Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σας!

giota εχω ακουσει κι αλλες περιπτωσεις που ειχαν εμετους σε μεγαλο μηνα.βεβαια μην επαναπαυεσαι να εισαι σε επικοινωνια με τον ντοκτορ.

κοριτσια το βραδυ στις 10 εχει ντοκιμαντερ για τριδυμα στο σκαι

ενα θετικο ειναι οτι εκλαιγα για το ψαρακι μου και με πηρε ο υπνος επειδη με πονεσαν τα ματια μου.!κοιμηθηκα παλι!τι καλα!!!

jasmini ποδια ψηλα κι εννοειται οτι το λες στο γιατρο.

twins -2 e?μπραβο μπραβο!ρε πως τα τρως αυτα τα γιαουρτια?οποτε βλεπω γιαουρτι σε σκεφτομαι!δεν μπορω να το φαω καθολου.

age.png

Καλά πάλι για φαγητό λέτε βρε? Κι εγώ σήμερα το απόγευμα είχα πολύ αναγούλα. Αναγκάστηκα και πήρα primperan (σιροπάκι).

Twins τι έπαθες και σου κοπηκε η όρεξη? Μ' έχεις κολλήσει και εμένα με τα γιαούρτια.

Jasmini αντε φάε τα μπιφτέκια σου. Ωραία είναι? Κι εγώ 3 μέρες συνεχόμενα μπιφτέκια έτρωγα.Λίγο μπούχτισα. Τώρα μόλις ο άντρας μου έτρωγε πατατάκια με Coca Cola και πολύ θα ήθελα κι εγώ να το κάνω...............................................

hello!

δροσισε λιγακι επιτελους πια!

jas κ εμενα ειχαν πρηστει ξαφνικα πολυ τα ποδια μου πριν καμια βδομαδα, πηρα τον δοκτωρα κ μου ειπε ποδια σε μαξιλαρακι κ αν δε περνουσε το πρηξιμο να κανω εξετ αιματος/ουρων (υποθετω προληπτικα για προεκλαμψια..)τελικα ξεπρηστηκαν με ξαπλα+μαξιλαρακι..

witch ελα μη στενοχωριεσαι αλλο για τα ψαρακια σου γιατι στενοχωρεις κ τα αλλα ψαρακια!!!

twins ξεμυτισες? καλη ξεκουραση μωρε..μονο καλο μας κανει..

ειναι η πρωτη φορα στη ζωη μας κ η μοναδικη μαλλον ,που πρεπει να τεμπελιαζουμε κ μαλιστα χωρις τυψεις!!! ισα ισα που προσωπικα εχω τυψεις αν κανω καμια δουλιτσα!!!

33E7p2.png

Γειά σας και πάλι... χάθηκα λίγο και τώρα σας γράφω από την άνεση του κρεβατιού μου...

Πριν λίγο είδα κάτι πορτοκαλί εκκρίσεις και με έπιασε πανικός... και είμαι τόσο χαζή που το πρώτο που σκέφτηκα είναι να τσεκάρω αν τα έχω βάλει όλα στη βαλίτσα παρά να πάρω το γιατρό!!!

Αφού έβαλα μυαλό, τον πήρα και μου είπε μαγνήσιο- utro και ξάπλα. Και αύριο ενδεχομένως υπερηχογράφημα....

Ωχ... Jasmini... δεν θέλω να σε προλάβω :-(:(:(:(

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

δε θα την προλαβεις. θα κανεις κατα γραμμα οτι προσταξε ο αρχηγος κ ολα θα ναι οκ.

στην παρεα μας τηρουμε τη σειρα προτεραιοτητας κυρια μου!:D

αν ηταν κατι σοβαρο θα σου λεγε οπως εισαι νοσοκομειο για εξετασεις..αφου μπορει να περιμανει μεχρι αυριο ειναι under control το θεμα. υπομονη κ ηρεμια twinsακι!!

33E7p2.png

Εδω ειμαι κι εγω και τα νεα δεν ειναι και τα καλυτερα.

Πηρα τις εξετασεις οι οποιες δεν ειναι και τραγικες και πηρα τον ιατρο τηλεφωνο.Μου ειπε να παω απο κει,ετσι κ εγινε.

