Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 minutes ago, dimi.tra said:

35 😭 δικιά μου είσαι εσύ 😂

Μωρέ καλά τα λες αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε δυστυχώς. Οπότε ή που θα πάρω ένα λεξοτανίλ να είμαι στην κοσμάρα μου ή που θα μαλώσουμε και θα φύγω κυρία! Δεν είναι φίλη μου. Και η αλήθεια είναι πως δεν κρατάω την γλώσσα μου γενικά. Εχω κ εγώ φίλες που το μόνο που τις απασχολεί είναι τα κιλά που θα βάλουν. Αυτές τις έχω κάνει στην άκρη, δεν θα πάρω ευχαριστώ. Γενικά τις φίλες πιο εύκολα τις διαχειρίζεσαι, άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις δεν μπορείς να αποφύγεις. Εκεί έχω καταλήξει! Μετά από αποτυχημένη εμβρυομεταφορά δεν είναι εύκολο να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, όσο ψύχραιμα και να το έχεις πάρει. 

Γιατι η ενσυναίσθηση είναι ανθρώπινη συμπεριφορά και αφορά όλα τα προβλήματα. Δεν περιμένω να αισθανθεί ο άλλος όπως εγώ αλλά δεν θα πω σε έναν καρκινοπαθή ααα τι κρίμα εγώ δεν έχω τίποτα, μια χαρά είμαι, γερή κράση ή ότι ο θεός θέλει να έχεις καρκίνο (παρόμοιο με το ο θεός ξέρει που τα δίνει τα παιδιά που έχω ακούσει και έγινε χαμουλης)! Ομοίως δεν θα πω σε μια κοπέλα που το μόνο που την απασχολεί είναι τα κιλα της εγκυμοσύνης ότι είναι χοντρή ή ότι αυτή φταίει που τρώει. Μην το λες ενσυναίσθηση πες το απλή ευγένεια ρε αδερφέ. Και στην τελική όπως δεν θέλω ο άλλος να μπει στην θέση μου έτσι δεν θα μπω ούτε εγώ στην δική του. Δεν με νοιάζει πόσο εύκολα έμεινες έγκυος, δεν με νοιάζει κ αν στο πέταξε από δυο μέτρα απόσταση κι έπιασες παιδί, δεν με νοιάζει πόσα κιλά έβαλες, δεν με νοιάζει αν μπορείς ή δεν μπορείς να σηκώσεις βάρος κλπ. 

Δεν περιμένεις ο άλλος να μπει στη θέση σου, αλλά περιμένεις να είναι έστω λίγο πιο διακριτικός όταν ξέρει όλη την κατάσταση με λεπτομέρειες και να μην σου πετάει κοτσάνες στις οποίες θα αντιδράσεις. Το λογικό είναι να αντιδράσεις.
      Και μεταξύ μας το έμεινα έγκυος κατά λάθος είναι μεγάλη κοτσάνα προφανώς δεν υπήρχε αντισύλληψη άρα το ήθελες. Δεν σκόνταψες πάνω σε μια 🍆

Ναι αλλά να σου πω κάτι εμένα δεν μου έχουν πει ποτέ τέτοιες βλακείες. Γιατί? Γιατί ξερουν μάλλον ότι δεν πιάνει. Και δεν έχω φωναξει ούτε έχω τσακωθεί ποτε. Μια φορά μια άγνωστη εννοώ ήταν αδερφή ενός συνεργάτη μου με ρώτησε αν έχω παιδάκια και τις είπα όχι. Και επειδή εκείνη είχε πελαγωσει εκείνη την περίοδο που είχε 3. Μου λέει αχ τι τυχερή πόσο σε ζηλεύω. Εκείνη ζήλευε εμένα. Για γέλια. Ξέρεις τι τις απάντησα. Και δεν νευρίασα ούτε τίποτα με ένα ωραίο χαμόγελο τις λέω εμ και εσύ δεν προσεχές. Δεν ασχολήθηκα δεν Μαυρίσα. Χορέψαμε μετά ήπιαμε γιατί ήμασταν και σε εκδήλωση και μετά από κάνα τριμηνο που έμαθε ότι υπάρχει κάποιο θέμα ήρθε μόνη της και μου είπε ρε σορυ που σου πα αυτό τότε δεν το ήξερα. Και τις είπα δεν υπάρχει θέμα δεν παρεξηγηθηκα. Ήξερα ότι δεν ήξερε. Και όλα καλά. Δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ έτσι το βλέπω. Και ξαναλέω ποτέ πότε ποτέ το τονίζω δεν ήρθε κανένας που να γνωρίζω και να μου είπε το οτιδήποτε. Όχι από αγάπη πιστέψτε με γιατί υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια μου και στον κύκλο μου που θέλουν να νιώθουν ανώτεροι. Και πιστεύω ότι δεν το κάνανε γιατί και να το κάνανε απλά θα βλέπανε ότι δεν με νοιάζει και δεν περνάει αυτό που λένε. 

