Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Αγχώνομαι για το αποτέλεσμα, ρε παιδιά έχω κουραστεί μόνο να δουλεύω σα σκυλί και να μη γίνεται κάτι καλό για  εμένα… Δλδ μια ζωή θα είμαι 12 ώρες στο γραφείο χωρίς προσωπική ζωή και χωρίς παιδί τελικά; Τεσπα, ήθελα να γκρινιάξω λίγο γιατί με έχουν τεντώσει εδώ που είμαι τώρα και σκέφτομαι γιατί τα κάνω όλα αυτά εν τελεί. 

Τα ίδια σκέφτομαι κ εγώ ώρες ώρες αλήθεια έτσι μου ρχεται να πω στον γιατρό άστο θα πάω Ιαπωνία roadtrip ας κάνει καμία άλλη παιδί 🙈 αλλά δεν τολμάω να τα παρατήσω 😭

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Διαφημίσεις

ωραία. Λοιπόν μόλις το φτιάξεις το τικεράκι σου θα πας στον 3ο κ τελευταίο βήμα που σου δείχνει το σαιτ κ θα πατήσεις εκεί που λέει "forum signatures" κ θα πατήσεις το "BB CODE"

Στο παραθυράκι απο κάτω σου βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα.

Αυτά τα ακαταλαβίστικα θα τα κάνεις αντιγραφή κ θα πας στο προφίλ σου (εκει που έβαλες το αβαταρ σου) κ εκει που λέει υπογραφή θα τοποθετήσεις αυτό το ακαταλαβίστικο. οκ??????

LPOPp3.png

ωραία. Λοιπόν μόλις το φτιάξεις το τικεράκι σου θα πας στον 3ο κ τελευταίο βήμα που σου δείχνει το σαιτ κ θα πατήσεις εκεί που λέει "forum signatures" κ θα πατήσεις το "BB CODE"

Στο παραθυράκι απο κάτω σου βγάζει κάτι ακαταλαβίστικα.

Αυτά τα ακαταλαβίστικα θα τα κάνεις αντιγραφή κ θα πας στο προφίλ σου (εκει που έβαλες το αβαταρ σου) κ εκει που λέει υπογραφή θα τοποθετήσεις αυτό το ακαταλαβίστικο. οκ??????

μπήκε ή είμαι στόκος;

u1114782.png

dev364pfs__.png

Διαφημίσεις

νατασα μου δεν κάνω τίποτα...γαιτι σήμερα είδα ενα αχνό ροζάκι!

γενικά ότι να ναι με τις ημερομηνίες...περίοδος 2/1 μετά 27/1 μετα 20/2....αυτό το μήνα πότε θα ερθει οεο κανονικά?

ελα βοήθα αργυρούτσικο!!!! εσυ ο ντόκτορ!!!

εγω θεωρω οτι τι 19 θα ναι πρωτη μέρα καθυστερησης (που δε θα προλάβει!!!)

τις απόψεις σας...εκτος από το γεράσιμο βεβαια! τί αποψη να εχει ο ανθρωπος?

καλημερα κ σε σας κοριτσιαα!!μπηκε νατασακι μου κ φαινεται υπερωχοοοο!!!!να μην αγχωνεσε κ να κρατας ηρεμο το σπορακι σου μην το ταραζεις

PQcgp2.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

GU6Yp2.png

ΚΑΘΕ ΚΑΗΜΟΣ ΜΟΥ ΠΕΡΝΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ!!!!!!

ααααα, μπήκε....δεν είμαι στόκος!

συγχαρητήρια!!!! Αν θες φτιάχνεις ένα κ για το άλλο ζουζουνάκι σου όπως εγώ!!!! ετσι το βλέπουμε όλες κ καταλαβαίνουμε σε τί στάδιο είναι η καθεμια!!! γιατι εγω είμαι κ ξεχασιάρα κ όλο ρωτάω τα κορίτσια!!!!!

LPOPp3.png

νατασα μου δεν κάνω τίποτα...γαιτι σήμερα είδα ενα αχνό ροζάκι!

γενικά ότι να ναι με τις ημερομηνίες...περίοδος 2/1 μετά 27/1 μετα 20/2....αυτό το μήνα πότε θα ερθει οεο κανονικά?

ελα βοήθα αργυρούτσικο!!!! εσυ ο ντόκτορ!!!

εγω θεωρω οτι τι 19 θα ναι πρωτη μέρα καθυστερησης (που δε θα προλάβει!!!)

τις απόψεις σας...εκτος από το γεράσιμο βεβαια! τί αποψη να εχει ο ανθρωπος?

α, έχεις μικρό κύκλο δηλαδή! 2/01 με 27/01 είναι 26 ημέρες κύκλος κ 27/01 με 20/02 είναι 24. Αρα έχεις μικρό κύκλο γενικώς????? ή έτυχε τώρα?

LPOPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...