Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Bubble24 είπε:

Κοριτσάρες καλησπέρα! Σας έχει συμβεί ποτέ την 3η μέρα του κύκλου να έχετε κοντά 200 οιστραδιόλη, 6 προγεστερόνη αλλά να μην φαίνεται κανένα κυστικό στον υπέρηχο? Όπως καταλάβατε αυτός ο κύκλος μου είναι για κλάματα.. Θυμίζω ότι τον προηγούμενο μήνα έκανα υστεροσκόπηση. Μήπως επηρέασε τις ορμόνες? Πρώτη φορά μου συμβαίνει.. Για ακόμα μια φορά όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει...

περιμενε.. εσυ πας για φυσικο , για διεγερση η για ετ ;

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Έγκυος είμαι και στις πολύ αρχές Μελετίνα μου... Στην πέμπτη εβδομάδα είμαι ακόμα δεν το είδα το μικρούλι μου! Την έχω πρόσφατη την σπερματέγχυση, 9 Νοεμβρίου την έκανα.

:D Μπράααααβο κορίτσι μου...πολύ πολύ χαίρομαι...εύχομαι όλα να πάνε καλά και να χεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη . Εγώ αύριο θα πάω να δω το ωάριο κατά πόσο μεγάλωσε και να μου πει πότε θα την κάνουμε. Τη Δευτέρα ήταν 14 χιλ αύριο θα δούμε . Στα 18 χιλ θα κάνω την πρεγκνυλ.

Εύχομαι σύντομα να ακούσεις την καρδούλα !!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

:D Μπράααααβο κορίτσι μου...πολύ πολύ χαίρομαι...εύχομαι όλα να πάνε καλά και να χεις μια πολύ καλή εγκυμοσύνη . Εγώ αύριο θα πάω να δω το ωάριο κατά πόσο μεγάλωσε και να μου πει πότε θα την κάνουμε. Τη Δευτέρα ήταν 14 χιλ αύριο θα δούμε . Στα 18 χιλ θα κάνω την πρεγκνυλ.

Εύχομαι σύντομα να ακούσεις την καρδούλα !!

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Την Πέμπτη έχω ραντεβού με τον γιατρό και θα δούμε...

Και εγώ την Πρεγκνίλ την έκανα στα 18 χιλ. και επειδή έπεφτα μέσα στις εκλογές και ο γιατρός θα έλειπε έκανα κάθε μέρα τεστ ωορηξίας για να μην γίνει πιο νωρίς και την χάσουμε. Να θυμάσαι πάντως αυτό που σου είπα, μην αγχώνεσαι και όλα θα πάνε καλά! Ο μεγαλύτερος μας εχθρός είναι το άγχος μας και στο λέει το πιο αγχωτικό άτομο στον κόσμο!

ixhPp3.png

Καλημερουδια!!!τι κανετε???εγω ειμαι ακομα στο κρεβατι..Ποτε θα φυγει επιτελους αυτο το κρυωμα εντελως??

Descolor μου τι εγινε?πηγες στο κεντρο?βγηκαν τα αποτελεσματα?

maria μου να προσεχεις σημερα που θα πας δουλεια και να μην κουραζεσαι!!

momentaki,marilou,ionelita,anthi,nasy,stellitsa,mariamne,koukou,δεσποινα και οποια αλλη ξεχναω σας στελνω μια γλυκια καλημερα!!!!

meletina μου απ'οτι καταλαβαινω εισαι καινουρια στην παρεα μας!σου ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου και η παρεα μας να σου φερει τυχη!!

καλημερα κοριτσια !!!!

καλε εχει βαλει λιγο κρυακι εε??που να δειτε το σαβ/κο...

περαστικουλια σου νικολ...ο μισος πληθυσμος ειναι αρρωστος...

ντες πηγες για χοριακη??μπες μαρη να μας πεις...

εμας εφτασε σχεδον η μεγλαη μερα της αυχενικης...αυριο πρωι στις 9μιση θα ειμαστε εκει

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Καλημέρα!!!

Άνοιξα την πόρτα σήμερα!!!! και λέω να την αφήσω λίγο ανοιχτή να κυκλοφορήσει καθαρός αέρας να πάρει όλες τις άσχημες σκέψεις και τις απαισιοδοξίες και να μείνουν τα καλά νέα από τις εγκυούλες μας!!!!

