Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Olive Tree είπε:

Καλησπέρα σας!

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσω διέγερση με meriofert 900 , 300 μονάδες τη μέρα.

Ερώτηση 1: Μετά τη ανασύσταση του φαρμάκου φυλάσσεται ψυγείο ή όχι;  Και για πόσες μέρες; 

Ερώτηση 2: Με τη βελόνα που αναρροφείται το φάρμακο με την ίδια βελόνα γίνεται η έγχυση υποδόρια στην κοιλιά;

Διότι το κουτί έχει μέσα συρριγες 1ml με το βελονάκι, το οποίο είναι κουμπωτό και δεν αλλάζει...

Ευχαριστώ!

Εχω την εντύπωση πως δεν μπαίνει ψυγείο μετά την ανασύσταση. Διάβασε τις οδηγίες και ζήτησε από τον γιατρό σου ή την μαία να σου δωσει λεπτομερείς οδηγίες και να σου δείξει πως κάνεις την ένεση. Νομίζω πως το κουτί μέσα έχει μια προγεμισμενη σύριγγα με το ringer για την ανασύσταση και οι άλλες είναι για να κάνεις την ένεση. Των 150 που έπαιρνα εγώ είχε μια σύριγγα με δύο βελόνες ή μια για την ανασύσταση και η άλλη για να κάνεις την ένεση. 
      Αλλά πρέπει να σου δώσουν λεπτομερείς οδηγίες είτε ο γιατρός είτε η μαία 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

α με τπον μπαρδον συμπεθερα.......σε παρεξηγησαμε!!!!!!!!χεχεεχεεχχε!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περιμένω να με ισιώσουν.......

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μια κ μιλάμε για τρίχες, θες τη γνώμη μου;; Μήν το κάνεις;;

Εκτός και αν το μαλλί αντέξει σύντομα να το ξαναλλάξεις! Σου μιλάω εκπείρας οτι once blond, always blond!!!! 15 χρόνια κάνω ανταύγες πολλές, πλατινέ, και σε αυτά τα χρόνια, δυο φορες το γύρισα στο καστανό.. Η μία τώρα... Ε τό χω μετανιώσει!!! Άσε που όλα τα ρούχα μου δεν πάνε με σκουρα μαλλιά! Τώρα θα τα ξαναανοίξω!

ωχ..μωρε λες may μου....................???να φαω φρικη.............????να κανω καστανες ανταυγες και μετα απο λιγο καιρο ξανθιες ανταυγες....????βασικα να τα εχω απο δω και περα με ανταυγες..........!!!!:confused::confused::confused::confused:

τι μπερδεμα και αυτο....!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Περιμένω να με ισιώσουν.......

ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ μια κ μιλάμε για τρίχες, θες τη γνώμη μου;; Μήν το κάνεις;;

Εκτός και αν το μαλλί αντέξει σύντομα να το ξαναλλάξεις! Σου μιλάω εκπείρας οτι once blond, always blond!!!! 15 χρόνια κάνω ανταύγες πολλές, πλατινέ, και σε αυτά τα χρόνια, δυο φορες το γύρισα στο καστανό.. Η μία τώρα... Ε τό χω μετανιώσει!!! Άσε που όλα τα ρούχα μου δεν πάνε με σκουρα μαλλιά! Τώρα θα τα ξαναανοίξω!

κοιτα που μπηκε στο κλαμπ αυτονων που θελουν να με πεθανουν απο το γελιο ρε εσεις θα κυκλοφορω με σερβιετες ακρατειας πελον λυπηθειτε με!

ακου εκει τα ρουχα δεν πανε με τα μαλια!!!!

εγω ημουν ξανθια εγινα μελαχρινη μαυρο ομως μετ παλι ξανθια μετα παλι μελαχρινη και ξανα τουμπα και πριν μεινω εγγυος εγινα μελαχρινη !!

