Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Sunshine. είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Την Δευτέρα και έχω σκάσει από το άγχος. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα και πραγματικά αν δεν πετύχει και τώρα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Έκανα και prp ενδομητρίου τώρα και intralipids. Εσυ σε τι φάση βρίσκεσαι; Τα κατάφερες;  Σε ένα άλλο θέμα διάβαζα που είχες βιοχημική το φθινόπωρο μετά από εμβρυομεταφορά. 

Μακάρι κορίτσι μου να είναι η τυχερή σου στο εύχομαι ειλικρινά... Είναι πολύ δύσκολο για όλες μας .όχι ακόμα δεν προχώρησα ταλαιπωρήθηκα πολύ μετα την αποτυχία συνέχεια ήμουν με μικρόβια ,τώρα καθάρισα και δεν μου έρχεται η αναθεματισμενο για να προχωρήσω ακόμα περιμένω ,πολλές μέρες καθυστέρηση πήρα και ντουφαστον 7 μέρες και περιμένω ... Συνεχίζεται η ταλαιπωρία χαχαχαχχα να δω πόσο ακόμα θα κάνω υπομονή ... Περιμένουμε νέα σου κορίτσι μου ,να είσαι ήρεμη αυτές τις μέρες γιατί η αναμονή θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη ταλαιπωρία 

• Ευχή 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα!!!

Τι ομορφα νέα δομνινάκι μου! Πολύ χαίρομαι για σένα! Αντε τώρα πια θα πάρει φόρα η κοιλίτσα και θα το συνειδητοποιήσεις ακόμη περισσότερο πως θα γίνεις μανούλα!:D

Κουκάκι μου περιμένουμε και από σένα νεάκια από το ντόπλερ! Αχ ανυπομονώ κι εγώ να πάω δω το μομεντάκι μου αλλά έχω ακόμη μερούλες!

Οσο για το ιωαννάκι μας που με ρώταγες ούτε εγώ ξέρω κάτι...Και μόνο η ιδέα πως δεν είχε φανεί τίποτα σε καμιά εξέταση ίσως αλλά έγινε ξαφνικά με τρομάζει:rolleyes: Οπως κι εσύ κουκάκι μου δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μου...ο Θεός να της δίνει δύναμη!

Εξαμχόλικ μου σίγουρα θα ρχόμουνα παρέα στις εξετάσεις σου! Μη σου πω πως θα παιρνα εγώ τηλέφωνο να μαθω τα αποτελέσματα! Θα ήμουνα η εκπρόσωπος τύπου σου! ;)

Δεσποινάκι μου μέρες είχες να φανείς! Αντε να πέσει η προλακτίνη να ξεκινήσεις κι εσύ σιγά σιγά! Με το καλό!

Φιλάκια σε όλες! Ο φθινοπωρινός καιρός συνεχίζεται και σήμερα με γκρίζο ουρανό και δροσούλα!:D Καλό μας απόγευμα!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Καλέ τι ησυχία είναι αυτή;

Μπήκα να δω κουκονεάκια αλλά τίποτα ακόμη ε;

Ήρθαμε!!

Είμαστε μια χαρά!!Μεγαλώσαμε και φτάσαμε 1610Κgr και 43 εκατοστά. Λιγάκι πίσω για την ηλικία του σε βάρος δηλαδή περίπου 7 μέρες πίσω...:|

Όμως κατα τα υπόλοιπα είμαστε καλά και οι μετρήσεις ντομπλερ πολύ καλές.

Η μαμά αν και καλοτρέφεται και έχει πάρει πολλά κιλάκια.....:rolleyes: ο γιος προσέχει την σιλουέτα του φαίνεται. Είναι πολύ υπερκινητικός για ακόμα μία φορά δυσκόλεψε πολύ τον γιατρό γιατί δεν καθόταν λιγάκι ήσυχος να μπορει να τον μετρήσει! Ήθελα να τον δούμε πάλι στην φατσούλα αλλά δεν μας έκανε την χάρη γιατί είχε και χέρια και πόδια μπροστά στο πρόσωπο!Είδαμε μονάχα τα ματάκια του που ανοιγόκλεινε.

Επίσης έχουμε βγάλει μαλλάκια!!Μακάρι να μπορούσαμε να δούμε και το χρώμα :tongue: άραγε είναι ξανθούλης σαν το μπαμπά ή μελαχρινούλης σαν την μαμα? (Ας είναι καλά!! Μόνο αυτό έχει σημασία!!)