Δεσκολοριράκιιιιιιιιι για σένα χτυπάει η καμπάνα!!! Δεν λέω τίποτε άλλο από το να πάρεις το καλό παράδειγμα από την Ιονελίτα μας που μετά από τόσα χρόνια και τόσες αντιξοότητες προχωράει δυναμικά και με θετική σκέψη όλα θα πάνε μια χαρά!!!

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια, όταν σας σκέφτομαι μία μία ξεχωριστά χαμογελάω γιατί κάθε φορά διαπιστώνω ότι οι πιο πολλές είναι εγκυούλες πλέον και μείναμε πολύ λίγες ακόμα στην προσπάθεια που σύντομα όμως θα μας υποδεχθείτε στο κλάμπ των μεγάλων κοιλιών!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχαχαχχαχα!!!και μέχρι να γράψω το μήνυμα πρόλαβαν και τρύπωσαν η Μαριλού και η νικόλ!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

καλημερα κοριτσια !!!!

καλε εχει βαλει λιγο κρυακι εε??που να δειτε το σαβ/κο...

περαστικουλια σου νικολ...ο μισος πληθυσμος ειναι αρρωστος...

ντες πηγες για χοριακη??μπες μαρη να μας πεις...

εμας εφτασε σχεδον η μεγλαη μερα της αυχενικης...αυριο πρωι στις 9μιση θα ειμαστε εκει

marilou μου ολα καλα θα πανε αυριο!μην ανησυχεις για τιποτα!καλα η descolor που ειναι ακομα και μεχει φαει η αγωνια?σημερα βεβαια θα γινεται και χαμος στου δρομους...εγω θα μεινω μεσα λογω κρυωματος και ξεκιναω μαγειρεμα τωρα...

καλημερααααα

3 ωρες και 20 λεπτα στους δρομους σημερα...πανικος !! Λογω της απεργιας στα ΜΜΜ δε φανταζεστε τι γινεται εκει εξω....

Λοιπον πηγα να κανω τη χοριακη και βροστα μου στη ρεσεψιον ηταν ενα ζευγαρι που του εδιναν να υπογραψει ενα χαρτι πριν την ωοληψια (οπως κ σε εμας ) που ελεγε οτι και καλα εχουν ενημερωθει για τις παρενεργειες, την υπερδιεγερση ωοθηκων, εξωμητρια παλλινδρομες κλπ...και το παιρνει στα χερια του ο αντρας το διαβαζει και σκαει σαματας.. (και ειχε ΑΠΕΙΡΟ δικιο...) αρχιζει να φωναζει και λεει να σας υπογραω αυτο για το οποιο δεν εχω ενημερωθει ποτε? και πως την εχετε δει εδω..βιομηχανια? κλπ κλπ... (αχ τον θαυμασα αυτον τον αντρα ... μακαρι κ ο δικος μου να ειχε τα μισα κιλα αρχ!δ!@ να σταθει στο υψος των περιστασεων ΜΙΑ φορα ...) οποτε πηρα κ εγω θαρρος κ αρχισα κ εγω να λεω οτι κ εμας ετσι μας το δωσατε στο τσακ μπαμ να υπογραψουμε πρν την ωοληψια και δεν μας ενημερωσε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ κλπ κλπ...χαμηλωσανε τα μουτρα οι κοπελες εκει και ζηησαν συγγνωμη.. ο δε αντρας εκεινος...χτυπησε το χερι στο κισε και λεει..δεν κανω βημα και δεν περνετε σαλιο απο εμας αν δε γινει η ενημερωση..οχι σε λιγο ΤΩΡΑ για να μη σας πω ΧΤΕΣ!

Τεσπα...παω μεσα για αιμοληψια και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μη αιμοληπτρια που δε με εσκισε... και της το ειπα οτι επιτελους καποια ποθ δε με εσκισε και απορησε.. οποτε καρφωσα κανονικοτατα τη συναδελφο της η οποια με ξεσκιζε καθε φορα και μου εκανε χαρακια αντι για τρυπα και επι 2 μερες μελανια... και φυσικα ετρεχε αιμα αρκετο... ζητησε συγγνωμη εκ μερους της της ειπα οτι δεν τη δεχομαι καλημερισα και βγηκα στη ρεσεψιον εξω να κλεισω ραντεβου για το Μαστρομηνα να μου κανει ενημερωση για το τι μπορει να στραβωσε...οποτε λεω στην κοπελα..."θελω ραντεβου για ενημερωση το οποιο δε διατιθεμαι να πληρωσω" κ μου λεει ναι δεν το χρεωνεστε αυτο το ραντεβου...και της λεω αυτο ελειπε...οποτε μου δινει ημερομηνια για 20/12 μεσηεμρι...και της απανταω...επειδη το 2011 δε 8α ευκαιρησω μηπως να το κλεισουμε το 2012 καλυτερα το ραντεβου? Με κοιταει καλα καλα...και της απαντας ...μεσα στην εβδομαδα το ραντεβου και μαλιστα πρωινη ωρα αλλιως θα μου βρειτε αλλη δουλεια... κι ετσι λοιπον το ραντεβου κλειστηκε για την Παρασκευη στις 10

