Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Καλημερα. Να ξεκινησω οτι αυτο που σου ανεφερε ο γιατρος οτι εμβρυα με προεμφυτευτικο που βρεθηκε προβλημα, γεννηθηκαν υγιη, ειναι παντελως ατοπο, γιατι τα εμβρυα με ανωμαλιες, απευθειας καταστρεφονται και δεν μεταφερονται (εξαλλου αυτος ειναι ο σκοπος και το νοημα του προεμφυτευτικου ελεγχου).

Απο εκει κι επειτα, προφανως και το οτι κανεις προεμφυτευτικο, δεν σημαινει απαραιτητα απολυτως υγιες εμβρυο, αλλα σιγουρα εφοσον ελεγχεται για καποιες ανωμαλιες, ξερεις οτι δεν πασχει απο αυτες τις συγκεκριμενες. Το αν θα συμβει να εχει κατι αλλο, ειναι θεμα τυχης, οπως σε οποιαδηποτε εγκυμοσυνη.

Επισης, πλεον με τετοιο λεπτομερη και συνεχη ελεγχο που γινεται κατα την κυηση, κι εφοσον οι εμβρυομητρικοι σε παραπεμπουν και σε αμνιοπαρακεντηση οταν υπαρχει το οποιοδηποτε υποπτο ευρημα, χαμηλο ποσοστο στατιστικων για συνδρομα η/και μετα απο συγκεκριμενη ηλικια, μου κανει εντυπωση να γεννιουνται τοσα παιδια που να εχουν κανει και προεμφυτευτικο κι ολο τον προγεννητικο ελεγχο στην κυηση, να φαινονται απολυτως υγιη και τελικα να εχουν αναπηριες κι ανωμαλιες. Θα ηθελα πραγματικα δηλαδη να μας παραπεμψει ο γιατρος σου στις συγκεκριμενες «μελετες».

Ειδικα στην Ελλαδα, αν υπαρχει ενα απο τα ελαχιστα πραγματα για τα οποια φημιζομαστε στο μαιευτικο κομματι, ειναι ο ενδελεχης προγεννητικος ελεγχος και η σωστη παρακολουθηση κυησεων απο πιστοποιημενους ειδικους γιατρους που εχουν απολυτη εξειδικευση πανω στο συγκεκριμενο κομματι (κι οχι υπερηχους στο ποδι απο μαιες, οπως συνηθιζεται στο εξωτερικο. Γιατι αντικειμενικα αν το δεις δεν συγκρινεται η γνωση κι η εξειδικευση ενος εμβρυομητρικου που ασχολειται αποκλειστικα με αυτο, με τις γνωσεις της καλυτερης μαιας στον κοσμο). Δηλαδη τα συνδρομα και τις ανατομικες ανωμαλιες, τα τσιμπανε οι εμβρυομητρικοι απο την εγκυμοσυνη 99,999%. Σκεψου οτι πλεον γινονται αμνιοπαρακεντησεις εως την 30η-32η εβδομαδα, οποτεδηποτε κι αν βρεθει κατι υποπτο στους ελεγχους. Πραγματικα αν συμβει εμβρυο μετα απο προεμφυτευτικο και με αψογη εικονα στην κυηση, να εχει συνδρομο, ειναι καπως…. λαχειο. 

Απο κει και περα, αν μια γυναικα εχει παρα πολλες αποτυχιες και κακη ποιοτητα ωαριων (λογω ηλικιας η αλλων παραγοντων), ο προεμφυτευτικος της γλιτωνει χρονο, χρημα και κυριως ψυχικη κουραση απο ανεπιτυχεις εμβρυομεταφορες μη υγιων εμβρυων η/και (ακομα χειροτερα) βιοχημικες και παλινδρομες κυησεις. Οποτε @Terry1986 , αν με ρωτας, αν εχεις πολλες αποτυχημενες προσπαθειες, ενω ολα τα αλλα ειναι ελεγμενα, ισως ειναι μια καλη λυση για σενα. Σκεψου οτι ναι μεν θα πληρωσεις τον προεμφυτευτικο, αλλα θα γλιτωσεις τα χρηματα απο ασκοπες εμβρυομεταφορες και κυριως το ψυχολογικο κοστος των αποτυχιων. Μιλα καλυτερα με εμβρυολογους για την περιπτωση σου, μην μενεις στην αποψη των εξωσωματικων. 

Καλησπερα!!! Σε ευχαριστώ για την απάντηση&συγγνωμη που μπηκα τωρα αλλα ειχα σκατομερα στη δουλεια!!! Εχω κανει 2 διεγερσεις και 5 εμβρυομεταφορες συνολικα απο τις οποιες ειχα 2 παλινδρομες, 2 βιοχημικες και μια κουλουρα!! Στην πρωτη ειχα 5 βλαστοκυστες και στην δευτερη ειχα 6.. το σπερμα σε ποσότητα ηταν κακο κατα την δευτερη ωοληψια αλλα ο εμβρυολογος κατα λεξη μ ειπε πως παρ ολα αυτα την εκανε τη δουλεια του..

9 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ο προεμφυτικος δεν σου εξασφαλίζει υγιής παιδί σου εξασφαλίζει όμως ότι δεν θα βάλεις έμβρυα που σίγουρα δεν θα σου δώσουν υγιής εγκυμοσύνη. Πρέπει να καταλάβεις την διαφορά πίσω από τις λέξεις των γιατρων.

Σε ευχαριστώ ναι την εχω καταλαβει αυτή τη διαφορά!

