Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

Εγώ θα πω ότι ο καθένας έχει κάποιο πρόβλημα στην ζωή του κ γι'αυτον είναι το πιο μεγάλο ας σεβαστούμε αυτό . Λιγοι τα έχουν όλα λυμμενα οπότε δεν υπάρχει κάτι που σε κάνει υποδεέστερο Άπτον άλλο για να νιώθεις Κ έτσι. 

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Iονελιτακι εκανες εμφανιση !!!! Τι κανει η μικρη , πες μας νεα της....

Εσυ ξεκινας τον αλλο μηνα σπερμ...μακαρι να μειενς κατευθειαν εγκυουλα και το παραπανω σεναριο ειναι μια χαρα , θα εχει και παρεα η Αντριαννα σου...

Κοριτσια να σας πω την αληθεια εαν τα πραγματα ηταν διαφορετικα απο πολλες αποψεις και για μας θα ηθελα πολυ πολυ ενα τριτο παιδακι...Θα ηθελα να ζησω πολυ μια γεννα οπως την ειχα ονειρευτει....με γελια , χαρες , με το μωρακι μου μαζι διπλα , να εχω κοσμο και οχι μεσα στο κλαμα , τον πονο και την δυστυχια που ενοιωθα οταν ειχα γεννησει....

Ενταξει ας μην αχαριστη αφου με τα παιδακια μου πηγαν στο τελος ολα καλα αλλα μου εχει μεινει ο τροπος που γεννησα....ηταν πολυ τραυματικη εμπειρια ....

Μερκελλακι , τωρα ποτε θα πας στο γιατρο για να καταστρωσετε το σχεδιο σας που μου εχεις εξαψει τη φαντασια για το ποιο θα ειναι ??

Μελετινακι , ο 2πλασιασμος της χοριακης δεν αρκει για να εισαι σιγουρη για το μπεμπε ?? Επειδη εισαι του επαγγελματος και σε βλεπω προβληματισμενη κατι θα εχει μπει στο μυαλο σου....εγω ευχομαι να πανε ολα τελεια και να περασεις μια ομορφη και πανω απο ολα τελειομηνη εγκυμοσυνη...

Κοριτσακια μου και εμενα μου εχετε λειψει......

Ντεσουλα , τι κανουν τα μικρα ?? Η μανουλα σου ??

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν ??

Νικολ μου , σε σκεφτομαι πολυ πολυ... ελπιζω να εισαι λιγο καλυτερα και τωρα με τη δουλεια να ξεχνιεσαι λιγο....Φιλακια πολλα !!!!

Ευχαριστω Μαρακι,μακαρι να ξεμπερδεβουμε με την πρωτη!:tongue::)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

BioMeletinaki και ΣπορακιΝασουλακι καλος μας ειρθατε!Τελειομηνι εγκυμοσινη και για τους δυο σας.

Μελετινακι με αφισες με το στομα ανοιχτο,και η καρδια μου χτυπαγε σαν τρελλη απο την χαρα μου οταν πρωτο εμαθα για σενα!

Νασουλα πειρα την καλυτερη απαντιση στο τελευταιο μινημα!

Εγω που λετε σας γραφω οποτε μπορω απο ιντερνετ καφε αφου δεν εχουμε γυρεισει ακομι Αθηνα και αν το κανουμε παλι δεν θα ειναι για πολυ καιρο.Γιατι?Η κοκκινοσκουφιτσα μου ειρθε εχτες οποτε αυτον τον μηνα δεν πειστευω να πιασουμε το τσοκερ(μπεμπακι) αφου η τυχη δεν μου τρεχει απο τα μπατζακια.Πειρα και τηλεφωνο στο κεντρο για να τους ενιμερωσω οτι παμε για σπερματεγχυση τον οκτωμβριο και πιο πολυ να μαθω αν χρειαστει να κανω καποιες εξετασεις ενδιαμεσα για να κερδισω χρονο.Μου ειπαν οτι δεν χρειαζετε και θελει μονο να τους παρω τηλ.οταν θα μου ερθει περιοδο στην πρωτη μερα,τον οκτωμβριο.Και αφου θα κανω προσπαθεια και βοιθεια με την μικρι δεν εχω στην Αθηνα ,θα παραμεινω με την αδελφη μου αν κατσει εγκυμοσινη για το πρωτο τριμηνο μεχρη να κανω την περιδεση.Την εχω παει μακρια την βαλιτσα αλλα δεν εχω και πολλες επιλογες.Εχουμε κανει και ετιση να βαλουμε γραμμη ΟΤΕ και ιντερνετ στην αδελφη μου οποτε δεν θα ειμαι πια ''εξαφανισμενη''.

Καλή επιτυχία Ιονελίτα μας!

Καλημέρα και από μένα~

Τί κάνετε???

Εμείς αναρρώνουμε εγώ έχω πολύ άγχος για την αξονική!

τέλος πάντων ας ευχηθούμε όλα καλά!

Άυριο καταιγισμός χοριακών από Νασούλα και Μελετινάκι

Θα χορτάσει το μάτι μας νουμεράκλες κορίτσια!!!!

Πάντως εγώ δεν έχω παράπονο κάθε Σάββατο είμαι και σε ένα νοσοκομείο

Το προηγούμενο με τον άντρα μου χθες βράδυ στο Ρέα στην κουμπάρα που έκανε λαμπαροσκόπηση!

Πώς γίναμε έτσι.....

Άντε καλή Κυριακή σε όλες!

Μαρκέλα μου είναι καλύτερα ο αντρούλης σου???

Kαλημέρα κορίτσία!!

Τι κάνετε? Εγω από τότε που γύρισα από τις διακοπές έχω γίνει πρωινή πρωινή, πάνε οι καλές εποχές που ξενυχτουσα πολύ και είμουνα ο θαμώνας της βραδινής ζώνης:rolleyes: Καλύτερα όμως έτσι;)

Τίνκερμπελ διάβασα που αναφέρθηκες σε καλλιέγργεια και θα επέμβω λίγο λόγο του ότι είμαστε παθόντες αλλά και μαθόντες:roll:

Εμείς πριν πολύ καιρό .....ο άντρας μου δηλ είχε κάνει καλλιέργεια σε μικροβιολογικό και είχε βγει αρνητικη...και μειναμε ήσυχοι.

