Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Μελετινάκι μου για σένα!!!!:P:p:p:p:p

από την ώρα που μιλήσαμε έχω ένα τεράστιο χαμόγελοοοοοοο!!!

Αφού μόλις ήρθε ο άντρας μου από την δουλειά και του έλεγα τα νέα σου με δάκρυα στα μάτια και ένα τεράστιο χαμόγελο!!!!:P:p:p:p:p:p

έχω ξετρελαθεί λέμε!!!welcome to the club!!!!!!!:D:D:D

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Τα δικά μου νέα ......εχω αρχισει προσπαθεια .....μακρυ πρωτόκολλο .

Ξεκίνησα ενεσουλες 2 μερες πριν γυρισω απο διακοπες.....τις είχα πάρει και αυτες μαζι μου.

Μέχρι τωρα εχω κανει 6 ενεσουλες....και κανονικα χθες περιμενα να αδιαθετησω........αλλα δεν αδιαθετησα.

Σήμερα λοιπον οπως ειμουνα στο μπανιο λέω για να δω μηπως εχει ξεμεινει κανενα τεστακι εγκυμοσυνης απο παλια........και βλεπω ειχα ενα και δεν ειχε ληξει. Όταν λέω θα μου ρθει να ουρησω θα το κανω ετσι για πλακα......και δεν ηταν και τα πρωινα ουρα.....το κανω λοιπον και βλεπω μια αχνη γραμμη στο θετικο.....ουπς λεω......δε χαρηκα γιατι γινονται και λαθη ......αλλα μια γερη υποψια εγκυμοσυνης μου μπηκε.

Κατευθειαν παω στο μικροβιολογικο για χοριακή.............και σε μια ωρα μου χε και τα αποτελεσματα....................................ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ θΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 53 ΜΟΝΑΔΕΣ.......περιττο να σας πως πως ειμουνα στο μικροβιολογικο και λεω μπαααα σε λιγο θα ξυπνησω και θα πω ονειρο το βλεπα:rolleyes:

Και όμως έμεινα έγκυος φυσιολογικά, στις διακοπουλες μας:D:D:D:D:D

Αυτη τη χρονια δυο φορες μονο προσπαθησαμε φυσιολογικα γιατι με το μικροβιο που ειχαμε υπηρχε προφυλαξη στις επαφες.

Αυτο το μηνα και τον προηγουμενο προσπαθησαμε μετα απο το σουταρισμα του μικροβιου....και τσουπ να μαι έγκυος.

Είμαι πολυ χαρουμενη αλλα έχω και μεγαλη αγωνια για την εξελιξη της εγκυμοσυνης ειδικα τωρα που ειμαι πολυ αρχη.

Τελικα ακολουθησα το κουκακι και το μομεντακι..........κοριτσια ηρθα και γω στο club του βιολογικου.....μακάρι να μείνει όμως το μωράκι!!!

Θα με παρει αργοτερα και ο γιατρος του κεντρου επειδη αφησα μηνυμα να μου τηλεφωνησει για να του πω τα νεα και λογικα να σταματησω και την καταστολη.Μέχρι και χθες το βράδυ έκανα ένεση.

Κορίτσια 53 μοναδες εχω .............καλες ειναι αραγε? αχ θα με φαει η αγωνια. Η μικροβιολογος ειπε οτι ειναι μια χαρα.Ουφ!

Κοριτσάκια μου όλες θελω να μεινουμε εγκυες και να γεννησουμε γερα παιδάκια. ΟΛΕΣ!!!!!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

ουαου!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:τελεια νεααααααα!!!!!!!!!!! χαρηκααα παρα πολυυυυ!!!!!!!!!!! μπραβο!!!μπραβο!!!!!!!!!μπραβο!!!!!!!!! περιμενουμε να μας πεις τι σου ειπε ο γιατρος....!!!:tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Ξεκίνησα ενεσουλες 2 μερες πριν γυρισω απο διακοπες.....τις είχα πάρει και αυτες μαζι μου.

Μέχρι τωρα εχω κανει 6 ενεσουλες....και κανονικα χθες περιμενα να αδιαθετησω........αλλα δεν αδιαθετησα.