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Ο προεμφυτευτικός δεν σου εγγυάται σε καμία περίπτωση εμφύτευση ή υγιές παιδί. Μιλάμε για αναπτυσσόμενη βλαστοκύστη η οποία συνεχίζει τις διαιρέσεις και σαφώς πολλά μπορεί να πάνε στραβά μέχρι να γίνει παιδί. Γι αυτό και όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις γίνονται κανονικά στην υπόλοιπη διάρκεια της κύησης προφανώς . Θα σου πω την δική μου άποψη. Εγω στα 36,5 πλέον θα έκανα προεμφυτευτικό όχι όμως σε δύο κατεψυγμένες βλαστοκύστες. Η ψύξη, αποψυξη, βιοψία, κατάψυξη επίσης είναι ένα θέμα (και κυρίως εργαστηρίου) οπότε προτιμούμε τις φρέσκες βλαστοκύστες στον προεμφυτευτικό. Εγώ τον προεμφυτευτικό τον ζήτησα από την πρώτη μέρα πριν ακόμα πάρω τα φάρμακα στα χέρια μου. Δεν μπορώ να τον κάνω δεν έχω τα κατάλληλα κριτήρια. Θεωρώ όμως πως αντικειμενικά το ψυχολογικό κόστος του να ψάχνεις να βρεις στα τυφλά τα καλύτερα έμβρυα για να μεταφέρεις, είναι τεράστιο και προτιμώ να δώσω λεφτά παρά την ψυχή μου. Και αντικειμενικά (ανάλογα και με τον αριθμό των εμβρύων) πάνω κάτω σου βγαίνει στα ίδια λεφτά με το να μεταφερεις απλά έμβρυα γιατί και η εμβρυομεταφορα έχει ένα Χ κόστος μην ξεχνιόμαστε. Για εμένα είτε τα πάρει ο γιατρός είτε τα πάρει ένα εργαστήριο το ίδιο μου κάνει, ο στόχος είναι ένα παιδί. Προσωπική μου άποψη. Αλλά ναι ούτε εγώ θα τα έκανα στα δύο μέτρια κατεψυγμένα. Θα τα μετέφερα κ αυτά κ αν δεν έβλεπα φως ξανά από την αρχή με προεμφυτευτικό. 
      Φάρμακα όμως γιατί δεν δικαιούσαι; Μια διέγερση δεν έχεις Κάνει; Δεν κατάλαβα κάτι; Ξαναπερνάς επιτροπή αν έχει παρέλθει ο χρόνος που μπορείς να χρησιμοποιήσεις την δεύτερη προσπάθεια της πρώτης απόφασης. Δεν την χάνεις απλά περνάς επιτροπή. Η εγκύκλιος λέει η απόφαση είναι για δύο προσπάθειες οι οποίες πρέπει να απέχουν μεταξύ του (οι προσπάθειες) 4 μήνες αλλά όχι περισσότερο από 1 χρόνο! Για κάθε νέα απόφαση περνάς επιτροπή και για κάθε προσπάθεια ανά έτος περνάς επιτροπή. Μπες στην σελίδα του ΕΟΠΠΥ για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και δες την απόφαση - διευκρίνιση για την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. 

Σε ευχαριστώ πολυ!!!

Δεν δικαιουμαι αν δεν κανω πρωτα χρηση των 2 εμβρυων εννοουσα!!! Δικαιουμαι αλλες 3 φορες να παρω φαρμακα (στην πρωτη διεγερση πηγα ιδιωτικα) απλα λογω του οτι εχει παρέλθει το διάστημα πρέπει να περασω ξανα επιτροπη..

Μου εκανε τρομερη εντυπωση το ποσο πολυ επεμενε να κανω προεμφυτευτικο στα κατεψυγμενα παραλληλα λεγοντας μου πως ολη αυτη η διαδικασια αποψυξης καταψυξης και αποψυξης ξανα μειωνει τις πιθανότητες εμφυτευσης τους αν βγουν υγιη..δηλαδη καμια λογικη..

5 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Καλησπέρα, εγώ θα σου πω απλά τη δική μου εμπειρία από τον προεμφυτευτικο... Μετά από 5 αποτυχημένες έμβρυομεταφορες προχώρησα σε 2 ωοληψιες κ έστειλα για προεμφυτευτικο έλεγχο σε 2 δόσεις συνολικά 13 βλαστοκυστες (ετών 41), φρέσκες όχι κατεψυγμένες, σε κατεψυγμένες δε συστήνεται γενικα, αυτή τουλάχιστον είναι η θέση του δικού μου γιατρού. Από τις 13 βρέθηκαν 2 υγιείς, έχω βάλει τη μια κ σε λίγες μέρες μπαίνω στον 7ο. Δόξα το θεό όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Για μένα τουλάχιστον ο προεμφυτευτικος ήταν μονόδρομος κ μου έδωσε τη λύση μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες. Σκέψου σε πόσες ακόμη αποτυχημένες εμβρυομεταφορες θα προχωρούσα με τις 13 βλαστοκυστες, με ότι συνεπάγεται αυτό κατά βάση για τη ψυχολογία τη δική μου κ του συζυγου  μου. Οικονομικά δεν κέρδισα κάτι, αφού τα λεφτά ουσιαστικά από τις εμβρυομεταφορες τα έδωσα για τον προεμφυτευτικο. 

Με το καλο κοριτσι μου το μωρακι σου!!! Κ σε ευχαριστω για την απαντηση σου!

5 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Ο προεμφυτευτικός έχει αξία και νόημα όταν έχεις πολλές βλαστοκύστες (>5) και θέλεις να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Αν έχεις λίγές βλαστοκύστες ή οι δύσκολα φτιάχνεις καινούριες δεν αξίζει να κάνεις προεμφυτευτικό για τους λόγους που είπαν και τα άλλα κορίτσια. Προχώρησε σε ΕΤ (αυτό κάνω και εγώ και είμαι 46 λόγω δυσκολίας από ανδρικό παράγοντα). Αυτό προτείνουν και μεγάλα κέντρα εξωσωματικής στο εξωτερικό. Αν έχεις αρκετές σε βοηθάει να κάνεις τη βέλτιστη επιλογή και να αυξήσεις πολύ τις πιθανότητες βιώσιμης εγκυμοσύνης. Εμένα ο γιατρός μου μου είπε ότι δεν μειώνεται η πιθανότητα επιβίωσης των εμβρύων εφόσον τα εργαστήρια είναι καλά. Αν είσαι σε καλό εμβρυολογικό και έχεις πολλές θα σου πρότεινα να το κάνεις. Σχετικά με το κόστος, αν θυμάμαι καλά είναι κάπου 700 + 250 ανά έμβρυο, δλδ αν έχεις δύο έμβρυα 700+500 ευρώ.

Έκανες πολύ καλά!! Σε γλύτωσε από απίστευτη ταλαιπωρία και στεναχώρια. Στην περίπτωση όμως που σε μια κοπέλα μετά βίας προκύπτει μια βλαστοκύστη και υπάρχει σημαντική υπογονιμότητα η άμεση ΕΤ είναι μονόδρομος. 