Μετα απο πολύ καιρό πάλι σκέφτηκα να ξαναέκανε αλλά σε κέντρο σπερματολογίας......εε εκεί λοιπόν του βρήκαν μικρόβιο....όπου έκανε πόσους μηνες να φυγει......από αντιβίωση σε αντιβίωση. Και σίγουρα το είχε και πολύ πιο πριν.....εγω πιστευω και απο τοτε που αρχισαμε τις προσπάθειες για μπεμπε.....και αυτο το βλέπω απο το σπερμοδιαγραμμα και μας το ειπαν και στο κεντρο που εκανε την καλλιεργεια. Εμας παντα τα σπε-

ρματοζωαρια δε ζουσαν πολλες ωρες , κατι που δυσκολευει τη συλληψη.....και μόλις εφυγε το μικροβιο είδαμε τρελλή διαφορά....μερα με νυχτα.

Πέρα του ότι έμεινα έγκυος , (άσχετα αν προχωρησει)και μάλιστα συνέβηκε στη δευτερη προσπαθεια με το που εφυγε το μικροβιο......γιατι ολο το χρονο που ειχαμε το καταρραμενο δεν προσπαθουσαμε.........παίρναμε προφυλάξεις, είδαμε πολλές διαφορές προς το καλύτερο.

Πάντως καλό ειναι να γινει αυτη η εξεταση σε εξειδικευμενο κεντρο.....θυμισε μου εσας το σπερμοδιαγραμμα πως βγηκε?

Μια χαρά όλα θα πάνε είμαι σίγουρη!!!πότε θα πας στο γιατρό??

δεν μας είπε κανένας για καλιέργεια!!:(:(:(

η κινιτικότητα είναι αρκετά χαμηλή...τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά...:(:(:(:(:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μαρκέλα μου είναι καλύτερα ο αντρούλης σου???

Μια χαρά όλα θα πάνε είμαι σίγουρη!!!πότε θα πας στο γιατρό??

δεν μας είπε κανένας για καλιέργεια!!:(:(:(

η κινιτικότητα είναι αρκετά χαμηλή...τα υπόλοιπα είναι φυσιολογικά...:(:(:(:(:(

Καλύτερα κοριτσάκι μου σε ευχαριστώ πολύ

Και μας κανείς δε μας είπε για καλλιέργεια tinkerbell Μου

αλλά τα κορίτσια εδώ μου άνοιξαν τα μάτια!!!!!!!

να την κάνετε!

Δεν πιστευω να με ξεχασατε...

Καλησπερα κοριτσακια μου!Ποσο μου εχετε λειψει..δε φανταζεστε..Διαβαζα κατα διαστηματα τα νεα σας...ελπιζω να μην μου εχει ξεφυγει κατι σημαντικο...ξεκιναω απο αυτα!

Πολλα Πολλα Συγχαρητηρια στη nasy μας και στη meletina μας!!!!!!!!!!!!!!!!!Με κανατε να χαμογελω στη διαρκεια της ημερας μολις σας σκεφτομουνα!Ολα καλα θα πανε και στις δυο σας!!!Μου αρεσουν τοσο τετοιου ειδους εκπληξεις!!!!

Πολλα πολλα συγχαρητηρια και απο εδω και ΟΛΕΣ οι ευχες του κοσμου για το μωρακι της ροδακινουλας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελω να σας ευχαριστησω ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ σας!!!μια μια για τα τοσα καλα σας λογια..την τοσο μεγαλη υποστηριξη ολους αυτους τους δυσκολους μηνες του καλοκαιριου...Α!δεν σας τοπα..το ανακηρυξα ως το χειροτερο καλοκαιρι της ζωης μου...οι λογοι? πολλοι...θα μαθετε στο επομενο μου μηνυμα..

Κουκομοντελο μου!Μομεντακι και Δομνινακι μου!Περναει ο καιρος!!!!!απο καποια στιγμη και μετα θα βαρεθουμε να ευχομαστε για τα μωρακια του φορουμ μας...τα δικα μας μωρακια που ηρθαν μετα απο τοσο κοπο!

Δομνινακι μου σε ευχαριστω που δε με ξεχασες στο πινακακι σου..

Ανθη μου!Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια κι ενα ευχαριστω...δεν ειχα κουραγιο να σου γραψω τα νεα μου γι αυτο και θα τα διαβασεις σε λιγο απο εδω..ελπιζω να μην μου κρατησεις κακια...

Μαρια1981.....διαβαζα τα νεα απο τα διδυμακια μας....και μονο ενα χαμογελο υπηρχε σε ολο το προσωπο μου!

Μαριαμνε μου ελπιζω νασαι καλα!και συντομα πολυ συντομα να ερθει ενα ακομα μωρακι σαν τον κουκλο των φωτογραφιων στην αγκαλια σου ματακια μου!

Τινα μου ελπιζω να εισαι καλυτερα!!

Τινκερμπελακι!!!!Ακου τα κοριτσια της ομαδας μας...ολες ειμαστε κοντα σου οποτε μας χρειαζεσαι...και οταν λειπει καποια απο μας παντα θα βρισκεις υποστηριξη μεσω καποιας αλλης απο εμας...θα την βρεις την ακρη...

Ιονελιτα!!ποπο!ποσο μεγαλωσε η μικρουλα σου!

Στελλιτσα μου!χωρις δουλειτσα παλι?Να παρει ευχη...ειμαι σιγουρη οτι θα βρεθει κατι και παλι...γι αυτο κοιτα κοριτσι μου να ρουφηξεις ολες τις στιγμες που ζεις με τα παιδακια σου μαζι!

Ειδα και τα ντεσακια μας μια μερα!!!!!!!!!!!!!τρελαθηκα κοριτσια...ειναι απιστευτα..ειδικα την ωρα που καποιο απο τα δυο γυρναει και κοιταει το αλλο....λιωνω!

Δεσποινακι ποτε θα ξανακανεις προσπαθεια?συντομα αν καταλαβα καλα?Θαυμαζω ειλικρινα το κουραγιο σου!Ξερεις ασχετα απο το τι θα κανω εγω στη ζωη μου ειμαι σιγουρη οτι μια κοπελα οταν δεν παραιτειται σιγουρα θα τα καταφερει καποια στιγμη...