1 minute ago, Losr said:

Ναι αλλά να σου πω κάτι εμένα δεν μου έχουν πει ποτέ τέτοιες βλακείες. Γιατί? Γιατί ξερουν μάλλον ότι δεν πιάνει. Και δεν έχω φωναξει ούτε έχω τσακωθεί ποτε. Μια φορά μια άγνωστη εννοώ ήταν αδερφή ενός συνεργάτη μου με ρώτησε αν έχω παιδάκια και τις είπα όχι. Και επειδή εκείνη είχε πελαγωσει εκείνη την περίοδο που είχε 3. Μου λέει αχ τι τυχερή πόσο σε ζηλεύω. Εκείνη ζήλευε εμένα. Για γέλια. Ξέρεις τι τις απάντησα. Και δεν νευρίασα ούτε τίποτα με ένα ωραίο χαμόγελο τις λέω εμ και εσύ δεν προσεχές. Δεν ασχολήθηκα δεν Μαυρίσα. Χορέψαμε μετά ήπιαμε γιατί ήμασταν και σε εκδήλωση και μετά από κάνα τριμηνο που έμαθε ότι υπάρχει κάποιο θέμα ήρθε μόνη της και μου είπε ρε σορυ που σου πα αυτό τότε δεν το ήξερα. Και τις είπα δεν υπάρχει θέμα δεν παρεξηγηθηκα. Ήξερα ότι δεν ήξερε. Και όλα καλά. Δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ έτσι το βλέπω. Και ξαναλέω ποτέ πότε ποτέ το τονίζω δεν ήρθε κανένας που να γνωρίζω και να μου είπε το οτιδήποτε. Όχι από αγάπη πιστέψτε με γιατί υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια μου και στον κύκλο μου που θέλουν να νιώθουν ανώτεροι. Και πιστεύω ότι δεν το κάνανε γιατί και να το κάνανε απλά θα βλέπανε ότι δεν με νοιάζει και δεν περνάει αυτό που λένε. 

Ενσυναίσθηση έχουν οι άνθρωποι που έχουν περάσει δυσκολίες. Άνθρωποι που δεν έχουν περάσει δύσκολιες δεν μπορούν να έχουν ενσυναίσθηση 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

may moy αυτο κοιταξα και εγω τωρα.....αυτοματα το βγαζει.............!!!!:confused::confused::confused::confused:

οκ Νεραιδουλα μου!!!!!!!!!!!το αλλαζω!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:[/

89 μέρες μου βγαίνει 17 Νοεμβρίου!!! Α δεν ξέρουν να μετράνε αυτοί οι Αμερικάνοι μου φαίνεται!!!:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

may moy αυτο κοιταξα και εγω τωρα.....αυτοματα το βγαζει.............!!!!:confused::confused::confused::confused:

οκ Νεραιδουλα μου!!!!!!!!!!!το αλλαζω!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:[/

89 μέρες μου βγαίνει 17 Νοεμβρίου!!! Α δεν ξέρουν να μετράνε αυτοί οι Αμερικάνοι μου φαίνεται!!!:tongue:

Ξανακαντο νεραιδουλα μου!!!εμενα μου το εβγαλε σωστα με τη δευτερη!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Μαρηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!Οι μεγαλες στρογγυλες κανατες που εβαζαν παλια το κρασι!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααα!!!!!!!!

Ελεγαν:Kουμπαρα βαλε μια μποτσα κρασι!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!

χαχαχαχα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Εγω εχω κανει τα παντα.Κατακοκκινο,πλατινε,κορακι και χωρις ασπρες τριχες.Τωρα εχω πεντε εξι.

Απλα μεγαλωνοντας κατεληξα οτι το φυσικο ειναι το καλυτερο και σταματησα.Απλως καμια φορα για νατους δωσω γυαλαδα τα κανω μερικες ανταυγειες ατο χρωμα τους!Επισης ειναι προκα και περα απο δυο φορες,φετος και προπερσι που τα κοψα καρε,παντα ηταν σχεδον μεχρι τη μεση!

Αλλα προκα δεν μπορω νατ α κανω τιποτα!

θες να με τρελανεις ε?

λοιπον δεν ειχα ασπρες και εβγαλα 2 την ημερα που πεθανε η μαμα μου στην φρατζα μετα εβγαλα αλλες 3 λιγο ποιο μεσα οταν γεννησα τον γιο μου και τωρα εχω βγαλει στους κροταφους απο μια τουφα λευκες στον καθε κροταφο απο οταν μπηκα στο νοσοκομειο πρωτη φορα και μετα!!!

και ειμαι 29 ουτ εκαν 30 :(:(:(:(:(:(

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσιααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!

Τι ωραια τα τικερακια σας καλεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελα συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!!βαλε και εσυ!!!!να ομορφινει το θεματακι μας!!!!!!!!!!!!

βαλε και καμια φωτο μαρηηηη!!!!!κανενα καρτουν κατι!!!!!

d.gif

θες να με τρελανεις ε?

