Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Γύρω στα 500 ευρώ . Δεν γίνετε εδώ στην Ελλάδα στέλνουν τα δείγματα εξωτερικό. 

Αν δεν είχες ποτέ εμφύτευση Κ έχεις εξετάσει μικροβιωμα κτλ μήτρας Κ οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι καλές ορμονικές πχ τότε έχει αξία να το κάνεις . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

τελειο μου φαινεται ! μετρας απο την αρχη της σπερματεγχυσης?

γιατι εγω που εβαλα το πρωι ηταν 36.1 μονο και εκανα προχτες σπερματεγχυση

δε μπορεσα να το κάνω γιατι αν θυμάστε ψηθηκα ενδιάμεσα! αλλιώς θα το έκανα και γω...και θα το κάνω....εννοείται...και εχω κράξει και το ερμινάκι για το λόγο αυτό!!!!αλλά τη λέω την αμαρτία μου...θα κανω τα ίδια!

η μομέντα που είναι?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

τελειο μου φαινεται ! μετρας απο την αρχη της σπερματεγχυσης?

γιατι εγω που εβαλα το πρωι ηταν 36.1 μονο και εκανα προχτες σπερματεγχυση

Κορίτσια όπου να ναι θα με απολύσουν...!

Μπαίνω από την δουλειά και σας διαβάζω και μπορώ να πω ότι έχω πάθει εξάρτηση μπαίνω κάθε λίγο και λιγάκι....!

Ντροπή μου:oops:

virgi μου, έχω 3-4 μέρες που παρακαλουθώ την θερμοκρασία μου για να δώ αν πέσει κοντά στο 36,5 συμαίνει ότι την επόμενη μέρα θα αδιαθετήσω γι' αυτό το κάνω!

Ντροπή και αίσχος μου μ'αρέσει που το παίζω και ψύχραιμη ε?

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

να σας πω ακόμα μία αμαρτία μου:oops:

μπήκα στο τρυπάκι και μετράω θερμοκρασίες, μη με δείρετε!!!

πάντωσ μέχρι τώρα είμαι κολλημένη στο 37!

Κορίτσια όπου να ναι θα με απολύσουν...!

Μπαίνω από την δουλειά και σας διαβάζω και μπορώ να πω ότι έχω πάθει εξάρτηση μπαίνω κάθε λίγο και λιγάκι....!

Ντροπή μου:oops:

virgi μου, έχω 3-4 μέρες που παρακαλουθώ την θερμοκρασία μου για να δώ αν πέσει κοντά στο 36,5 συμαίνει ότι την επόμενη μέρα θα αδιαθετήσω γι' αυτό το κάνω!

Ντροπή και αίσχος μου μ'αρέσει που το παίζω και ψύχραιμη ε?

XAXAXAXAXAXAXAXA!!!!!! ΨΥΧΡΑΙΜΗ Ε????? Καλο............

Ελα μωρε λιγη αγωνια παραπανω καμια δεν εβλαψε !!!!

Moments fm radio!!!! Ξεκινάει η μεσημβρινή εκπομπή! Αφιερώνουμε όλα τα επόμενα τραγούδια στις ακόλουθες:

Virgi και Μαρια, Μαρού της ξενιτιάς και Κούκου που είναι οι πρόσφατα σπερματεγχυμένες!!!!

Ειρινάκι που δεν επανεμφανίστηκε και μας έδωσε χαρά!!!!

Chryssaki που επιμένει!!!!! και επιμένει!!!!!!

Νατασούλα και σποράκι που σήμερα θα έχουμε αποτελέσματα χοριακής!

Ερμινάκι γιατί έτσι απλά, θέλω εγώ ο εκφωνητής!!!! (δημοκρατική εκπομπή)

Fntag που συνεχίζει τον αγώνα!

Argiro για να μην τα βάζει κάτω και να προχωρά ακάθεκτη!!!!

Paulina για να πάνε όλα καλά από δω και μπρος!!!!

και σε όόόόόόόλες είναι στο καφέ των σπερματεγχυμένων και ξέχασα!!!!

Ξεκινάμε με ΣΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!