Μου εγραψε νεες εξετασεις να κανω,ηλεκτρολυτες,τρανσαμινασεις κτλ κτλ.Αφου μπορω και πινω υγρα τοτε να τρωω σουπες....μικρα και συχνα γευματα,σχεδον καθε 2 ωρες να τρωω απο 2-3 μπουκιες,οσο μπορω.Με βρηκε χαλια με τα μαγουλα μου ρουφηγμενα και 2 κιλα λιγοτερη απο την προηγουμενη Τριτη που ειχα παει.Με μαλωσε επειδη δεν τον πηρα τηλ απο την αρχη.Τα μωρα ευτυχως ειναι καλα απλα εχει μειωθει λιγο το αμνιακο υγρο και το παρακολουθουμε.Μολις παρω απαντησεις των εξετασεων θα ξαναπαω...δλδ μεσα στην εβδομαδα.Μου ειπε να βαζω 3 υποθετα την ημερα.Αν συνεχιστει η κατασταση αυτη θα πρεπει να κανω εισαγωγη για να μου βαλουν ορρο και να μην αφυδατωθω.

Αυτα......ενα ρακος ειμαι....

Αυριο το πρωι θα παω να κανω τις εξετασεις που μου εδωσε αλλα λογικα θα τις παρω απο βδομαδα.....μιας και ειναι Παρασκευη........

Σας φιλω προς το παρον.....δεν ειμαι και πολυ καλα....ψυχολογικα......

GRJdp2.png

xefUp3.png

ωωω..τι εγινε βρε κοριτσακια σημερα?

δεν ειναι απ τις καλες μερες μαλλον..

giotaki υπομονη μωρε..τουλαχιστον τωρα ξερεις τι γινεται κ εισαι υπο την επιβλεψη του γιατρου σου.

ελπιζω να πας καλυτερα κ ν ανεβει κ η ψυχολογια σου βεβαιως...

33E7p2.png

Διαφημίσεις

Υπομονη βρε κοριτσια σε ολες. Γιωτάκι όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς. Αύριο ειναι μια καινούρια μερα και όλα θα είναι καλύτερα θα το δεις. Μην στενοχωριέσαι.

Twins τι έγινε? τι ήταν αυτό? ελπίζω όχι σε εκπλήξεις ε? Είπαμε θα γεννήσουμε μαζί. DON'T WORRY BE HAPPY!!!! Όσο μπορείς. Αφού σου είπε έτσι ο γιατρός μην ανησυχείς.

Nufi εσύ όλα καλά? Κι εμένα η μέρα μου σήμερα δεν ήταν και από τις καλύτερες. Παιδεμός για όλες μας βλέπω. ΚΟΥΡΑΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!:|:neutral::|

Γύρισα, γύρισα κοριτσάκια!!

Έκατσα και διάβασα τα προηγούμενα, πιάστηκα βρε κορίτσια!!

Αρχικά

giota περαστικά και γρήγορα εύχομαι, κουράγια!!

Και συ twinaki μην ανησυχείς, θα είναι κάτι χαζό!!

jas κράτα γερά!!

witch λυπάμαι για το ψαράκι σου........τώρα θα κολυμπάει στον ωκεανό!!

stella welcome back!!

nufi, joy, glorr και olga φιλιαααααααααααα!δε θυμάμαι τι ήθελα να γράψω!

agorakia επιτέλους με τικεράκι!!ωραίο!!

Κάποια θα ξέχασα είμαστε και πολλές!!

φαντάζομαι για ξεκούραση θα είσαστε και θα τα πούμε αύριο!

φιλιαααααααα!

WqqTp3.png

0WUVp3.png

a1UTp2.png

Γύρισα, γύρισα κοριτσάκια!!

Έκατσα και διάβασα τα προηγούμενα, πιάστηκα βρε κορίτσια!!

Αρχικά

giota περαστικά και γρήγορα εύχομαι, κουράγια!!

Και συ twinaki μην ανησυχείς, θα είναι κάτι χαζό!!

jas κράτα γερά!!

witch λυπάμαι για το ψαράκι σου........τώρα θα κολυμπάει στον ωκεανό!!

stella welcome back!!

nufi, joy, glorr και olga φιλιαααααααααααα!δε θυμάμαι τι ήθελα να γράψω!

agorakia επιτέλους με τικεράκι!!ωραίο!!

Κάποια θα ξέχασα είμαστε και πολλές!!

φαντάζομαι για ξεκούραση θα είσαστε και θα τα πούμε αύριο!

φιλιαααααααα!

Που εισαι εσυ βρε? ολα καλα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...