Μας είπε πως από τις μετρήσεις που κάναμε σήμερα υπολογίζει πως θα γεννηθεί περίπου 3000 και 3200.

Μάλλον τελικά πως πάμε με καισαρική αφού ακόμα έχει το κεφάλι ψηλά και αν δεν πάρει την τούμπα μέσα στις επόμενες 2 εβδομάδες μάλλον δύσκολο μετά..:|

Εγώ τα πάτησα τα 13 κιλάκια...:oops: και με "επιπληξε" ο γιατρός ολιγον τί!!

Μου είπε ότι επιβάλλεται να κόψω τα γλυκά! Γιατί παραδέκτηκα πως δεν τα προσέχω και έχει δίκιο ο άνθρωπος! Δεν ξέρω τι στο καλό με έχει πιάσει!

Νασούλαααααα βοήθεια!!! Εσύ πως τα είχες καταφέρει τότε που ήσουν έγκυος και είχες τέτοιο αυτοέλεγχο που κατάφερες όχι μόνο να μην πάρεις αλλά να χάσεις κιόλας?? Πες μου το κόλπο πληηηηηζ!!!!:tongue:

Τι άλλο μάθαμε σήμερα...:rolleyes:

Α!! Με το σαχαρό μου είμαστε καλά (σύμφωνα με την καμπύλη που είχα κάνει) και δεν υπάρχει φόβος για διαβήτη κύησης και επίσης μου είπε ότι σύμφωνα με τις μετρήσεις δεν έχω φόβο για προεκλαμψία.

Πώ,πω τι χαζομαμά που είμαι..... σας τρέλανα!!

Συγνώμη!χιχιχι!

Φιλάκια σε όλες!Καληνύχτάάάά!

Υ.Γ. Δομνίνα μου πολύ χάρηκα με τα νέα σας!!! Καλή συνέχειααααα!!!:D

Ήρθες, είσαι το πρώτο μου πρωί, κοντά μου ήρθες

στιγμή που ήταν μαγική Θεού το δώρο στο είναι μου, εσύ

f13Fp2.png

Καλημέρα.

Δομνινακι και Κουκάκι υπέροχα τς νέα σας από τα μωράκια σας.

Δομνινακι μου μεγάλωσε πολύ το σπορακι σου,τώρα πια δεν ειναι φακή,κάτι σε πορτοκάλι μου κάνει,χαχαχα.Άντε κοριτσακι μου καλό Β τρίμηνο τώρα.Τώρα ειναι το τρίμηνο της ανεμελιάς,έτσι το λέω εγω.φιλακια.

Κουκάκι μου,ο μπεμπης δεν σας έκανε τη χάρη να κάτσει ΝΣ δείτε φατσούλα Ε?Απολυ ντροπαλουλης θα μας βγει.Και έβγαλε και μαλλάκια.Εγω νομίζω ότι θα ειναι ένας μελαχρινός κρητικαρος που θα κάψει καρδιές.

Γι'αυτό που με ρώτησες να σου πω ότι έχασα κιλά επειδή στερηθηκα πολύ το φαγητό λόγω ζαχαρου.Έπρεπε να το κάνω ώστε ο μπεμπης μου να ειναι καλα.Οπότε όσο και να πεινουσα ή να λιγουρευομουν γλυκακια,είχα μεγάλη αυτοσυγκράτηση και δεν έτρωγα.Φυσικά είχα βρει δύο τρία κολπάκια και κοιτούσα σε κάθε προϊόν η φαγητό τους υδατάνθρακες και προσπαθούσα να μην ξεπεράσω τους 25 με 30 ανά γεύμα,γιατί αν τς ξεπερνουσα το ζάχαρο πήγαινε στα ύψη.Έτσι έκανα και καμία παρςσπονδια με κανένα παγωτακι που και που.

Καλύτερα κοριτσακι μου που δεν έχεις ζάχαρο και ας έχεις πάρει τς 13 κιλακια.Όταν γεννήσεις θα τς χασεις πολύ γρήγορα μην ανησυχείς.Οι γιατροί πολλές φορές μας φοβίζουν χωρίς λόγο.Άλλωστε εσύ ήσουν και αδυνατουλα,δεν πειράζει να φας λιγο παραπάνω,τώρα που δικαιολογεισαι.Θα λες ειναι ο μπεμπης μου αδυνατουλης και τρώω γι'αυτόν χαχαχα.