Σήμερα λοιπον οπως ειμουνα στο μπανιο λέω για να δω μηπως εχει ξεμεινει κανενα τεστακι εγκυμοσυνης απο παλια........και βλεπω ειχα ενα και δεν ειχε ληξει. Όταν λέω θα μου ρθει να ουρησω θα το κανω ετσι για πλακα......και δεν ηταν και τα πρωινα ουρα.....το κανω λοιπον και βλεπω μια αχνη γραμμη στο θετικο.....ουπς λεω......δε χαρηκα γιατι γινονται και λαθη ......αλλα μια γερη υποψια εγκυμοσυνης μου μπηκε.

Κατευθειαν παω στο μικροβιολογικο για χοριακή.............και σε μια ωρα μου χε και τα αποτελεσματα....................................ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ θΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ 53 ΜΟΝΑΔΕΣ.......περιττο να σας πως πως ειμουνα στο μικροβιολογικο και λεω μπαααα σε λιγο θα ξυπνησω και θα πω ονειρο το βλεπα:rolleyes:

Αυτη τη χρονια δυο φορες μονο προσπαθησαμε φυσιολογικα γιατι με το μικροβιο που ειχαμε υπηρχε προφυλαξη στις επαφες.

Αυτο το μηνα και τον προηγουμενο προσπαθησαμε μετα απο το σουταρισμα του μικροβιου....και τσουπ να μαι έγκυος.

Είμαι πολυ χαρουμενη αλλα έχω και μεγαλη αγωνια για την εξελιξη της εγκυμοσυνης ειδικα τωρα που ειμαι πολυ αρχη.

Τελικα ακολουθησα το κουκακι και το μομεντακι..........κοριτσια ηρθα και γω στο club του βιολογικου.....μακάρι να μείνει όμως το μωράκι!!!

Θα με παρει αργοτερα και ο γιατρος του κεντρου επειδη αφησα μηνυμα να μου τηλεφωνησει για να του πω τα νεα και λογικα να σταματησω και την καταστολη.Μέχρι και χθες το βράδυ έκανα ένεση.

Κορίτσια 53 μοναδες εχω .............καλες ειναι αραγε? αχ θα με φαει η αγωνια. Η μικροβιολογος ειπε οτι ειναι μια χαρα.Ουφ!

Κοριτσάκια μου όλες θελω να μεινουμε εγκυες και να γεννησουμε γερα παιδάκια. ΟΛΕΣ!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Ταχυπαλμίαααααααααααααααααααα!!!! Θέλω να βάλω τα κλάματα! Εχω ένα χαμόγελα νααααααααααααααα!!!! Είμαι νομίζω σαφής!!!!:P

ΜΕΛΕΤΙΝΆΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΜΟΥ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ! ΤΡΑ ΛΑ ΛΑ! ΤΡΑ ΛΑ ΛΟ!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μπράβο!!!συγχαρητήρια!!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Μελετινακι,αληθεια λες;;;Αληθεια;;;;;;;;;Κοντευω να τρελαθω!!!!!!Θεε μου τι χαραααααααααααααααααααααα ηταν αυτη!!!!!!!!!Μπραβο,μπραβο,μπραβο!!!!!!!!!!!!!Ολα καλα θα πανε!!!!!!!!Ηρθε η σειρα σου αγαπημενη μου,θα γινεις μανουλααααααααααα!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερίζω το φορουμ μας!!!!!!!!!!!

ΜΕΛΕΤΙΝΑΚΙ περιττό να σου πω πόσο μα πόσο μα πόσοοοοοοοοοοοοοοοο χαρούμενη είμαι!!!!!!!!!!!!!

Αχ κορίτσια μου έτσι για όλες που έχουμε ταλαιπωρηθεί εγώ πιό λίγο σίγουρα να έλθουν έτσι εύκολα τα πράγματα ή από προσπάθεια ή φυσιολογικά!!!!!!!!!!!!!

Εγώ πρώτη μέρα στη δουλειά με τον άντρα μου να αναρρώνει από το χειρουργείο και έχοντας το άγχος της αξονικής σε 1 μήνα να είναι όλα καθαρά...