Και εμενα τοσο μ ειπε για τις κατεψυγμένες που εχω (1.200) αλλα καθως αυξανουν τα εμβρυα δεν ανεβαινει τοσο..στις 2 διεγερσεις εχω κανει 5 και 6 αντίστοιχα!!

4 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Την Δευτέρα και έχω σκάσει από το άγχος. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και πραγματικά αν δεν πετύχει και τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έκανα και prp ενδομητρίου τώρα και intralipids. Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι; Τα κατάφερες;  Σε ένα άλλο θέμα διάβαζα που είχες βιοχημική το φθινόπωρο μετά από εμβρυομεταφορά. 

Αχ καλη επιτυχια κοριτσι μ γλυκο να εχεις!!! Ο,τι καλυτερο!!

4 ώρες πρίν, Losr είπε:

Πόσα χρήματα έδωσες για τις 13 βλαστοκυστες ?

Εμένα μου είπαν ότι πάει 180-200 η βλαστοκυστη δεν μου ζήτησαν συν 700.  Εγώ στην τελευταία διέγερση πήραμε 10 και είχαμε πολύ κακη γονιμοποίηση, γονιμοποιηθηκαν μόνο 3 από τα οποία τα δύο γίνανε βλαστοκυστες. Και τελικά βάλαμε μια γιατί η άλλη δεν άντεξε την απόψυξη. Ήταν βιοχημική. Αυτήν την φορά βλέπανε 8 την δεύτερη μέρα του κύκλου. Οπότε θα πω ότι δεν περιμένω πάνω από 5 βλαστοκυστες στην καλύτερη των περιπτώσεων. Αν κάνω 2-3 βλαστοκυστες έχει νόημα να κάνω προεμφυτευτικο γιατί βάσει των λεγόμενων σας καταλαβαίνω ότι δεν έχει νόημα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν προτιθομαι να κάνω και άλλη διέγερση για να μαζέψω περισσότερα γιατί έχω κουραστεί πολύ και αν είναι να με ζορισει και άλλο μάλλον δεν θα κάνω παιδί.  Θα προσπαθήσω να υιοθετήσω. Μη σου πω πως αν παραζοριστω δεν θα κάνω και προεμφυτευτικο και αν κάτσει έκατσε. Στο κάτω κάτω ότι και να κάνεις πάντα υπάρχει ένα αλλά.

Επίσης εγώ δεν έχω να δώσω μαζεμένα τώρα 2700 η 3000. Στην περίπτωση που ήταν πολλές.

Εγώ ομως δεν έχω θέμα εμφυτευσεων. Τις χειρότερες έχουμε βάλει και κάνω εμφυτεύσεις. Ο γιατρός τραβάει τα μαλλιά του γιατί έχω από τα πιο δεκτικά ενδομήτρια που υπάρχουν. Ότι του βάλεις θα το τραβήξει αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι βιοχημικές. Του τρελού. Και για να προλάβω υστεροσκοπηση έχω κάνει και το μικρωβιωμα είναι οκ. Και ορμονικά δεν μου λέει ότι υπάρχει κάτι λάθος.

Μια ινσουλίνη έχουμε θέμα και ένα dfi 20%. Και τίποτε άλλο. Για την ινσουλίνη παίρνω και χάπι και προσέχω διατροφή.

Λέω τον πόνο μου τώρα όπως καταλαβαίνετε. 

Καλα κανεις κ τα λες!!! Η αληθεια ειναι πως ουτε εμεις εχουμε αυτη τη στιγμη τα χρηματα να κανουμε κ ωοληψια και προεμφυτευτικο κ δε ξερω ποσο διαστημα θα χρειαστουμε και για να τα μαζεψουμε γτ εχουμε μονο απο την πλευρα μου σταθερο εισοδημα

Εν κατακλείδι νομιζω κατεληξα μεσα απο τη συζητηση μας να καταληξω στο οτι πρέπει να μεταφερω αυτα τα εμβρυα ως εχουν χωρις περαιτερω ελεγχο και αν χρειαστει επομενη διεγερση να κανω και προεμφυτευτικο τοτε! Ελπιζω να απαντησα σε ολες κοριτσια!

• Μου αρέσει 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλημερααα!!

τσακωσα το σημα και γραφω στα γρηγορα!

Μολις εχω ετοιμο το προσκλητηριο θα σας στειλω ηλεκτρονικα σε οσες εχω φβ κι αν καποια ενδιαφερεται&δεν εχω στειλει να μου πειτε! Απλα στελτε καλυτερα πμ γιατι δε προλαβαινω να τα διαβασω ολα μη χασω καμια συμμετοχη χεχε!

Συγχαρητηρια για τις καρδουλες που χτυπανε! Ειμαι τοοοοοοοοσο χαρουμενη για εσας!

Μετα τη βαφτιση θα εχω πιο πολυ χρονο και για καφεδακι!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

an1cJY2-M3-1210Mzc0MTJkfDU2NjU2NmhkYXxMaXR0bGUgQ2FyYW1lbGxvIGlzLi4u.gif

61b3139d1a.png

Μαρκελακι μου διαβασα οτι κατι συνεβη στον αντρα σου αλλα δε μπορεσα να δω λεπτομερειες.Ελπιζω να ειναι περαστικα και συντομα!

Θελω πολυ να γνωρισω κι εσενα οταν με το καλο κανονισουμε συναντηση!

Η μικρουλα δε παει ευκολα σε αγκαλιες αλλα θα την παρετε εστω και για λιγο γιατι εχει αποδειχτει γουρλου! χεχε!Ακους νικοοοολ???

Μακια μακιαααα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Γεια σας κοριτσάκια μου.. συγγνώμη που δεν θα σχολιάσω κάτι απʼ όσα είπατε γιατι δεν ειμαι καθόλου καλά.. πονάει η ψυχούλα μου..

Θα αναρωτιέστε όλες τι έπαθα τόσο καιρό που με βλέπετε κάπως...