Εχθές ήταν η μέρα των γιατρών.Είχα και εγω και είδα το μπεμπακι.Είχαμε πάρει και τον Αλεξακο μαζί μας αλλά πιο πολύ τον ενδιέφεραν τς φωτάκια που είχε το μηχάνημα του γιατρού παρά να δει την οθόνη,στο κλασημο από τώρα για το μικρό του αδερφάκι χιχιχι.

Που λέτε μεγάλωσε πολύ και τώρα φαινόταν ξεκάθαρα το κεφαλάκι,το σώμα,τς χέρια και τα πόδια.Κουνιόταν όλη την ώρα και μας χαιρετούσε με τς χεράκια του.Ακούσαμε και την καρδούλα που χτυπούσε σαν τρελή,172 χτυποι το λεπτό που σε σχέση με τους 150 του Αλέξη,τώρα έλεγα ότι θα εκραγεί έτσι γρήγορα που πήγαινε.

Όλα καλα λοιπόν,σε 3 εβδομάδες πάλι που θα κάνουμε την αυχενική διαφάνεια.θα την κάνω στο Ρέα και μόνο αν χρειαστεί θα πάμε στο κέντρο στο κολωνακι.Μου είπε ότι μόνο αν δείξουν κάτι οι εξετάσεις θα κάνω αμνιοπαρακεντηση,αλλιώς μετά τς 35 την κάνουνε υποχρεωτικά.Άντε ΝΣ δούμε πως θα περάσει αυτός ο μηνας.Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι σε αυτή την εγκυμοσύνη είμαι λίγο πιο χαλαρή σε ότι αφορά το άγχος.

Αυτά κοριτσαρες μου,θα τς ξαναπούμε.

5oULp3.png

B2ZVp3.png

Πώ,πω μπράβο Νασούλα μου μπορεί να ζορίστηκες πολύ εκείνους τους 9 μήνες αλλά χαλάλι για τον Αλεξάκο!!

Πραγματικά γιατρομέρα η χθεσινή!!! Μεγάλωσε και εσάς το σποράκι ε!!!! Λένε ότι αν είναι στην αρχή περισσότεροι από 160 οι παλμοί είναι αγόρι αλλά από ότι είδα ο Αλεξάκος ήτανβ152 οπότε λέω να κάνω πρόβλεψη μόνο από ένστικτο για τα το φύλο που λέω πως μπορεί να είναι κοριτσάκι!!

Γερό να είναι!! Με το καλό και η αυχενική και είμαι σίγουρη πως δεν θα χρειαστεί η αμνιο!

Φιλάκια πολλά!

f13Fp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες μας!

Συγχρητιρια Μομεντακι,Δομνινα,Κουκακι και Νασουλα για τα ομορφα νεα απο τα μπεμπακια σας!Ολα τελεια να πανε και γερα να ερθουν ολα στην αγκαλιτσα σας!:D

Εγω εκανα σημερα υπεριχο και εχουμε δυο αυγουλακια ιδια 14.5 χιλ.,ενα δεξια και ενα αριστερα.Το αριστερο αυγουλακι το ειδε πιο καλο ο γιατρος χωρις να αδικουμε πολυ και το δεξι αυγουλακι.Ενδομητριο 9.Δευτερα ξανα υπεριχο και πολυ πιθανον τριτη σπερματεγχυση!

Καλημέρα κοριτσάκια μου και μπεμπέκια εντός και εκτός κοιλίτσας..

Σήμερα άλλαξα ωράριο με μια συνάδελφο διότι έπρεπε να πάει σε μια δουλειά και έτσι έχω έρθει από το πρωί στη δουλειά.. Το καλό είναι φυσικά ότι θα φύγω και νωρίτερα..

Χθες κορίτσια έκατσα στον καναπέ στις 9.30 το βράδυ, σηκώθηκα στις 22:00 για ύπνο και ξύπνησα σήμερα το πρωί στις 7.. Μιλάμε δεν το πίστευα το πρωί.. Αλλά ξεκουράστηκα.