Παρ'όλα αυτά αποφασίσαμε να ξεκινήσω και γω τις εξετάσεις που πρέπει όλες μα όλες (και αυτό το χρωστάω σε σας κορίτσια που μου ανοίξατε τα μάτια...) και να προχωρήσουμε τέλη Οκτώμβρη εκτός αν μας κάτσει καλά και προλάβουμε το τέλη Σεπτέμβρη εκτός απροόπτου όλα αυτά μια και το απρόοπτο μπήκε στη ζωή μας και έχουμε λίγο θορυβηθεί///Μομεντάκι ξαναζέστανε σιγά σιγά τη φιλαρμονική και θα σου πω πότε θα την αμολήσεις χαχαχαχα

Πολλά φιλιά σε όλες

ένα μεγάλο κουράγιο Μαριάμνη μου για αυτό που περνάτε

και ένα μεγάλο φιλί στον ΡΟΔΑΚΙΝΟΥΛΙ που είναι ήσυχο παιδί απο ότι μας λέει η μανούλα του!:P

Καλησπερα και απο εμένα.

ΒιοΜελετινακι καλώς να μας ερθεις!!!!!!!!!!!!! Τι νέα ήταν αυτα??????? Ποποπο καλέ πως τα πιάνετε βιολογικά χιχιχι. Συγχαρητηρια.... Με το καλό τελειομηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι...

Αντε να παιρνουν κι αλλες σειρά σιγα σιγα......

μολις γίνει 4ψηφιο το νουμερο θα χαρουμε. Προς το παρόν συγκρατιμένα.....

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα!!! Είμαι καινούρια στο forum και η αλήθεια είναι ότι ακόμη είμαι στη φάση που προσπαθώ να μάθω να το χειρίζομαι...

Διάβασα κάποιες από τις ιστορίες και με συγκίνησαν και με έκαναν να καταλάβω ότι τελικά υπάρχουν πολλές κοπέλες με τις οποίες μοιράζομαι τα ίδια συναισθήματα!!!

Με τον άντρα μου προσπαθούμε για μωράκι 1 1/2 χρόνο όμως τίποτα δυστυχώς. Σήμερα έκανε σπερμοδιάγραμμα και ο γιατρός μας είπε ότι δεν είναι πολύ καλο και ότι αντί να πάρω clomiphene θα ήταν καλύτερο να πάμε σε σπερματέγχυση. Την άλλη εβδομάδα, την 2η μέρα του κύκλου μου θα κάνω καποιες ορμονικές εξετάσεις και μετά θα κάνω σαλπιγγογραφία. Αν όλα είναι καλά από εμένα θα κάνουμε σπερματέγχυση. Στο ενδιάμεσο θα ξαναδώσει δείγμα σπέρματος ο άντρας μου άλλες 2 φορές και θα το καταψύξουν (έτσι έκαναν και σήμερα) ώστε να έχουμε λέει περισσότερες πιθανότητες...

Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και αγχώνομαι αρκετά και σκέφτομαι μήπως να μην μπούμε στην διαδικασία της σπερματέχγυσης μιας και στο internet δεν διαβάζω για υψηλά ποσοστά επιτυχίας και να πω στον γιατρό να πάμε κατευθείαν στην εξωσωματική...

Αν κάποια μπορεί να μου πει την γνώμη της θα το εκτιμούσα πολύ!!!

Συγνώμη αν σας κούρασα...

Ευχαριστώ πολυ!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια κι από μένα!!! Είμαι καινούρια στο forum και η αλήθεια είναι ότι ακόμη είμαι στη φάση που προσπαθώ να μάθω να το χειρίζομαι...

Διάβασα κάποιες από τις ιστορίες και με συγκίνησαν και με έκαναν να καταλάβω ότι τελικά υπάρχουν πολλές κοπέλες με τις οποίες μοιράζομαι τα ίδια συναισθήματα!!!

Με τον άντρα μου προσπαθούμε για μωράκι 1 1/2 χρόνο όμως τίποτα δυστυχώς. Σήμερα έκανε σπερμοδιάγραμμα και ο γιατρός μας είπε ότι δεν είναι πολύ καλο και ότι αντί να πάρω clomiphene θα ήταν καλύτερο να πάμε σε σπερματέγχυση. Την άλλη εβδομάδα, την 2η μέρα του κύκλου μου θα κάνω καποιες ορμονικές εξετάσεις και μετά θα κάνω σαλπιγγογραφία. Αν όλα είναι καλά από εμένα θα κάνουμε σπερματέγχυση. Στο ενδιάμεσο θα ξαναδώσει δείγμα σπέρματος ο άντρας μου άλλες 2 φορές και θα το καταψύξουν (έτσι έκαναν και σήμερα) ώστε να έχουμε λέει περισσότερες πιθανότητες...

