμε. Για την επιτροπή ξέρεις αν αργούν πολύ να σου κλείσουν ραντεβού? γιατί αν είναι να τους πάρω τηλ. από τώρα να μου κλείσουν μήπως και προλάβω να αρχίσω τον κύκλο τέλος Ιανουαρίου γιατι δυστυχώς εχω προβλημα χρόνου λόγω ηλικίας.

τιποτα βρε..κι εγω το ειχα διαβασει διπλα στο αλλο καφε...

απλα εχω μια σιγουρια οτι ποτε δε θα αποκτησω ενα μωρο...

Βρε ντεσάκι,τι βλακείες είναι αυτα που λές.Σιγουρα θα κάνεις ένα μωρό.Και όπως μου είπε ο άντρας να σου πω.επειδη θα κάνεις μετά απο εμάς,θα είναι το μικρούλη της παρέας και θα το προσέχουμε όλες πιο πολύ απ'όλα.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Βρε ντεσάκι,τι βλακείες είναι αυτα που λές.Σιγουρα θα κάνεις ένα μωρό.Και όπως μου είπε ο άντρας να σου πω.επειδη θα κάνεις μετά απο εμάς,θα είναι το μικρούλη της παρέας και θα το προσέχουμε όλες πιο πολύ απ'όλα.

Εεεεετσι. Θα κάνει και εντυπωση!!!

Διαφημίσεις

βρε ζουζουνα ντες μου...βρε αγαπακι μου...

ξερω πολυ καλα πως αισθανεσαι κ το θεμα ειναι πως οσα λογια παρηγοριας κ αν σου πουμε δεν προκειται να σε κανουμε να το δεις λιγο διαφορετικα..

δυστυχως καποιες γυναικες πρεπει να περνανε απο χιλια κυματα...κ δυστυχως οι περισσοτερες εδω μεσα ετσι ειμαστε...για ολες μας ομως θα ερθει η ωρα...

ειναι λογικο να σε παιρνει απο κατω...αλλα κοιτα να ανακτησεις δυναμεις κ να ειστε δεμενοι με τον καλο σου...ειναι πολυ σημαντικο

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Σε ευχαριστω πολυ Νασουλα μου...Εσυ πως εισαι , εχεις ενοχλησεις ???

Εχω ενα τεράστιο χαμόγελο ευτυχίας με τα νέα σου.Τα διδυμάκια έρχονται......

Να πάς την Πέμπτη για χοριακή που θα είναι δύο μέρες μετά.Αν είναι ένα το μωράκι ή χοριακή θα είναι 200 ενώ αν είναι διδυμάκια τοτε θα ΄χει πάει πανω απο 300-400.

Εγώ δεν έχω καμία ενόχληση εκτός απο τα συνηθισμένα πονάκια που και που.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

μαριαμ δλδ δεν πετρωνει η κοιλιτσα??η' δεν αισθανεσαι πονακια περιοδου??η' πονο στη μεση??

σε ρωταω γιατι αυτο που λες πρωτη φορα το ακουω..

κουραγιο καλη μου...κ μην κουραζεσαι καθολου

Όχι Μαριλού μου τίποτα απο τα πιο πάνω. Μόνο οι συσπάσεις. Δεν ξαναβγαίνω από το σπίτι..

Ιονελιτάκι μου μπράβο θα πάνε όλα καλά.

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Όχι Μαριλού μου τίποτα απο τα πιο πάνω. Μόνο οι συσπάσεις. Δεν ξαναβγαίνω από το σπίτι..

Ιονελιτάκι μου μπράβο θα πάνε όλα καλά.

Μηπως αυτο που παθαινεις ειναι κατι αλλο?

Στις συσπάσεις πετρωνει η κοιλια..

Εγώ εχω 1 εβδομαδα μετα απο σένα....

Θα ακουσετε καρδουλα?

Την είχαμε ακούσει την καρδούλα την προηγούμενη εβδομάδα.Τώρα θα δούμε αν μεγάλωσε η αν έχουμε κανένα απρόοπτο,γι'αυτο έχω άγχος.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Ολα καλά θα πανε. Μετα θα σας κλεισει και για αυχενικη..

Εμενα με εχει μιση ώρα και μετραει μεχρι και δαχτυλα. Σχεδον Β επιπεδου καθε φορα.

Εχω και γενικες εξετασεις να κάνω και την παλιοκαμπυλη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...