συμφωνω οτι θα το μετανοιωσεις!!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

ωχ..μωρε λες may μου....................???να φαω φρικη.............????να κανω καστανες ανταυγες και μετα απο λιγο καιρο ξανθιες ανταυγες....????βασικα να τα εχω απο δω και περα με ανταυγες..........!!!!:confused::confused::confused::confused:

μπορεις να κανεις για την ωρα καστανες ανταυγειες λεπτες και πολλες και οταν γεννησεις βλεπουμε για να μην εισαι και σαν τερας ειπαμε το ομπρε ειναι της μοδας αλλα κανει διαβαθμισεις του ξανθου χαχα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Εμένα το μαλλί μου ήταν σά βαμμένο, απλά είχε απειρες λεπτες πλατινέ ανταυγες. Ο λόγος που τώρα είμαι καστανή είναι οτι με είχαν κουράσει- πολύ λεπτοδουλειά- και αποφάσισα να το κάνω ξανθιά βαφή. Ε αυτό με τη ρίζα στο δεκαήμερο δεν το άντεξα!! Όμως το μαλλί έγινε σκατά με τη βαφή κ ετσι το κανα καστανό, να μη μπλέκω με ρίζες- ήμουνα και στο κρεβάτι με την αποκόλληση- και τώρα είμαιωετοιμη να επανέλθω στις ανταυγες μου. Εσύ άμα την παλευεις με λίγο ρίζα, κάνε καλύτερα αυτό που εχεις συνηθίσει! Και γενικά είμαι της άποψης, μην αλλάζεις κατι που σου πάει...

Τριχοσυζήτηση....

78xyp2.png

RUAmp3.png

κοιτα που μπηκε στο κλαμπ αυτονων που θελουν να με πεθανουν απο το γελιο ρε εσεις θα κυκλοφορω με σερβιετες ακρατειας πελον λυπηθειτε με!

ακου εκει τα ρουχα δεν πανε με τα μαλια!!!!

εγω ημουν ξανθια εγινα μελαχρινη μαυρο ομως μετ παλι ξανθια μετα παλι μελαχρινη και ξανα τουμπα και πριν μεινω εγγυος εγινα μελαχρινη !!

συμφωνω οτι θα το μετανοιωσεις!!!!

Μαρη που λες και σύ, μη γελάς!!! Αλήθεια λέω!! Εμένα όλα μου τα ρούχα ειδικά χειμώνα ειναι σκούρα κ με το καστανό ήμουν σα χάρος.

78xyp2.png

RUAmp3.png

Μαρη που λες και σύ, μη γελάς!!! Αλήθεια λέω!! Εμένα όλα μου τα ρούχα ειδικά χειμώνα ειναι σκούρα κ με το καστανό ήμουν σα χάρος.

χαχααχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!Θα με πεθανετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????

Δηλ. εγω που ειμαι μελαχρινη και τα περισσοτερα ρουχα μου ειναι σκουρα να παω να παρω ασπρα?Βρε May μου δεν αντεχωωωωωωωωωω!!!!!!!!

Και μολιε εφαγα και την σαλατα μου!!!!!!!!

1sh1p2.png

Εγω εχω κανει τα παντα.Κατακοκκινο,πλατινε,κορακι και χωρις ασπρες τριχες.Τωρα εχω πεντε εξι.

Απλα μεγαλωνοντας κατεληξα οτι το φυσικο ειναι το καλυτερο και σταματησα.Απλως καμια φορα για νατους δωσω γυαλαδα τα κανω μερικες ανταυγειες ατο χρωμα τους!Επισης ειναι προκα και περα απο δυο φορες,φετος και προπερσι που τα κοψα καρε,παντα ηταν σχεδον μεχρι τη μεση!

Αλλα προκα δεν μπορω νατ α κανω τιποτα!

1sh1p2.png

χαχααχαχαχαααααααααα!!!!!!!!!Θα με πεθανετεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????

Δηλ. εγω που ειμαι μελαχρινη και τα περισσοτερα ρουχα μου ειναι σκουρα να παω να παρω ασπρα?Βρε May μου δεν αντεχωωωωωωωωωω!!!!!!!!