Αρχές Ιουλίου όπως σας είχα ξαναπεί είχε φθάσει το σπέρμα στο ιατρειο του γιατρου μου.. ήμουν πολύ ευτυχισμένη που το όνειρο ήταν κοντά και ο άντρας μου επίσης.. έτσι αποφασίσαμε με κάποια λεφτάκια που είχαμε στην άκρη και ξοφλησαμε το σπέρμα και είπαμε να κάνουμε και μια προσπάθεια που την ποθούσαμε πολύ.. ξεκίνησα να ρυθμίζω τον κύκλο μου για να μου έρθει η περίοδος τις μέρες που θα ήμουν με άδεια και που θα ήταν ο γιατρός στο ιατρείο του.. είχα και ψηλή προλακτίνη και αρχισα θεραπεία.. 2-3 μέρες πριν μου έρθει η περίοδος είχα όλα εκείνα που σας περιέγραψα δηλητηρίαση, ουρολοίμωξη ένιωθα κόπωση απο τη δουλειά που είχα μείνει μόνη όταν έφυγε με άδεια η άλλη.. πήρα μόνο τα clomid χωρις ενέσεις και έκανα 3 ωραία ωάρια στην αριστερή ωοθήκη.. εγώ και ένα να είχα θα προχωρούσα.. κάναμε την τοποθέτηση στις 30 του Αυγούστου. Στις 10 απολύθηκα τι ωραία και στις 11 του Σεπτέμβρη είχα πόνους περιόδου λίγο ροζ αλλά και παράλληλα κάποια συμπτώματα που τα είχα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου.. Δομνινάκι μου μιλούσες για αυπνίες και ήθελα να σας πω και γω για τις δικές μου και δεν τολμούσα.. πήρα τον γιατρό και κάναμε μια χοριακή η οποία βγήκε 10.53.. ήταν χαμηλή και εκεί άρχισε το δράμα μας.. την επαναλάβαμε μετά απο 2 ημέρες και πήγε 35.52.. με μια μέρα καθυστερησης σχετικά καλά μας είπαν και ο γιατρός και το χημείο.. εγω να έχω όλο ροζ.. ώσπου ξεκίνησε ο εφιάλτης με τις αιμορραγίες.. την πρώτη ημέρα αιμορραγία το απόγευμα με αρκετό αίμα κόκκινο αλλά όχι σκούρο.. πάμε επειγόντως στην κλινική και μου κάνουν ενεση προγεστερόνης. Την επόμενη ξανα αιμορραγία το μεσημέρι και ξανα στο γιατρό για ενεση.. έκανα πάλι χοριακή που έπρεπε να είχε φτασει την Τρίτη στο 120 και εγω είχα την Δευτερα 150.. αρχίσαμε μέσα στο φόβο μας να χαιρόμαστε λιγάκι.. ο μπέμπης απο καιρό πριν όταν του λέγαμε θες αδελφάκι μου φιλούσε την κοιλίτσα.. αυτές τις μέρες μονο η μαμά μου ήξερε τι συνέβαινε που με βοηθούσε και πέρα απο τον πόνο που ένιωθα απο τις αιμορραγίες, τα τσιμπήματα απο τις ενέσεις και την αγωνία των αποτελεσμάτων της χοριακής μου έλειπε και ο γιοκας μου που αναγκαστηκά τον έπαιρνα στην πεθερά.. και στο σπίτι με έβλεπε συνέχεια ξαπλωμένη και με αγκάλιαζε τρυφερα.. για 2 – 3 μέρες τίποτα και πιστεύαμε ότι όλα κυλανε καλά.. χθες είπαμε με τον άντρα μου ότι επειδή το ραντεβου για να δούμε σάκο μας το είχαν κλείσει για τις 29 του μήνα να πάμε να κανουμε μια χοριακή σήμερα ακόμα να δούμε που είμαστε.. μπα.. δεν προλάβαμε.. ξυπνάω στις 4.36 το πρωι και νιώθω ενα βάρος χαμηλά και να ιδρώνω και να ζαλίζομαι.. νόμιζα ότι ήθελα τουαλέτα και πηγα.. και με ενα σπλας σκάει μια αιμορραγία και να μου έρχεται να λιποθυμήσω.. φώναξα στον άντρα μου και κατατρόμαξε κι αυτός.. μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθε.. δεν πήρα τον γιατρό γιατι δεν είχα άλλο αίμα πέρα απο αυτό και λέω θα ξαπλώσω 2 ώρες αν και ήμουν χάλια και φοβισμένη χωρίς να κοιμαμαι απλά να κλαίω σιωπηλά. Ο άντρας μου ήταν στο σαλόνι και έκλαιγε και δεν ήρθε καθόλου στο κρεβάτι.. είμασταν τόσο χαρούμενοι που ήρθε και με την πρώτη και θα χα και την άνεση να είμαι στο σπιτι μέχρι να γεννήσω μιας και απολυθηκα.. πάμε κάνουμε μια χοριακή το πρωι και έπρεπε να είχε φτάσει στο 600 αλλα 387 πήγε.. μιλάμε ο άνθρωπος που έχει το χημείο πάγωσε μαζί μου και εννοείται εγώ έκλαιγα.. πήρα τον άντρα μου που έκλαιγε κι αυτός.. εγώ δεν μπορούσα να πάρω τον γιατρό και τον πήρε ο άντρας μου.. είχαμε 2 επιλογές ή να σταματήσω τα χαπάκια και εδώ να τελειώσουν όλα ή να πάω απο το ιατρείο να μου κάνει ακόμα μια ένεση και αυριο επανάληψη για να σιγουρευτούμε.. δεν μπορούσα να αποφασίσω.. ξέρω ότι οι μονάδες είναι χάλια αλλά απο την άλλη δεν ηθελα να σταματήσω έτσι απλά τα χαπακια αν δεν ήμουν σίγουρη.. όταν ήμουν καλύτερα πήρα το γιατρό και συμφώνησε αν και είναι απαισιόδοξος και ποιος δε θα ταν άλλωστε.. πήγα στο ιατρείο και μόλις είδα την γραμματέα έμπηξα τα κλάματα και με έβλεπε όλη η κλινική.. βγήκε ο γιατρός ο οποίος προσπαθούσε να με κάνει να νιώσω καλύτερα αλλά που..μετά βάλαμε την ένεση και έφυγα και αύριο θα παω για χοριακή και φοβάμαι.. θα πέσει το ξέρω αλλά ζητώ ένα θαυμα κοριτσάκια μου.. θέλω να ανέβει.. δεν το αντέχω όλο αυτο.. πονάει.. δεν σας είχα πει τιποτα απο την αρχή όταν ξεκίνησα όχι για κανένα άλλο λόγο παρα μόνο γιατι ήθελα να μαθω για τα ωάρια και μετά. Όταν έμαθα ήταν άσχημα η Νικόλ μας και δεν ήθελα να πω γιατι την καταλάβαινα τι περνούσε και δεν ήθελα να λέω για την προσπάθεια μας και να μαι στον κόσμο μου.. ήδη έχω και ένα μωράκι και δεν ήθελα να πικράνω αθελα μου καποιο αλλο κοριτσάκι.. φυσικά δεν πίστευα ότι θα πετύχει και γι αυτό.. αλλά πονάει περισσότερο να σου δίνουν τη χαρά και να στην πέρνουν πίσω.. πονάω και σωματικά.. αίμα αίμα αίμα το χω σιχαθεί.. Θέλω τόσο πολύ να αναίβει η χοριακή μου αύριο απο θαύμα και μόνο γιατι κοριτσάκια μου πιστέψτε με είναι άλλο η αποτυχία όταν δεν έχεις μωρό και άλλο όταν ήδη έχεις ένα.. αν και πίστευα παλιά το ανίθετο.. γιατι αν αυτή η εγκυμοσύνη προχωρούσε θα χα ένα μωράκι όπως τον Χρυσοβαλάντη μου και τωρα...??? απλά πονάμε πολύ και γω και ο άντρας μου.. πάρα πολύ.. είμαστε δεμένοι όμως.. Θέλουμε πολύ ένα θαυμα Παναγίτσα μου!!!

