Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Την Δευτέρα και έχω σκάσει από το άγχος. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και πραγματικά αν δεν πετύχει και τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έκανα και prp ενδομητρίου τώρα και intralipids. Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι; Τα κατάφερες;  Σε ένα άλλο θέμα διάβαζα που είχες βιοχημική το φθινόπωρο μετά από εμβρυομεταφορά. 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι η τυχερή σου στο εύχομαι ειλικρινά... Είναι πολύ δύσκολο για όλες μας .όχι ακόμα δεν προχώρησα ταλαιπωρήθηκα πολύ μετα την αποτυχία συνέχεια ήμουν με μικρόβια ,τώρα καθάρισα και δεν μου έρχεται η αναθεματισμενο για να προχωρήσω ακόμα περιμένω ,πολλές μέρες καθυστέρηση πήρα και ντουφαστον 7 μέρες και περιμένω ... Συνεχίζεται η ταλαιπωρία χαχαχαχχα να δω πόσο ακόμα θα κάνω υπομονή ... Περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου ,να είσαι ήρεμη αυτές τις μέρες γιατί η αναμονή θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία 

• Ευχή 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

μαρια μου νομιζω οτι ειναι απατες των κεντρων αυτες...παλι καλα που σου εστειλαν εστω και αυτα !!! θα σου φτασουν τα 3 γκοναλ των 900? ρεωτησε τους μην τρεχεις τελευταια στιγμη !!!

στελλιτσα καλα το δεχομαι οτι ησουν χαμηλα ! χεχεχεχε

Αχ Δομνινα μου ...ποσα ξερεις και παντα εμφανιζεσαι εκει που πρεπεις !!!

Νικολ μου....σε ευχαριστω παρα πολυ για την θετικη σου αυρα που μου στελνεις ευχαριστω και τον αντρουλη σου !!! Αν βγει αληθινος θα σας κερασουμε φαγητο !!!

Παντως και εγω λεω τα νεα σας στον αντρα μου και καθε μερα με ρωταει..."τι νεα απο τα κοριτσια?" και οταν κατι δεν παει καλα...κοκκαλωνει...

κατα τ'αλλα τι κανεις εσυ?πως ειναι η νεα ξεκουραστη ζωη σου???θυμαμαι εγω μετα ειχα ξεσυνηθισει και δεν ηθελα να κανω τιποτα....(κρατησε βεβαια πολυ λιγο..)αχ!ωραιες μερες ηταν εκεινες που τοτε δεν το καταλαβαινα η χαζη....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Ευχαριστω για τις πληροφοριες..

Δεσκολορ μου εσυ ποσα χρειαστηκες? Θα χρειαστω 225 μοναδες τη μερα.

Συνολικα φτανουν για 12 μερες. Πιστευω φτανουν. Θα μου πει κ η μαρια που απο οτι θυμαμαι κανει την ιδια δοση. Δικαιολογουν παραπανω απο 2700 μοναδες?

Ευτυχως ηταν κ αυτοι να μου τακτοποιησουν τα χαρτια

γιατι διαφορετικα θα εχανα 2 μερες απο τη δουλεια κ δεν ξερω τι θα καταφερνα κιολας γιατι με το γυναικολογο του ικα εδω δεν μπορεις να συνεννοηθεις κ τοσο..

Z58Ip2.png

Ευχαριστω για τις πληροφοριες..

Δεσκολορ μου εσυ ποσα χρειαστηκες? Θα χρειαστω 225 μοναδες τη μερα.

Συνολικα φτανουν για 12 μερες. Πιστευω φτανουν. Θα μου πει κ η μαρια που απο οτι θυμαμαι κανει την ιδια δοση. Δικαιολογουν παραπανω απο 2700 μοναδες?