Και μολιε εφαγα και την σαλατα μου!!!!!!!!

Εεεεε άμα σου λέω!!!!!!!!!

Εσύ είσαι πιό "dark τύπος" φαίνεται.... Χαχαχαχαχα

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σου Χριστίνα μου, καλώς σε βρήκα! Κοριτσάκι έχουμε, τη νεραϊδούλα μας! Εγώ ακόμη δεν έχω σχεδόν καθόλου κοιλιά, γι αυτό και δεν το έχουμε πει μέχρι να γίνει η β επιπέδου! Όμως αναπτύσσεται κανονικά η μικρουλα μου! Εσύ τι περιμένεις? πότε έχεις ΠΗΤ?

Και εμείς κοριτσάκι με ΠΗΤ 24/12... δωράκι για τις γιορτές :tongue::tongue::tongue:

Προσπαθούσατε για παιδάκι ή προέκυψε???? Αν προσπαθούσατε φαντάζομαι απογοήτευση κάθε μήνα που θα έβλεπες αίμα!!!

kPAZp2.png

κοπελιες μπλεξαμε τελικα με καινουρια γαλιαντρα!!!!

απαπα βρε νεραιδουλα δεν ξερω τι να πρωτοπαντησω σε ποιο ποστ αλλο που δνε θελαν και αυτες και εχει γιενι τις κολασεως!!;);););););)

λοιπον Εμενα θα την ονομασω Ελενη Αννα

το Ελενη ειναι της πεθερας μου και ενω τον γιο μου τον εβγαλα στον πεθερο μου την πεθερουλα μου την λυπαμαι αλλο εγγονι δεν θα δει απο την αχαηρευτη την κορη της οποτε ας χαρη η καημενη γιαγιακα!

Το Αννα ηθελα να βγαλω την μαμα μου στην αρχη Καλλιοπη αλλα οταν επαθα την ζημια στην 18η εβδ το εταξα στην Αγια Αννα την εβλαβουμουν παντ;α πολυ και επειδη απεκτησε την Παναγια μας σε μεγαλη ηληκια ξερω οτι τα προστατευει τα μωρακια επισης αντι να παρει το ονομα της αλλης της γιαγιας θα παρει της γιαγιας ολου του κοσμου!!!

Γύρισαααα!! Ελένη είναι το όνομά μου!:-D

Ναι είδες, τα βρήκαμε όλες αμέσως!:-D

Μου αρέσουν πολύ τα ονόματα, όπως και το Ελεάννα, αλλά η μικρούλα θα αποφασίσει τελικά, όπως κάνει τα δικά της τόσο καιρό!!:tongue:

Και εμείς κοριτσάκι με ΠΗΤ 24/12... δωράκι για τις γιορτές :tongue::tongue::tongue:

Προσπαθούσατε για παιδάκι ή προέκυψε???? Αν προσπαθούσατε φαντάζομαι απογοήτευση κάθε μήνα που θα έβλεπες αίμα!!!

Ναι το θέλαμε πάρα πολύ αν και δεν έχουμε παντρευτεί ακόμη, του χρόνου, αλλά δεν προσέχαμε καθόλου και η απογοήτευση ήταν μεγάλη κάθε φορά. Βασικά είχα πει τότε πως θα χαλαρώσω και ότι είναι να γίνει θα γίνει, και τελικά έγινε το θαύμα!!:D:D

Κοριτσια μου,μου φτιαχνει ο αντρας μου τρελη σαλατα τωρα!Με μαρουλι κοτοπουλα μπεικον και διαφορα τετοια!Κρουτον κτλ.

Τι καλό άντρα έχεις μποτσάκι μου!:D

Εμένα ο δικός μου τρώει ότι τρώω εγώ γιατί θέλει λέει να τρώει ότι τρώει η κόρη του!! Και ενώ λατρεύει τα κινέζικα, τα έκοψε γιατί δεν μπορώ να τα φάω πλέον χιχι!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...