Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Γύρω στα 500 ευρώ . Δεν γίνετε εδώ στην Ελλάδα στέλνουν τα δείγματα εξωτερικό. 

Αν δεν είχες ποτέ εμφύτευση Κ έχεις εξετάσει μικροβιωμα κτλ μήτρας Κ οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι καλές ορμονικές πχ τότε έχει αξία να το κάνεις . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Εγώ το σημειωσα....Κανονισε.....

Βρε μεινε εσυ εγκυος και μη σε νοιαζει τιποτα. Τωρα πιο ειναι το επομενο βημα σας?

Μας ειπε οτι θελει να μας δει γυρω στις 15/01...ειναι καλη σαν ημερομηνια απο την αποψη οτι θα μου εχει ερθει η καταραμενη και θα εχω τελειωσει...οποτε θα παω με την ηρεμια μου στο ραντεβου μας, να παω να παρω τα νεα φαρμακα κτλ....και να ξεκινησω χωρις αγχος..το καλο ειναι πως μουπε οτι παλι θα κανω το βραχυ πρωτοκολλο απλα με αυξημενη δοσολογια...οποτε δεν θα ταλαιπωρηθω με ενεσεις για πολυ καιρο...ανυπομονω η αληθεια ειναι!!!

koritsia kalispera sas, ti kanete?? onomazome noreta kai ime kainourgia sto forum!!! ;) eimai 26 xronon kai eidi ekana 2 spermatexisis !! distixos apetixan kai oi dio !!! tora ekana tin triti kai perimeno na do ta apotelesmata !!! poli axos i oli katastasi pandos !! diavaza apo kero ta minimata sas alla den tolmousa na grafto kai ego !!!

ρε πατε καλα τι ειναι αυτα με τα γλυκα???? λυπηθειτε με!!!!

αχ νικολ μου ψοφαω για γαλακτομπουρεκο!!!!!!!!!!! σλουυυυυρπ!!!!

για ποτε θα φτασει ο γεναρης....χαμπαρι δε θα παρεις !!! γενικως ο δεκεμβρης λογω γιορτων περναει γρηγορα!!!!

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

koritsia kalispera sas, ti kanete?? onomazome noreta kai ime kainourgia sto forum!!! ;) eimai 26 xronon kai eidi ekana 2 spermatexisis !! distixos apetixan kai oi dio !!! tora ekana tin triti kai perimeno na do ta apotelesmata !!! poli axos i oli katastasi pandos !! diavaza apo kero ta minimata sas alla den tolmousa na grafto kai ego !!!

Διαφημίσεις

καλως την !! Γιατι φοβοσουν μη κολλησεις απο την τρελα μας?? εχεχε

να ευχηθω αρχικα καλη επιτυχια και ολα να πανε καλα !!!!

Θελεις να μας πεις τι προβλημα εχετε εσεις?

EsnLp2.png

PmLSp3.png

καλως την !! Γιατι φοβοσουν μη κολλησεις απο την τρελα μας?? εχεχε

να ευχηθω αρχικα καλη επιτυχια και ολα να πανε καλα !!!!

Θελεις να μας πεις τι προβλημα εχετε εσεις?

:) efxaristo para poli !! makari na einai gouriko to forum afto!!! afto einai to thema den mas vriskoun tpt oi giatrou !! ekana oles tis exetasis kai ego kai o andras mou kai ola einai mia xara

ρε πατε καλα τι ειναι αυτα με τα γλυκα???? λυπηθειτε με!!!!

αχ νικολ μου ψοφαω για γαλακτομπουρεκο!!!!!!!!!!! σλουυυυυρπ!!!!

για ποτε θα φτασει ο γεναρης....χαμπαρι δε θα παρεις !!! γενικως ο δεκεμβρης λογω γιορτων περναει γρηγορα!!!!

Τσα!ακουσε γλυκο και εμφανιστηκε...βρε λες να το ακουσαν και τα μικρα????και να θελουν κι αυτα γλυκακι απο τα χερακια μου???:-P:-Pεκει πονταρω..στις γιορτες να περασουν γρηγορα για να ξαναμπω στον αγωνα...και..κανονισαμε με τον αντρα μου να φυγουμε λιγες μερες μετα την πρωτοχρονια(των Φωτων)για να ξεφυγουμε και να χαλαρωσουμε πριν τη νεα μας προσπαθεια...Ελλαδα τελικα για να μαζευτουμε οικονομικα και να μην εχουμε θεμα με τη δευτερη εξωσωματικη μας...

