Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Γύρω στα 500 ευρώ . Δεν γίνετε εδώ στην Ελλάδα στέλνουν τα δείγματα εξωτερικό. 

Αν δεν είχες ποτέ εμφύτευση Κ έχεις εξετάσει μικροβιωμα κτλ μήτρας Κ οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι καλές ορμονικές πχ τότε έχει αξία να το κάνεις . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Ακούσατε, ακούσατε... νικητές, συνοδοιπόροι, μαχητές και ... κουκουλοφόροι (αυτό το τελευταίο το έγραψα για να κάνει ρίμα στο ποιηματάκι).

Δευτέρα 22/3 και ώρα .... (δεν ξέρω ακόμα - υπολογίζω γύρω στις 2 με 6 το απόγευμα) θα γίνει η μεγάλη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της χοριακής μου!!!!

Ελπίζω να ακουστεί ένα Κυρία μου είστε έγκυος.... και όχι το... παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα...

Σας θέλω όλες μαζί μου!!!

Σας φιλώ!

ειμαστε μαζι σου κουκλα μου καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Γεια σας κορίτσια!!!! Virgi μου πολύ γέλασα που ο άντρας σου ήδη καθοδήγησε τους μαχητές στην αποστολή τους!!!!:) Για το ότι πονάς θα συμφωνήσω με το μικρό chryssaki. Να τον πάρεις τηλέφωνο να του το πεις. ΜΠορεί να είμαστε εξειδικευμένες εδώ αλλά εκείνος υποψιάζομαι ότι κάτι παραπάνω ξέρει!:P:p:p Άντε καλά κάνεις που θα κάτσεις σπιτάκι...ξάπλα και ηρεμία! Έχει και πολλές εξελίξεις στην τηλεόραση...λίγο το χεις να ζεις κάθε στιγμή της τζούλιας; Άει στο καλό! Με συγχίζει αυτή η κοπέλα και μου διαταράζει το νευρικό μου σύστημα!!!!!

Δομνίνα μου πότε θα κάνεις χοριακή;

Η εγκυούλα μας πώς είναι;

Fntag, argiro, marou, maria, γεράσιμε, κούκου, paulina, adnihor΄πώς είστε σήμερα;

Εγώ ετοιμαζομαι να πάω στον ντόκτορ....για να δούμε τι θα βγάλει η σημερινή σύνάντηση!

Τσα!!! :tongue:γεια σου μομεντακι!!!περιμενουμε νεοτερα σου μετα τον γιατρο!!!

γεια σας κοριτσια!

Νατασα που εισαι? :confused:

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Γεια σας και πάλι!

Κούκου? Κούκου? Δεν σε πρόλαβα!!!!!

Νατασάκι μου καλό πού είσαι σήμερα; Ελπίζω να είσαι καλά...Αύριο είναι Παρασκευή...θα περιμένουμε νεότερα σου...

Δομνινάκι μας φυσικά και είμαστε μαζί σου...και φυσικά θα περιμένουμε αποτελέσματα με ανυπομονησία!!!!!

Εγώ ήρθα από το γιατρό πριν λίγο! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΡΙΤΗ ΕΝΕΣΗ!!!! Ο Ε Ο!!!! Όλες μαζί τώρα ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

Με εξέτασε...μήτρα και ωοθήκες σε καταστολή! Αναμένουμε την ακατανόμαστη τέλη του Απρίλη!!!!! Και οταν έρθει για δεύτερη φορά θα αρχίσουμε την εξωσωματική!!!!! Μπεμπέ σου ρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! (Νομίζω εκείνο πρέπει να ρθει σε μένα αλλά...δεν πειράζει χεχεχε)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σας και πάλι!

Κούκου? Κούκου? Δεν σε πρόλαβα!!!!!

Νατασάκι μου καλό πού είσαι σήμερα; Ελπίζω να είσαι καλά...Αύριο είναι Παρασκευή...θα περιμένουμε νεότερα σου...

Δομνινάκι μας φυσικά και είμαστε μαζί σου...και φυσικά θα περιμένουμε αποτελέσματα με ανυπομονησία!!!!!