λοιπον δεν ειχα ασπρες και εβγαλα 2 την ημερα που πεθανε η μαμα μου στην φρατζα μετα εβγαλα αλλες 3 λιγο ποιο μεσα οταν γεννησα τον γιο μου και τωρα εχω βγαλει στους κροταφους απο μια τουφα λευκες στον καθε κροταφο απο οταν μπηκα στο νοσοκομειο πρωτη φορα και μετα!!!

Αχ Μαρία μου τι τραβάς κι εσύ, το άγχος είναι ότι χειρότερο, σε καταλαβαίνω, κι εμείς περάσαμε πολλά τα τελευταία 2 χρόνια με απώλειες, αρρώστιες και άλλα αρνητικά, κι έβγαλα κι εγώ άσπρες τρίχες ξαφνικά και είμαι κι εγώ 29! Ευτυχώς πάνω στην ατυχία μας έχουμε την τύχη να είμαστε γυναίκες και να τα βάφουμε αλλά πάνω απ όλα να είμαστε γυναίκες και να φέρνουμε θαυματάκια στη ζωή!!;)

ελα συμπεθεραααααααααααα!!!!!!!!!!!βαλε και εσυ!!!!να ομορφινει το θεματακι μας!!!!!!!!!!!!

βαλε και καμια φωτο μαρηηηη!!!!!κανενα καρτουν κατι!!!!!

Τι καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????

Δεν μου κοβει της κουτενγκως!!!!!!!!

1sh1p2.png

θες να με τρελανεις ε?

ατιμες στεναχωριες.............:(:(:(:(:(

η αδερφη μου Μαρια μου,απο 23 χρονων ασπρες τριχες....και στεναχωρια που δεν μπορουσε να μεινει εγκυος....και δωστου εξετασεις κτλ....εκανε την πρωτη κορακλα της τελικα με εξωσωματικη ολα καλα!το μαλλι της Παναγιωταρεας!!!!!!!!!!!

ε,η δευτερη ηρθε με κανονικη συλληψη.

τι τραβηξε και η αδερφουλα μου.........ολα καλα ομως...Δοξα το Θεο....

Μαρακι μου...λυπαμαι για τη μανουλα σου.....τεραστια απωλεια.......:(:(:(:(

d.gif

Διαφημίσεις

Τι καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????

Δεν μου κοβει της κουτενγκως!!!!!!!!

βαλε μαρη καμια φωτο!!!πατα πανω στην νεραιδουλα μου που εχω και θα σε βαλει στα γκλιντερ!!!!

d.gif

Χαχαχαχχαχαχαχααχαχαχχαχ εγω γεννηθηκα με τουφα ασπρα μαλλια.....!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα καλα εσυ κοαλακι μου θα μας τρελανεις!!!!!!!χιχιχιχιχχιχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!!σε εχω ικανη!!!!!!!!!

εγω εβγαλα ασπρες τριχες 2-3 στην παλινδρομη κυηση....

και αλλες 4-5 στην αυχενικη διαφανεια που εκανα!!!!!!!μου ειχε φυγει η ψυχη!!!!!!!!!τι ηταν και εκεινο το πραγμα.....?????τι στεναχωρια!!!!!!!????αλλα αφου ολα ηταν καλα,χαλαλι δεν πειραζει!!!!!!!!;););););)

d.gif

αχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα καλα εσυ κοαλακι μου θα μας τρελανεις!!!!!!!χιχιχιχιχχιχιχιχιχ!!!!!!!!!!!!!σε εχω ικανη!!!!!!!!!

εγω εβγαλα ασπρες τριχες 2-3 στην παλινδρομη κυηση....

και αλλες 4-5 στην αυχενικη διαφανεια που εκανα!!!!!!!μου ειχε φυγει η ψυχη!!!!!!!!!τι ηταν και εκεινο το πραγμα.....?????τι στεναχωρια!!!!!!!????αλλα αφου ολα ηταν καλα,χαλαλι δεν πειραζει!!!!!!!!;););););)

αυριο 10 το πρωι εχω τελικα γυναικολογο!!!

οποτε αυριο θα περιμενετε νεα απο εμενα και το μποτσακι!!!

η Ngn κανενα σημειο ζωησ?

ειδες ρε παιδι μου οι στεναχωριες σε καποιους ανθρωπους βγαινουν!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

αυριο 10 το πρωι εχω τελικα γυναικολογο!!!

οποτε αυριο θα περιμενετε νεα απο εμενα και το μποτσακι!!!

η Ngn κανενα σημειο ζωησ?

ειδες ρε παιδι μου οι στεναχωριες σε καποιους ανθρωπους βγαινουν!!

Μαρηηηηηηηηηηηηηη εγω τη στεναχωρια ειχα απο την κοιλια της μανας μου και βγηκα με ασπρη τουφα....?????? χαχαχαχαχαχαχχαχχαχ....!!!!!!!!!!!

f0Wip2.png

2080180emgbdyh6sj.gif

βαλε μαρη καμια φωτο!!!πατα πανω στην νεραιδουλα μου που εχω και θα σε βαλει στα γκλιντερ!!!!

Δεν μπορω μαρηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!

1sh1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...