Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 minutes ago, dimi.tra said:

35 😭 δικιά μου είσαι εσύ 😂

Μωρέ καλά τα λες αλλά κάποια πράγματα δεν μπορούμε να τα αποφύγουμε δυστυχώς. Οπότε ή που θα πάρω ένα λεξοτανίλ να είμαι στην κοσμάρα μου ή που θα μαλώσουμε και θα φύγω κυρία! Δεν είναι φίλη μου. Και η αλήθεια είναι πως δεν κρατάω την γλώσσα μου γενικά. Εχω κ εγώ φίλες που το μόνο που τις απασχολεί είναι τα κιλά που θα βάλουν. Αυτές τις έχω κάνει στην άκρη, δεν θα πάρω ευχαριστώ. Γενικά τις φίλες πιο εύκολα τις διαχειρίζεσαι, άλλες κοινωνικές υποχρεώσεις δεν μπορείς να αποφύγεις. Εκεί έχω καταλήξει! Μετά από αποτυχημένη εμβρυομεταφορά δεν είναι εύκολο να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, όσο ψύχραιμα και να το έχεις πάρει. 

Γιατι η ενσυναίσθηση είναι ανθρώπινη συμπεριφορά και αφορά όλα τα προβλήματα. Δεν περιμένω να αισθανθεί ο άλλος όπως εγώ αλλά δεν θα πω σε έναν καρκινοπαθή ααα τι κρίμα εγώ δεν έχω τίποτα, μια χαρά είμαι, γερή κράση ή ότι ο θεός θέλει να έχεις καρκίνο (παρόμοιο με το ο θεός ξέρει που τα δίνει τα παιδιά που έχω ακούσει και έγινε χαμουλης)! Ομοίως δεν θα πω σε μια κοπέλα που το μόνο που την απασχολεί είναι τα κιλα της εγκυμοσύνης ότι είναι χοντρή ή ότι αυτή φταίει που τρώει. Μην το λες ενσυναίσθηση πες το απλή ευγένεια ρε αδερφέ. Και στην τελική όπως δεν θέλω ο άλλος να μπει στην θέση μου έτσι δεν θα μπω ούτε εγώ στην δική του. Δεν με νοιάζει πόσο εύκολα έμεινες έγκυος, δεν με νοιάζει κ αν στο πέταξε από δυο μέτρα απόσταση κι έπιασες παιδί, δεν με νοιάζει πόσα κιλά έβαλες, δεν με νοιάζει αν μπορείς ή δεν μπορείς να σηκώσεις βάρος κλπ. 

Δεν περιμένεις ο άλλος να μπει στη θέση σου, αλλά περιμένεις να είναι έστω λίγο πιο διακριτικός όταν ξέρει όλη την κατάσταση με λεπτομέρειες και να μην σου πετάει κοτσάνες στις οποίες θα αντιδράσεις. Το λογικό είναι να αντιδράσεις.
      Και μεταξύ μας το έμεινα έγκυος κατά λάθος είναι μεγάλη κοτσάνα προφανώς δεν υπήρχε αντισύλληψη άρα το ήθελες. Δεν σκόνταψες πάνω σε μια 🍆

Ναι αλλά να σου πω κάτι εμένα δεν μου έχουν πει ποτέ τέτοιες βλακείες. Γιατί? Γιατί ξερουν μάλλον ότι δεν πιάνει. Και δεν έχω φωναξει ούτε έχω τσακωθεί ποτε. Μια φορά μια άγνωστη εννοώ ήταν αδερφή ενός συνεργάτη μου με ρώτησε αν έχω παιδάκια και τις είπα όχι. Και επειδή εκείνη είχε πελαγωσει εκείνη την περίοδο που είχε 3. Μου λέει αχ τι τυχερή πόσο σε ζηλεύω. Εκείνη ζήλευε εμένα. Για γέλια. Ξέρεις τι τις απάντησα. Και δεν νευρίασα ούτε τίποτα με ένα ωραίο χαμόγελο τις λέω εμ και εσύ δεν προσεχές. Δεν ασχολήθηκα δεν Μαυρίσα. Χορέψαμε μετά ήπιαμε γιατί ήμασταν και σε εκδήλωση και μετά από κάνα τριμηνο που έμαθε ότι υπάρχει κάποιο θέμα ήρθε μόνη της και μου είπε ρε σορυ που σου πα αυτό τότε δεν το ήξερα. Και τις είπα δεν υπάρχει θέμα δεν παρεξηγηθηκα. Ήξερα ότι δεν ήξερε. Και όλα καλά. Δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ έτσι το βλέπω. Και ξαναλέω ποτέ πότε ποτέ το τονίζω δεν ήρθε κανένας που να γνωρίζω και να μου είπε το οτιδήποτε. Όχι από αγάπη πιστέψτε με γιατί υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια μου και στον κύκλο μου που θέλουν να νιώθουν ανώτεροι. Και πιστεύω ότι δεν το κάνανε γιατί και να το κάνανε απλά θα βλέπανε ότι δεν με νοιάζει και δεν περνάει αυτό που λένε. 