:) efxaristo para poli !! makari na einai gouriko to forum afto!!! afto einai to thema den mas vriskoun tpt oi giatrou !! ekana oles tis exetasis kai ego kai o andras mou kai ola einai mia xara

ε τοτε εχετε πιθανοτητες να πετυχετε με την σπερματεγχυση !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Τσα!ακουσε γλυκο και εμφανιστηκε...βρε λες να το ακουσαν και τα μικρα????και να θελουν κι αυτα γλυκακι απο τα χερακια μου???:-P:-Pεκει πονταρω..στις γιορτες να περασουν γρηγορα για να ξαναμπω στον αγωνα...και..κανονισαμε με τον αντρα μου να φυγουμε λιγες μερες μετα την πρωτοχρονια(των Φωτων)για να ξεφυγουμε και να χαλαρωσουμε πριν τη νεα μας προσπαθεια...Ελλαδα τελικα για να μαζευτουμε οικονομικα και να μην εχουμε θεμα με τη δευτερη εξωσωματικη μας...

ναι το θυμαμαι! και πολυ καλα θα κανετε !!! Θα σας ανανεωσει πολυ πολυ !!!

Ε φυσικα...ακουσαμε εδω γαλακτομπουρεκο και ξυπνησαμε !!!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

ε τοτε εχετε πιθανοτητες να πετυχετε με την σπερματεγχυση !!!

makari !!! alla den to vlepo. exei 2,5 xronia pou ptospathoume gia na kanoume moraki kai den erxete ... ipame tha einai i teleftea spermatexisi pou tha kanoume!! meta pame gia exosomatiki!! pes mou kati gia esena?? kai esi ise stis prospathies ??

Μας ειπε οτι θελει να μας δει γυρω στις 15/01...ειναι καλη σαν ημερομηνια απο την αποψη οτι θα μου εχει ερθει η καταραμενη και θα εχω τελειωσει...οποτε θα παω με την ηρεμια μου στο ραντεβου μας, να παω να παρω τα νεα φαρμακα κτλ....και να ξεκινησω χωρις αγχος..το καλο ειναι πως μουπε οτι παλι θα κανω το βραχυ πρωτοκολλο απλα με αυξημενη δοσολογια...οποτε δεν θα ταλαιπωρηθω με ενεσεις για πολυ καιρο...ανυπομονω η αληθεια ειναι!!!

Καλο μου ακουγεται. Και ξεκουραστος θα ειναι ο οργανισμος σου και εσυ.... ;)

makari !!! alla den to vlepo. exei 2,5 xronia pou ptospathoume gia na kanoume moraki kai den erxete ... ipame tha einai i teleftea spermatexisi pou tha kanoume!! meta pame gia exosomatiki!! pes mou kati gia esena?? kai esi ise stis prospathies ??

εχω κανει κι εγω 2 σπερματεγχυσεις τζαμπα κοπος και τωρα εκανα εξωσωματικη και περιμενςω αποτελεσματα την αλλη παρασκευη !

κ εμεις 3 χρονια και κατι προσπα8ουσαμε...αλλα εχουμε προβλημα στο σπερμα ... οποτε τζαμπα κοπος ηταν οι σπερματεγχυσεις !

EsnLp2.png

PmLSp3.png

εχω κανει κι εγω 2 σπερματεγχυσεις τζαμπα κοπος και τωρα εκανα εξωσωματικη και περιμενςω αποτελεσματα την αλλη παρασκευη !

κ εμεις 3 χρονια και κατι προσπα8ουσαμε...αλλα εχουμε προβλημα στο σπερμα ... οποτε τζαμπα κοπος ηταν οι σπερματεγχυσεις !

μακαρι να σου πανε όλα οπως τα περιμένεις !!! και μια φιλη μου εκανε εξωσωματικη με χαμηλο σπερμα και ολα πηγαν καλα.. ;) σου το ευχομε και εσένα !!! αν ξερεις εξωσωματικη μετα απο ποσους μηνες αποχη απο σπερματεχυσεις μπορεις να κανεις??

Καλησπερα Νορετα. Καλως ήρθες. Καλή επιτυχια να έχεις. Από Αθηνα εισαι?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...