Μαρκελλα μου!εμεις τα λεμε συνεχεια..ναναι περαστικα αυτα που περασατε και ποτε να μην σας ξαναβρουνε!μονο ευχαριστα απο δω και στο εξης!

Georgecat (ειμαι σιγουρη λαθος το εγραψα) χρονια σου πολλα και απο εδω κουκλα μου!Μεινε κοντα μας!

Η καραμελλο μας ειναι Αθηνα μαλλον ε?

Τουρτιτσα!!!!Ποσο χαιρομαι οταν εμφανιζεσαι....

Ενα μεγαλο ευχαριστω ιδιαιτερα στην ντεσκο και στη μαρκελλα μου που με ανεχτηκανε ολο αυτο το διαστημα...με τις λεπτομερειες της καταστασης μου...ολη τη στεναχωρια και τα κλαματα μου..καποιες φορες μου φαινεται πρεπει να κλαιγα εγω απο το τηλεφωνο και τα ντεσακια απο μεσα...;)

Σιγουρα καποια εχω ξεχασει...και μολις καταλαβω ποια θα χτυπιεμαι...Να μου ειστε ολες καλα!ποτε δεν θα ξεχασω οτι ησαστε διπλα μου οταν ενιωθα οτι βουλιαζα..για σκεψου...μεσα απο μια συσκευη βρηκα ολη την αγαπη και την υποστηριξη που ειχα τοσο αναγκη...

Επανερχομαι με τα νεα μου..θα ενθουσιαστειτε...;)

Διαφημίσεις

Δεν πιστευω να με ξεχασατε...

Καλησπερα κοριτσακια μου!Ποσο μου εχετε λειψει..δε φανταζεστε..Διαβαζα κατα διαστηματα τα νεα σας...ελπιζω να μην μου εχει ξεφυγει κατι σημαντικο...ξεκιναω απο αυτα!

Πολλα Πολλα Συγχαρητηρια στη nasy μας και στη meletina μας!!!!!!!!!!!!!!!!!Με κανατε να χαμογελω στη διαρκεια της ημερας μολις σας σκεφτομουνα!Ολα καλα θα πανε και στις δυο σας!!!Μου αρεσουν τοσο τετοιου ειδους εκπληξεις!!!!

Πολλα πολλα συγχαρητηρια και απο εδω και ΟΛΕΣ οι ευχες του κοσμου για το μωρακι της ροδακινουλας μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θελω να σας ευχαριστησω ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ σας!!!μια μια για τα τοσα καλα σας λογια..την τοσο μεγαλη υποστηριξη ολους αυτους τους δυσκολους μηνες του καλοκαιριου...Α!δεν σας τοπα..το ανακηρυξα ως το χειροτερο καλοκαιρι της ζωης μου...οι λογοι? πολλοι...θα μαθετε στο επομενο μου μηνυμα..

Κουκομοντελο μου!Μομεντακι και Δομνινακι μου!Περναει ο καιρος!!!!!απο καποια στιγμη και μετα θα βαρεθουμε να ευχομαστε για τα μωρακια του φορουμ μας...τα δικα μας μωρακια που ηρθαν μετα απο τοσο κοπο!

Ανθη μου!Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια κι ενα ευχαριστω...δεν ειχα κουραγιο να σου γραψω τα νεα μου γι αυτο και θα τα διαβασεις σε λιγο απο εδω..ελπιζω να μην μου κρατησεις κακια...

Μαρια1981.....διαβαζα τα νεα απο τα διδυμακια μας....και μονο ενα χαμογελο υπηρχε σε ολο το προσωπο μου!

Μαριαμνε μου ελπιζω νασαι καλα!και συντομα πολυ συντομα να ερθει ενα ακομα μωρακι σαν τον κουκλο των φωτογραφιων στην αγκαλια σου ματακια μου!

Τινκερμπελακι!!!!Ακου τα κοριτσια της ομαδας μας...ολες ειμαστε κοντα σου οποτε μας χρειαζεσαι...και οταν λειπει καποια απο μας παντα θα βρισκεις υποστηριξη μεσω καποιας αλλης απο εμας...θα την βρεις την ακρη...

Ιονελιτα!!ποπο!ποσο μεγαλωσε η μικρουλα σου!

Στελλιτσα μου!χωρις δουλειτσα παλι?Να παρει ευχη...ειμαι σιγουρη οτι θα βρεθει κατι και παλι...γι αυτο κοιτα κοριτσι μου να ρουφηξεις ολες τις στιγμες που ζεις με τα παιδακια σου μαζι!

Ειδα και τα ντεσακια μας μια μερα!!!!!!!!!!!!!τρελαθηκα κοριτσια...ειναι απιστευτα..ειδικα την ωρα που καποιο απο τα δυο γυρναει και κοιταει το αλλο....λιωνω!

Δεσποινακι ποτε θα ξανακανεις προσπαθεια?συντομα αν καταλαβα καλα?Θαυμαζω ειλικρινα το κουραγιο σου!Ξερεις ασχετα απο το τι θα κανω εγω στη ζωη μου ειμαι σιγουρη οτι μια κοπελα οταν δεν παραιτειται σιγουρα θα τα καταφερει καποια στιγμη...

Μαρκελλα μου!εμεις τα λεμε συνεχεια..ναναι περαστικα αυτα που περασατε και ποτε να μην σας ξαναβρουνε!μονο ευχαριστα απο δω και στο εξης!

Georgecat (ειμαι σιγουρη λαθος το εγραψα) χρονια σου πολλα και απο εδω κουκλα μου!Μεινε κοντα μας!

Η καραμελλο μας ειναι Αθηνα μαλλον ε?

Τουρτιτσα!!!!Ποσο χαιρομαι οταν εμφανιζεσαι....

Ενα μεγαλο ευχαριστω ιδιαιτερα στην ντεσκο και στη μαρκελλα μου που με ανεχτηκανε ολο αυτο το διαστημα...με τις λεπτομερειες της καταστασης μου...ολη τη στεναχωρια και τα κλαματα μου..καποιες φορες μου φαινεται πρεπει να κλαιγα εγω απο το τηλεφωνο και τα ντεσακια απο μεσα...;)

Σιγουρα καποια εχω ξεχασει...και μολις καταλαβω ποια θα χτυπιεμαι...Να μου ειστε ολες καλα!ποτε δεν θα ξεχασω οτι ησαστε διπλα μου οταν ενιωθα οτι βουλιαζα..για σκεψου...μεσα απο μια συσκευη βρηκα ολη την αγαπη και την υποστηριξη που ειχα τοσο αναγκη...

