Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Τα οιστρογόνα απτήν στιγμή που κάνεις εμφύτευση είναι σωστά. Ούτε προκαλούν αποβολές . Τα mg τα αποφασίζει ο γιατρός ανάλογα τα κιλά το ιστορικό Κτλ. Οπότε για να κανείς εμφύτευση είναι οκ 

Να πας σε αιματολογι κορίτσι μου μήπως και υπάρχει κάτι μικρό ,αν και είμαι σίγουρη ότι απλά ήταν τυχαίο ή κάποια ανωμαλία εμβρύου ??? Κάνατε καρυότυπο εμβρύου ή δεν προλάβατε?

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!!!

Chryssakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii μου είσαι μέσα;

Το λοιπόν paulina και virgi δεν απαλλάσεστε από το καθάρισμα αφού ντε και καλά δεν μπορείτε. Πιο σημαντική είναι η δουλειά και το διάστρεμμα;;;; Από πού κι ως πού; χαχαχαχα Θα σας περιμένω το επόμενο σάββατο ε!!!!

Τι γίνεσατε κορίτσια; Μα είστε όλες εξαφανισμένες!!!

Νατασάκι μου ελπίζω να ηρέμησες λιγάκι και να νιώθεις λίγο καλύτερα...Σε σκέφτομαι...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

μομεντάρααα!!! τι χαμπάρια? εγω εδω σπίτι χαλαρώνω ειδα μια ταινία και εσκασα στο κλάμα...(σχετική με τα δικά μας) και τώρα...μετα το άπλωμα των ρούχων...διαβάζω τα νεάκαι των κοριτσακίων σπερματεγχυσης και εξωσωματικής!!!!! εσύ η δομνίνα κι εγω..α και η Αργυρούλα είμαστε και δίπλά...το ειρηνάκι...πολλές...τα λεμε σε διπλό ταμπλό!!!!

μομεντάρααα!!! τι χαμπάρια? εγω εδω σπίτι χαλαρώνω ειδα μια ταινία και εσκασα στο κλάμα...(σχετική με τα δικά μας) και τώρα...μετα το άπλωμα των ρούχων...διαβάζω τα νεάκαι των κοριτσακίων σπερματεγχυσης και εξωσωματικής!!!!! εσύ η δομνίνα κι εγω..α και η Αργυρούλα είμαστε και δίπλά...το ειρηνάκι...πολλές...τα λεμε σε διπλό ταμπλό!!!!

Έτσι όπως μας τα έφερε η ζωή πώς να μην είμαστε σε διπλό ταμπλό! Αχ!!!!

Δεν είδα την ταινία που λες αλλά θα την έχω στα υπόψην. Πώς είσαι;

Εγώ μοναχούλα σπίτι...ο καλός μου βγήκει σε μπάτσελορ πάρτι με ένα φίλου που παντρεύεται τον επόμενο μήνα. Εσύ τελικά αποφάσισες να πας απευθείας σε εξωσωματική αντί για μια ακομα σπερματέγχυση;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

οχι παιδί μου...με εχεις χασει!!!χαχαχαα

σημεαρ αρχισα τα serpafarκια μου και τρίτη πάω γιατρούλη...και 30 σπερματεγχίζομαι for second time!!!!

εμένα ο μπουμπούκος μου μόλις ήρθε από το σκάφος...

το βραχύ προτ. αφορά γυναίκες με σταθερό κύκλο και γυναίκες χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα...το μακρύ ρυθμίζει και κύκλο...αν δεν κάνω λάθος...τα κορίτσια στην εξωσωματική ξέρουν καλύτερα!

αναλογα με τον οργανισμό πάει....

και μενα ο 1ος γιατρός ελεγε 0% με σπερματεγχυση πιθανότητες και ο 2ος 17% πιθανότητες...εις γνώσιν μας είναι γιαυτό δε θα προχωρήσω σε 3η αλλά σε εξωσωματική!

Αυτό διαβασα και συγχίστηκα....τώρα είδα ότι μίλαγες για 3η!!!! ουπς!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Αυτό διαβασα και συγχίστηκα....τώρα είδα ότι μίλαγες για 3η!!!! ουπς!!!!!

Chryssaki ευχαριστω για την απαντηση σου στο ερωτημα για το βραχυ και μακρυ πρωτοκολλο. Θα τα πουμε αυριο βραδυ γιατι ο συζυγος με φψναζει για ταινια. Καλο βραδυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημμμμεεερρραααα!!!!!!!!!!

