Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!

giota.

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Το τικεράκι σου joy είναι πολύ ωραίο και θα ενημερώνεται καθημερινά. Μάλιστα, είναι και μία καλή ευκαιρία να μπαίνεις στο καφέ μας και να γράφεις γιατί έτσι θα βλέπεις που βρίσκεσαι και θα καταλαβαίνεις ότι ο χρόνος περνάει (ευτυχώς!!!!!). Παντελονάκι πήρες;

Ολγα σωστή σε βρίσκω που κάνεις κράτει. Αλλά και εγώ πεταξα όλα τα σοκολατάκια... μέχρι και το γλυκό βύσσινο εξαφάνισα από τα ντουλάπια!!! Το επόμενο γλυκό μου θα είναι τα 100ml γλυκόζης!!!!!:P

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Καιρός ήταν να το φτιάξω!! Εγώ τρώω γλυκά foul! Δε μου είπε κανεις βέβαια να μην τρώω. Έφτιαξα κορμό! Για να μην τρώω τουλάχιστον γλυκά απέξω!

Δεν έχουμε και κανα νέο απο την glorr!

Ποιος τρώει κορμό;;;;;;;:twisted::twisted::twisted:

Θα πάω να δαγκώσω και εγώ τον κορμό κανενός δέντρου να μου φύγει η ιδέα!!!! Κάτσε joy μου να σε κάνω και εσένα μέλος στη διδυμοδίαιτα να μην έχεις δικαιολογία να τρώς.........

322173ul1svytggs.gif

JhX4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...