Επανερχομαι με τα νεα μου..θα ενθουσιαστειτε...;)

Welcome back!!!:P:p:p

μας έχεις λείψει...

περιμένουμε τα νέα σου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Τα νεα μου...

Η τελευταια φορα που σας εγραψα ηταν οταν σας ανακοινωσα πως η εγκυμοσυνη μου σταματησε οταν η χοριακη μου κατεβηκε στις 3585 μοναδες...Νομιζα οτι ετσι ''απλα'' θα ξεμπερδευα..Ξαναεκανα υπερηχο και με αλλο γιατρο του κεντρου που εμπιστευομουνα για να μου επιβεβαιωσει αυτο που ειχα μαθει στο πρωτο...το μωρο μας παλινδρομησε...ηταν οριστικο...ο γιατρος μας ειπε οτι επειδη ο σακος ητανε χαμηλα ηταν δικη μου επιλογη αν ηθελα να προχωρησω σε αποξεση την επομενη κιολας ημερα η αν θα εκανα υπομονη να γινει αυτοματη αποβολη για να μην ταλαιπωρουσαμε και τη μητρα απο τη στιγμη που ειχα αυτη την επιλογη...

Επελεξα το δευτερο...(μεγαλη εξυπναδα..)

Την ημερα που εκανα το πρωτο υπερηχο ειχαμε σκοπο να φυγουμε για το εξοχικο μας να το ανακοινωσουμε στους δικους μου...δεν κρατιομουνα...μονο για εκεινη τη στιγμη ζουσα...ειχα σκεφτει και με ποιον τροπο θα τους το ελεγα..δε βαριεσαι...τελικα εβαλα την αδερφη μου να τους πει πως εγιναν τα πραγματα τηλεφωνικως γιατι δεν γινοταν να πηγαιναμε εκει για λιγες μερες να ξεκουραστουμε και να παιζουμε θεατρο...η κακομοιρα η μητερα μου δεν το πιστευε...ρωταγε ξανα και ξανα αν σιγουρα ημουνα εγκυος...

Πηγαμε λοιπον στο εξοχικο μας...Μπηκα απο πεισμα και στη θαλασσα 4 φορες για να πω οτι εκανα κι εγω λιγα μπανια το φετινο καλοκαιρι...οι πονοι ειδικα τα βραδια απιστευτοι...δεν σας λεω αλλες λεπτομερειες...πιστευα οτι επιτελους θα μου ερχοτανε περιοδος κι εκανα υπομονη...μειναμε για 10 μερες περιπου εκει και επιστρεψαμε Αθηνα...ακομα τιποτα...επικοινωνω με το γιατρο και μου λεει να κανω ξανα μια χοριακη να δουμε τι στο καλο συμβαινει επιτελους...

Το νουμερο της χοριακης?ανεβηκε στις 9000!!τρελαθηκα!μες στη χαζομαρα μου χωρις να πω τιποτα σε κανεναν μου γεννηθηκε μια ελπιδα μεσα μου για κανενα θαυμα...Μιλαω με το γιατρο και μου λεει να παω για υπερηχο...Αναγκαστικα ξανακανω με τον γιατρο που μου ειχε κανει το πρωτο..βλεπετε λογω εποχης ελειπαν ολοι οι υπολοιποι...με κομμενα τα ποδια πηγα....

Ο σακος συνεχιζε να υπαρχει..ομως..απο δω και περα υπηρχε και η υπονοια οτι εκτος απο το ενα εμβρυακι υπηρχε και δευτερο..εξωμητριο...Πανικος!Αλλα κλαματα..αλλη αγωνια...Φοβοντουσαν επειδη ηδη ημουνα στην 9η εβδομαδα σε περιπτωση εξωμητριου μην σπασει...

Να μην σας τα πολυλογω..Μπηκα για αποξεση την προηγουμενη Πεμπτη..ναι..ναι..καλα ακουσατε..μεχρι προσφατα ετρεχα..και την επομενη μερα ξανα υπερηχο..η υπονοια για το εξωμητριο εξακολουθησε να υπαρχει μεχρι που ευτυχως γυρναγαν οι δικοι μου οι γιατροι την επομενη μερα και με εξετασαν και οι δυο και μου ειπαν οτι δεν πιστευουν κατι τετοιο και να περιμενουμε τα αποτελεσματα της νεας χοριακης που θα ξαναεκανα...μετα την αποξεση (ρεζιλι εγινα στο νοσοκομειο..σαν πενταχρονο κυλουσαν τα δακρυα απο τα ματια μου καθως περιμενα ξαπλωμενη) η χοριακη επεσε στις 600 μοναδες....αυριο θα κανω και μια τελευταια για να δουμε οτι εχει μηδενιστει...την γλιτωσα με λιγα λογια γιατι αν υπηρχε και εξωμητριο μετα την αποξεση θα εμπαινα και χειρουργειο...η διαθεση μου..στα υψη!

Οι γιατροι μου προσπαθησαν να μου δωσουν πολυ κουραγιο...μου ειπαν οτι ηταν πολυ σημαντικο που για πρωτη φορα εμεινα εγκυος και ειδαμε πως μπορει να συμβει...και ηταν και πολυ σημαντικο που ειδαμε και σακο...θα προχωρησουμε σε ενα μηνα περιπου σε λαμπαροσκοπηση και υστεροσκοπηση...παρολο που ο γιατρος μας δεν συμφωνει απολυτα επειδη θεωρει πως και ενδομητριωση να εχω θαναι στο σταδιο Α που για εκεινον δεν επηρεαζει το κομματι της εξωσωματικης..ο συνεργατης του εχει αντιθετη αποψη οπως σας εχω πει παλιοτερα κι ετσι θα προχωρησουμε γιατι ισως αν βρεθει κατι να το αντιμετωπισουμε κι ετσι να βελτιωθει ισως η ποιοτητα των ωαριων...αυτος ειναι ο στοχος μου...

αυτη την εβδομαδα περιμενουμε και τα αποτελεσματα της ιστολογικης του εμβρυου μηπως και δειξει κατι...μας εξηγησε μπροστα σε μενα και στον αντρα μου οτι ο λογος υπογονιμοτητας στην περιπτωση μας ειναι καθαρα απο την πλευρα του αντρα μου...

