Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

twins διαβαζα εχθες αυτα που ελεγες για το βαρος.ειδες που ελεγε οτι στα διδυμα τα πνευμονια τους ειναι ετοιμα πιο συντομα απο τα κανονικα εμβρυα?δεν ειναι τρελο πως συμβαινουν ολα αυτα?

age.png

twins διαβαζα εχθες αυτα που ελεγες για το βαρος.ειδες που ελεγε οτι στα διδυμα τα πνευμονια τους ειναι ετοιμα πιο συντομα απο τα κανονικα εμβρυα?δεν ειναι τρελο πως συμβαινουν ολα αυτα?

Τα πνευμόνια σε όλα τα έμβρυα είναι έτοιμα στην 37η εβδομάδα, από εκεί και έπειτα πέρνουν μόνο βάρος, τίποτε άλλο.

Οι κορτιζόνες γίνονται για λόγους προωρότητας. Προσθέτουν στο έμβρυο και στην αναπνευστική του λειτουργία περίπου 2 εβδομάδες. Αν λοιπόν κάνοντας κορτιζόνες γεννήσεις στις 35 εβδομάδες θα είναι σαν να γέννησες ένα μωρό 37 εβδομάδων. Άρα δεν τίθεται θέμα προωρότητας! :P

RKdwp3.png

Jasmini, σοβαρά, υπάρχει περίπτωση να σου πει "μπες μέσα αύριο;"

Αντιλαμβάνομαι τελευταία ότι έχω φτάσει στην εβδομάδα όπου πολλές διδυμομανούλες γέννησαν, επίσης έχω περισσότερες συσπάσεις και πετρώματα, αρκετά υγρά, έντονη αίσθηση του βάρους χαμηλά και τσιμπίματα απο κάτω. Διάβασα ότι πολλές κοπέλες πήγαν ανέμελες στον γιατρό και είχαν 2 διαστολή! Ποτέ δεν ξέρεις λοιπόν! Άρα έσω έτοιμη για παν ενδεχόμενο!! Αύριο θα κάνω και τις κορτιζόνες μου, θα μπω και καρδιοτοκογράφο, οπότε..

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Σου βάζουν μια ζώνη όπου έχει δύο μικρές πλάκες, η μια εντοπίζει την μήτρα και η άλλη την καρδιά του μωρού. Έτσι ελέγχουν τις συσπάσεις της μήτρας και την καρδιακή λειτουργία αντίστοιχα. Όταν γίνεται μια σύσπαση ο καρδιοτοκογράφος ανεβάζει βαθμούς 1,2,3,4,5.... ανάλογα με την ένταση της σύσπασης και πέφτει πάλι όταν χαλαρώνει αυτή. Εμένα, όταν νοσηλεύτηκα πριν δύο εβδομάδες έφτασε στο 20. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Στην ξαδέρφη μου όταν την πιάσαν οι πόνοι ανέβαινε σταδιακά σε υψηλότερα επόπεδα. Θυμάμαι όταν πλησίαζε η ώρα για τις εξωθήσεις χτύπαγε κάτι 120άρια. Φαντάσου την ένταση του πόνου όταν το 20 απλά σου κόβει την αναπνοή.

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Διάβαζα για τις αναπνοες αλλά τώρα ξαπλωσα και λέω να κοιμηθώ κι εγω για να έρθει η ώρα να πάω γιατρό να δω τα μπεμπε! Θέλω να δω και τι βάρος έχουν πάρει! Οπότε θα σε εγκατάλειψω κι εγω! Καλή σου νύχτα κούκλα και όνειρα γλυκά!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...