Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια καλή εβδομάδα!!!

Για εμένα μία από τα ίδια θα είναι και αυτή η εβδομάδα ενώ περίμενα το μεγάλο γεγονός (θα έκανα χοριακή αύριο) παρόλα αυτά με πρόλαβε η επέλαση του κόκκινου στρατού που άρχισε να κατεβαίνει πάλι :cry:

Κριμα, κριμα, κριμα!

Πόσο να σφιξω τα δοντια πια και να προσπαθώ να είμαι καλά:cry:

τιποτα άλλο δεν έχω να πώ παρα μόνο ΚΡΙΜΑ

Συγνώμη αν σας χάλασα την διάθεση.

Φιλιά σε όλες αντε καλή μας δύναμη!Τι άλλο να πω......

κουκου λυπαμαι πολυ για τα αποτελεσματα, που θα παει θα τον νικησουμε τον ατιμο τον κοκκινο στρατο, υπομονη !!!!!!!!! τα λεω για να τα ακουω και εγω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κοριτσάκια μου γλυκά!

Ο κύβος ερρίφθη στις 10 το πρωί σήμερα όπου κατέθεσα τον οβολό του αίματός μου στο μικροβιολογικό εργαστήριο και περιμένω την επεξεργασία του και φυσικά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Επειδή όμως πλέον υπάρχει νόμος που απαγορεύει να δίνονται τα αποτελέσματα τηλεφωνικώς θα πρέπει να πάω να τα παραλάβω η ίδια μέχρι τις 8 το βράδυ. Και επειδή σχολάω στις 7 όπως καταλαβαίνετε θα πάω κατευθείαν...

Αφού λοιπόν πάρω το φάκελο στα χέρια μου, θα αφήσω να περάσουν 2 λεπτά και μετά θα ανακοινώσω "and the Oscar goes to......"....

Οπότε λίγη υπομονή μέχρι τις 9 από εσάς και σας υπόσχομαι ότι με το που θα πάω σπίτι, θα ανάψω τον υπολογιστή και θα σας ενημερώσω αμέσως!

Καλά αποτελέσματα σε όλα τα κοριτσάκια.

Κούκου μου στενοχωρήθηκα πολύ αλλά σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα το δικό σου μπεμπέ θα κάνει κούκου στην κοιλίτσα σου.

Σας ευχαριστώ όλες που μοιράζεστε την αγωνία μου και κάνατε το διάστημα της αναμονής να περάσει τόσο ανώδυνα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά!

Ο κύβος ερρίφθη στις 10 το πρωί σήμερα όπου κατέθεσα τον οβολό του αίματός μου στο μικροβιολογικό εργαστήριο και περιμένω την επεξεργασία του και φυσικά την ανακοίνωση του αποτελέσματος. Επειδή όμως πλέον υπάρχει νόμος που απαγορεύει να δίνονται τα αποτελέσματα τηλεφωνικώς θα πρέπει να πάω να τα παραλάβω η ίδια μέχρι τις 8 το βράδυ. Και επειδή σχολάω στις 7 όπως καταλαβαίνετε θα πάω κατευθείαν...

Αφού λοιπόν πάρω το φάκελο στα χέρια μου, θα αφήσω να περάσουν 2 λεπτά και μετά θα ανακοινώσω "and the Oscar goes to......"....

Οπότε λίγη υπομονή μέχρι τις 9 από εσάς και σας υπόσχομαι ότι με το που θα πάω σπίτι, θα ανάψω τον υπολογιστή και θα σας ενημερώσω αμέσω

Καλά αποτελέσματα σε όλα τα κοριτσάκια.

Κούκου μου στενοχωρήθηκα πολύ αλλά σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα το δικό σου μπεμπέ θα κάνει κούκου στην κοιλίτσα σου.

Σας ευχαριστώ όλες που μοιράζεστε την αγωνία μου και κάνατε το διάστημα της αναμονής να περάσει τόσο ανώδυνα!

Σας φιλώ!

and the oscar goes to your baby, think positive................

Γεια σας κοριτσάκια!!!! Μα γιατί τόση ησυχία σήμερα;

Ελπίζω να είστε καλά! Η μέρα ήταν απίστευτα γεμάτη γι αυτό το μόνο που κατάφερα ήταν να μπω λίγο το πρωί.

Paulina μου είδα τα νέα σου...μην ανησυχείς! Ένα και καλό θέλουμε δεν είναι; Εξάλλου υπάρχει και η πιθανότητα να μεγαλώσουν και τα υπόλοιπα δεν είναι;

Νατασάκι μου ελπίζω να νιώθεις κάθε μέρα και καλύτερα...όποτε νιώθεις καλύτερα εμείς είμαστε εδώ και σε περιμένουμε...και τα νεότερα σου περιμένουμε με ανυπομονησία.

Chryssaki και Ερμινάκι όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν κάνετε ελπίζω να είστε καλά...και να χομογελάτε! Συχνά!!!!

Eirinaki,fntag, marou, maria, virgi πώς είστε;

Κούκου μου πώς είσαι; Σε σκεφτομουν σήμερα...ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα και να "ξανασηκωθείς" γερά γιατί έχουμε μπροστά μας το στόχο ε!!!! Μην ξεχνιέσαι...

