Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, kate82 είπε:

Κορίτσια μου παρακολούθησα την συζήτηση σας ,εμένα προσωπικά η άποψη μου είναι μην ασχολείστε μην δίνετε σημασία στο τι λένε ο ένας και ο άλλος μην δίνετε σημασία στο τι κάνουν μπροστά σας ,γράψτε τους θα πονέσει περισσότερο,σωστή βάση στην ηρεμία σας ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρο μας ,τα λέω σε εσάς για να τα ακούω και εγώ χαχαχαχα

Εγώ θα πω ότι ο καθένας έχει κάποιο πρόβλημα στην ζωή του κ γι'αυτον είναι το πιο μεγάλο ας σεβαστούμε αυτό . Λιγοι τα έχουν όλα λυμμενα οπότε δεν υπάρχει κάτι που σε κάνει υποδεέστερο Άπτον άλλο για να νιώθεις Κ έτσι. 

2 ώρες πρίν, Losr είπε:

41 είμαι και προσπαθώ από τα 28 που παντρεύτηκα. Δεν πιστεύω ότι ήμουν τυχερή από τον περίγυρο μου γιατί πραγματικά δεν έχω τον τέλειο και καλό περίγυρο. Απλά τους δώσαμε να καταλάβουν εξ αρχής από τότε ότι εμείς εγώ δηλαδη και ο άντρας μου δεν θα ασχοληθούμε καν. Ήταν τέτοια η αντιμετώπιση μας που και κάποιος να ρωτάτε στις αρχές απλά από το ύφος μας ήξερε ότι δεν θα ξαναρωτήσει. Αυτό προσπαθώ να πω. Συν ότι και κάποια στιγμή κάποια κοπέλα να προσπαθήσει πχ επιδεικτικά να κάνει επίδειξη μπροστά μου πχ χαιδεμα κοιλιά μπορώ να γίνω τόσο αδιαφορη σαν να μην βλέπω τι κάνεις οπότε νιώθανε ότι δεν πιάνει σε μένα και δεν το ξανακάνανε. Ποτε έγγυος φίλη μου δεν μου είπε πιάσε μου αυτό γιατί είναι βαρύ και να μου το επέβαλλε γιατί ήξερε εξ αρχής ότι θα φάει άκυρο. Ναι βοήθησα πολλές φίλες μου στις εγκυμοσύνες τους όταν πραγματικά χρειάστηκε. Προσπαθώ απλώς να σας δώσω μια άλλη οπτική του πως πρέπει να βλέπετε και να αντιμετωπίζετε όλα αυτά. Γιατί εγώ πιστεύω ότι αυτό που βλέπουν οι άλλοι αυτό και σου κάνουν.

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Τίνκερμπελ και συ ξεκινάς προσπάθεια σε λίγο καιρο?

Μαζί με το Μαρκελλάκι κοντά! Με το καλό κορίτσια!!!!!!

Όλα να σας πάνε καλά και να χαρούμε πολύ με τα αποτελέσματά σας!!!!

Διάβασα και το μηνυμα της Νικόλ μας, συγκλονιστικά όλα όσα πέρασες κοριτσάκι και θυμώνω πάρα πολύ γιατι το να ρχεται μια μεγάλη χαρα και μετα με κάποιο τρόπο να στην παίρνουν πίσω είναι πολύ άσχημο.

Ξέρω πόσο ευαισθητούλα και πόσο σε πλήγωσαν όλα αυτά τα γεγονότα.......πιστεύω ο χρόνος που περνάει θα σε κάνει να ξαναβρεις τη δύναμη σου θα παλέψετε γιαυτο που τοσο πολυ θελετε και θα βγειτε νικητές...!!!

Πάντως θα συμφωνήσω με το Μαρκελλάκι είσαι πολύ πολύ άξιο κορίτσι και θα ρθει και η οικογενεια που ονειρευεσαι.

Και θα πω κάτι όχι για να νιωσεις καλυτερα....αλλά γιατι το πιστευω πολυ.......θεωρω πολύ σημαντικο το γεγονος ότι έμεινες έγκυος.........κράτα αυτό σαν θετικό σημάδι......που σίγουρα θα ξανασυμβει και τοτε θα υπάρχει και η συνεχεια που επιθυμεις!!!!! Ζουζούναα μου!!!!!

Μελετινακι μου σούπερ η χοριακη σου,πιο τέλεια δεν γίνεται.

Μομεντακι μου σούπερ το σπορακι.

Μαρκελακι με το καλό να ξεκινήσει και εσύ.

