Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , linaa είπε:

Γύρω στα 500 ευρώ . Δεν γίνετε εδώ στην Ελλάδα στέλνουν τα δείγματα εξωτερικό. 

Αν δεν είχες ποτέ εμφύτευση Κ έχεις εξετάσει μικροβιωμα κτλ μήτρας Κ οι υπόλοιπες εξετάσεις σου είναι καλές ορμονικές πχ τότε έχει αξία να το κάνεις . 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ

Moments

Recommended Posts

ΚΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΤΣΙΑΑΑΑΑ !!!!!! ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!

Νατασσα ολα θα πανε τελεια κοριτσακι μου !!! Μη σκεφτεσαι τιποτα περισσοτερο απο το νινακι που ερχεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μομεντακι για ανεβα σε παρακαλω κ γρηγορα !!!!! Το απαιτω !!!! Μου φαινεται το κρασι ηταν χαλασμενο κ σε επηρρεασε!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 43k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• stellitsa1978

4620

• descolorira

3994

• caramello

3743

• Moments

2873

Eδώ μάνα του αλκοολικου λόγου όβερ!!!!Εγώ υποστηρίζω το θαύμα και το αχαλίνωτο!!!! Το ίδιο πιστεύουν και οι παντόφλες και τα παπούτσια και το πάτωμα μου!!!! Οπότε κάτι ξέρουν και αυτά!!!!:) Εξάλου paulina μου πρέπει πριν τη σπερματέγχυση να ξεφαντώσετε 2 βράδια πριν για να ανανεωθούν οι μαχητές! Όβερ!!!! Τι έχεις να χάσεις ε??? Απλά πες μου λίγο πιο πριν τι θα κάνεις για να σου στείλω 15 λαμιντζάνες κρασί!!!! χεχεχε

μηνυμα εληφθη οβερ, θα ενημερωσω ή καλυτερα στειλε απο τωρα για το Σαββατοκυριακο οβερ, χεχεχε

Μαρία μου καλέ συγνώμη...σε έστειλα στην ξενιτιά βρε συ χαχαχαχα. Σε σύγχισα με μια κοπέλα που μπήκε προχτές στο φόρουμ...τη Μαρού. Ουπς!!!!!!!;)

Συγχωρεμενη!!!!!!! 2η μερα μετα τη σπερματεγχυση και δεν νιωθω τιποτα απολυτως. εφυγαν τα τσιμπηματα που ειχα χθες. δεν το σκεφτομαι καθολου γιατι αν το κανω δεν θα την παλεψω....

Καλο βραδυ να εχεις οπως κ ολα τα υπολοιπα κοριτσια!!!!

Z58Ip2.png

ΚΟΡΙΙΙΙΙΙΙΙΤΣΙΑΑΑΑΑ !!!!!! ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!

Νατασσα ολα θα πανε τελεια κοριτσακι μου !!! Μη σκεφτεσαι τιποτα περισσοτερο απο το νινακι που ερχεται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μομεντακι για ανεβα σε παρακαλω κ γρηγορα !!!!! Το απαιτω !!!! Μου φαινεται το κρασι ηταν χαλασμενο κ σε επηρρεασε!!!!

Virgi μου σιγά σιγά ανεβαίνω!!!!! Και αφού το απαιτείς δεν μου αφήνεις άλλες επιλογές!!!!:P:p:p Βρε λες να το γυρίσω κι εγώ στη σαμπάνια παρά στο κρασί που ίσως μου βγει χαλασμένο. Πάντως άκουσα πως με τη σαμπάνια παίρνεις και μπόλικες χιλιάδες ευρώ!!!!!:P:p:p (κακίίίίίίεεεεεεεςςςς)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

μηνυμα εληφθη οβερ, θα ενημερωσω ή καλυτερα στειλε απο τωρα για το Σαββατοκυριακο οβερ, χεχεχε

Χαχαχα...Οπότε ετοιμάζω φορτωτική και σου έρχονται:

15 λευκά κρασιά κτήματος "ετοιμάσου και σου ρχομαι"

26 κόκκινα κρασιά κτήματος ξεφαντώματος

28 ροζέ κρασιά κτήματος εξουθένωσης

και 16 ημίξηρα κρασιά κτήματος "θα σου βγάλω την πίστη"!!!!!!!!!!