Αυτά κοριτσάκια μου.. συγγνώμη αν σας κούρασα και σας μαύρισα αλλά η ψυχούλα μου πονάει και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.. στην αρχή δεν μπορούσα καθόλου.. και τώρα που σας γράφω κλαίω και σπαράζω γιατι ακόμη έχω τα συμπτώματα όλα.. και πικραίνομαι που δεν θα εχουν κάποια ανταπόκριση.. Θέλω πολύ το θαύμα αλλά με τέτοια χοριακη δυσκολο...

Και μέσα σʼ όλο αυτό πρέπει να πάω να βρω και δουλειά.. αφού πρώτα κάνω μια γενική στο σπίτι που ενω την κάνω θα πλαντάζω στο κλάμα.. και αυτό που με φοβίζει είναι που για πολύ καιρό δεν θα εχω την ευκαιρία να προσπαθήσω. Για πολύ καιρό όμως.. ξέρω θα μου πείτε με τον καιρο θα μου περασει αλλά επειδή ήδη έχω ένα μωρό ο πόνος είναι πιο πολύς.. Θα μου πειτε να χαρώ τον γιο μου και είναι θαυμα μου τον έχω.. το ξέρω αλλα βλέποντας τον θα μου θυμίζει αυτο το μωράκι που δεν τα κατάφερε να γαντζωθεί.. :cry:

Σας φιλώ όλες και ευχαριστώ που με «ακούσατε».. Δεν ξερω αν τα εγραψα καπως όλα αυτα ή μπερδεμένα αλλά είστε οι μόνες που θα καταλαβαιτε τι περασα! Σας αγαπώ πολύ και εύχομαι καμία κοπέλα να μην περάσει κάτι τέτοιο.. Όλες οι προσπάθειες σας να είναι θετικές! Και να γεμίσει ο κόσμος μικρά θαυματάκια!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

μελετινακι και Νασυ μου χαίρομαι που ακούσατε καρδούλα! Το μαγαλύτερο δώρο του Θεού τα μωρά σας!

Και χάρηκα που είδα μηνυματάκια απο τη Ντέσκο και την καραμελλίτσα μας!

oR8mp2.png

P7wlp2.png

Διαφημίσεις

Μαριμνακι μου μακαρι να γινει το θαυμα σας...κι εγω ειχα πολυ αιμα καποιες μερες αν θυμασαι...και ειχα και θρομβους αιματος...αυτο το σπλατς που ειπες στην τουαλετα...περιμενουμε νεακια..μακαρι να μπορεσω να μπω να τα δω.

Παντως βρε κοριτσια γιατι ειμαστε εδω αν κανουμε προσπαθειες στα κρυφα? χαχαχα!!!

Αστειευομαι οπως νιωθει η καθεμια! Ειμαστε εδω για ολα !

[sIGPIC][/sIGPIC]

61b3139d1a.png

Μαριαμνι,μακαρι να γινει το θαυμα,θαυματα συμβαινουν καθε μερα αρκει να τα πιστευεις και να προσευχεσαι!!!

Ακριβως το ιδιο περασα κι εγω το καλοκαιρι,ακριβως και δυστυχως ηταν η 4η εξωσωματικη και δυστυχως δεν εχω παιδακι που κοιταζοντας το στα ματακια θα μου δωσει δυναμη!!!Μην πεφτεις κοριτσι μου,ο,τι ειναι να γινει ειναι θελημα θεου,αυτο να σκεφτεσαι !!!Κοιταζοντας το παιδι σου μη σκεφτεσαι τιποτα παρα μονο την ευλογια που σε αξιωσε ο θεος να ζησεις αποκτωντας το!!!Ο θεος δινει και ο θεος παιρνει εσυ εκανες ο,τι καλυτερο μπορουσες,δεν ευθυνεσαι για τιποτα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γλυκό μου Μαριαμνάκι.. πίστεψέ με όταν σου λέω ότι ξέρω πολύ καλά πως είναι να σου δίνουν τη χαρά και μετά ξαφνικά να στην παίρνουν πίσω... Καταλαβαίνω ακριβώς πως αισθάνεσαι... κάνε κουράγιο κοριτσάκι μου..Μακάρι αύριο να έχουν υπερδιπλασιαστεί οι μονάδες και να γίνει το θαυματάκι για το οποίο όλες προσευχόμαστε..

Το μόνο που θα σου πω για παρηγοριά είναι ότι καλύτερα που σταμάτησε (αν σταμάτησε) τώρα που είναι νωρίς παρά αργότερα.. Η φύση ξέρει και μας προφυλάσσει από χειρότερα βάσανα..

Συλλαμβάνεις πανεύκολα.. άρα την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε όποτε κι αν είναι αυτή θα μείνεις εγκυούλα με την πρώτη. Και ο Βαλάντης θα είναι μεγαλύτερος και δεν θα σε κουράζει τόσο πολύ..