Δομνίνα μου περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

molis pira tis ormonologikes

FSH (ΘΥΛΑΚΙΟΤΡΟΠΟΣ ΟΡΜΟΝΗ)3,66

LH (ΩΧΡΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ) 6,64

E2 (ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ)28,5

PRL (PROLAKTINI) 24,32

εχει καμια ιδέα τι σημαίνουν??η μικροβιολόγος μου είπε οτι είναι χαμηλή η οιστραδιόλη βάση της ηλικίας μου :confused:

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

molis pira tis ormonologikes

FSH (ΘΥΛΑΚΙΟΤΡΟΠΟΣ ΟΡΜΟΝΗ)3,66

LH (ΩΧΡΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΟΡΜΟΝΗ) 6,64

E2 (ΟΙΣΤΡΑΔΙΟΛΗ)28,5

PRL (PROLAKTINI) 24,32

εχει καμια ιδέα τι σημαίνουν??η μικροβιολόγος μου είπε οτι είναι χαμηλή η οιστραδιόλη βάση της ηλικίας μου :confused:

Fntag μου δυστυχώς ιδέα δεν έχω!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Λοιπόν κοριτσάκια μου..

And the Oscar goes to..... Δομνίνα...

Είμαι έγκυος.. 102 το νούμερο παρακαλώ.. Ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος. Επανάληψη χοριακής την Παρασκευή...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια.. Η βοήθειά σας πολύτιμη όλο αυτό το χρονικό διάστημα της αναμονής και ελπίζω να συνεχίσετε να μου κάνετε παρέα και για το υπόλοιπο διάστημα της ... εγκυμοσύνης μου..

Μη χάνετε την ελπίδα σας και μη καταθέτετε τα όπλα!

L2qIp2.png

Λοιπόν κοριτσάκια μου..

And the Oscar goes to..... Δομνίνα...

Είμαι έγκυος.. 102 το νούμερο παρακαλώ.. Ο γιατρός είναι πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος. Επανάληψη χοριακής την Παρασκευή...

Επιτέλους αρχισαμε να μαθαίνουμε όμορφα νεα μεσα σε αυτό το forum!!!

Μπράβο,μπράβο συγχαρητηρια!!!

Να πάνε όλα καλά στο έυχομαι μέσα από την καρδιά μου!!!:D:D:D

Καλή εγκυμοσύνη!!!Και στα δικά μας........ οι υπολοιπες!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Γεια σας κοριτσάκια!!!! Μα γιατί τόση ησυχία σήμερα;

Ελπίζω να είστε καλά! Η μέρα ήταν απίστευτα γεμάτη γι αυτό το μόνο που κατάφερα ήταν να μπω λίγο το πρωί.

Paulina μου είδα τα νέα σου...μην ανησυχείς! Ένα και καλό θέλουμε δεν είναι; Εξάλλου υπάρχει και η πιθανότητα να μεγαλώσουν και τα υπόλοιπα δεν είναι;

Νατασάκι μου ελπίζω να νιώθεις κάθε μέρα και καλύτερα...όποτε νιώθεις καλύτερα εμείς είμαστε εδώ και σε περιμένουμε...και τα νεότερα σου περιμένουμε με ανυπομονησία.

Chryssaki και Ερμινάκι όπου κι αν είστε, ό,τι κι αν κάνετε ελπίζω να είστε καλά...και να χομογελάτε! Συχνά!!!!

Eirinaki,fntag, marou, maria, virgi πώς είστε;

Κούκου μου πώς είσαι; Σε σκεφτομουν σήμερα...ελπίζω σύντομα να νιώσεις καλύτερα και να "ξανασηκωθείς" γερά γιατί έχουμε μπροστά μας το στόχο ε!!!! Μην ξεχνιέσαι...

Δομνίνα μου περιμένουμε νέα σου!!!!!!!!

Γεία σου μομεντάκι!!:)

Πως να είμαι, μαζέυω τα κομμάτια μου......

Είμαι μία κούκλα με πρισμένα μάτια και νεοαποκτηθέντα σπυράκια λόγω των ημερών....:twisted::twisted::twisted:

α,και με το κεφάλι μου καζάνι από τον πονοκέφαλο.

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Γεία σου μομεντάκι!!:)

Πως να είμαι, μαζέυω τα κομμάτια μου......

Είμαι μία κούκλα με πρισμένα μάτια και νεοαποκτηθέντα σπυράκια λόγω των ημερών....:twisted::twisted::twisted:

α,και με το κεφάλι μου καζάνι από τον πονοκέφαλο.

Αχ ρε Κούκου μου...Έτσι όπως το περιέγραψες με άφησες άφωνη:) Σοβαρά τώρα θέλει χρόνο...δυστυχώς ή ευτυχώς...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σε όλες σας. fntag πολυ καλα τα λες... χαχαχα

Δομνινα συγχαρητηρια!!!!!! να σου πανε ολα ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!

κουκου δεν πειραζει προχωραμε!!! Ψυχολογια βρε, να σαι ανεβασμενη!

Η προηγουμενη βδομαδα μου ηταν πολυ κουραστικη κι απο οτι βλεπω κι αυτη το ιδιο αναμενεται.

Καληνυχτα σας!!

Z58Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...