Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια για όσες έχουν ρωτήσει για τον προεμφυτευτικό πόσο καιρό κάνει τελικά είναι ένας μήνας όχι παραπάνω απλά αργούν από το κέντρο να μας ενημερώσουν ..πήραμε την έγκριση και εμείς και προχωράμε ✌🏼

• Καλή τύχη! 1

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

to oti afksanei i kinitikotita me to polu sex oute pou to fantazomoun.katse na teleiosei i akatanomasti kai tha ton ksekiniso seri!!!xixixi

asxeto alla xthes eida stin tileorasi ton panto.to kseret oti iparxoun 5000 gonimopoiimena oaria sta azitita,pou tha prepei kapoia stigmi na "katastrafoyn"???trelathika....apo tin stigmi pou idios oles mas parakalame gia ena apla oario goniopoiimeno.

2PPVp2.png

Jt9Op2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Μην στεναχωριεσαι κουκλα μου ποτε δεν ξερεις, μετα την περιποιηση που κανουν στο σπερμα μπορει να πεταει. Ουτως η αλλως ενα θελουμε για να κανουμε την δουλεια μας ε τι πια. Εμεις εχουμε προβλημα με την κινητικοτητα, τον εχω φουλαρει τον αντρα μου με βιταμινες και σεξ, καθοτι δεν ηξερα οτι με τις συχνες επαφες (μιλαμε για πολυ συχνες) μπορει να πεφτει η ποιοτητα αλλα ανεβαινει η κινητικοτητα, ακομα και να μην πιασω φυσιολογικα παιδι τουλαχιστον να το βελτιωσω για την σπερματεγχυση......

εδώ εχω μια ένσταση!

στη δική μας περίπτωση που είμαστε καλοι σε ποσότητα και κινητικότητα αλλά εχουμε πρόβλημα στις μορφες...μας είπε ανανέωση...δηλαδη τουλάχιστον μερα παρα μέρα επαφές κι αν δεν προλαβαίνουμε επαφες...τοτε ακόμα κι αυνανισμό για να φευγει η σκαρταδούρα! η ανανέωση την ποιότητα μεταβάλει!

εδώ εχω μια ένσταση!

στη δική μας περίπτωση που είμαστε καλοι σε ποσότητα και κινητικότητα αλλά εχουμε πρόβλημα στις μορφες...μας είπε ανανέωση...δηλαδη τουλάχιστον μερα παρα μέρα επαφές κι αν δεν προλαβαίνουμε επαφες...τοτε ακόμα κι αυνανισμό για να φευγει η σκαρταδούρα! η ανανέωση την ποιότητα μεταβάλει!

τελικα για να καταλαβω κανω καλο με αυτο που κανω ή τα κανω χειροτερα?

τα πας καλά...αλλά μερα παρά μέρα....όχι κάθε μέρα...και στις γόνιμες...κράτα 2 μέρες αποχή οκ?

δεν τα βγάζω από το μυαλό μου....αλλιώς δε θα ελεγα ανακρίβειες!!!!

τα πας καλά...αλλά μερα παρά μέρα....όχι κάθε μέρα...και στις γόνιμες...κράτα 2 μέρες αποχή οκ?

δεν τα βγάζω από το μυαλό μου....αλλιώς δε θα ελεγα ανακρίβειες!!!!

Ευχαριστω Χρυσσακι μου και κατι ακομα που θελω να ρωτησω ολα τα κοριτσια, θα ηταν καλυτερα την ημερα που ειναι να κανω υπερηχο στο νοσοκομειο για να δουν τα αυγουλακια μου να μην εχω ερθει πριν σε επαφη?

Διαφημίσεις

μαρου, fntag, eirinaki, adnihor.....σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! με τόση θετική ενέργεια που εισπράττω εδώ πέρα είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα καλά! και εύχομαι το ίδιο και για εσάς! να 'στε καλά!

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Βάση της συμβουλής του γιατρού μου, η καθημερινή επαφή μειώνει την ποσότητα και βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος που είναι πιό σημαντικό! Με τις αραιές επαφές επαφές αυξάνεται η ποσότητα και μειώνεται η ποιότητα. Κράτα αν θέλεις ένα μέτριο επίπεδο..μέρα παρα μέρα. Όχι ότι κάθε μέρα βλάπτει..εξαρτάται κιόλας. Φυσικά τις γόνιμες μέρες και μόνο να ακολουθείς τις συμβουλές του γιατρού σου!!!

RKdwp3.png

νατασα θα κάνεις επαναληπτική χοριακή??? τι σου είπε ο γιατρός?

ναι, μου είπε να κάνω την παρασκευή και ανάλογα το παοτέλεσμα θα μου πει πότε να πάω να με δει! ε, τώρα αυτό με αγχώνει λιγάκι! να πάνε όλα καλά εύχομαι!

u1114782.png

dev364pfs__.png

ΟΥΠΣΣ τι έχασα πάλι????ΜΠΡΑΒΟ Νατασούλα, άντε με το καλό!!!!!!Αντε να πέρνουμε σειρά ένας ένας και μία μία!!!!

σ'ευχαριστω γεράσιμέ μου, να 'σαι καλά! εσείς τι κάνετε; έχουμε τίποτα νεότερο; ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙΟΙ.............

u1114782.png

dev364pfs__.png

ναι, μου είπε να κάνω την παρασκευή και ανάλογα το παοτέλεσμα θα μου πει πότε να πάω να με δει! ε, τώρα αυτό με αγχώνει λιγάκι! να πάνε όλα καλά εύχομαι!

τι αγχώνεσαι παιδάκι μου???? χαζό είσαι???? ολα μια χαρά.....

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...