Στο μεταξυ πηραμε την αποφαση και εχθες ο αντρας μου εκανε επεμβαση κιρσοκηλης...και ποναει τρομερα ο κακομοιρος...αυριο παμε και για την πρωτη αλλαγη πολυ νωρις το πρωι...

Νιωθω διαλυμενη πια...σωματικα και κυριως ψυχολογικα...κουραστηκα..αισθανομαι πως δεν εχω καμια δυναμη μεσα μου...μεχρι και το χωρισμο εχω σκεφτει..δεν μπορω πια..ακομα και τον αντρα μου που τον βλεπω να ταλαιπωρειται ετσι τωρα μετα την επεμβαση με ριχνει κι αλλο...δεν μπορω να καταλαβω γιατι να το περασω ολο αυτο...16 χρονια ειμαι με αυτον τον ανθρωπο..ενα παιδι ηθελα στη ζωη μας...αυτο ονειρευομουνα απο μικρο κοριτσακι....μια ζωη το ρολο της μαμας και της δασκαλας με τις κουκλες μου επαιζα μονη μου...

Ξεκινησα και δουλεια..ο αντρας μου ακομα δεν εχει βρει...και τον εχει ριξει και αυτο παρολο που προσπαθει να μην μου το δειχνει...δουλευω ασταματητα...ξεκινησα και εθελοντικα μια συνεργασια...στοχος μου?να μην σκεφτομαι και να πεφτω ενα πτωμα στο κρεβατακι μας καθε βραδυ...σπαω σιγα σιγα...το αισθανομαι...προσπαθω και βγαινω οταν δεν δουλευω για να μην μενω σπιτι..θα κανω και την επεμβαση που χρειαζεται τον αλλο μηνα σφιγγοντας ειλικρινα τα δοντια και μετα σταματαω...μεχρι να-αν-νιωσω καλυτερα..

μομεντακι....μολις εβλεπα τις χοριακες να ανεβαινουν σκεφτομουνα πως αυτα θα ηταν τα Χριστουγεννα μας...παλι μονη μου εμεινα...

Ο αντρας μου ειπε και στην πεθερα μου τι εγινε..παρελειψε βεβαια το κομματι της εξωσωματικης..εκεινη ρωτησε μηπως το εχασα το μωρο επειδη δεν προσεξα...εκεινος της απαντησε οτι οι γιατροι εξηγησαν οτι δεν προχωρησε λογω του δικου του προβληματος...φυσικα δεν ειπωθηκε κατι τετοιο αλλα μουπε οτι της απαντησε ετσι για να βγαλει επιτελους απο το μυαλο της (σκεφτειτε τι τουχει προφανως)οτι εγω προσωπικα εχω καποιο θεμα..

Ουτε να μου πει κατι..αδιαφορια μεχρι αηδιας..ακομα και στο νοσοκομειο που ηρθε για τον γιο της χασκογελουσε σαν να μην συμβαινει τιποτα...θα μου πειτε..''αυτο θα κοιταξεις τωρα?'' κι εχετε δικιο απλα μου βγαινει πολλη πικρα και κακια καποιες φορες μεσα μου και νιωθω και ασχημα με τον εαυτο μου που αισθανεται ετσι...

Τωρα ισως καταλαβαινετε γιατι δεν ειχα το κουραγιο να μπαινω τοσο καιρο...Η σκεψη μου ομως ηταν παντα κοντα σας!

Σας ζαλισα...

Θελω να μου ειστε ολες καλα και καμια ποτε να μην νιωσει ολα αυτα που ενιωσα εγω κατα τη διαρκεια της 5ης μου εξωσωματικης!

Σας αγαπω ολες πολυ πολυ και σας ευχαριστω που με αφησατε να σας ζαλισω για ακομα μια φορα!

Νικόλ μουυυυυ......Έχω ένα τρομερό πονοκεφαλο,αλλά είπα μα διαβάσω λίγο τα νέα πριν κοιμηθώ και τσουπ έπεσα πάνω στο μήνυμά σου.Πόσο χάρηκα που μπήκες.Διάβασες αυτό που είχα παραθέσει λίγες μέρες πριν από τότε που είχα την τελευταία αποτυχημένη σπερματενχυση?ότι μου είχες πει,κάνω καθρεφτάκι να ισχύσει και για σένα.

Όλα τα καλα του κόσμου να σου έρθουν.Θα περιμένω λίγο ακόμα γιατί έχω τρομερή περιέργεια για τα νέα που θα μας πεις.

Α...και εννοείτε ότι δεν σε ξεχάσαμε.φιλακια.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

νικόλ μου , τι τράβηξες και εσύ κορίτσι μου..:( :(

να ηρεμήσεις λίγο να ξεκουραστείς..

ευτυχώς που άρχισες και δουλεία να απασχολήσε με κάτι..να κάνεις ότι σε ευχαριστεί και σε χαλαρώνει..

καλή ανάρρωση στον αντρούλη σου...

ελπίζω ειλικρινά να είναι η τελευταία σου ταλαιπωρία..

σου στέλνω μια τεράστια αγκαλία..είμαστε δίπλα σου!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Νικολινακι μου δεν θα σου γράψω πολλά,απλά να πω ότι έχω συγκλονιστει με αυτό που σου συνέβη.Τι πόνο πρέπει να ένιωσες?Αχ βρε κουκλίτσα μου,μακάρι αυτή να ήταν και η τελευταία σου περιπέτεια και την επόμενη φορά όλα να ειναι τελείως διαφορετικά.

Περαστικά και στον Άντρουλη σου,και άσε τις βλακείες περί χωρισμού.

φιλακια πολλά και γρήγορα να είσαι πάλι κοντά μας χαρούμενη και αισιόδοξη.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Νικόλ μου,

Είσαι από τους πιό άξιους ανθρώπους που έχω γνωρίσει...

Η οικογένειά σου θα μεγαλώσει σύντομα και τα παιδάκια σας θα είναι τόσο ευτυχισμένα με τόσο άξιους γονείς δίπλα τους...

Θα πάνε μόνο καλά από δω και πέρα να το θυμάσαι!

Και αν με ευχαριστείς εσύ μία,

εγώ τί πρέπει να κάνω???