Ευτυχως ηταν κ αυτοι να μου τακτοποιησουν τα χαρτια

γιατι διαφορετικα θα εχανα 2 μερες απο τη δουλεια κ δεν ξερω τι θα καταφερνα κιολας γιατι με το γυναικολογο του ικα εδω δεν μπορεις να συνεννοηθεις κ τοσο..

εγω εκανα 300 τη μερα !

για να τα παρεις χωρις επιτροπη και καλα σαν σπερματεγχυση σου δικαιολογουν 3000 μοναδες...για παραπανω μοναδες αναγκαστικα πας για επιτροπη...

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

κατα τ'αλλα τι κανεις εσυ?πως ειναι η νεα ξεκουραστη ζωη σου???θυμαμαι εγω μετα ειχα ξεσυνηθισει και δεν ηθελα να κανω τιποτα....(κρατησε βεβαια πολυ λιγο..)αχ!ωραιες μερες ηταν εκεινες που τοτε δεν το καταλαβαινα η χαζη....

καλα ειμαι κοριτσακι μου..πηγαινοερχομαι μεσα στο σπιτι, χαλαρα ομως...κουζινα σαλονι και μετα ξαπλα..

ειναι ωραια παντως...αν κ με εχει πιασει νευρικοτητα..

δεν ανυπομονω καθολου να περασουν οι μερες παντως γιατι δε θελω να επιστρεψω στη δουλεια!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

εγω εκανα 300 τη μερα !

για να τα παρεις χωρις επιτροπη και καλα σαν σπερματεγχυση σου δικαιολογουν 3000 μοναδες...για παραπανω μοναδες αναγκαστικα πας για επιτροπη...

που για μενα σημαινει οτι θα πηγαινα θεσ/νικη 2 φορες,

θα επρεπε να παρω αδεια 2 μερες κ να συνεννοηθω με 1 γιατρο

που το μονο που ειχε να μου πει ηταν οτι δεν πραττω σωστα.

χωρις να με ρωτησει τιποτα..

δε λες καλα που δεν ανναγκαστικα να τα πληρωσω κ αυτα?

1500Ε κανουν.ευτυχως οι αρβεκαπ εχουν γυρω στα 65Ε τα 2 κουτια.

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι κοριτσακι μου..πηγαινοερχομαι μεσα στο σπιτι, χαλαρα ομως...κουζινα σαλονι και μετα ξαπλα..

ειναι ωραια παντως...αν κ με εχει πιασει νευρικοτητα..

δεν ανυπομονω καθολου να περασουν οι μερες παντως γιατι δε θελω να επιστρεψω στη δουλεια!!!

με το τσιγαρο τι εκανες? το εκοψες?? μπορει γι αυτο να σε επιασε

νευρικοτητα...

Z58Ip2.png

νευρικοτητα...

οσο περνανε οι μερες υπαρχει μεγαλυτερη νευρικοτητα γιατι εισαι πιο κοντα στο αποτελεσμα και φοβασαι...ειναι πολυ φυσιολογικα ολα αυτα τα συναισθηματα..εγω θυμαμαι ξυπναγα και το βραδυ καποιες φορες και το μυαλο μου εκει...(αυτο ειναι βεβαια κατι που δεν εχει αλλαξει...ακομα ξυπναω πρεπει να σας πω και ..παλι το μυαλο μου εκει στο θεμα του παιδιου...):?

Αχ!!!!τι στιγμες ζουμε....

νευρικοτητα...

αγαπη μου αν απο τα 2 πακετα ημερησιως πηγαινα στο μηδεν τσιγαρα τη μερα σιγουρα αυτη τη στιγμη θα ημουν στη φυλακη κατηγορουμενη για φονο και θα ειχε χαθει καθε ελπιδα εξωσωματικης !!! χεχεχε

πηρα το γιατρο μου χτες να του πω οτι εγινε κ η εμβρυομεταφορα και μου ειπε ...ΤΟ ΠΟΛΥ 5 τσιγαρα τη μερα ...το ιδανικο ειναι 2 !

