Jump to content
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Andreas81 είπε:

Ευχαριστώ πολύ. Το θέμα είναι οτι νιώσαμε ότι ούτε σημασία ανάλογη μας δώσαν ξέροντας πόσο βασανιστήκαμε. Το κέντρο που πήγαμε ήταν σαν ένα εργοστάσιο. Και ο μεγαλογιατρός που εμπιστευτήκαμε άθλιος.  Ξανακούσατε να ξεκινάτε κύκλο διέγερσης και η μόνη αιματολογική εξέταση που μας ζ̌ήτησε να είναι  η ε2 την δεύτερη μέρα? 

Προσωπικά στην δικη σας περίπτωση θα έψαχνα ήδη για άλλο γιατρό που αν δεν μου έκανε το «κλικ» πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία δεν θα ξεκινούσα. Και ο δικός μου γιατρός δεν λέει πολλά πολλά, αλλά ότι κ αν εγώ ρωτήσω απαντάει ξεκάθαρα κ μας κάνει να νιώθουμε σιγουριά. 
      Εγώ βρίσκομαι στην πρώτη διέγερση όποτε δεν έχω πολύ μεγάλη εμπειρία, εμείς κάναμε πρωτόκολλο με ανταγωνιστές που διαρκεί 10 ημέρες. Από την δεύτερη μέρα περιόδου κάναμε ε2 & προγεστερονη. Αντίστοιχα την 6η,8η,10η μαζί με υπέρηχο κ 13η τώρα την Δευτέρα θα κάνουμε ωοληψια. Άλλες κοπέλες κάνουν κ lh, όποτε θεωρώ είναι κ κάπως ανάλογα με τον γιατρό. 
      Όλοι εδώ καταλαβαίνουμε την δυσκολία της απογοήτευσης άσχετα αν δεν έχουμε βρεθεί ΑΚΡΙΒΩΣ στην ίδια θέση έχουμε φάει όλοι τα χαστούκια μας. 
      Ανασυγκροτηθείτε παρτε ανάσα κ ραντεβού σε καποιον άλλο γιατρό που θα σας «κερδίσει» κ θα νιώθετε ασφαλεια !!!

καφεδάκι στα Χανιά

Συντονιστής Org

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

κοιτάζω τα καφε στα χανια και δεν υπάρχει ανθρωπος αλλος?

καμια μητερουλα δεν κυκλοφορει?

κασπερινα,να και αλλη μια !!!!!εδω ειμαι!!!!αντε να μαζευτουμε ξανα σιγα σιγα......μενω Πλατανια....εσυ?

kKhCp3.png

b5ebp2.png

εγω ειμαι χανιωτισα απο μπαμπα, εχω να πάω 2 χρόνια τώρα θα ξαναπαω ομως συντομα σιγουρα.

μου λειπει το κρεας με στακοβουτυρο και η ταβερνα κερατας, (που τωρα δεν ειναι πια όπως παλιά βεβαια αλλα ενταξει)

ωραια τα χανια.

...έγινα επιτέλους και εγώ μια parentholic  το 2012 !!...  Επιτέλους, φυσικά επίσης καθυστερημένα, ξεκινήσαμε και τα  instagram https://www.instagram.com/marybluestyl/  & φυσικα και εδώ https://www.instagram.com/parents.org.gr  &  https://www.instagram.com/parentscafe.gr/ Follow us there too :-) 

Διαφημίσεις

o κερατας ,δεν ξερω πως ηταν παλια,αλλα εχει πολυ καλη ποιοτητα φαγητου αλλα και αρκετο τσιμπημενες τιμες.εμεις παμε μια-δυο φορες το χρονο,αλλα το ευχαριστιομαστε......εχει και κατι γλυκα ρε παιδακι μου,κολαση!ωραια θα ηταν να μενατε κοντιτοτερα ομως,για να συναντιομασταν....κασπερακι ,χελοου,που βρισκεσαι???

kKhCp3.png

b5ebp2.png

• 1 month later...

Διαφημίσεις

Γεια σας κρητικο-μανουλίτσες!Εγώ δεν είμαι από τα Χανιά (γεννήθηκα και μεγάλωσα Αθήνα) αλλά φέτος γέννησα (έχω μια μπεμπούλα 6,5 μηνών) και παντρεύτηκα στα Χανιά, έναν αντάρτη Θερισιανό [ :-) ] και μένω Θέρισο πλέον!

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 1 month later...
  • 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...