Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια για όσες έχουν ρωτήσει για τον προεμφυτευτικό πόσο καιρό κάνει τελικά είναι ένας μήνας όχι παραπάνω απλά αργούν από το κέντρο να μας ενημερώσουν ..πήραμε την έγκριση και εμείς και προχωράμε ✌🏼

• Καλή τύχη! 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

τίποτα μανου μου οπως τα ξέρεις. περιμένουμε τα αποτελέσματα της επαναληπτικής εξέτασης του συζύγου την πέμπτη αλλά δεν περιμένω κ τρελλές εξελίξεις!! μπήκα εδω να δω τί γίνεται με την σπερματέγχυση μήπως κάνω κι εγω αν χρειαστεί.....θα δούμε.....

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα!!!! Ναι...εγώ...και το πάτωμα μου....και οι παντόφλες μου....και τα παπούτσια μου!!!!! χαχαχαχα Σαμπάνια πάντως που ήπια για τη νατασουλα δεν έριξα πάνω μου!!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα!!!! Ναι...εγώ...και το πάτωμα μου....και οι παντόφλες μου....και τα παπούτσια μου!!!!! χαχαχαχα Σαμπάνια πάντως που ήπια για τη νατασουλα δεν έριξα πάνω μου!!!!!:P:p:p

Πάλι καλά....Αύριο πρωί πάει η κολλητή μου για εμβρυομεταφορά κ έχω άγχος......ελπίζω να πάνε όλααααα καλά, είναι η 2η προσπάθειά της κ εύχομαι να μην χρειαστεί 3η

LPOPp3.png

Ax αργυρώ μου...Ελπίζω να είναι και η τυχερή της αυτή η φορά. Έκανε ξανά πρωτόκολλο με φάρμακα ή είχε κατεψυγμένα από την πρώτη φορά?

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ax αργυρώ μου...Ελπίζω να είναι και η τυχερή της αυτή η φορά. Έκανε ξανά πρωτόκολλο με φάρμακα ή είχε κατεψυγμένα από την πρώτη φορά?

οχι πάλι φάρμακα πήρε το κοριτσάκι μου....δεν μπόρεσε να καταψύξει την 1η φορά

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...