Εγώ και το Δομνινάκι μου σε σκεφτόμαστε και σου στέλνουμε την αγάπη μας..

L2qIp2.png

Μαρκελακι μου διαβασα οτι κατι συνεβη στον αντρα σου αλλα δε μπορεσα να δω λεπτομερειες.Ελπιζω να ειναι περαστικα και συντομα!

Θελω πολυ να γνωρισω κι εσενα οταν με το καλο κανονισουμε συναντηση!

Η μικρουλα δε παει ευκολα σε αγκαλιες αλλα θα την παρετε εστω και για λιγο γιατι εχει αποδειχτει γουρλου! χεχε!Ακους νικοοοολ???

Μακια μακιαααα!!!

ω ναι Καραμέλλο να βρεθούμε!!!

να δούμε και την καραμελίτσα γουρλού ξεγουρλού εγώ θα την παρω αγκαλιά!!:P:p:p:p

με τον άντρα μου όλα καλύτερα θ αστα πω από κοντά!

φιλάκιααααααααααααα

Γεια σας κοριτσάκια μου.. συγγνώμη που δεν θα σχολιάσω κάτι απʼ όσα είπατε γιατι δεν ειμαι καθόλου καλά.. πονάει η ψυχούλα μου..

Αρχές Ιουλίου όπως σας είχα ξαναπεί είχε φθάσει το σπέρμα στο ιατρειο του γιατρου μου.. ήμουν πολύ ευτυχισμένη που το όνειρο ήταν κοντά και ο άντρας μου επίσης.. έτσι αποφασίσαμε με κάποια λεφτάκια που είχαμε στην άκρη και ξοφλησαμε το σπέρμα και είπαμε να κάνουμε και μια προσπάθεια που την ποθούσαμε πολύ.. ξεκίνησα να ρυθμίζω τον κύκλο μου για να μου έρθει η περίοδος τις μέρες που θα ήμουν με άδεια και που θα ήταν ο γιατρός στο ιατρείο του.. είχα και ψηλή προλακτίνη και αρχισα θεραπεία.. 2-3 μέρες πριν μου έρθει η περίοδος είχα όλα εκείνα που σας περιέγραψα δηλητηρίαση, ουρολοίμωξη ένιωθα κόπωση απο τη δουλειά που είχα μείνει μόνη όταν έφυγε με άδεια η άλλη.. πήρα μόνο τα clomid χωρις ενέσεις και έκανα 3 ωραία ωάρια στην αριστερή ωοθήκη.. εγώ και ένα να είχα θα προχωρούσα.. κάναμε την τοποθέτηση στις 30 του Αυγούστου. Στις 10 απολύθηκα τι ωραία και στις 11 του Σεπτέμβρη είχα πόνους περιόδου λίγο ροζ αλλά και παράλληλα κάποια συμπτώματα που τα είχα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου.. Δομνινάκι μου μιλούσες για αυπνίες και ήθελα να σας πω και γω για τις δικές μου και δεν τολμούσα.. πήρα τον γιατρό και κάναμε μια χοριακή η οποία βγήκε 10.53.. ήταν χαμηλή και εκεί άρχισε το δράμα μας.. την επαναλάβαμε μετά απο 2 ημέρες και πήγε 35.52.. με μια μέρα καθυστερησης σχετικά καλά μας είπαν και ο γιατρός και το χημείο.. εγω να έχω όλο ροζ.. ώσπου ξεκίνησε ο εφιάλτης με τις αιμορραγίες.. την πρώτη ημέρα αιμορραγία το απόγευμα με αρκετό αίμα κόκκινο αλλά όχι σκούρο.. πάμε επειγόντως στην κλινική και μου κάνουν ενεση προγεστερόνης. Την επόμενη ξανα αιμορραγία το μεσημέρι και ξανα στο γιατρό για ενεση.. έκανα πάλι χοριακή που έπρεπε να είχε φτασει την Τρίτη στο 120 και εγω είχα την Δευτερα 150.. αρχίσαμε μέσα στο φόβο μας να χαιρόμαστε λιγάκι.. ο μπέμπης απο καιρό πριν όταν του λέγαμε θες αδελφάκι μου φιλούσε την κοιλίτσα.. αυτές τις μέρες μονο η μαμά μου ήξερε τι συνέβαινε που με βοηθούσε και πέρα απο τον πόνο που ένιωθα απο τις αιμορραγίες, τα τσιμπήματα απο τις ενέσεις και την αγωνία των αποτελεσμάτων της χοριακής μου έλειπε και ο γιοκας μου που αναγκαστηκά τον έπαιρνα στην πεθερά.. και στο σπίτι με έβλεπε συνέχεια ξαπλωμένη και με αγκάλιαζε τρυφερα.. για 2 – 3 μέρες τίποτα και πιστεύαμε ότι όλα κυλανε καλά.. χθες είπαμε με τον άντρα μου ότι επειδή το ραντεβου για να δούμε σάκο μας το είχαν κλείσει για τις 29 του μήνα να πάμε να κανουμε μια χοριακή σήμερα ακόμα να δούμε που είμαστε.. μπα.. δεν προλάβαμε.. ξυπνάω στις 4.36 το πρωι και νιώθω ενα βάρος χαμηλά και να ιδρώνω και να ζαλίζομαι.. νόμιζα ότι ήθελα τουαλέτα και πηγα.. και με ενα σπλας σκάει μια αιμορραγία και να μου έρχεται να λιποθυμήσω.. φώναξα στον άντρα μου και κατατρόμαξε κι αυτός.. μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθε.. δεν πήρα τον γιατρό γιατι δεν είχα άλλο αίμα πέρα απο αυτό και λέω θα ξαπλώσω 2 ώρες αν και ήμουν χάλια και φοβισμένη χωρίς να κοιμαμαι απλά να κλαίω σιωπηλά. Ο άντρας μου ήταν στο σαλόνι και έκλαιγε και δεν ήρθε καθόλου στο κρεβάτι.. είμασταν τόσο χαρούμενοι που ήρθε και με την πρώτη και θα χα και την άνεση να είμαι στο σπιτι μέχρι να γεννήσω μιας και απολυθηκα.. πάμε κάνουμε μια χοριακή το πρωι και έπρεπε να είχε φτάσει στο 600 αλλα 387 πήγε.. μιλάμε ο άνθρωπος που έχει το χημείο πάγωσε μαζί μου και εννοείται εγώ έκλαιγα.. πήρα τον άντρα μου που έκλαιγε κι αυτός.. εγώ δεν μπορούσα να πάρω τον γιατρό και τον πήρε ο άντρας μου.. είχαμε 2 επιλογές ή να σταματήσω τα χαπάκια και εδώ να τελειώσουν όλα ή να πάω απο το ιατρείο να μου κάνει ακόμα μια ένεση και αυριο επανάληψη για να σιγουρευτούμε.. δεν μπορούσα να αποφασίσω.. ξέρω ότι οι μονάδες είναι χάλια αλλά απο την άλλη δεν ηθελα να σταματήσω έτσι απλά τα χαπακια αν δεν ήμουν σίγουρη.. όταν ήμουν καλύτερα πήρα το γιατρό και συμφώνησε αν και είναι απαισιόδοξος και ποιος δε θα ταν άλλωστε.. πήγα στο ιατρείο και μόλις είδα την γραμματέα έμπηξα τα κλάματα και με έβλεπε όλη η κλινική.. βγήκε ο γιατρός ο οποίος προσπαθούσε να με κάνει να νιώσω καλύτερα αλλά που..μετά βάλαμε την ένεση και έφυγα και αύριο θα παω για χοριακή και φοβάμαι.. θα πέσει το ξέρω αλλά ζητώ ένα θαυμα κοριτσάκια μου.. θέλω να ανέβει.. δεν το αντέχω όλο αυτο.. πονάει.. δεν σας είχα πει τιποτα απο την αρχή όταν ξεκίνησα όχι για κανένα άλλο λόγο παρα μόνο γιατι ήθελα να μαθω για τα ωάρια και μετά. Όταν έμαθα ήταν άσχημα η Νικόλ μας και δεν ήθελα να πω γιατι την καταλάβαινα τι περνούσε και δεν ήθελα να λέω για την προσπάθεια μας και να μαι στον κόσμο μου.. ήδη έχω και ένα μωράκι και δεν ήθελα να πικράνω αθελα μου καποιο αλλο κοριτσάκι.. φυσικά δεν πίστευα ότι θα πετύχει και γι αυτό.. αλλά πονάει περισσότερο να σου δίνουν τη χαρά και να στην πέρνουν πίσω.. πονάω και σωματικά.. αίμα αίμα αίμα το χω σιχαθεί.. Θέλω τόσο πολύ να αναίβει η χοριακή μου αύριο απο θαύμα και μόνο γιατι κοριτσάκια μου πιστέψτε με είναι άλλο η αποτυχία όταν δεν έχεις μωρό και άλλο όταν ήδη έχεις ένα.. αν και πίστευα παλιά το ανίθετο.. γιατι αν αυτή η εγκυμοσύνη προχωρούσε θα χα ένα μωράκι όπως τον Χρυσοβαλάντη μου και τωρα...??? απλά πονάμε πολύ και γω και ο άντρας μου.. πάρα πολύ.. είμαστε δεμένοι όμως.. Θέλουμε πολύ ένα θαυμα Παναγίτσα μου!!!