τινκερμπελ ζητωωωωω έφυγε η Παλαιοκώστα.Βουρ για το μπεμπε.

Δέσποινα σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου η επόμενη προσπάθεια να σου φέρει αυτό που επιθυμείς τόσο πολύ.

Μαράκι πολύ χάρηκα που ξανά μπήκες.Πες μας και τίποτα αλλο που κάνουν τα ζουζουνια σου.

Εγω καλα,πήγα και σε αιματολογο και έγραψα τις ενέσεις,οπότε όλα οκ.

Παλαιοκώστα=παλιοκύστη η γυναίκα του Παλαιοκώστα χαχαχαχα γεια σου ρε Νάσυ!!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Νικολ μου πέρασες πολλά αλλά θέλω να βγεις δυνατή και ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ! καταλαβαίνω πως πρέπει να ένιωθες και χαίρομαι που 2 απο τα κοριτσάκια μας σε βοήθησαν.. σε σκεφτόμασταν όλες πολύ.. ευχαριστώ για την ευχή σου Νικολ μου αλλα το 2ο μωρό μου φαίνεται πλέον άπιαστο όνειρο.. και μόνο για οικονομικούς λόγους.. φαντάσου.. άστα δικά μου όμως σε θέλω δυνατή και μην ακούω για χωρισμούς.. με τον άντρα σου αγαπιέστε και αν το προβλημα αρχίζει απο το σπέρμα φαντάσου πως θα νιώθει.. εσύ μπορεί να σκέφτεσαι να τον χωρίσεις να μην υποφέρει αλλά θα υποφέρει περισσότερο γιατι άλλα θα καταλάβει.. μην ξαναπεις τέτοια πράγματα.. καλή ανάρρωση κιολας.. για την πεθερά να μην σχολιάσω καλύτερα.. :shock:

εγώ πρώτη μέρα στη δουλειά μετα την άδεια και κοριτσάκια μου με βλέπω να με σουτάρει.. μου είπε η άλλη κοπελα ότι μάλλον εμένα θα διώξει γιατι φοβάται ο κύριος μην ξαναμείνω έγκυος και θέλω άδεια.. οπότε ξεκάθαρα εγώ θα μαι το θύμα άσχετα αν εγώ έκανα τα πάντα εδω μέσα γι αυτή τη δουλειά.. είμαι κάπως.. εχουν ξεκινησει και πόνοι περιόδου εδώ και μια βδομάδα που σήμερα κορυφώνονται και μου ρχεται να λιποθυμήσω απο τον πόνο.. πήρα 2 buscopan και ελπίζω να αντέξω μέχρι το απόγευμα που θα με απολύσει.. δεν με πειράζει αυτό όσο το να βρω μια δουλειά για να μην μείνουμε και άστεγοι και να μην έχουμε να πάρουμε γάλα στον μπέμπη.. τι να πω.. αυτά.. δεν είμαι και στα καλύτερα μου αλλά να ξέρετε ότι σας νιώθω οικογένεια μου..

Και Νικόλ μου χαίρομαι που επέστρεψες πολύ!!! Πέρα απο το ότι πέρασες σου εύχομαι να είσαι καλά με τον αντρούλη σου και το μωράκι σας να έρθει σύντομα κοντά σας!! Πιο σύντομα απ' ότι υπολογίζεις!!! Έχουμε πολλά παραδείγματα ;)

Σας φιλώ...

Αχ κοριτσάκι....αμαν πια αυτοι οι εργοδοτες....κακοί λυκοι βρε παιδί μου.......κόλλημα που χουν με τις εγκυμοσυνες..........εύχομαι να αλλάξει γνώμη και να μην κάνει καμμιά απόλυση.........άλλος δρακουμελ απο εκεί:rolleyes:

Διαφημίσεις

Παλαιοκώστα=παλιοκύστη η γυναίκα του Παλαιοκώστα χαχαχαχα γεια σου ρε Νάσυ!!!!!!!!!

Χαχαχαχαχα,έχω λιώσει στο γέλιο.Τώρα το είδα χαχαχα.

Αφού με ξέρετε βρε κορίτσια,γράφω από το κινητό και γρήγορα και το τ9 κάνει τα δικά του.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Διαφημίσεις

Τίνκερμπελ και συ ξεκινάς προσπάθεια σε λίγο καιρο?

Μαζί με το Μαρκελλάκι κοντά! Με το καλό κορίτσια!!!!!!

Όλα να σας πάνε καλά και να χαρούμε πολύ με τα αποτελέσματά σας!!!!