Ακομα δε με εχουν παρει για αποτελεσματα και απο οτι εχω καταλαβει κ απο τη Νικολ μας αλλα και απο την προσωπικη μου εμπειρια...αν τα αποτελεσματα ειναι καλα σε παιρνουν το πολυ μεχρι τις 10...αν δεν ειναι καλα σε παιρνουν αργα έως και δε σε παιρνουν καθολου (Οπως στη Νικολ)

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααα

3 ωρες και 20 λεπτα στους δρομους σημερα...πανικος !! Λογω της απεργιας στα ΜΜΜ δε φανταζεστε τι γινεται εκει εξω....

Λοιπον πηγα να κανω τη χοριακη και βροστα μου στη ρεσεψιον ηταν ενα ζευγαρι που του εδιναν να υπογραψει ενα χαρτι πριν την ωοληψια (οπως κ σε εμας ) που ελεγε οτι και καλα εχουν ενημερωθει για τις παρενεργειες, την υπερδιεγερση ωοθηκων, εξωμητρια παλλινδρομες κλπ...και το παιρνει στα χερια του ο αντρας το διαβαζει και σκαει σαματας.. (και ειχε ΑΠΕΙΡΟ δικιο...) αρχιζει να φωναζει και λεει να σας υπογραω αυτο για το οποιο δεν εχω ενημερωθει ποτε? και πως την εχετε δει εδω..βιομηχανια? κλπ κλπ... (αχ τον θαυμασα αυτον τον αντρα ... μακαρι κ ο δικος μου να ειχε τα μισα κιλα αρχ!δ!@ να σταθει στο υψος των περιστασεων ΜΙΑ φορα ...) οποτε πηρα κ εγω θαρρος κ αρχισα κ εγω να λεω οτι κ εμας ετσι μας το δωσατε στο τσακ μπαμ να υπογραψουμε πρν την ωοληψια και δεν μας ενημερωσε ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ κλπ κλπ...χαμηλωσανε τα μουτρα οι κοπελες εκει και ζηησαν συγγνωμη.. ο δε αντρας εκεινος...χτυπησε το χερι στο κισε και λεει..δεν κανω βημα και δεν περνετε σαλιο απο εμας αν δε γινει η ενημερωση..οχι σε λιγο ΤΩΡΑ για να μη σας πω ΧΤΕΣ!

Τεσπα...παω μεσα για αιμοληψια και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μη αιμοληπτρια που δε με εσκισε... και της το ειπα οτι επιτελους καποια ποθ δε με εσκισε και απορησε.. οποτε καρφωσα κανονικοτατα τη συναδελφο της η οποια με ξεσκιζε καθε φορα και μου εκανε χαρακια αντι για τρυπα και επι 2 μερες μελανια... και φυσικα ετρεχε αιμα αρκετο... ζητησε συγγνωμη εκ μερους της της ειπα οτι δεν τη δεχομαι καλημερισα και βγηκα στη ρεσεψιον εξω να κλεισω ραντεβου για το Μαστρομηνα να μου κανει ενημερωση για το τι μπορει να στραβωσε...οποτε λεω στην κοπελα..."θελω ραντεβου για ενημερωση το οποιο δε διατιθεμαι να πληρωσω" κ μου λεει ναι δεν το χρεωνεστε αυτο το ραντεβου...και της λεω αυτο ελειπε...οποτε μου δινει ημερομηνια για 20/12 μεσηεμρι...και της απανταω...επειδη το 2011 δε 8α ευκαιρησω μηπως να το κλεισουμε το 2012 καλυτερα το ραντεβου? Με κοιταει καλα καλα...και της απαντας ...μεσα στην εβδομαδα το ραντεβου και μαλιστα πρωινη ωρα αλλιως θα μου βρειτε αλλη δουλεια... κι ετσι λοιπον το ραντεβου κλειστηκε για την Παρασκευη στις 10