Αυτά κοριτσάκια μου.. συγγνώμη αν σας κούρασα και σας μαύρισα αλλά η ψυχούλα μου πονάει και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.. στην αρχή δεν μπορούσα καθόλου.. και τώρα που σας γράφω κλαίω και σπαράζω γιατι ακόμη έχω τα συμπτώματα όλα.. και πικραίνομαι που δεν θα εχουν κάποια ανταπόκριση.. Θέλω πολύ το θαύμα αλλά με τέτοια χοριακη δυσκολο...

Και μέσα σʼ όλο αυτό πρέπει να πάω να βρω και δουλειά.. αφού πρώτα κάνω μια γενική στο σπίτι που ενω την κάνω θα πλαντάζω στο κλάμα.. και αυτό που με φοβίζει είναι που για πολύ καιρό δεν θα εχω την ευκαιρία να προσπαθήσω. Για πολύ καιρό όμως.. ξέρω θα μου πείτε με τον καιρο θα μου περασει αλλά επειδή ήδη έχω ένα μωρό ο πόνος είναι πιο πολύς.. Θα μου πειτε να χαρώ τον γιο μου και είναι θαυμα μου τον έχω.. το ξέρω αλλα βλέποντας τον θα μου θυμίζει αυτο το μωράκι που δεν τα κατάφερε να γαντζωθεί.. :cry:

Σας φιλώ όλες και ευχαριστώ που με «ακούσατε».. Δεν ξερω αν τα εγραψα καπως όλα αυτα ή μπερδεμένα αλλά είστε οι μόνες που θα καταλαβαιτε τι περασα! Σας αγαπώ πολύ και εύχομαι καμία κοπέλα να μην περάσει κάτι τέτοιο.. Όλες οι προσπάθειες σας να είναι θετικές! Και να γεμίσει ο κόσμος μικρά θαυματάκια!

Ω βρε Μαριμνάκι τα πέρασες όλα αυτά μόνη σου?????????

γτ είμαστε εδώ???

εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

αλλά σκέψου ότι έχεις το γλυκό σου αγοράκι και είσαι μικρούλα ακόμα!

θα δεις θα έλθει και το 2ο παιδάκι

ίσως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμη΄!

εμείς ελπίζουμε μέχρι αύριο!!!!!!!!!

καλή δύναμη!

Διαφημίσεις

Μαριαμνάκι , μου λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ που περνάς αυτές τις δύσκολες στιγμές:(

σου στέλνω για γλυκιά αγκαλία..

θα περιμένουμε νέα σου αύριο..

ο Θεός είναι μεγάλος

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Γεια σας και από μένα...

δυστυχώς δεν έχω χρόνο...

Μαριαμνάκι μου σε σκέφτομαι από το απόγευμα που διάβασα αυτά που έγραψες...Απόψε θα είσαι στην προσευχούλα μου!...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αχ! μαριαμνακη μου! κουραγιο κουκλιτσα μου σε καταλαβαινω απολυτα δυστυχως,τα ειχα περασει κ εγω...το ξερω ειναι δυσκολο,πολυ δυσκολο,αλλα να, δες κ μενα υστερα απο ολα αυτα που εχω περασει...βρηκα τη δυναμη κ σηκωθηκα και ειπα ξανα κ ξανα θα προσπαθησω...να λες δοξα το θεο κ να μην τα βαζεις μαζι του κατι ξερει αυτος που δεν το ξερουμε εμεις... οτι ειναι για καλο σου εγω θα πω...πολλα φιλακια σε σενα κ στο μικρουλι σου!!!!!!!!!

aKZup2.png?QGVNYpCf

Καλημερααα!!