Γιατί το επόμενο βήμα μου το χρωστώ σε σένα και τη Ντέσκο!

Όσο για τις πεθερές...νομίζω πρέπει να οργανώσουμε chataki σύντομα...έχουμε να πούμε όλες νομίζω πολλά!!!!!!!!!!!:P:p:p

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Νικολ μου πέρασες πολλά αλλά θέλω να βγεις δυνατή και ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ! καταλαβαίνω πως πρέπει να ένιωθες και χαίρομαι που 2 απο τα κοριτσάκια μας σε βοήθησαν.. σε σκεφτόμασταν όλες πολύ.. ευχαριστώ για την ευχή σου Νικολ μου αλλα το 2ο μωρό μου φαίνεται πλέον άπιαστο όνειρο.. και μόνο για οικονομικούς λόγους.. φαντάσου.. άστα δικά μου όμως σε θέλω δυνατή και μην ακούω για χωρισμούς.. με τον άντρα σου αγαπιέστε και αν το προβλημα αρχίζει απο το σπέρμα φαντάσου πως θα νιώθει.. εσύ μπορεί να σκέφτεσαι να τον χωρίσεις να μην υποφέρει αλλά θα υποφέρει περισσότερο γιατι άλλα θα καταλάβει.. μην ξαναπεις τέτοια πράγματα.. καλή ανάρρωση κιολας.. για την πεθερά να μην σχολιάσω καλύτερα.. :shock:

εγώ πρώτη μέρα στη δουλειά μετα την άδεια και κοριτσάκια μου με βλέπω να με σουτάρει.. μου είπε η άλλη κοπελα ότι μάλλον εμένα θα διώξει γιατι φοβάται ο κύριος μην ξαναμείνω έγκυος και θέλω άδεια.. οπότε ξεκάθαρα εγώ θα μαι το θύμα άσχετα αν εγώ έκανα τα πάντα εδω μέσα γι αυτή τη δουλειά.. είμαι κάπως.. εχουν ξεκινησει και πόνοι περιόδου εδώ και μια βδομάδα που σήμερα κορυφώνονται και μου ρχεται να λιποθυμήσω απο τον πόνο.. πήρα 2 buscopan και ελπίζω να αντέξω μέχρι το απόγευμα που θα με απολύσει.. δεν με πειράζει αυτό όσο το να βρω μια δουλειά για να μην μείνουμε και άστεγοι και να μην έχουμε να πάρουμε γάλα στον μπέμπη.. τι να πω.. αυτά.. δεν είμαι και στα καλύτερα μου αλλά να ξέρετε ότι σας νιώθω οικογένεια μου..

Και Νικόλ μου χαίρομαι που επέστρεψες πολύ!!! Πέρα απο το ότι πέρασες σου εύχομαι να είσαι καλά με τον αντρούλη σου και το μωράκι σας να έρθει σύντομα κοντά σας!! Πιο σύντομα απ' ότι υπολογίζεις!!! Έχουμε πολλά παραδείγματα ;)

Σας φιλώ...

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Τα νεα μου...

Η τελευταια φορα που σας εγραψα ηταν οταν σας ανακοινωσα πως η εγκυμοσυνη μου σταματησε οταν η χοριακη μου κατεβηκε στις 3585 μοναδες...Νομιζα οτι ετσι ''απλα'' θα ξεμπερδευα..Ξαναεκανα υπερηχο και με αλλο γιατρο του κεντρου που εμπιστευομουνα για να μου επιβεβαιωσει αυτο που ειχα μαθει στο πρωτο...το μωρο μας παλινδρομησε...ηταν οριστικο...ο γιατρος μας ειπε οτι επειδη ο σακος ητανε χαμηλα ηταν δικη μου επιλογη αν ηθελα να προχωρησω σε αποξεση την επομενη κιολας ημερα η αν θα εκανα υπομονη να γινει αυτοματη αποβολη για να μην ταλαιπωρουσαμε και τη μητρα απο τη στιγμη που ειχα αυτη την επιλογη...

Επελεξα το δευτερο...(μεγαλη εξυπναδα..)

Την ημερα που εκανα το πρωτο υπερηχο ειχαμε σκοπο να φυγουμε για το εξοχικο μας να το ανακοινωσουμε στους δικους μου...δεν κρατιομουνα...μονο για εκεινη τη στιγμη ζουσα...ειχα σκεφτει και με ποιον τροπο θα τους το ελεγα..δε βαριεσαι...τελικα εβαλα την αδερφη μου να τους πει πως εγιναν τα πραγματα τηλεφωνικως γιατι δεν γινοταν να πηγαιναμε εκει για λιγες μερες να ξεκουραστουμε και να παιζουμε θεατρο...η κακομοιρα η μητερα μου δεν το πιστευε...ρωταγε ξανα και ξανα αν σιγουρα ημουνα εγκυος...

Πηγαμε λοιπον στο εξοχικο μας...Μπηκα απο πεισμα και στη θαλασσα 4 φορες για να πω οτι εκανα κι εγω λιγα μπανια το φετινο καλοκαιρι...οι πονοι ειδικα τα βραδια απιστευτοι...δεν σας λεω αλλες λεπτομερειες...πιστευα οτι επιτελους θα μου ερχοτανε περιοδος κι εκανα υπομονη...μειναμε για 10 μερες περιπου εκει και επιστρεψαμε Αθηνα...ακομα τιποτα...επικοινωνω με το γιατρο και μου λεει να κανω ξανα μια χοριακη να δουμε τι στο καλο συμβαινει επιτελους...

Το νουμερο της χοριακης?ανεβηκε στις 9000!!τρελαθηκα!μες στη χαζομαρα μου χωρις να πω τιποτα σε κανεναν μου γεννηθηκε μια ελπιδα μεσα μου για κανενα θαυμα...Μιλαω με το γιατρο και μου λεει να παω για υπερηχο...Αναγκαστικα ξανακανω με τον γιατρο που μου ειχε κανει το πρωτο..βλεπετε λογω εποχης ελειπαν ολοι οι υπολοιποι...με κομμενα τα ποδια πηγα....

Ο σακος συνεχιζε να υπαρχει..ομως..απο δω και περα υπηρχε και η υπονοια οτι εκτος απο το ενα εμβρυακι υπηρχε και δευτερο..εξωμητριο...Πανικος!Αλλα κλαματα..αλλη αγωνια...Φοβοντουσαν επειδη ηδη ημουνα στην 9η εβδομαδα σε περιπτωση εξωμητριου μην σπασει...