Το μπεμπέ μου καλά είναι διότι δίνει συνέχεια σήμα ότι πεινάει.. πριν λίγο έφαγα ένα σαντουϊτσάκι και ήπια κι ένα χυμό και τώρα γουργουρίζει ικανοποιημένο..

Κουκάκι μου τέλεια τα νέα σας.. Ο μπέμπης της αδερφής μου στη βδομάδα τη δική σου ήταν 1.850 οπότε δεν αποκλίνετε και πολύ από τις μετρήσεις.. Μην ανησυχείς, απλά φροντίζει τη σιλουέτα του από τώρα ο μικρός.. Και 13 κιλά που έχεις πάρει δεν είναι και υπερβολικό νούμερο.. Είμαι σίγουρη πάντως ότι θα δείξεις αυτοσυγκράτηση και θα είσαι μια μαμά μοντέλο..

Νάσυ μου εσύ σε αυτή την εγκυμοσύνη πάλι κάνεις διατροφή για το ζάχαρο; Αυτό δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμη..

Μεγαλώνει και σας το μπεμπέκι σας.. Άντε με το καλό σε 3 βδομάδες και η δική σας αυχενική..

Μομεντάκι μου σε σκέφτομαι καθημερινά. Θα ήθελα να ήμουν εκεί για να βλέπω την κοιλίτσα σου να μεγαλώνει. Αλήθεια; μέχρι πότε θα μείνεις στο σχολείο; Μέχρι να γεννήσεις;

Ιονελίτα καλή επιτυχία σου εύχομαι και μακάρι να πιαστεί το αδερφάκι της Αδριανής..

Φιλάκια πολλά σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

γεια σας κ απο μενα...σας διαβαζω δε σας ξεχνω οχι για να μη λετε...λοιπον..εγω πηγα στο γιατρο ειδε τις εξετασεις μου κ επειδη ειναι πολυ υψηλη η προλακτινη, πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ μαγνητικη κ εξεταση παλι προλακτινη...οποτε τον επομενο μηνα αν ειναι ολα οκ μακαρι! μακαρι! ξεκιναω κ γω...θα την κανω στο αιρεταιο την επομενη εβδομαδα να ξεμπερδευουμε ενα,ενα. αυτα απο μενα...

Καλή επιτυχία κοριτσάκι στη μαγνητική σου και εύχομαι να μη δείξει τίποτε το ανησυχητικό..

L2qIp2.png

σε δυο εβδομαδες θα ξερουμε..κοιλιτσα εκανες τωρα που εκλεισες το 1 τριμηνο????

Κοιλίτσα είχα κι από πριν.. οπότε δεν με λες έγκυο ακόμη! Το καλό είναι ότι πήρα μόλις 1 κιλό και νομίζω ότι θα αργήσει να δείξει η κοιλιά μου..:tongue:

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!

Διαβαζω για τα μωρακια μας και με κανετε και χαζογελαω!!!!!Το κουκακι,το νασακι,το δομνινακι ολα μεγαλωνουν και σε λιγο καιρο θα τα κρατατε αγκαλιτσα και δε θα το πιστευετε οτι επιτελους γινατε μανουλες,ενταξει η νασυ μας το εχει νιωσει αλλα και η δευτερη φορα εχει τη γλυκα της!!!Το μελετινακι που ειναι;;;

Δεσποινακι,αντε να φουσκωσεις κι εσυ...λιγο μας εμεινε και ξεκινας τη τελευταια και τυχερη σου προσπαθεια!!!Καλη επιτυχια και στη ιονελιτα μας,ενα απο τα δυο θα σε κανει μανουλιτσα η και τα δυο ποτε δεν ξερεις!!!

Νικολ μου,καλη αναρωση να εχεις!!!Τωρα ξεκαθαρισε το τοπιο ακομα περισσοτερο,οποτε λιγη δυναμη ακομα και φτανουμε στο στοχο μας!!!

Μαρκελλακι και τζεοκαρτ που ειστε;;;

Τινκερ μην αγχωνεσαι για τιποτα,καπου διαβασα οτι θα χρησιμοποιησεις πουρεγκον,η δοση ρυθμιζεται απο την πενα,επισης ειμαι κι εγω της αποψης για κατεψυγμενα εμβρυα παρα για ωαρια!!!!!

Πολλα γλυκα φιλια σε ολες!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες μας!