νομίζω πως ναι θα ξεκινήσω..τώρα που έφυγε η παλιοκώστα!!!

τίποτε άλλο να μην εμφανιστεί...γιατί δεν μου τα είπε πολύ καλά...

εγώ δεν είχα πολυκιστικές..αλλά χθες κάτι μου έλεγε για κυστούλες κτλ...και είμαι πολύ πολύ πολύ στεναχωρημένη...δεν ξέρω τι έγινε...θα πάω και αλλού για να ξανακάνω υπέρηχο...

μια χαρά η χοριακή...ποτέ θα πάτε στο γιατρό???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Kαλησπέρα!!!!!

Τινκερμπελ με το καλό κορίτσι μου, αν θα πας σε άλλο γιατρο καλό είναι να σου εξηγήσει ακριβώς την κατάσταση ώστε και συ να ξερεις και να μη φανταζεσαι διάφορα. Όλα καλά θα πάνε!!!

Δεσποινάκι πολύ χαίρομαι που σε λίγο καιρό ξεκινάς και συ......χαίρομαι πολύ οταν ξεκινουν προσπάθειες...είναι πολύ επλιδοφόρο!!

Μαράκι 1981 όσο αφορά αυτο που με ρωτουσες για τη χοριακή.......σε βιβλία που διαβάζω ή αν θα δουμε ακόμα και σε άρθρα του ιντερνετ για τη χοριακη αναφερουν οτι πρεπει να διπλασιαζεσαι καθε 48 ωρες , καποιοι γραφουν και 72 ...καποιοι ακομα γραφουν ακομα και το 60 % αυξησης της μεσα σε 48 ωρες.........ισως να γραφονται αυτα γιατι πιθανοτατα να χουν υπαρξει και τετοιες περιπτωσεις που να πηγε καλά η εγκυμοσυνη.

Στην πράξη το σύνηθες είναι να διπλασιάζεται η χοριακη ανά 1,5 μερα......στις αρχικες χοριακες οι οποιες δεν εχουν φτασει σε πολυ υψηλα νουμερα....γιατι μετα αλλαζει ο ρυθμος.

Εμενα στην πρωτη διπλασιαστηκε στις 48 ωρες......δε το λες ιδανικο....αλλα ουτε και κακο......κατι αλλο που με ανησυχησε ειναι οτι ξεκινησα με σχετικα χαμηλες μοναδες ουφ.....όλο ανησυχιες ειμαι ε?:tongue:

Η τελευταια επαναληπτικη πηγε καλά........τριπλασιαστηκε στις 2 μερες:D

Δε σταματαμε ομως εδ'ω ....έχουμε ακομα πορεία...αχ βαχ:?

Να δουμε πως θα παει και η επομενη.........ο χρονος για μενα ειναι σα να εχει κολλησει....πιστευω με καταλαβαινεται απόλυτα:tongue:

Τι κανουν τα μικρά σου? καμμια ωραία ιστοριουλα να γελάσουμε??? ε? ε?

Νασούλα μου , τερμα οι χοριακουλες ε? τωρα περιμενεις το γιατρο σου, πολυ καλά θα κανεις!!!!

Εμένα χθες μου ειπε να κάνω άλλη μια επαναληπτικη την Πέμπτη και μετα θα μου πει ποτε να παω για υπερηχο.....αν πανε ολα καλα για την αλλη εβδομαδα και γω. Αχ Παναγίτσα μου!!!! Έχω τρελλη αγωνια.....η αλλη βδομαδα μου φαινεται αιωνας.

Τα άλλα κοριτσάκια μας τι κάνουν? Για εμφανιστειτε!!!!!!

Kαλησπέρα!!!!!

Τινκερμπελ με το καλό κορίτσι μου, αν θα πας σε άλλο γιατρο καλό είναι να σου εξηγήσει ακριβώς την κατάσταση ώστε και συ να ξερεις και να μη φανταζεσαι διάφορα. Όλα καλά θα πάνε!!!

Δεσποινάκι πολύ χαίρομαι που σε λίγο καιρό ξεκινάς και συ......χαίρομαι πολύ οταν ξεκινουν προσπάθειες...είναι πολύ επλιδοφόρο!!

