Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Neverstop είπε:

@MK2012 μάθαμε για το εμβρυακι??

@Losr όσες γνωστές μου έκαναν μεταφορά με ελεγμένα έμβρυα πέτυχαν όλες τελειομηνη εγκυμοσύνη. Υπάρχει ένα ποσοστό 60-70% εμφύτευσης. Σίγουρα υπάρχουν κι αποτυχίες αλλά η συντριπτική πλειοψηφία πάνε καλά.

Εγω παντως βρίσκομαι στην 5η εμβρυομεταφορα όλες με ελεγμένα έμβρυα…δεν έχει πετύχει καμία. Μηδενικη χοριακη!!! Αναμένω το αποτέλεσμα κ αυτής της προσπάθειας και θα σας ενημερώσω. 

• Καλή τύχη! 1
      • Ευχή 2
      • Λυπημένη/-ος 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Περιττό να σας πω ότι είμαι ένα πτώμα.. Χθες το βράδυ άργησα να κοιμηθώ και όταν τελικά κοιμήθηκα κοιμήθηκα μόνο για 3.5 ώρες.. 5 το πρωί ήμουν στο πόδι.. με τσάι και μπισκότα την έβγαλα μέχρι να ξυπνήσει ο άνδρας μου το πρωί..

Λοιπόν 8.5 ήμασταν στο ΙΑΣΩ για την αυχενική.. Έκανα το σταυρό μου τουλάχιστον 5 φορές διότι τα περιστατικά που παρουσιάζονται μέχρι να περάσει οποιαδήποτε κοπέλα στο εξεταστήριο μόνο άγχος φέρνουν..

Εντέλει μπήκα, ξάπλωσα, κράτησα το χέρι του άνδρα μου και ξεκίνησε η εξέταση.. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι καλά.. Είμαστε 5 ολόκληρα εκατοστά, έχουμε χεράκια, ποδαράκια, κοιλίτσα, στομαχάκι, κεφαλάκι, νεφράκια όλα στη θέση τους αλλά βαριόμασταν να κουνηθούμε (μοιάσαμε στον μπαμπά μας που βαριέται γενικότερα) και έτσι ο γιατρός χτυπούσε και ταρακουνούσε την κοιλιά της μανούλας μπας και αλλάξουμε πλευρό και μπορέσουμε να δούμε τη μυτούλα..

Αυχενική διαφάνεια: 1,70, ρινικό οστό ορατό και όλα καλά!

Ρωτήσαμε για το φύλο αλλά δεν ήταν σίγουρος ο γιατρός οπότε μας είπε ότι μάλλον πάμε για ...... κοριτσάκι αλλά να μη το δέσουμε και κόμπο γιατί τα μωρά πολλές φορές την κάνουν γυριστή και τους κάνουν ρεζίλι τους γιατρούς.. Ο μπαμπάς μας βέβαια κατουρήθηκε με αυτή την προοπτική αλλά εγώ του είπα να κρατήσει και μια πισινή..

Τώρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών αλλά ο γιατρός μου με τον οποίο μίλησα αμέσως μετά ήταν καθησυχαστικότατος.. Άντε δυο βδομάδες ακόμη να κλείσουμε το α' τρίμηνο και μετά ποιος μιας πιάνει!

Ομολογώ ότι δεν έκλαψα.. κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δομνίνου, τον έβλεπα που χαμογελούσε και ήμουν γεμάτη ευτυχία!!!

Πάω να προσπαθήσω να βάλω τικεράκι...

τελεια νεα!!!!!!!! ειμαι πολυ χαρουμενη για σας δομνινακι μου!! καλα το τικερακι τα σπαει !!!!!!!!!!!! ανατριχιασααααα λεμεεεεεε κ γω για κοριτσακι σε εχω στο πα????????? οτι ειναι τωρα, γερο να ειναι!!:-P:razz::-P

aKZup2.png?QGVNYpCf

Δεσποινάκι νομιζω θα πρέπει να ναι ρυθμισμένη.......αλλά καλύτερα θα σου τα πει και ο γιατρος σου. Η προσπάθεια σου ποτε ακριβως ειναι να γινει?

Μην αγχωνεσαι ομως, όλα καλά θα πανε;)

8 οκτωβριου εχω ραντεβου να δουν τις εξετασεις που εκανα.. λογικα αν δουν οτι ολα ειναι οκ ξεκιναω τον οκτωβρη...

aKZup2.png?QGVNYpCf

Mπράβο Δομνινάκι μου!!!!!:D

Χαίρομαι πάρα πολύ που όλα πήγαν καλά:D σε σκεφτομουνα συνέχεια σήμερα!