Να μην σας τα πολυλογω..Μπηκα για αποξεση την προηγουμενη Πεμπτη..ναι..ναι..καλα ακουσατε..μεχρι προσφατα ετρεχα..και την επομενη μερα ξανα υπερηχο..η υπονοια για το εξωμητριο εξακολουθησε να υπαρχει μεχρι που ευτυχως γυρναγαν οι δικοι μου οι γιατροι την επομενη μερα και με εξετασαν και οι δυο και μου ειπαν οτι δεν πιστευουν κατι τετοιο και να περιμενουμε τα αποτελεσματα της νεας χοριακης που θα ξαναεκανα...μετα την αποξεση (ρεζιλι εγινα στο νοσοκομειο..σαν πενταχρονο κυλουσαν τα δακρυα απο τα ματια μου καθως περιμενα ξαπλωμενη) η χοριακη επεσε στις 600 μοναδες....αυριο θα κανω και μια τελευταια για να δουμε οτι εχει μηδενιστει...την γλιτωσα με λιγα λογια γιατι αν υπηρχε και εξωμητριο μετα την αποξεση θα εμπαινα και χειρουργειο...η διαθεση μου..στα υψη!

Οι γιατροι μου προσπαθησαν να μου δωσουν πολυ κουραγιο...μου ειπαν οτι ηταν πολυ σημαντικο που για πρωτη φορα εμεινα εγκυος και ειδαμε πως μπορει να συμβει...και ηταν και πολυ σημαντικο που ειδαμε και σακο...θα προχωρησουμε σε ενα μηνα περιπου σε λαμπαροσκοπηση και υστεροσκοπηση...παρολο που ο γιατρος μας δεν συμφωνει απολυτα επειδη θεωρει πως και ενδομητριωση να εχω θαναι στο σταδιο Α που για εκεινον δεν επηρεαζει το κομματι της εξωσωματικης..ο συνεργατης του εχει αντιθετη αποψη οπως σας εχω πει παλιοτερα κι ετσι θα προχωρησουμε γιατι ισως αν βρεθει κατι να το αντιμετωπισουμε κι ετσι να βελτιωθει ισως η ποιοτητα των ωαριων...αυτος ειναι ο στοχος μου...

αυτη την εβδομαδα περιμενουμε και τα αποτελεσματα της ιστολογικης του εμβρυου μηπως και δειξει κατι...μας εξηγησε μπροστα σε μενα και στον αντρα μου οτι ο λογος υπογονιμοτητας στην περιπτωση μας ειναι καθαρα απο την πλευρα του αντρα μου...

Στο μεταξυ πηραμε την αποφαση και εχθες ο αντρας μου εκανε επεμβαση κιρσοκηλης...και ποναει τρομερα ο κακομοιρος...αυριο παμε και για την πρωτη αλλαγη πολυ νωρις το πρωι...

Νιωθω διαλυμενη πια...σωματικα και κυριως ψυχολογικα...κουραστηκα..αισθανομαι πως δεν εχω καμια δυναμη μεσα μου...μεχρι και το χωρισμο εχω σκεφτει..δεν μπορω πια..ακομα και τον αντρα μου που τον βλεπω να ταλαιπωρειται ετσι τωρα μετα την επεμβαση με ριχνει κι αλλο...δεν μπορω να καταλαβω γιατι να το περασω ολο αυτο...16 χρονια ειμαι με αυτον τον ανθρωπο..ενα παιδι ηθελα στη ζωη μας...αυτο ονειρευομουνα απο μικρο κοριτσακι....μια ζωη το ρολο της μαμας και της δασκαλας με τις κουκλες μου επαιζα μονη μου...

Ξεκινησα και δουλεια..ο αντρας μου ακομα δεν εχει βρει...και τον εχει ριξει και αυτο παρολο που προσπαθει να μην μου το δειχνει...δουλευω ασταματητα...ξεκινησα και εθελοντικα μια συνεργασια...στοχος μου?να μην σκεφτομαι και να πεφτω ενα πτωμα στο κρεβατακι μας καθε βραδυ...σπαω σιγα σιγα...το αισθανομαι...προσπαθω και βγαινω οταν δεν δουλευω για να μην μενω σπιτι..θα κανω και την επεμβαση που χρειαζεται τον αλλο μηνα σφιγγοντας ειλικρινα τα δοντια και μετα σταματαω...μεχρι να-αν-νιωσω καλυτερα..

μομεντακι....μολις εβλεπα τις χοριακες να ανεβαινουν σκεφτομουνα πως αυτα θα ηταν τα Χριστουγεννα μας...παλι μονη μου εμεινα...

Ο αντρας μου ειπε και στην πεθερα μου τι εγινε..παρελειψε βεβαια το κομματι της εξωσωματικης..εκεινη ρωτησε μηπως το εχασα το μωρο επειδη δεν προσεξα...εκεινος της απαντησε οτι οι γιατροι εξηγησαν οτι δεν προχωρησε λογω του δικου του προβληματος...φυσικα δεν ειπωθηκε κατι τετοιο αλλα μουπε οτι της απαντησε ετσι για να βγαλει επιτελους απο το μυαλο της (σκεφτειτε τι τουχει προφανως)οτι εγω προσωπικα εχω καποιο θεμα..

Ουτε να μου πει κατι..αδιαφορια μεχρι αηδιας..ακομα και στο νοσοκομειο που ηρθε για τον γιο της χασκογελουσε σαν να μην συμβαινει τιποτα...θα μου πειτε..''αυτο θα κοιταξεις τωρα?'' κι εχετε δικιο απλα μου βγαινει πολλη πικρα και κακια καποιες φορες μεσα μου και νιωθω και ασχημα με τον εαυτο μου που αισθανεται ετσι...

Τωρα ισως καταλαβαινετε γιατι δεν ειχα το κουραγιο να μπαινω τοσο καιρο...Η σκεψη μου ομως ηταν παντα κοντα σας!

Σας ζαλισα...

Θελω να μου ειστε ολες καλα και καμια ποτε να μην νιωσει ολα αυτα που ενιωσα εγω κατα τη διαρκεια της 5ης μου εξωσωματικης!