τσακωσα το σημα και γραφω στα γρηγορα!

Μολις εχω ετοιμο το προσκλητηριο θα σας στειλω ηλεκτρονικα σε οσες εχω φβ κι αν καποια ενδιαφερεται&δεν εχω στειλει να μου πειτε! Απλα στελτε καλυτερα πμ γιατι δε προλαβαινω να τα διαβασω ολα μη χασω καμια συμμετοχη χεχε!

Συγχαρητηρια για τις καρδουλες που χτυπανε! Ειμαι τοοοοοοοοσο χαρουμενη για εσας!

Μετα τη βαφτιση θα εχω πιο πολυ χρονο και για καφεδακι!!

γεια σου καραμελακι! πως εισαι??μετακομισατε τελικα??ειστε ορεστιαδα?που θα κανετε τη βαφτιση???ρωταω πολλα ε?? σε εχασα κ δεν ξερω προς τα που ειστε :tongue::tongue::tongue::tongue:

aKZup2.png?QGVNYpCf

Koριτσάκια μου γεια σας!!!!

Τι κάνετε??

Ήθελα να μπω χθες να σας γράψω αλλά δε τα κατάφερα .....θα σας πω όμως σήμερα τα νέα μου!!

Χθες πήγαμε στο γιατρό και είδαμε και μεις καρδιακή λειτουργία στο εμβρυάκι μας:D:D:D

Νασούλαααα μου πολύ χάρηκα και για σένα!!!!!!!! Αχ την ίδια μέρα ακούσαμε και οι δυό μας καρδούλα:D:D:D:D

Έχεις ανακατοσούρες ε? όταν ξυπνάς τρώγε μια φρυγανίτσα και γενικότερα μην αφηνεις το στομαχάκι σου άδειο....χωρις να το βαραίνεις.

Εγώ για την ώρα δεν έχω ανακατοσούρες......μια μερα ένιωσα καουρα στο στομάχι ....αυτο μονο.

Αληθεια πόσο εισαι τωρα? ποσο έχουμε διαφορά? μια βδομαδουλα περιπου? Εγω σημερα παρασκευη κλεινω 6 εβδομαδες!! Και γω σημερα πηγα και έκανα τις εξετασεις του προγεννητικου.....αυριο θα χω τα αποτελέσματα.

Δομνινάκι μου πόσο χαίρομαι που όλα πάνε καλά!!!!!! Μπράβο σου που δεν έχεις πάρει και κιλάκια ;) ...εγώ πάντως ψηφίζω αγοράκι.......δε ξέρω αλλά σε φαντάζομαι να έχεις γιο;)

Νικολ μου:D εγώ νομίζω πως η χοριακη σου είναι ενταξυ.......εννοω δε πρεπει να χρειαζεσαι επαναληψη της.........έπεσε ......οταν λενε να μηδενηστει δεν εννοουν ακριβως 0....εννοουν να πεσει σε χαμηλα επιπεδα. Θυμαμαι και γω που εκανα επαναληπτικες στο εξωμητριο παλιοτερα για να παρακολουθησουμε οτι θα πεσει...........οταν ειχα φτασει το 12 μου παν να μην ξανακανω.

Σίγουρα το τι ακριβως θα κανεις θα στο πει ο γιατρος σου......απλά δεν πιστευω οτι υπαρχει λογος ανησυχίας ε κοριτσάκι??

Ντεσκο.....έβγαλε και δοντάκι η μικρη ακουω;) Και ο μπόμπιρας δεν αποχωριζεται τη μανουλα ε? μμμ κάτι θα ξέρει!!!

Ροδακινούλα τι κανει ο μικρος μιστερ ροδακινουλης??:D Σε παιδευει ή είναι ακόμα ήσυχο μωράκι??

Μαρκελλάκι μου όλα καλά? τουλάχιστον πολύ καλύτερα ε?

Αχ τι όμορφη φωτογραφιούλα αυτή με την καρδούλα που μας έβαλες....σ ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!:D

Μαριαμνάκι μου στεναχωρέθηκα έτσι που σ άκουσα, ελπίζω να μην είναι κάτι πολύ σοβαρό, όποτε εσύ νιώσεις και θελήσεις εμεις εδώ είμαστε να σε ακούσουμε!

Στελλίτσα μου εύχομαι να βρεθεί σύντομα κάτι .....και να μη μου στεναχωριέσαι.

Κουκάκι μου η αισιοδοξία σου για μένα μια χαρά τα χει βγάλει εις πέρας ως τώρα! Τι κανει ο μικρος κουκος? του βάζεις να ακουσει τραγουδάκια??:D

Το μομεντινι μας τι κάνει? Εσύ μομεντούλα πρέπει να του γράφεις τραγούδια του μωρου σου;) να ακουει τις συνθεσεις της μανούλας:D

Αλήθεια του χεις γράψει κανένα?

Καραμελλάκι πολύ χαίρομαι όταν κλεβεις ιντερνετ:lol: απο τους γειτονες και μας γραφεις......να ναι καλά οι άνθρωποι!

Εγώ δηλώνω συμμετοχη για τα βαφτισια της καραμελίτσας!!!

Ανθόύλα τι κάνουν οι μπεμπηδες?

Μαράκι 1981, μαρία 10, georgkat,τινα tinkerbel, ιονελιτα(καλε εσυ ακομα διακοπάρεις?), και σε όποια ξεχνάω πολλά πολλά φιλάκια!

Τουρτίτσααα που είσαι εσύ?? Ααααα σε μας δεν εμφανίστηκες ακόμα:P:p......και είναι μια αφορμή να μας γράψεις και τα νέα σου. Η Νασούλα και γω μείναμε έγκυες......πωπω το λεω και ειναι λες και δε μιλάω για μένα.

μπραβοοοο!μελετινακι μου! να εχεις μια ομορφη εγκυμοσυνη κ να προσεχεις απο δω περα!!!:tongue::tongue: ποτε ξανα υπερυχο??????

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...