Τώρα μπορείς πλέον ήρεμα και ευτυχισμένα να ρίξεις και έναν υπνάκο γιατί το βραδάκι δεν κοιμήθηκες καλά;)

8 οκτωβριου εχω ραντεβου να δουν τις εξετασεις που εκανα.. λογικα αν δουν οτι ολα ειναι οκ ξεκιναω τον οκτωβρη...

Ωραία, φανταζομαι έχεις ξεκινήσει αγωγή, μακαρι να έχουν πέσει ως τότε και οι τιμούλες και να μη βρεις άλλα εμπόδια.

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε Δομνινακι,όλα σούπερ αλλά η μπουμπού μας την έσκασε.Κοριτσακι μάλλον Ε?Κάτσε να το σιγουρέψουμε και τα λέμε μετά.Τέλεια τέλεια τέλεια.Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις λίγο.

Αλήθεια να σε ρωτήσω κάτι?Αν θυμάμαι καλα είσαι πάνω από 35σωστά?.Σου είπαν τίποτα ότι πρέπει να κανεις και αμνιοπαρακεντηση ή επειδή βγήκε καλή η αυχενική δεν χρειάζεται.Σε ρωτάω γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι όταν γεννηθεί το μωρό και η μάνα ειναι πάνω από 35 τότε πρέπει να την κάνει αυτή την εξέταση υποχρεωτικά.Εγω όταν θα γεννήσω θα κλείνω σχεδόν τα 35 και αναρωτιέμαι αν ειναι υποχρεωτικό να την κάνω?

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!

Περιττό να σας πω ότι είμαι ένα πτώμα.. Χθες το βράδυ άργησα να κοιμηθώ και όταν τελικά κοιμήθηκα κοιμήθηκα μόνο για 3.5 ώρες.. 5 το πρωί ήμουν στο πόδι.. με τσάι και μπισκότα την έβγαλα μέχρι να ξυπνήσει ο άνδρας μου το πρωί..

Λοιπόν 8.5 ήμασταν στο ΙΑΣΩ για την αυχενική.. Έκανα το σταυρό μου τουλάχιστον 5 φορές διότι τα περιστατικά που παρουσιάζονται μέχρι να περάσει οποιαδήποτε κοπέλα στο εξεταστήριο μόνο άγχος φέρνουν..

Εντέλει μπήκα, ξάπλωσα, κράτησα το χέρι του άνδρα μου και ξεκίνησε η εξέταση.. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι όλα είναι καλά.. Είμαστε 5 ολόκληρα εκατοστά, έχουμε χεράκια, ποδαράκια, κοιλίτσα, στομαχάκι, κεφαλάκι, νεφράκια όλα στη θέση τους αλλά βαριόμασταν να κουνηθούμε (μοιάσαμε στον μπαμπά μας που βαριέται γενικότερα) και έτσι ο γιατρός χτυπούσε και ταρακουνούσε την κοιλιά της μανούλας μπας και αλλάξουμε πλευρό και μπορέσουμε να δούμε τη μυτούλα..

Αυχενική διαφάνεια: 1,70, ρινικό οστό ορατό και όλα καλά!

Ρωτήσαμε για το φύλο αλλά δεν ήταν σίγουρος ο γιατρός οπότε μας είπε ότι μάλλον πάμε για ...... κοριτσάκι αλλά να μη το δέσουμε και κόμπο γιατί τα μωρά πολλές φορές την κάνουν γυριστή και τους κάνουν ρεζίλι τους γιατρούς.. Ο μπαμπάς μας βέβαια κατουρήθηκε με αυτή την προοπτική αλλά εγώ του είπα να κρατήσει και μια πισινή..

Τώρα θα περιμένουμε τα αποτελέσματα των αιματολογικών αλλά ο γιατρός μου με τον οποίο μίλησα αμέσως μετά ήταν καθησυχαστικότατος.. Άντε δυο βδομάδες ακόμη να κλείσουμε το α' τρίμηνο και μετά ποιος μιας πιάνει!

Ομολογώ ότι δεν έκλαψα.. κρατούσα σφιχτά το χέρι του Δομνίνου, τον έβλεπα που χαμογελούσε και ήμουν γεμάτη ευτυχία!!!

Πάω να προσπαθήσω να βάλω τικεράκι...

τέλεια δομνινάκι μου!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μπράβο βρε Δομνινακι,όλα σούπερ αλλά η μπουμπού μας την έσκασε.Κοριτσακι μάλλον Ε?Κάτσε να το σιγουρέψουμε και τα λέμε μετά.Τέλεια τέλεια τέλεια.Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις λίγο.