Σας αγαπω ολες πολυ πολυ και σας ευχαριστω που με αφησατε να σας ζαλισω για ακομα μια φορα!

!!!!!!!!!!!!!!!!ουφφφφφφφφ!!!!!!!!! εχω μεινει καγκελοοοο!!!!!!!!! ολα αυτα τα περασες εσυ??????? πωωωω μου θυμισες εμενα τοτε που ειχα μεινει εγκυος κ μετα που με καθαρισε ο γιατρος..... κ μενα ετσι ειχαν παλινδρομησει τα διδιμακια μου... σε καταλαβαινω απολυτα!!!!!!! εγω το εχω σαν ενα κακο κ ασχημο ονειρο που περασε....ειμαι ετοιμη ομως για την επομενη προσπαθεια ξανα κ ξανα κ οσο χρειαστει... σκεψου κ μια γυναικα που περασε 21 εξωσωματικες:shock: τη περσα τζεφερακου ,κ ομως τα καταφερε κ απεκτησε τα μωρακια τις!!!!!!!!!!! ειμαι σιγουρη οτι θα παρεις δυναμεις κ θα σηκωθεις ορθια για να γινει πραγματικοτητα αυτο που θελει η καρδουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! πολλα φιλια σου στελνω κ μια αγκαλιτσααααα:P (μη χανεις την πιστη σου να το θυμασε αυτο ολα δοκιμασιες ειναι)!!!!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Μαριαμνακι μου σε καταλαβαίνω απόλυτα με τη δουλειά και εγω τα ίδια ακριβώς,Αν δεν είχα μείνει έγκυος θα με απελυε το Γεναρη.Τώρα αν πάνε όλα καλα θα είμαι εκεί για αλλά δύο χρόνια.Ας ειναι εκεί μέσα το μωράκι μου και πραγματικά δεν θα με ένοιαζε να έφευγα και αύριο.Τόσο πολύ δεν τους αντέχω όλους αυτούς εκεί μέσα.Και πολύ φοβάμαι ότι ,αν όλα πάνε καλα,και του πω κάποια σστιγμή για την εγκυμοσύνη μου,θα με πάει στα 620 ευρώ,σχεδόν τα μισα λεφτά που έπαιρνα ένα χρόνο πριν.

Λοιπόν εύχομαι να μην σε απολύσει,αλλά αν αυτό γίνει,κάτσε για λίγο καιρό με το παιδάκι σου και αργότερα είμαι σίγουρη ότι κάτι θα βρεθεί,εκεί δεν είστε τόσο χάλια όπως εμείς στην Ελλάδα.Και κοριτσακι μου το ξέρω ότι ήθελες πολύ ένα δεύτερο μπεμπακι τώρα για να ειναι κοντά σε ηλικία με τον Βαλαντη,αλλά να σου πω την αλήθεια εγω αν δεν ήμουν 34,θα το άφηνα κανένα χρόνο ακόμα γιατί νιώθω ότι δεν τον έχω χορτάσει τον Αλέξη μου.Εσύ είσαι και μικρούλα οπότε μην στεναχωριέσαι ,θα έρθει το αδερφάκι.Και που ξέρεις μπορεί να ειναι και δίδυμα.Στο εύχομαι.

Νικόλ μου σε σκεφτόμουν όλη μέρα σήμερα και οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό που πέρασες με έχει επηρεάσει πολύ.

Μελετινακι πόσο πήγε η χοριακη σου σήμερα?Εμένα 9920.Καλή ειναι αλλά την περίμενα πάνω από 11000,αν διπλασιαζοταν ανά 48 ώρες.Έχω επηρεαστεί πολύ από τη Νικόλ και φοβάμαι πολύ.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Νικολ τα νεα σου ειναι συγκλονιστικα!!!Δε σε ενοχλησα τοσο καιρο γτ καταλαβα πως ηθελες το χρονο σου και πως ορεξη για κουβεντα δεν υπηρχε!!!

Θα σου πω αυτο που σου λενε ολοι,μη το βαζεις κατω,μανα θα γινεις με τον οποιοδηποτε τροπο!!!!!Εγω τα περασα ολα μονη μου,το ξερεις,μου επεσε ο σακος στη λεκανη και τον επιασα,τραγικοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!Χρειαστηκα πραγματικα τον αντρα μου και δε τον ειχα!!!!!Κατεληξα πως παιζω με τη φωτια και οταν παιζεις με τη φωτια,μπορει και να καεις!!!Δυστυχως οι αποβολες στις εξωσωματικες ειναι πολυ συχνες!!!!!Πηρα τα πανω μου ομως και προχωραω,εχω βαλει εναν συγκεκριμενο αριθμο εξωσωματικων στο μυαλο μου με δικο μας γενετικο υλικο,αν τον ξεπερασουμε θα κοιταξουμε για σπερμα δοτη.Εμεις θελουμε ενα παιδακι να μεγαλωσουμε,τιποτε παραπανω!!!!Εντωμεταξυ για ενα χρονο δε θα ξανακανω προσπαθεια,εχω το μοναδικο ατου της ηλικιας και θα το εκμεταλλευτω για να ηρεμησω,στο μεσοδιαστημα θα κοιταξουμε μπας και βελτιωσουμε καποιες παραμετρους του σπερματος ωστε να παμε με καλυτερες προοπτικες την επομενη φορα!!!!Ως τοτε δε σκεφτομαι χωρισμους,δε θελω να δουλεψω παρα μα παρα πολυ απλα να εχω εναν νορμαλ αριθμο ιδιαιτερων και να κοιταξω τον εαυτο μου και τη σχεση με τον αντρα μου!!!

Σου γραφω τα δικα μου σχεδια και τις δικες μου σκεψεις μηπως και μπορεσεις να δεις τα πραγματα απο μια αλλη οπτικη!!!Και στο ξαναλεω το χιλιοειπωμενο Μανα θα γινεις με τον οποιο τροπο,απλα κρατα κοντα σου αυτο τον ανθρωπο που θα γινει ενας υπεροχος πατερας,εγω προσωπικα δεν μπορω να φανταστω αλλον πατερα για το παιδι μου εκτος απο τον αντρα μου!!!!

Ο,τι θες ειμαι εδω!!!!!!!!

Τα φιλια μου στις υπολοιπες αιθεριες υπαρξεις!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...