Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Blu24 είπε:

Όχι δεν ξεκινάω τίποτα σε αυτόν τον κύκλο απλά έκανα ορμονικές για να δει ο νέος γιατρός που κυμαίνονται αλλά είδα πως είναι αρκετά χαμηλή και σοκαρίστηκα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο κ ολας που μου καθυστέρησε η περίοδος να μου έρθει 

Τον Νοέμβριο που είχα ξανά κάνει ήταν 32 για αυτό μου έκανε εντύπωση τώρα το 11 και η πρόλακτινη είναι στα ανώτατα φυσιολογικά επίπεδα αλλά εκεί κυμαίνεται πάντα λογικά και λόγω των πολυκυστικών αλλά η οιστραδιολη με ξάφνιασε !! Ελπίζω να εμποδίσει την διέγερση σε λίγους μήνες 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι όλα καλά ξανά κάνε πάλι όμως τον επόμενο μήνα την ίδια να δεις πως κυμαίνεται 

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Μπήκα να πω μια καλημέρα!

πω πω μία μέρα έκανα να σας διαβάσω και γέμισαν σελίδες

αφού δεν είδα καλά καλά ότι το Μελετινάκι άκουσε καρδούλα!!!!!!!!!!!

βρε Μελετινάκι βάλε μεγάλα γράμματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

summer+dec+4.jpg

μμμμ μάλλον συμφωνώ με τη Νικόλ μου ότι θα ναι κοριτσάκι αν κρίνεις από το χρώμα της καρδούλας που έβαλα...

Συμφωνώ κορίτσια μου για τις αποβολές πως άλλο είναι να έχεις ήδη ένα παιδάκι και άλλο να μην έχεις κανένα και να μένεις στο Άσσο

Γι'αυτό Μαριαμνάκι μου κάντε πράγματα για τον μικρό σας και για σας στα πλαίσια που μπορείτε να ξεχαστείτε και θα ξανάλθει η ώρα!!!!!!!!Αυτό δε σημαίνει ότι δεν πονάτε πολύ..απλά η αλήθεια είναι πώς αρκετά κορίτσια εδώ έχουν περάσει χειρότερα συναισθήματα με την αβεβαιότητα...ο γιατρός μου λέει μια φορά έγκυος πάντα έγκυος!!!Θα τα καταφέρετε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Εδώ κι εγώ πάλι σήμερα.. Χθες το βράδυ έπεσα για ύπνο από τις 9.30 και σηκώθηκα σήμερα στις 5.15... Δεν έχω παράπονο.. τουλάχιστον έκλεισα ένα επτάωρο ύπνου και αναζωογονήθηκα..

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα και τέτοια ώρα σίγουρα θα ξέρουμε αν όλα πάνε καλά.. Τώρα που σκέφτομαι το μωράκι μου, μου στέλνει μήνυμα ότι πεινάει και ας έφαγα μόλις πριν 10 λεπτά 2 μπισκότα σοκολάτας.. Λιχούδικο είναι το μικρούλι μου..

Προς Caramelo: Εγώ γιατί δεν έλαβα το προσκλητήριο? Θέλω κι εγώ...

Νικόλ μου είσαι καθημερινά στη σκέψη μου.. Εύχομαι το χειρουργείο που θα κάνεις την ερχόμενη βδομάδα να εξελιχθεί σε επέμβαση ρουτίνας και πλέον τίποτε να μη σκιάζει την καινούργια σας προσπάθεια..

Θα το ήθελα πολύ να βρεθούμε όσες περισσότερες γίνεται στη βάφτιση της καραμελλίτσας μας.. θα είναι μια καλή ευκαιρία να τα πούμε λίγο.. Τι λέτε;

Τινάκι μου σε συγχωρούμε εννοείται που θα μας αποχωριστείς λιγάκι.. Προτεραιότητα εννοείται ότι έχει ο έρωτάς σου ο αγιάτρευτος!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

γεια σας κ απο μενα.. πως ειστε κοριτσια?? εγω δεν εχω προσκληση???καραμελλοοοο με ξεχασες.... λοιπον πηρα τις τελευταιες εξετασεις αλλα δυστυχως η προλακτινη ανεβηκε πααρααα πολυυυ!! 140.1 παρακαλω το ξερω ειναι πολυ υψηλη κ ξεκιναω παλι τα ντοστινεξ!! φοβαμαι μη με στειλουν να κανω μαγνητικη κ παει πισω η εξωσωμ.δε λεω με τ φαρμακο κατεβαινει παλι καλα...αλλα εχω αυτο το προβληματισμο...θα περιμενω 8 του μηνα που εχω ραντεβου στο νοσοκομειο να δω τι θα μου πουν! ατιμη προλακτινη!!!!!!!!γκρρρρρρρρ...

aKZup2.png?QGVNYpCf

Γεια σας και από μένα!!!