Αλήθεια να σε ρωτήσω κάτι?Αν θυμάμαι καλα είσαι πάνω από 35σωστά?.Σου είπαν τίποτα ότι πρέπει να κανεις και αμνιοπαρακεντηση ή επειδή βγήκε καλή η αυχενική δεν χρειάζεται.Σε ρωτάω γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι όταν γεννηθεί το μωρό και η μάνα ειναι πάνω από 35 τότε πρέπει να την κάνει αυτή την εξέταση υποχρεωτικά.Εγω όταν θα γεννήσω θα κλείνω σχεδόν τα 35 και αναρωτιέμαι αν ειναι υποχρεωτικό να την κάνω?

Η αλήθεια Νασούλα μου αυτή είναι.. ότι αν η μητέρα είναι μετά τα 35 σχεδόν όλοι οι γυναικολόγοι επιμένουν στο να γίνει η συγκεκριμένη εξέταση.

Εμείς όμως κάναμε εξωσωματική με δανεικά ωάρια και η ηλικία της δότριας ήταν 25.. Οπότε η δική μου ηλικία (38,5 παρακαλώ) δεν επηρεάζει πουθενά την εξέλιξη της κύησης και έτσι θέλω να ελπίζω ότι θα την αποφύγω.. Το μόνο που ξέρω σίγουρα είναι ότι θα κάνω τη Β' επιπέδου στις 22 βδομάδες.. Για την αμνιοπαρακέντηση θα το συζητήσω αργότερα με το γιατρό μου και θέλω να ελπίζω ότι θα μου πει αυτά που σου είπα κι εγώ:tongue:

L2qIp2.png

Μπράβο Δομνινάκι όλα καλά με την κορούλα (maybe)!!!

Πάει και αυτό το άγχος!!!Με το καλό να ολοκληρωθεί και το πρώτο τρίμηνο όπου σου φεύγουν από το μυαλό όλες οι ανησυχίες και τα άγχοι αν και μετά την αυχενική πλέον μόνο με χαμόγελα σκεφτεσαι την εγκυμοσύνη νομίζω!! Αν κρίνω από εμένα που ησύχασα κατά πολύ!!!

Με γειά και το τικεράκι!!!Μου αρέσει πολύύύύύύ!!!!!

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Nασούλα μου τι κάνεις? πως πάνε τα συμπτωματακια? σε ταλαιπωρουν?

Αυτο που ρωτας για την αμνιοπαρακέντηση......το 35 ειναι ενα σημειο αναφοράς που βάζουν χωρις να σημαινει πως 35και 1 κανεις την αμνιοπαρακεντηση και 35 παρα 1 δεν την κανεις. Οι γιατροι πολλες φορες στην ηλικια των 35 περιμενουν να δουν την αυχενικη διαφανεια και pap a

και αν δουν πολύ καλά αποτελέσματα μπορει να μη σου συστησουν αμνιοπαρακεντηση. Ειναι ομως και δικη σας η αποφαση αν θελετε να πρχωρησετε σε αμνιοπαρακεντηση η οχι.

Διαφημίσεις

μπραβο δομνινακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι τοσο μα τοσο ευτυχισμενη για σενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με κανεις και χαμογελαω!

Σε ευχαριστω και για τις ευχες σου...

Φιλια πολλα!

ΜΠΡΑΒΟ ΔΟΜΝΙΝΑΚΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥΣ;);)

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΝΑ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙΣ!!!

ΚΟΥΚΑΚΙ ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ????

ΣΑ ΧΘΕς ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!

Δομνινακι μου,έχεις δίκιο,δεν το σκέφτηκα αυτό με τη δοτρια.Οπότε εσύ μια χαρά,και εγω στον Αλέξη 1.72 είχα και όλα ήταν όντως καλα,οπότε μην φοβάσαι καθόλου,πιο τέλεια δεν γίνεται.Εγω θα δω τι θα κάνω όταν έρθει εκείνη η ωρα.Ουφ...κάτσε να φτάσουμε εκεί και να ειναι εντάξει το σπορακι και μετά αγχώνομαι για τα υπόλοιπα,σωστά?

Μελετινακι μουυυυυυυ,τι κάνεις?Εγω τα κουτσοκαταφερνω.Τρίτη Τετάρτη πέρασα μεγάλο λούκι πάλι μετά από την ημικρανία της Δευτέρας.Ότι και να έτρωγα είτε την ημέρα είτε την νύχτα μετά το έβγαζα,μαρτύριο.Σήμερα ήμουν καλύτερα και πλακωθηκα στο φαγητό,μέχρι και σουβλάκια έφαγα,μόλις μις ώρα μετά που είχα τσακίσει τα γεμιστά μου.Έχω να πάω και για τον προγενετικο το Σάββατο και πολύ φοβάμαι ότι το ζάχαρο θα έχει πάει στα ύψη.

