Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Mairy1989 είπε:

Θα το κάνω αυτό ναι.Μόλις μηδενίσει η χοριακη έχω σκοπό να ξεκινήσω εξετασεισ.ειχα στο νου και την καμπύλη σακχάρου βέβαια πάντα είχα φυσιολογικό σάκχαρο και γλυκοζιλιωμενη. Αλλα έχεις δίκιο μπορεί να είναι και αυτό.Τα 24mg οιστρογόνα δε σου φαίνονται υπερβολικά ειδικά μετά τη μεταφορά;ειδικά χωρίς πρόβλημα πάχυνσης του ενδομητρίου.μου έχει κολλήσει αυτό ότι μπορεί να παίζει ρόλο.

Τα οιστρογόνα απτήν στιγμή που κάνεις εμφύτευση είναι σωστά. Ούτε προκαλούν αποβολές . Τα mg τα αποφασίζει ο γιατρός ανάλογα τα κιλά το ιστορικό Κτλ. Οπότε για να κανείς εμφύτευση είναι οκ 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

αχ και εγω may μου,γαβαθες μπορω να τρωω!!!!!!!!!!αναλογως τα κεφια μαναρι!!!αλλες φορες κανω ωραια φαγια...αλλες φορες............ουτε ο σκυλος μου δεν τα τρωει!!!!!!!!!!:confused::confused::confused::confused::confused:

Το αποκλείω!!!! Χαχαχαχαχαχα!!

Πάντως τρελαίνομαι να διαβάζω το καθημερινό σου μενού!!

(Εκτός από τις περιόδους που τρέφεσαι μόνο με τόστ κ μίλκο, )

Χαχαχαχαχαχαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το αποκλείω!!!! Χαχαχαχαχαχα!!

Πάντως τρελαίνομαι να διαβάζω το καθημερινό σου μενού!!

(Εκτός από τις περιόδους που τρέφεσαι μόνο με τόστ κ μίλκο, )

Χαχαχαχαχαχαχαχα

Ξεχασες τις παστες και τις ζαμπονοτυροπιτες!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Ξεχασες τις παστες και τις ζαμπονοτυροπιτες!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τις ζαμπονοτυρόπιτες τις θυμόμουν, αλλά πιό πολύ εντύπωση μου χε κάνει ένα συνεχόμενο διαστημα διατροφής με τόστ....

(....έφαγα δυο τοστάκια, μόλις έφτιαξα δυο τόστ, έφαγα το τοστάκι μου.... Χαχαχαχαχαχαχαχα, ) πατουσίτσααααααα, χαβαλέ κάνω εεεε;;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Όλα καλά θα ναι με την Νgn!!! Μάλλον δεν πρόλαβε να μπει!!

Πάντως κορίτσια εγώ στην κόρη μου δεν είχα τόσο αγωνία... Ήμουν πιό ελαφροίσκιωτη!!

Παρεπιπτόντως εδώ κ μία βδομάδα μου "μιλάει" κανονικά η μέσα κόρη!

Όχι δυνατές κλωτσίτσες, αλλά πολυυυυ αισθητές!!

Κι εγω το ιδιο Μay μου εχει αρχισει η επικοινωνια.Καθε φορα που θελει να τον καταλαβω και παιζουμε με κλωτσαει αμυδρα κι οταν δεν του δινω σημασια μου ριχνει δυνατες και πλεον αναγνωριζει και τον αντρα μου!!!!!!!!!

1sh1p2.png

αχαχααχαχαχαχαχααααααααα!!!!κοριτσια κι ομως σας πληροφορω οτι.........εχω να φαω ζαμπονοτυριποτα μιλκο 1 βδομαδα τωρα!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Τις ζαμπονοτυρόπιτες τις θυμόμουν, αλλά πιό πολύ εντύπωση μου χε κάνει ένα συνεχόμενο διαστημα διατροφής με τόστ....

(....έφαγα δυο τοστάκια, μόλις έφτιαξα δυο τόστ, έφαγα το τοστάκι μου.... Χαχαχαχαχαχαχαχα, ) πατουσίτσααααααα, χαβαλέ κάνω εεεε;;;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!θα φαω και ενα τοστακι σε λιγο!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

d.gif

Διαφημίσεις

Κι εγω το ιδιο Μay μου εχει αρχισει η επικοινωνια.Καθε φορα που θελει να τον καταλαβω και παιζουμε με κλωτσαει αμυδρα κι οταν δεν του δινω σημασια μου ριχνει δυνατες και πλεον αναγνωριζει και τον αντρα μου!!!!!!!!!

Σοβαρά ε;;; Τελικά, όσο περνάν οι βδομάδες η επικοινωνία γίνεται συνήθειο και για μας κ για κείνα! Να του βάζεις κ μουσικούλα σιγά σιγά!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ααααααααααααα!!!!συμπεθερα τελεια η σαλαταααααααααα που σου ετοιμαζει ο αντρουλης σου!!!!!!!!!!!!!!

εμενα η τσαπερδωνα μου κρυβεται ωρες ωρες.......!!!τη σκουνταω της μιλαω τιποτα......οποτε θελησει εκεινη!!!!!!!!!!πεισματαρα σαν τον πατερα της!ιχχιχιχιχιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!!!

d.gif

κοπελιες μπλεξαμε τελικα με καινουρια γαλιαντρα!!!!

απαπα βρε νεραιδουλα δεν ξερω τι να πρωτοπαντησω σε ποιο ποστ αλλο που δνε θελαν και αυτες και εχει γιενι τις κολασεως!!;);););););)

λοιπον Εμενα θα την ονομασω Ελενη Αννα

το Ελενη ειναι της πεθερας μου και ενω τον γιο μου τον εβγαλα στον πεθερο μου την πεθερουλα μου την λυπαμαι αλλο εγγονι δεν θα δει απο την αχαηρευτη την κορη της οποτε ας χαρη η καημενη γιαγιακα!

Το Αννα ηθελα να βγαλω την μαμα μου στην αρχη Καλλιοπη αλλα οταν επαθα την ζημια στην 18η εβδ το εταξα στην Αγια Αννα την εβλαβουμουν παντ;α πολυ και επειδη απεκτησε την Παναγια μας σε μεγαλη ηληκια ξερω οτι τα προστατευει τα μωρακια επισης αντι να παρει το ονομα της αλλης της γιαγιας θα παρει της γιαγιας ολου του κοσμου!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...