Πω πω! Πόσα γράψατε!!! Και σαν καλή και μελετηρή που είμαι όλα τα διάβασα!:D Τώρα το τι θυμάμαι είναι άλλη ιστορία!:P

Ξεκινώ από το μαριαμνάκι μας...Στα ειπανε όλα πατριωτάκι μου καλό πιο πάνω...Από μένα απλά θέλω να ξέρεις πως είμαστε όλες δίπλα σου, να μιλήσουμε, να ακούσουμε..σε όλα! Μια τεράάάστια αγκαλιά σου στέλνω κοριτσάκι μου!

Βλέπω πλησιάζουνε οι μέρες για την αυχενική ΔΟμνινάκι μου ε; Αντε με το καλό! Που σίγουρα καλά θα είναι όλα! Ειπα και ελάλησα! Εγώ απλά έχω αγωνία να μας πεις το φύλο! Για όλα τ'αλλα είμαι σίγουρη!:D Χμ..είναι η πρώτη φορά που φτάνεις στην αυχενική κοριτσάκι μου;

Κουκάκι μου 75 μέρες μείνανε; Πω πω! Το ειπε το δεσποινάκι πριν και έτρεχα να δω το τικεράκι σου γιατί νόμιζα δεν κατάλαβα καλά! Πω πω πω!!! Πλησιάζεις!!!!

Οσο για τις συνέπειες της έλλειψης τικερακίου (ω τικεράκε!) είμαι έτοιμη να τις υποστώ!;) Θα σας λέω κάθε λίγο σε ποια βδομάδα είμαι για να κρατάτε το λογαριασμό...!!!:D

Μελετινάκι μου κι εγώ τα ίδια...ούτε που συνειδητοποιούσα τι μου συμβαίνει στις αρχές...Ενώ τώρα συνειδητοποιών! (χααχαχαχαχα στραβομάρα μου)...

Εγώ από την Κυριακή δεν είμαι πολύ καλά...πονούσα την κ οιλιά μου...χμ..τα έντερα μου; Μα ποτέ μου να μην μπορώ να ξεχωρίσω τι πονάω; Ελεος! Νομίζω με πειράξανε τα μακαρόνια με κιμά που έφαγα την Κυριακή...ελπίζω τουλάχιστον να είναι αυτά και να μην έχει έπαθε κάτι το μομεντάκι! Χμ...τώρα είμαι λίγο καλύτερα...σταμάτησα τις σαλάτες που ίσως ερεθίζουνε το έντερο...και τρώω εντελώς απλά...Οχι πως πριν έτρωγα και πλουσιοπάροχα..Αν τα συνυπολογίσω όλα μαζί όποτε φάω κρεάς, κοτόπουλο ή κιμά που έχει οποιοδήποτε αρωματικό πάνω είμαι χάλια μετά! Ουφ!:rolleyes: Προσπαθώ να μην αγχώνομαι και ελπίζω την επόμενη φορά που θα δω το μομεντάκι μου να είναι καλά! ουφ και ξαναούφ!!!

Ντεσάκι αυτό το φινάλε σου με το mood σκατά όλα τα λεφτά λέμε!;)

Μαρκελάκι συνεχίζετε τις βολτίτσες; Είστε καλύτερα; Μιλάω στον πληθυντικό...γιατί είστε "'ενα" και είστε μια "ομάδα"...Είπα να ρίξω και λίγο το ρομαντικό μου να καλύψω τη γιατρίλα που σας πλάκωσε!;)

Νικόλ μου σε σκέφτομαι...

Τινκερμπελ, georkat, στελλίτσα μου πολλά πολλά φιλάκια!

Νασούκομου αχ ταλαιπωρείσαι! Ασχημο πράγμα οι ημικρανίες! Περαστικά σου κοριτσάκι μου! Πολύ διαφορετική αυτή η εγκυμοσύνη τελικά...και μάλλον κτυπάει η καμπάνα για αδελφούλα για τον Αλεξάκο μας!

Αυτά! Πάω να δουλέψω λιγάκι! και μετά περπάτημα...τέτοιο κορμί μην χαλάσει!;)

Καλό μας απόγευμα!