Ολα καλαααααααααααααααα!!!! Όλα καλά θα μας πάνεεεεεεεεε"

:P:p:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

τι κάνετε κοπέλες μου; εγώ σήμερα, τελευταία μέρα στη δουλειά, έχω πήξει! πολλή δουλειά! γι'αυτό και δεν έχω προλάβει να μπω καθόλου! αλλά χαλάλι, αφού δεν πρόκειται να ξαναδουλέψω......χαίρομαιαιαιαιαιαιαιαιαι......γίνεται ένα από τα όνειρά μου πραγματικότητα! να είμαι σπίτι μου, και να φροντίζω την οικογένειά μου! γιατί....η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά! κι έχω και μια νύσταααααα............

u1114782.png

dev364pfs__.png

Καλά είμαι! Ήρθα πριν λιγάκι σπίτι και τώρα ετοιμάζομαι για να πάω για το μεσημεριανό μου ύπνο...κανένα μισάωρο όλο κι όλο γιατί μετά θα βγω έξω για κάτι δουλίτσες. Εσύ τι γίνεσαι; Σταμάτησες να πονάς ε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

τι κάνετε κοπέλες μου; εγώ σήμερα, τελευταία μέρα στη δουλειά, έχω πήξει! πολλή δουλειά! γι'αυτό και δεν έχω προλάβει να μπω καθόλου! αλλά χαλάλι, αφού δεν πρόκειται να ξαναδουλέψω......χαίρομαιαιαιαιαιαιαιαιαι......γίνεται ένα από τα όνειρά μου πραγματικότητα! να είμαι σπίτι μου, και να φροντίζω την οικογένειά μου! γιατί....η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά! κι έχω και μια νύσταααααα............

Γεια σου Νατασα !!! Καταρχην ξαναπηγες για χοριακη που ελεγες????

Και επειδη εχω χασει κατι , μαλλον, σταματας λογο εγκυμοσυνης ή σταματας τελειως ??

ΑΝ κανεις το δευτερο σε ζηλευω !

Και γω θα ηθελα καποια στιγμη να μπορεσω να ειμαι σπιτι με τα παιδια μου !! (θελω και πολλα) !!!!!!!

Καλά είμαι! Ήρθα πριν λιγάκι σπίτι και τώρα ετοιμάζομαι για να πάω για το μεσημεριανό μου ύπνο...κανένα μισάωρο όλο κι όλο γιατί μετά θα βγω έξω για κάτι δουλίτσες. Εσύ τι γίνεσαι; Σταμάτησες να πονάς ε;

Σταματησα να ποναω οπως χτες. Τωρα εχω δεξια και αριστερα τσιμπηματα αλλες στιγμες πολυ εντονα αλλες οχι.

Πηρα και το γιατρο τηλ. γιατι με ζαλισε ο αντρας μου και μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο και τα υγρα που εχω ειναι απο τον καθετηρα !!!!

ΑΝτε λοιπον να ξεκουραστεις εσυ, νσ κοιμηθεις και να ονειρευτεις..............

παυλίνα μου πολύ στεναχωρίεμαι γαιυτό με τις φλέβες που λες...γιατί κοριτσάκι μου? έχεις λεπτές φλέβες ή κάτι δεν κάνουν καλά?

Ασε Χρυσσακι σημερα να δεις τι τραβηξα, ποσο πονεσα. Τρεις φορες με τρυπησε. Μαλλον φταιει και η νοσοκομα γιατι στην μικροβιολογο που παω εξω μου βρισκει φλεβα πιο ευκολα....

Γεια σου Νατασα !!! Καταρχην ξαναπηγες για χοριακη που ελεγες????

Και επειδη εχω χασει κατι , μαλλον, σταματας λογο εγκυμοσυνης ή σταματας τελειως ??

ΑΝ κανεις το δευτερο σε ζηλευω !

Και γω θα ηθελα καποια στιγμη να μπορεσω να ειμαι σπιτι με τα παιδια μου !! (θελω και πολλα) !!!!!!!

.....και σου εύχομαι να τα αποκτήσεις! :D πήγα το πρωί για χοριακή αλλά η βλαμ.....νη που μου πήρε αίμα δεν ήξερε τι της γινότανε! δεν φτάνει που με τρύπησε λάθος, δεν φτάνει που μου έκανε πέρα-δώθε τη βελόνα για να βρει καμία φλέβα, τελικά μου πήρε λίγο αίμα....και μου είπε οτι μπορεί και να μην φτάσει και ίσως θα πρέπει να ξαναπάω....την δευτέρα! :twisted: θα μάθω σήμερα το απόγευμα.....στις 7! δεν ξέρεις τι νεύρα είχα το πρωί!:evil::evil:

και ναι....να με ζηλεύεις!!!!!! :mrgreen: σταματάω τελείως, ήταν κανονισμένο εδώ και κάνα μήνα και απλά έτυχε και η εγκυμοσύνη αυτή την εποχή!:D

u1114782.png

dev364pfs__.png

Ασε Χρυσσακι σημερα να δεις τι τραβηξα, ποσο πονεσα. Τρεις φορες με τρυπησε. Μαλλον φταιει και η νοσοκομα γιατι στην μικροβιολογο που παω εξω μου βρισκει φλεβα πιο ευκολα....

τι γίνεται ρε παιδί μου! πως τους δίνουν τα διπλώματα αμα δεν ξέρουν ούτε αίμα να παίρνουν; απαπαπαπαπαααα...........

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...