Η αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει και αγχώνομαι αρκετά και σκέφτομαι μήπως να μην μπούμε στην διαδικασία της σπερματέχγυσης μιας και στο internet δεν διαβάζω για υψηλά ποσοστά επιτυχίας και να πω στον γιατρό να πάμε κατευθείαν στην εξωσωματική...

Αν κάποια μπορεί να μου πει την γνώμη της θα το εκτιμούσα πολύ!!!

Συγνώμη αν σας κούρασα...

Ευχαριστώ πολυ!

Καλώς μας ήρθες lolita78!

Πως είναι τα νούμερα από την εξέταση του άντρα σου?? Και γιατί πάτε σε κατάψυξη αφού μπορεί να δώσει σπέρμα και την ίδια μέρα με την σπερματέγχυση? όχι ότι δεν γίνεται και με το "κατεψυγμένο" γίνεται και μάλιστα με την απόψυξη έχει καλή βιωσιμότητα δεν υπάρχουν απώλειες πολλές οπότε μπορέιτε να το κάνετε αυτό.

Κάτι θα ξέρει ο γιατρός για να το προτείνει!!!

Όσο γιάυτό που ρωτάς αν θα έπρεπε να πας κατευθείαν σε εξωσωματική η γνώμη μου είναι να κάνεις τώρα την σπερματέγχυση ή και μία δεύτερη ακόμα σε περίπτωση που αποτύχει τώρα αλλά όχι περισσότερες!

Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται....... ;) Μπορεί και να πετύχει η σπερματέγχυση και να μην χρειαστεί καν η εξωσωματική!

Εντάξει έχει μικρότερες πιθανότητες η σπερματέγχυση σε σχέση με την εξωσωματική αλλά λιγάκι περισσότερες από την φυσιολογική σύλληψη γιατί κάνεις μία ένεση πριν την ωορηξία η οποία καθορίζει ακριβώς σε πόσες ώρες μετά (36 για την ακρίβεια) θα έχεις ωορηξία οπότε τότε γίνεται η σπερματέγχυση άρα αυξάνονται οι πιθανότητες να συναντηθούν το ωαριάκι με τον σπερματούλη.........;)

Καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα σου!!!:P:p:p:p

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Μελετινακι μουυυυυυυυυυυυ.........θα τρελαθώ λέμε.......

Συγχαρητήρια κουκλίτσα μου.Να και το τέταρτο βιομωρακι της παρέας.Τι χαρά ειναι αυτή.

Εντωμεταξύ στην αρχή μπερδεύτηκα λίγο που έγραψες ότι έκανες 6ενεσεις καταστολής και λέω τι γίνεται αφού στον τίτλο γράφει...είμαι έγκυος...και μετά διάβασα τη συνεχεια και έμεινα κάγκελο.....μπράβο και πάλι μπράβο.Όλα καλα θα πάνε.

Ήθελα πολύ να βάλω μεγάλα και χρωματιστά γράμματα αλλά γράφω από το κινητό και δεν ξέρω πως να το κάνω.

Αχ πόσο χάρηκα,βρε Μελετινακι,είδες που σου τα λέγαμε οτι θα μείνεις έγκυος φυσιολογικά όταν φύγει το μικρόβιο?Πόσο χαρούμενη είμαι που είχαμε δίκιο.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!:D:D:D

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!!!!! ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ......

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Georgkat μαζί ξενυχταμε μου φαίνεται.Τι κάνεις?

Λολιτακι καλώς ήρθες στην παρέα.Θα σου έλεγα και εγω να κανείς δύο-τρεις προσπάθειες σπερματενχυσης,αν ειναι καλή και η σαλπιγγογραφια και μετά να πάτε στο επόμενο βήμα.Για πες μας το σπερμοδιαγραμμα τι ακριβώς έδειξε?

Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ελπίζω να σου φέρουμε γουρι.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...