Το Σάββατο επίσης θα κάνουμε εξετάσεις και στον Αλέξη και θα πέσει πολύ κλάμα,θα του πάρουν μέχρι και ούρα.Αχ το καμάρι μου τι θα περάσει....

Αυτά τα νέα μου.Συνεχίσω να είμαι αγχωμένη για το αν συνεχίζει να υπάρχει το σπορακι μέσα μου,αλλά το κρύβω καλα γιατί ο άντρας μου με βρίζει.Όσο για την αυχενική και την αμνιοπαρακεντηση θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός μου,όταν έρθει εκείνη η ώρα.Ευτυχώς την κάνω σε ένα πολύ καλό κέντρο στο κολωνακι,που αν χρειαστεί να γίνει η αμνιοπαρακεντηση,ο γιατρός εκεί ειναι από τους καλύτερους στην εξέταση αυτή.

Εσύ τι κάνεις,ποτέ έχεις πάλι γιατρό?Εμείς σε δύο βδομάδες και θα σκάσω μέχρι τότε.

Φιλακια πολλά στην κοιλίτσα σου.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Δομνινακι μου,έχεις δίκιο,δεν το σκέφτηκα αυτό με τη δοτρια.Οπότε εσύ μια χαρά,και εγω στον Αλέξη 1.72 είχα και όλα ήταν όντως καλα,οπότε μην φοβάσαι καθόλου,πιο τέλεια δεν γίνεται.Εγω θα δω τι θα κάνω όταν έρθει εκείνη η ωρα.Ουφ...κάτσε να φτάσουμε εκεί και να ειναι εντάξει το σπορακι και μετά αγχώνομαι για τα υπόλοιπα,σωστά?

Μελετινακι μουυυυυυυ,τι κάνεις?Εγω τα κουτσοκαταφερνω.Τρίτη Τετάρτη πέρασα μεγάλο λούκι πάλι μετά από την ημικρανία της Δευτέρας.Ότι και να έτρωγα είτε την ημέρα είτε την νύχτα μετά το έβγαζα,μαρτύριο.Σήμερα ήμουν καλύτερα και πλακωθηκα στο φαγητό,μέχρι και σουβλάκια έφαγα,μόλις μις ώρα μετά που είχα τσακίσει τα γεμιστά μου.Έχω να πάω και για τον προγενετικο το Σάββατο και πολύ φοβάμαι ότι το ζάχαρο θα έχει πάει στα ύψη.

Το Σάββατο επίσης θα κάνουμε εξετάσεις και στον Αλέξη και θα πέσει πολύ κλάμα,θα του πάρουν μέχρι και ούρα.Αχ το καμάρι μου τι θα περάσει....

Αυτά τα νέα μου.Συνεχίσω να είμαι αγχωμένη για το αν συνεχίζει να υπάρχει το σπορακι μέσα μου,αλλά το κρύβω καλα γιατί ο άντρας μου με βρίζει.Όσο για την αυχενική και την αμνιοπαρακεντηση θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός μου,όταν έρθει εκείνη η ώρα.Ευτυχώς την κάνω σε ένα πολύ καλό κέντρο στο κολωνακι,που αν χρειαστεί να γίνει η αμνιοπαρακεντηση,ο γιατρός εκεί ειναι από τους καλύτερους στην εξέταση αυτή.

Εσύ τι κάνεις,ποτέ έχεις πάλι γιατρό?Εμείς σε δύο βδομάδες και θα σκάσω μέχρι τότε.

Φιλακια πολλά στην κοιλίτσα σου.

Νασούλα μου αν εννοείς τον Μαλιγιάννη τότε το ιατρείο του βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το γραφείο στο οποίο δουλεύω.. Ευκαιρία θα είναι να κανονίσεις την εξέταση απόγευμα για να πιούμε και καφέ μετά και να γνωριστούμε και από κοντά!

Το σποράκι σου είμαι σίγουρα ότι είναι καλά και αναπτύσσεται τέλεια.. Όπως όλα πήγαν τέλεια με τον Αλεξάκο έτσι θα πάνε και με το καινούργιο μικρούλι σου..

Το ξέρω ότι θα ταλαιπωρηθεί ο Αλεξάκος σου με τις εξετάσεις όμως είναι αναγκαίο κακό.. Προσέχουμε για να έχουμε.!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...