οποτε σημερα ολη μερα εχω κανει 2...

το παλευω

EsnLp2.png

PmLSp3.png

οσο περνανε οι μερες υπαρχει μεγαλυτερη νευρικοτητα γιατι εισαι πιο κοντα στο αποτελεσμα και φοβασαι...ειναι πολυ φυσιολογικα ολα αυτα τα συναισθηματα..εγω θυμαμαι ξυπναγα και το βραδυ καποιες φορες και το μυαλο μου εκει...(αυτο ειναι βεβαια κατι που δεν εχει αλλαξει...ακομα ξυπναω πρεπει να σας πω και ..παλι το μυαλο μου εκει στο θεμα του παιδιου...):?

Aχ δεν λες τιποτα νικολ μου!!!

Τι πρωτοκολλο ειχες κανει κ σου περισεψαν φαρμακα?

ποσες μερες εκανες διεγερση??

Z58Ip2.png

Αχ ζουζουνα μου ...ποσο μα ΠΟΣΟ σε νιωθω!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

αγαπη μου αν απο τα 2 πακετα ημερησιως πηγαινα στο μηδεν τσιγαρα τη μερα σιγουρα αυτη τη στιγμη θα ημουν στη φυλακη κατηγορουμενη για φονο και θα ειχε χαθει καθε ελπιδα εξωσωματικης !!! χεχεχε

πηρα το γιατρο μου χτες να του πω οτι εγινε κ η εμβρυομεταφορα και μου ειπε ...ΤΟ ΠΟΛΥ 5 τσιγαρα τη μερα ...το ιδανικο ειναι 2 !

οποτε σημερα ολη μερα εχω κανει 2...

το παλευω

μια ιδεα ειναι ολα, απλα μην το σκεφτεσαι..

οσο μπορεις... ;)

Z58Ip2.png

Aχ δεν λες τιποτα νικολ μου!!!

Τι πρωτοκολλο ειχες κανει κ σου περισεψαν φαρμακα?

ποσες μερες εκανες διεγερση??

εκανα το βραχυ και επαιρνα ακριβως τις ιδιες δοσεις με τη descolor..απλα προφανως μου ειχαν γραψει παραπανω απο αυτα που χρειαστηκα τελικα κι ετσι εχω 2 πακετα γκοναλ στο ψυγειο 5-6 κουτια μεριοναλ και νομιζω γυρω στις 5 cetrotide..νομιζω μιαμιση εβδομαδα ειχε κρατησει ολη η διαδικασια...

μια ιδεα ειναι ολα, απλα μην το σκεφτεσαι..

οσο μπορεις... ;)

σιγουρα ολα ειναι μια ιδεα!!!αλλα ειλικρινα αν μπορει καποια να μου βρει τον τροπο να μην το σκεφτομαστε μεχρι την ημερα της χοριακης ας μου τον πει κι εμενα βρε παιδια!!!ειλικρινα τον εχω αναγκη αυτον τον τροπο!!!!;)

σιγουρα ολα ειναι μια ιδεα!!!αλλα ειλικρινα αν μπορει καποια να μου βρει τον τροπο να μην το σκεφτομαστε μεχρι την ημερα της χοριακης ας μου τον πει κι εμενα βρε παιδια!!!ειλικρινα τον εχω αναγκη αυτον τον τροπο!!!!;)

νικολ μου στο τσιγαρο αναφερετε η μαρια :D

μαρακι εγω ολημερις σημερα το τσιγαρο κ το φαι σκεφτομαι !!! Πειναω συνεχεια !

Τη χοριακη δεν τη σκεφτομσι σκομσ...περισσοτερο σκεφτομαι οτι δε θελω να ξαναγυρισω στη δουλεια!!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

ολες τον εχουμε αναγκη.. απλα ολα ειναι ευκολα στη θεωρια..

με την πραξη ομως τι γινεται!!

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...