Πως ειστε σημερα, μαλλον κοιμαστε ακομη!!

Σας διαβασα χθες βραδυ μιας κ ελειψα απο το forum 2 μερες.

νατασα, virgi, moments, paulina, marou, koukou, domnina, xrysa, eirini να εχετε μια ομορφη μερα, να περασετε καλα κ ολα τα υπολοιπα ερχονται!!!!

Ειναι στο δρομο.............

Z58Ip2.png

Γεια σας κορίτσια!!!!

Chryssakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii μου είσαι μέσα;

Το λοιπόν paulina και virgi δεν απαλλάσεστε από το καθάρισμα αφού ντε και καλά δεν μπορείτε. Πιο σημαντική είναι η δουλειά και το διάστρεμμα;;;; Από πού κι ως πού; χαχαχαχα Θα σας περιμένω το επόμενο σάββατο ε!!!!

Τι γίνεσατε κορίτσια; Μα είστε όλες εξαφανισμένες!!!

Νατασάκι μου ελπίζω να ηρέμησες λιγάκι και να νιώθεις λίγο καλύτερα...Σε σκέφτομαι...

Και αν μεχρι το επομενο Σαββατο εχω τιποτα συμπτωματα:confused: Παλι θα με φωναξεις για καθαρισμα:confused::confused: Εγω παντως δεν κανω τιποτα εδω!Σχεδον! Τα περισσοτερα τα κανει ο αντρας μου!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p

Καλημμμμεεερρραααα!!!!!!!!!!

Πως ειστε σημερα, μαλλον κοιμαστε ακομη!!

Σας διαβασα χθες βραδυ μιας κ ελειψα απο το forum 2 μερες.

νατασα, virgi, moments, paulina, marou, koukou, domnina, xrysa, eirini να εχετε μια ομορφη μερα, να περασετε καλα κ ολα τα υπολοιπα ερχονται!!!!

Ειναι στο δρομο.............

Γεια σου Μαρακι ! Τι κανεις εσυ? πως τα πας??:cool:

Ε!!!! Έγινε η συνάντηση; Κυκλοφόρησε το dvd ή ακόμα;:P

λοιπόν...η συνάντηση ορίστηκε για τις 14.04...ημέρα Τετάρτη πρώτα ο θεός!

το λέω από τώρα να προγραμματίζεστε! το dvd θα κυκλοφορήσει στις 16...ξέρεις...μοντάζ και τέτοια...χαχαχαα!!!

εγώ χρειάζομαι μια αποχούλα από τη γλυκιά μας παρέα...αν προκείψει κάτι...στέλνετε πμ...θα τα διαβάζω καθημερινώς!

θέλω να ηρεμήσω και να ανασυγκροτηθώ...και κυρίως να σταματήσω λίγο να το συζητάω...γιατι με εχει πιάσει μια αγωνία κι ενα άγχος ανευ προηγουμένου!

θα μαθάινω τα νέα!!!

φιλάκια!!!

Επεξεργάστηκαν by Chryssaki

λοιπόν...η συνάντηση ορίστηκε για τις 14.04...ημέρα Τετάρτη πρώτα ο θεός!

το λέω από τώρα να προγραμματίζεστε! το dvd θα κυκλοφορήσει στις 16...ξέρεις...μοντάζ και τέτοια...χαχαχαα!!!

εγώ χρειάζομαι μια αποχούλα από τη γλυκιά μας παρέα...αν προκείψει κάτι...στέλνετε πμ...θα τα διαβάζω καθημερινώς!

θέλω να ηρεμήσω και να ανασυγκροτηθώ...και κυρίως να σταματήσω λίγο να το συζητάω...γιατι με εχει πιάσει μια αγωνία κι ενα άγχος ανευ προηγουμένου!

θα μαθάινω τα νέα!!!

φιλάκια!!!

Chryssaki κοπελα μου, αν νομιζεις οτι θα σε ηρεμησει λιγο καντο !!!!

Αλλα......να μπαινεις να μας λες κ μας εστω κατι λιγο......

Εσυ θα κανεις σπερματεγχυση στις 30, εγω τοτε θα μαθαινω αποτελεσματα...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ !! ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ:P:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...