αν θες δίαιτα γι ατο εντερο την εχω εύκαιρη:P

γεια σας κ απο μενα.. πως ειστε κοριτσια?? εγω δεν εχω προσκληση???καραμελλοοοο με ξεχασες.... λοιπον πηρα τις τελευταιες εξετασεις αλλα δυστυχως η προλακτινη ανεβηκε πααρααα πολυυυ!! 140.1 παρακαλω το ξερω ειναι πολυ υψηλη κ ξεκιναω παλι τα ντοστινεξ!! φοβαμαι μη με στειλουν να κανω μαγνητικη κ παει πισω η εξωσωμ.δε λεω με τ φαρμακο κατεβαινει παλι καλα...αλλα εχω αυτο το προβληματισμο...θα περιμενω 8 του μηνα που εχω ραντεβου στο νοσοκομειο να δω τι θα μου πουν! ατιμη προλακτινη!!!!!!!!γκρρρρρρρρ...

Μπήκα λίγο στα γρήγορα και διάβασα το μην σου. Επειδη με την προλακτινη ειχα και γω για χρονια ενα θεματακι......έπαιρνα και γω τα ντοστινεξ αλλα οταν προσπαθουσα για παιδακι ή εκανα προσπαθειες η ενδοκρινολογος προτιμησε να μου δίνει τα parlodel που εχουν γινει μελετες σε περιπτωση εγκυμοσυνης και ειναι πιο ακινδυνα.

Μαγνητικη αν δεν εχεις κανει προφανως να σου συστησουν να κανεις....και γω ειχα κανει αλλά δε φανηκε αδενωμα. Οι τιμες οι δικες μου μια φορα ειχαν φτασει το 120 ....τις υπολοιπες ειχα 40-60. Και το αγχος ανεβαζει την προλακτινη. Αν μεινεις έγκυος καποιοι γιατροι πιστευουν πως πρεπει να σταματησεις την αγωγη και καποιοι οχι.....εγω αυτη τη στιγμη δεν παιρνω κατι. Η προλακτινη μπορει να προκαλεσει υπογονιμοτητα όταν επηρεασει την περιοδο και δημιουργησει ανωμαλιες.....εμενα δεν μου την επηρεασε ποτε...ειχα παντα σταθερο κυκλο.

Καλο ειναι να εχεις και εναν καλο ενδοκρινολογο να σε παρακολουθει.

Εύχομαι όλα καλά να πανε κοριτσακι μου, μην ανησυχεις , το θεμα της προλακτινης ειναι κατι που εφοσον το γνωριζεις θα βρεθει και η λυση του.

Εγω θα μπω πιο μετα να σας γραψω.

Διαφημίσεις

Μπήκα λίγο στα γρήγορα και διάβασα το μην σου. Επειδη με την προλακτινη ειχα και γω για χρονια ενα θεματακι......έπαιρνα και γω τα ντοστινεξ αλλα οταν προσπαθουσα για παιδακι ή εκανα προσπαθειες η ενδοκρινολογος προτιμησε να μου δίνει τα parlodel που εχουν γινει μελετες σε περιπτωση εγκυμοσυνης και ειναι πιο ακινδυνα.

Μαγνητικη αν δεν εχεις κανει προφανως να σου συστησουν να κανεις....και γω ειχα κανει αλλά δε φανηκε αδενωμα. Οι τιμες οι δικες μου μια φορα ειχαν φτασει το 120 ....τις υπολοιπες ειχα 40-60. Και το αγχος ανεβαζει την προλακτινη. Αν μεινεις έγκυος καποιοι γιατροι πιστευουν πως πρεπει να σταματησεις την αγωγη και καποιοι οχι.....εγω αυτη τη στιγμη δεν παιρνω κατι. Η προλακτινη μπορει να προκαλεσει υπογονιμοτητα όταν επηρεασει την περιοδο και δημιουργησει ανωμαλιες.....εμενα δεν μου την επηρεασε ποτε...ειχα παντα σταθερο κυκλο.

Εύχομαι όλα καλά να πανε κοριτσακι μου, μην ανησυχεις , το θεμα της προλακτινης ειναι κατι που εφοσον το γνωριζεις θα βρεθει και η λυση του.

μελετινακι μου εγω ανυσηχω γιατι ειναι 140!!:shock: φοβαμαι μη μου πουν πρωτα να πεσει κ μετα να κανω την εξωσ.! μακαρι να μην γινει ετσι!!!!!!!!!!! αλλα οπως κ να χει πεφτει πολυ γρηγορα η τιμη της με τ φαρμακο παλι καλαααααα

aKZup2.png?QGVNYpCf

Γεια σας και από μένα!!!

Είμαι κομμάτια και έτοιμη να...αποκοιμηθώ στον καναπέ!;)

Απλά ήθελα να ευχηθώ στο Δομνινάκι μας πολύ καλή επιτυχία για αύριο!!! Σε σκεφτόμουνα όλη μέρα μανουλίτα μου καλή!!! Αντε όλα καλά θα πάνε! Θα το δεις!:D

Θα περιμένουμε νεάκια σου αύριο νωρίς νωρίς ε!!!!

Φιλάκια σε όλες!