Όβερ!!!!!

Α! Και με την προσφορά αυτή σου στέλνω και μερικά τονωτικά και βιταμινούλες...όχι για σένα...αλλά για το φουκαριάρη τον άντρα σου...χαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συγχωρεμενη!!!!!!! 2η μερα μετα τη σπερματεγχυση και δεν νιωθω τιποτα απολυτως. εφυγαν τα τσιμπηματα που ειχα χθες. δεν το σκεφτομαι καθολου γιατι αν το κανω δεν θα την παλεψω....

Καλο βραδυ να εχεις οπως κ ολα τα υπολοιπα κοριτσια!!!!

Μαρία μου που δεν είσαι στην ξενιτιά (το εμπέδωσα εύκολα βλέπεις :P) χαίρομαι που πια νιώθεις καλύτερα...που τουλάχιστον δεν νιώθεις τιποτα απολύτως...έτσι ίσως γίνει ευκολότερο να ξεκολλήσει το μυαλό σου από κει και να είσαι χαλαρή. Για ό,τι θες κατά τη διάρκεια αυτής της σπαστικής και εκνευριστικής αναμονής (που δυστυχώς την ξέρω πολύ καλά) να θυμάσαι πως έχεις μόνιμη παρέα εδώ, να ξεσπάς, να γελάς, να ξεφορτώνεις κλπ κλπ!!!! Μην ξεχνιόμαστε!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Virgi μου σιγά σιγά ανεβαίνω!!!!! Και αφού το απαιτείς δεν μου αφήνεις άλλες επιλογές!!!!:P:p:p Βρε λες να το γυρίσω κι εγώ στη σαμπάνια παρά στο κρασί που ίσως μου βγει χαλασμένο. Πάντως άκουσα πως με τη σαμπάνια παίρνεις και μπόλικες χιλιάδες ευρώ!!!!!:P:p:p (κακίίίίίίεεεεεεεςςςς)

χιλιαδες????????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εκατομμυρια να λες !!!!!

Ετσι μπραβο!ετσι σε θελω! Θα το παλεψουμε κ απο δω, θα λεμε καμια βλακειουλα , κ οι μερες σιγα σιγα θα περνουν κ συ θα μας λες τις εξελιξεις σου...και καποια στιγμη του ιουνη θα μας λες κ το τεραστιο νουμερο χοριακης!!!!!! ουαααααου!!!!!!

παω για νανι, να ξεκουρασω κ τους μαχητες μου κ τα λεμε το πρωι παλι !! φιλααααακιααα!!!

Μαρία μου που δεν είσαι στην ξενιτιά (το εμπέδωσα εύκολα βλέπεις :P) χαίρομαι που πια νιώθεις καλύτερα...που τουλάχιστον δεν νιώθεις τιποτα απολύτως...έτσι ίσως γίνει ευκολότερο να ξεκολλήσει το μυαλό σου από κει και να είσαι χαλαρή. Για ό,τι θες κατά τη διάρκεια αυτής της σπαστικής και εκνευριστικής αναμονής (που δυστυχώς την ξέρω πολύ καλά) να θυμάσαι πως έχεις μόνιμη παρέα εδώ, να ξεσπάς, να γελάς, να ξεφορτώνεις κλπ κλπ!!!! Μην ξεχνιόμαστε!!!!!

μαρακι μολις σημερα εκανα τη δευτερη μου κ γω, μαζι θα αγωνιουμε αυτο το μηνα ε???

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!

Καλο βραδυ!!!!!

χιλιαδες????????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εκατομμυρια να λες !!!!!

Ετσι μπραβο!ετσι σε θελω! Θα το παλεψουμε κ απο δω, θα λεμε καμια βλακειουλα , κ οι μερες σιγα σιγα θα περνουν κ συ θα μας λες τις εξελιξεις σου...και καποια στιγμη του ιουνη θα μας λες κ το τεραστιο νουμερο χοριακης!!!!!! ουαααααου!!!!!!

παω για νανι, να ξεκουρασω κ τους μαχητες μου κ τα λεμε το πρωι παλι !! φιλααααακιααα!!!