Εγώ ήρθα από το γιατρό πριν λίγο! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΡΙΤΗ ΕΝΕΣΗ!!!! Ο Ε Ο!!!! Όλες μαζί τώρα ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

Με εξέτασε...μήτρα και ωοθήκες σε καταστολή! Αναμένουμε την ακατανόμαστη τέλη του Απρίλη!!!!! Και οταν έρθει για δεύτερη φορά θα αρχίσουμε την εξωσωματική!!!!! Μπεμπέ σου ρχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! (Νομίζω εκείνο πρέπει να ρθει σε μένα αλλά...δεν πειράζει χεχεχε)

Μπραβο με το καλο!!!!!!!!!

Ευχαριστώ paulina μου! Έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου αλλά χαίρομαι με το παραμικρό θετικό που ακούω μετά από όλα όσα προηγήθηκαν και τις τόσες ανατροπές...αντίδραση μάλλον!

Πώς είσαι εσύ;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ paulina μου! Έχω ακόμη δρόμο μπροστά μου αλλά χαίρομαι με το παραμικρό θετικό που ακούω μετά από όλα όσα προηγήθηκαν και τις τόσες ανατροπές...αντίδραση μάλλον!

Πώς είσαι εσύ;

περιμενω να μου πουν ποτε ξεκιναω? αυριο παλι θα παω για αιμα(αχ Παναγια μου δεν μου βρισκουν φλεβα και με πεθαινουν καθε φορα στον πονο) και να δουν τα αυγουλακια ποσο εγιναν!!! εγω υπολογιζω για Τεταρτη!!! θα δουμε

περιμενω να μου πουν ποτε ξεκιναω? αυριο παλι θα παω για αιμα(αχ Παναγια μου δεν μου βρισκουν φλεβα και με πεθαινουν καθε φορα στον πονο) και να δουν τα αυγουλακια ποσο εγιναν!!! εγω υπολογιζω για Τεταρτη!!! θα δουμε

Άντε με το καλό!!!!! Δυσκολεύεσαι με το αίμα ε? Δεν μου ξανάτυχε αλλά μου ακούγεται πολύ επώδυνο...Γιατί όμως κάνεις αναλύσεις; Για ποιο πράγμα;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Άντε με το καλό!!!!! Δυσκολεύεσαι με το αίμα ε? Δεν μου ξανάτυχε αλλά μου ακούγεται πολύ επώδυνο...Γιατί όμως κάνεις αναλύσεις; Για ποιο πράγμα;

ελεγχουν ορμονες οιστραδιολη, LH, και προγεστερονη

Διαφημίσεις

Οργανωμένο μου ακούγεται...Εγώ τίποτα αυπό αυτά δεν είχα κάνει...νομίζω είχα κάνει μια φορά στην αρχή πριν αρχίσω οτιδήποτε...

Είναι και η τελευταία φορά που θα κάνέις την ανάλυση; Η θα ξαναταλαιπωρηθείς?

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Οργανωμένο μου ακούγεται...Εγώ τίποτα αυπό αυτά δεν είχα κάνει...νομίζω είχα κάνει μια φορά στην αρχή πριν αρχίσω οτιδήποτε...

Είναι και η τελευταία φορά που θα κάνέις την ανάλυση; Η θα ξαναταλαιπωρηθείς?

ανα δυο μερες τις κανω αμα δεις τα χερια μου εχουν μελανιες.....αλλα χαλαλι αν ειναι να γινω μανουλα.... Οσο για το οργανωμενο, ναι ειναι πολυ καλοι οι γιατροι στο Παπαγεωργιου, το ψαχνουν πολυ...

Το οργανωμένο μας κάνει να νιώθουμε σιγουριά (τουλάχιστον έτσι νιώθω εγώ). Όντως! Χαλάλι! Ο στόχος το αξίζει...Μακάρί να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!!! Πλησιάζεις!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δυστυχώς θέλει τον υπολογιστή ο σύζυξ μου! Βγαίνω για λίγο....Αν δεν βρεθούμε μετά καληνύχτα paulina μου

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Το οργανωμένο μας κάνει να νιώθουμε σιγουριά (τουλάχιστον έτσι νιώθω εγώ). Όντως! Χαλάλι! Ο στόχος το αξίζει...Μακάρί να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!!! Πλησιάζεις!!!!!

αχ μακαρι αγαπη το θελω τοσο πολυ να εχω στην κοιλιτσα μου ενα σπορακι.. ενα ολοδικο μου σπορακι σε λιγες μερες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...