Μαράκι 1981 όσο αφορά αυτο που με ρωτουσες για τη χοριακή.......σε βιβλία που διαβάζω ή αν θα δουμε ακόμα και σε άρθρα του ιντερνετ για τη χοριακη αναφερουν οτι πρεπει να διπλασιαζεσαι καθε 48 ωρες , καποιοι γραφουν και 72 ...καποιοι ακομα γραφουν ακομα και το 60 % αυξησης της μεσα σε 48 ωρες.........ισως να γραφονται αυτα γιατι πιθανοτατα να χουν υπαρξει και τετοιες περιπτωσεις που να πηγε καλά η εγκυμοσυνη.

Στην πράξη το σύνηθες είναι να διπλασιάζεται η χοριακη ανά 1,5 μερα......στις αρχικες χοριακες οι οποιες δεν εχουν φτασει σε πολυ υψηλα νουμερα....γιατι μετα αλλαζει ο ρυθμος.

Εμενα στην πρωτη διπλασιαστηκε στις 48 ωρες......δε το λες ιδανικο....αλλα ουτε και κακο......κατι αλλο που με ανησυχησε ειναι οτι ξεκινησα με σχετικα χαμηλες μοναδες ουφ.....όλο ανησυχιες ειμαι ε?:tongue:

Η τελευταια επαναληπτικη πηγε καλά........τριπλασιαστηκε στις 2 μερες:D

Δε σταματαμε ομως εδ'ω ....έχουμε ακομα πορεία...αχ βαχ:?

Να δουμε πως θα παει και η επομενη.........ο χρονος για μενα ειναι σα να εχει κολλησει....πιστευω με καταλαβαινεται απόλυτα:tongue:

Τι κανουν τα μικρά σου? καμμια ωραία ιστοριουλα να γελάσουμε??? ε? ε?

Νασούλα μου , τερμα οι χοριακουλες ε? τωρα περιμενεις το γιατρο σου, πολυ καλά θα κανεις!!!!

Εμένα χθες μου ειπε να κάνω άλλη μια επαναληπτικη την Πέμπτη και μετα θα μου πει ποτε να παω για υπερηχο.....αν πανε ολα καλα για την αλλη εβδομαδα και γω. Αχ Παναγίτσα μου!!!! Έχω τρελλη αγωνια.....η αλλη βδομαδα μου φαινεται αιωνας.

Τα άλλα κοριτσάκια μας τι κάνουν? Για εμφανιστειτε!!!!!!

Μελετινακι έτσι λέω ως τώρα,να μην κάνω άλλη χοριακη και να πάω για υπέρυχο την άλλη ββδομάδα,,αλλά επειδή δεν είμαι και πολύ άνθρωπος της υπομονής,θα δείξει αν θα καταφέρω νΑ συγκρατήσω για να μην κάνω και άλλη.

Εσένα είμαι σίγουρη ότι θα έχει φτάσει το 1000ακι την πέμπτη .Σε ποια εβδομάδα είσαι

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Καλησπερα...

Σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια...Καποια στιγμη οταν βρω το κουραγιο και αφου τελειωσουμε και με την επεμβαση τη δικη μου σε ενα μηνα περιπου να δουμε τι θα βγει και απο εκει θα προσπαθησουμε και παλι...ειναι ομως το τελευταιο που θελω αυτη τη στιγμη...δεν υπαρχουν οι δυναμεις...

Ο αντρας μου ειναι καλυτερα μερα με τη μερα...αλλα γενικα θελει πολυ κανακεμα εχω καταλαβει κι εγω δεν εχω πολλη ορεξη γιατι νιωθω συνεχεια κουρασμενη...ευτυχως εχω πολλη δουλεια και ξεχνιεμαι...

MARIA1981 σε ευχαριστω!καποια στιγμη θα τα πουμε απο κοντα...θαθελα πολυ να σε ξαναδω..

Nasy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ!!!!!!!!Ετσι ηταν γραφτο να γινει με μενα..και θα σου πω αυτο που λεω και στη μελετινα μας!Αλλο φυσιολογικη συλληψη και αλλο μεσω εξωσωματικης!εγω πιστευω πολυ στα μωρακια που ερχονται απο μονα τους!Με το καλο να πας για το πρωτο υπερηχο!!

Μελετινα μου!ολη η περιοδος με τις επαναληπτικες θελει τρομερη ψυχραιμια και κουραγιο!προσπαθησε να απασχολεις τον εαυτο σου για να περνουν οι ωρες!

Δεσποινακι καλη αρχη και παλι!

Μομεντακι μου!Ποσο μεγαλωσε το μομεντακι μας!!!!!!!!!!!:P:pαπιστευτο μου φαινεται!

Πολλα φιλια σε ολες!!!!!

Κανενα παρτυ θα κανουμε???????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...