Βρε συ...δεν πρόλαβα να σε ρωτήσω...Πώς τα πήγε; Πόνεσες; Πώς είσαι; Πώς νιώθεις; Μόνο αυτά!!!! και μετά θα σε αφήσω να πας να κοιμηθείς!!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Δεν σε πρόλαβα φαίνεται virgi μου. Θα τα πούμε αύριο! Όπως και να χει...ελπίζω να πήγαν όλα καλά!!!!! Και σε 14 μέρες να έχουμε μια τεράάάάστια χοριακή!!!!! Όσο για τους μαχητές, πριν πας για ύπνο εξήγα τους με απλά λόγια τη διαδρόμή! Πες του να προχωρήσουν...μόλις συναντήσουν εκείνο το στρογγυλούτσικο να πάνε πάνω του...να κανουν επίθεση...και όποιο καταφέρει να μπει μέσα κερδίζει!!!!:P Απλά τα πράγματα!!!!

Καλή επιτυχία κοπέλα μου!!!! Όλα να πάνε καλά!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Σ ευχαριστω πολυ!! αααααα να μην ξεχασω κρατησε κ για μενα μερικα απο αυτα τα ωραιια κρασακια που ελεγες πριν..... χααχααχαχαχα

virgi μαζι ναι. ευχομαι να μας πανε ολα καλα αν και δεν το πιστευω για μενα. δεν ξερω αλλα εχω απογοητευτει. περισσοτερο γιατι δεν εχουμε εντοπισει καπου προβλημα. τελοσπαντων συνεχιζουμε κι οτι ειναι να γινει θα γινει ουτως η αλλως.

καληνυχτα! αυριο μετα τη δουλεια εδω παλι, τα λεμε.

Z58Ip2.png

Καληνύχτα σε όόόόόλες!!!!!

Chryssaki φαντάζομαι αύριο πρωί πρωί θα κάνεις τεστάκι; Ελπίζω να μην εμφανίστηκε ήδη η ακατανόμαστη....

Όμορφο βράδυ!

Μέχρι εδώ αντέχουν οι μπαταρίες μου! Πάω να φορτιστώώώώ!!!!:P:p:p

Όμορφο βράδυ και όνειρα γλυκά!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εδώ είμαι και εγώ!! Η Μάρου της ξενιτιάς! χεχεχε... βράδυ εδώ πέρα, ξημερώματα στην όμορφη Ελλάδα!

Πάντως και εγώ μια χαρά νιώθω μετά τη σπερματέγχυση, παρόλα που στης προηγούμενες είχα πονάκια περιόδου από την αρχή... αυτή τη φορά δεν νιώθω τίποτα απολύτως... περίεργο... μακάρι να πάνε όλα καλά... ακόμα μετράω μια εβδομάδα...

Εύχομαι καλή επιτυχία στο Chryssaki αύριο, και σε όλες της κοπέλες που είναι στην ίδια διαδικασία...

Καληνύχτα... όνειρα γλυκά...

σαλπιγγογραφία: ok // υστεροσκόπηση: ok

1τη & 2ρη σπερματέγχυση: αρνητικές

3τη σπερματέγχυση: σε αναμονή μέχρι 24/3 :)

καλημερα κοριτσια, τι κανετε, πως ξυπνησατε? Χρυσσακι τι κανεις ολα καλα, βαστα γερα, μονο ευχαριστα θελω απο ολες μονο μονο μονο..............Εχθες κοριτσια με επιασε μια αρνητικοτητα σε σημειο να πω σταματαω δεν θα συνεχισω δεν θα κανω την σπερματεγχυση, αχ βρε κοριτσια δεν ξερω αν θα αντεξω την αναμονη παλι και πολυ περισσοτερο τα αρνητικα αποτελεσματα. Νατασα εχεις μπολικη νατασοσκονη να ερθω να χωθω μεχρι το κεφαλι και να ξαναβγω σε κανα 20ημερο!!!! Εχω και τον αντρα μου που απο τοτε που εμεινε η κουμπαρα εγκυος με μια σαλπιγγα και σπερμα χειροτερο απο το δικο μας τα εχει δει ολα διαφορετικα και μου λεει συνεχεια οτι δεν προσπαθησαμε πολυ και τα λοιπα, καταλαβαινετε ψυχολογια? ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Μα την Παναγια μου ρχεται να παρω τα βουνα και να αρχισω να τσιριζω......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...