Συγχρητιρια Μομεντακι,Δομνινα,Κουκακι και Νασουλα για τα ομορφα νεα απο τα μπεμπακια σας!Ολα τελεια να πανε και γερα να ερθουν ολα στην αγκαλιτσα σας!:D

Εγω εκανα σημερα υπεριχο και εχουμε δυο αυγουλακια ιδια 14.5 χιλ.,ενα δεξια και ενα αριστερα.Το αριστερο αυγουλακι το ειδε πιο καλο ο γιατρος χωρις να αδικουμε πολυ και το δεξι αυγουλακι.Ενδομητριο 9.Δευτερα ξανα υπεριχο και πολυ πιθανον τριτη σπερματεγχυση!

Α!!πολύ ωραία!!!αντε με το καλό Ιονελίτα μου!!νομίζω πως μια χαρά προϋποθέσεις υπάρχουν ε?;)

good luck!!:P

f13Fp2.png

Δέσποινάκι καλή επιτυχία με την μαγνητική και εύχομαι φέτος τα Χρισοτύγεννα να έχεις το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δωράκι μέσα στην κοιλίτσα σου!!!!

φιλιάάάά!

f13Fp2.png

δεσποινάκι καλή επιτυχία με την μαγνητική σου..πότε θα τη κάνεις??

τινάκι μου, θα δω αν μπορούν να μου τις κάνουν στη κλινική ή γιατρός μου..και προτιμώ..διαφορετικά θα αγχωθώ..

εσύ πως είσαι όλα καλά??

τα φιλία μου στις εγκυούλες μας..άντε φυσίξτε μπόλικη μπεμπεδόσκονη...!!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσακια μου καλησπερα!!!!!

Διαβαζω για τα μωρακια μας και με κανετε και χαζογελαω!!!!!Το κουκακι,το νασακι,το δομνινακι ολα μεγαλωνουν και σε λιγο καιρο θα τα κρατατε αγκαλιτσα και δε θα το πιστευετε οτι επιτελους γινατε μανουλες,ενταξει η νασυ μας το εχει νιωσει αλλα και η δευτερη φορα εχει τη γλυκα της!!!Το μελετινακι που ειναι;;;

Δεσποινακι,αντε να φουσκωσεις κι εσυ...λιγο μας εμεινε και ξεκινας τη τελευταια και τυχερη σου προσπαθεια!!!Καλη επιτυχια και στη ιονελιτα μας,ενα απο τα δυο θα σε κανει μανουλιτσα η και τα δυο ποτε δεν ξερεις!!!

Νικολ μου,καλη αναρωση να εχεις!!!Τωρα ξεκαθαρισε το τοπιο ακομα περισσοτερο,οποτε λιγη δυναμη ακομα και φτανουμε στο στοχο μας!!!

Μαρκελλακι και τζεοκαρτ που ειστε;;;

Τινκερ μην αγχωνεσαι για τιποτα,καπου διαβασα οτι θα χρησιμοποιησεις πουρεγκον,η δοση ρυθμιζεται απο την πενα,επισης ειμαι κι εγω της αποψης για κατεψυγμενα εμβρυα παρα για ωαρια!!!!!

Πολλα γλυκα φιλια σε ολες!!!!!

tinaki μου θα σε παρω τηλ να κανονισουμε καφεδακι να τα πουμε απο κοντα επιτελους κοριτσακι μου!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

δεσποινάκι καλή επιτυχία με την μαγνητική σου..πότε θα τη κάνεις??

τινάκι μου, θα δω αν μπορούν να μου τις κάνουν στη κλινική ή γιατρός μου..και προτιμώ..διαφορετικά θα αγχωθώ..

εσύ πως είσαι όλα καλά??

τα φιλία μου στις εγκυούλες μας..άντε φυσίξτε μπόλικη μπεμπεδόσκονη...!!!:)[/QUOT

αυριο μπαινω στο αιρεταιο μετα τις 9 τελικα... θα μου βαλουν ενα υγρο για το σκιαγραφικο ενεση ενδοφλεβια και μετα....μμμμ δεν ξερω πρωτη φορα θα κανω αυτη την εξεταση :oops: χεχεχε!! θα σας πω εμπειρια!!! αντε να το κανουμε κ αυτο! δεν εμεινε κ τιποτα που να μην εχω κανει!;)

aKZup2.png?QGVNYpCf

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...