Ακομα δε με εχουν παρει για αποτελεσματα και απο οτι εχω καταλαβει κ απο τη Νικολ μας αλλα και απο την προσωπικη μου εμπειρια...αν τα αποτελεσματα ειναι καλα σε παιρνουν το πολυ μεχρι τις 10...αν δεν ειναι καλα σε παιρνουν αργα έως και δε σε παιρνουν καθολου (Οπως στη Νικολ)[/quote

Τι να πρωτοπω τωρα????καταρχας ναγιασει το στοματακι του αντρα αυτου!!!κατα δευτερον διαβασα ολο το μηνυμα σου στον αντρα μου για να του δειξω (χωρις να του το πω βεβαια)οτι υπαρχουν αντρες που δεν κολλωνουν να μιλησουν και να πουν το οτιδηποτε σκεφτονται και ειδικα οταν αφορα θεματα υγειας...εδω πρεπει να πω οτι δεν εκανε (φυσικα!)κανενα σχολιο για αυτον και την αντιδραση του...

επισης..καλα τους εκανες με το θεμα του ραντεβου...ειδες?και ο διαολος τη φοβερα του θελει κι ετσι εκλεισες το ραντεβου σου γιαυτη την εβδομαδα!

το μονο λιγο που με προβληματιζει ειναι οτι ο Μαστρομηνας θα ενημερωθει σιγουρα για ''ολο'' αυτο και δεν ξερω κατα ποσο θα εχει την πραγματικη ορεξη να ασχοληθει σοβαρα και να σας ενημερωσει ακριβως για τους λογους που ηρθαν ετσι τα πραγματα..αυτο μονο...(εννοειται οτι θα σας ενημερωσει αλλα σιγουρα θα εχει επηρεαστει απο ολο αυτο..)για μενα παντως ειδικα απο τη στιγμη που εχεις παρει την αποφαση να μην συνεχισεις μαζι του να του εξηγησεις ολους τους λογους για τους οποιους δεν εμεινες καθολου ευχαριστημενη απο τη συνεργασια σας!!!!

και για αλλη μια φορα....(τελευταια)παρτους εσυ τηλ για να δουμε τα αποτελεσματα..

αντε αγαπη μου ολα καλα απο δω και περα!!!!

Αγαπη μου δηλαδη τι πρεπει...να τους γλυφουμε για να ασχοληθουνε με εμας?

Ο Μαστρομηνας και ο καθε μαστρομηνας πρεπει να εχει κατα νου οτι ειναι εργαζομενος μας !! Εμεις τον πληρωνουμε αρα απαιτουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....δε μιλαμε για 100 και 200 ευρω....μιλαμε για 5150...και ΑΠΑΙΤΩ τα καλυτερα

Παναγία μου σε ευχαριστούμε!

EsnLp2.png

PmLSp3.png

εχει δικιο η ντες νικολ μου...

χωρις να θελω να παινεψω κανεναν γιατρο κ να πω αα κοιταξτε εγω πηγα στον καλυτερο σε μενα αυτα τα πραγματα δεν εγιναν...

παντα ο γιατρος μου ηταν εκει(ο εξωσωματικος λεω) κ παντα με εκαναν να αισθανομαι το κεντρο της προσοχης τους...

κ με την περιπετεια της λαπαροσκοπησης τα παρατησε ολα ηρθε στο νοσοκομειο εμεινε για την επεμβαση κ το επομενο πρωινο με πηρε να μου πει περαστικα κ να μην αγχωνομαι .....

2nTQp3.png

ziCWp3.png

Αγαπη μου δηλαδη τι πρεπει...να τους γλυφουμε για να ασχοληθουνε με εμας?

Ο Μαστρομηνας και ο καθε μαστρομηνας πρεπει να εχει κατα νου οτι ειναι εργαζομενος μας !! Εμεις τον πληρωνουμε αρα απαιτουμε ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....δε μιλαμε για 100 και 200 ευρω....μιλαμε για 5150...και ΑΠΑΙΤΩ τα καλυτερα

Εχεις δικιο!!!απλα δεν ξερω πιστευω οτι σε ολα τα μεγαλα κεντρα οπως ειναι του Μαστρομηνα και του Παντου οτι καπως ετσι λειτουργουν...μακαρι να ειμαι λαθος..αλλωστε κι εγω ειχα αποφασισει και σας το ειχα πει πριν απο κανενα μηνα οτι αν δεν πετυχω με τις δυο πρωτες προσπαθειες εκει θα προχωρησω με Παντο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...