Καλό βράδυ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μελετινακι μου εγω ανυσηχω γιατι ειναι 140!!:shock: φοβαμαι μη μου πουν πρωτα να πεσει κ μετα να κανω την εξωσ.! μακαρι να μην γινει ετσι!!!!!!!!!!! αλλα οπως κ να χει πεφτει πολυ γρηγορα η τιμη της με τ φαρμακο παλι καλαααααα

Δεσποινάκι νομιζω θα πρέπει να ναι ρυθμισμένη.......αλλά καλύτερα θα σου τα πει και ο γιατρος σου. Η προσπάθεια σου ποτε ακριβως ειναι να γινει?

Μην αγχωνεσαι ομως, όλα καλά θα πανε;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Δομνινάκι ξημέρωσε η μεγάλη μέρα που περίμενες με αγωνία!!!

Δεν ξέρω τελικά αν σε πάρουν τα ζουμιά, εγώ παραδόξως δεν το έπαθα αλλά σίγουρα θα συγκινηθείς πολύ και δεν θα πιστεύεις πως αυτό που βλέπεις είναι μέσα στην κοιλίτσα σου!!!

Περιμένουμε να μας πεις πρόβλεψη για το φύλο!!!

Φιλιά πολλά!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Λοιπόν κορίτσια έχετε δίκιο εγώ τόσο καιρό δεν είχα προσέξει στο τικεράκι το πόσες μέρες μένουν ακόμα αλλά κοιτούσα πόσων εβδομάδων και πόσων ημερών είμαστε καθώς και την φώτο με την αναπτυξη του!!Τώρα το προσεξα που μου το είπατε πως έχω ακόμα 73 ημέρες και είμαι πολύ χαρούμενη!!!Τι ωραία φτάσαμε σε διψήφιο αριθμό!!

Αϊντε και τον φάγαμε τον γάϊδαρο......!!χιχιχιχιχι!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Περιττό να σας πω ότι είμαι ένα πτώμα.. Χθες το βράδυ άργησα να κοιμηθώ και όταν τελικά κοιμήθηκα κοιμήθηκα μόνο για 3.5 ώρες.. 5 το πρωί ήμουν στο πόδι.. με τσάι και μπισκότα την έβγαλα μέχρι να ξυπνήσει ο άνδρας μου το πρωί..

Λοιπόν 8.5 ήμασταν στο ΙΑΣΩ για την αυχενική.. Έκανα το σταυρό μου τουλάχιστον 5 φορές διότι τα περιστατικά που παρουσιάζονται μέχρι να περάσει οποιαδήποτε κοπέλα στο εξεταστήριο μόνο άγχος φέρνουν..

Εντέλει μπήκα, ξάπλωσα, κράτησα το χέρι του άνδρα μου και ξεκίνησε η εξέταση.. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι καλά.. Είμαστε 5 ολόκληρα εκατοστά, έχουμε χεράκια, ποδαράκια, κοιλίτσα, στομαχάκι, κεφαλάκι, νεφράκια όλα στη θέση τους αλλά βαριόμασταν να κουνηθούμε (μοιάσαμε στον μπαμπά μας που βαριέται γενικότερα) και έτσι ο γιατρός χτυπούσε και ταρακουνούσε την κοιλιά της μανούλας μπας και αλλάξουμε πλευρό και μπορέσουμε να δούμε τη μυτούλα..

Αυχενική διαφάνεια: 1,70, ρινικό οστό ορατό και όλα καλά!

Ρωτήσαμε για το φύλο αλλά δεν ήταν σίγουρος ο γιατρός οπότε μας είπε ότι μάλλον πάμε για ...... κοριτσάκι αλλά να μη το δέσουμε και κόμπο γιατί τα μωρά πολλές φορές την κάνουν γυριστή και τους κάνουν ρεζίλι τους γιατρούς.. Ο μπαμπάς μας βέβαια κατουρήθηκε με αυτή την προοπτική αλλά εγώ του είπα να κρατήσει και μια πισινή..

Τώρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών αλλά ο γιατρός μου με τον οποίο μίλησα αμέσως μετά ήταν καθησυχαστικότατος.. Άντε δυο βδομάδες ακόμη να κλείσουμε το α' τρίμηνο και μετά ποιος μιας πιάνει!

Ομολογώ ότι δεν έκλαψα.. κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δομνίνου, τον έβλεπα που χαμογελούσε και ήμουν γεμάτη ευτυχία!!!

Πάω να προσπαθήσω να βάλω τικεράκι...

L2qIp2.png

Κι εγώ γεμάτη ευτυχία είμαι για σένα δομνινάκι μουυυυυυυυυυυ!! Αχ Θεούλη μου και Παναγίτσα μου!

Είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενη!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...