1 minute ago, Losr said:

Ναι αλλά να σου πω κάτι εμένα δεν μου έχουν πει ποτέ τέτοιες βλακείες. Γιατί? Γιατί ξερουν μάλλον ότι δεν πιάνει. Και δεν έχω φωναξει ούτε έχω τσακωθεί ποτε. Μια φορά μια άγνωστη εννοώ ήταν αδερφή ενός συνεργάτη μου με ρώτησε αν έχω παιδάκια και τις είπα όχι. Και επειδή εκείνη είχε πελαγωσει εκείνη την περίοδο που είχε 3. Μου λέει αχ τι τυχερή πόσο σε ζηλεύω. Εκείνη ζήλευε εμένα. Για γέλια. Ξέρεις τι τις απάντησα. Και δεν νευρίασα ούτε τίποτα με ένα ωραίο χαμόγελο τις λέω εμ και εσύ δεν προσεχές. Δεν ασχολήθηκα δεν Μαυρίσα. Χορέψαμε μετά ήπιαμε γιατί ήμασταν και σε εκδήλωση και μετά από κάνα τριμηνο που έμαθε ότι υπάρχει κάποιο θέμα ήρθε μόνη της και μου είπε ρε σορυ που σου πα αυτό τότε δεν το ήξερα. Και τις είπα δεν υπάρχει θέμα δεν παρεξηγηθηκα. Ήξερα ότι δεν ήξερε. Και όλα καλά. Δεν ξέρω ρε κορίτσια εγώ έτσι το βλέπω. Και ξαναλέω ποτέ πότε ποτέ το τονίζω δεν ήρθε κανένας που να γνωρίζω και να μου είπε το οτιδήποτε. Όχι από αγάπη πιστέψτε με γιατί υπάρχουν πολλοί στην οικογένεια μου και στον κύκλο μου που θέλουν να νιώθουν ανώτεροι. Και πιστεύω ότι δεν το κάνανε γιατί και να το κάνανε απλά θα βλέπανε ότι δεν με νοιάζει και δεν περνάει αυτό που λένε. 

Ενσυναίσθηση έχουν οι άνθρωποι που έχουν περάσει δυσκολίες. Άνθρωποι που δεν έχουν περάσει δύσκολιες δεν μπορούν να έχουν ενσυναίσθηση 

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Ρίτσα καλά είμαστε!!! Πήγαμε για μάθημα κολύμβησης σήμερα, αλλά ακυρώθηκε...Παρόλο αυτά καθήσαμε στο λιμάνι για καφε και έπαιξε και η μικρή!

Εγώ είμαι λίγο down...αλλά λόγω περιόδου...έχω και νευρα....αλλά θα έρθω στα ίσα μου σιγά σιγά...

Δηλαδη η Αγελικουλα μας ειναι καλα?

περασε το ποδαρακι τις ε!ε!

Οσο για την περιοδο σε καταλαβαινω και εγω αυτον τον μηνα που ειχα 2 φορες ειχα νευρα,ατονειες ,ζαλαδες.....

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είχα περίοδο 25/2 και μετά 27/3. 27/3 δεν είναι γιατί το μωρό είναι πιο μεγάλο. Με βάση 25/2 ο γιατρός έβγαζε ΠΗΤ 7/12(λογω του ότι ο Φ εβρουάριος είχε 28 μέρες και πρόσθεσε 10 μέρες στο 25). Αλλά η μικρούλα έεμεινε λίγο πίσω στην ανάπτυξη, πιθανόν από το αίμα, κι έτσι προστέθηκαν ακόμη 10 μέρες! Στη β επιπέδου ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μάθουμε σίγουρα!

εσυ ομως ειχες υποτιθεμενη περιοδο και απριλιο και μαιο και ιουνιο και ιουλιο και το καταλαβες τωρα?

σωστα και αυτο ηταν απο ενστικτο ?

δεν το χωραει το μυαλο μου γιαιτ αν ειχα περιοδο εγω μπορει να ειχα φτασει με τν κοιλια τουρλα και να ελεγα οτι απλα παχυνα ξερω γω!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

να παρεις αλουμινονερο απο το φαρμακειο και να βρεξεις μπαμπακι και να το τυλιξεις στο ποδι και μετα με μεβρανη ακι ελαστικο επιδεσμο η κολλητη της μανας μου ηταν ορθοπεδικος με αυτη την συνταγη εχω σωθει πολλες φορες καθωτι στραβη και ατσουμπαλη ολη την ωρα κατι εφτιαχνα μια θλαση μια κακωση κατι να υπαρχε3ι!

η μανα μου ο Θεος να την αναπαυσεις ελεγε μολις μαθω οτι εισαι εγγυος θα σε δεσω σε κρεβατι μεχρι να γεννησεις εσυ εισαι επικυνδηνη!

Α!!!τοσο καλα Μαρακι μου,δηλαδη εσυ ολο επεφτες!!!!

Μαρακι αυτο το πουλανε στα φαρμακεια?

x8yip2.png?0gPNKwlL

εσυ ομως ειχες υποτιθεμενη περιοδο και απριλιο και μαιο και ιουνιο και ιουλιο και το καταλαβες τωρα?

δεν το χωραει το μυαλο μου γιαιτ αν ειχα περιοδο εγω μπορει να ειχα φτασει με τν κοιλια τουρλα και να ελεγα οτι απλα παχυνα ξερω γω!

Ναι Μαράκι μου είχα όλους τους μήνες αλλά εκ των υστέρων που τα έβαλα όλα κάτω, συνηδητοποιήσα πως η μόνη κανονική περίοδος που κράτησε 7 μέρες και με τη ροή που έχω πάντα ήταν του Φεβρουαρίου! Το θέμα είναι πως ούτε πάχυνα ούτε κοιλιά είχα!!:roll: το κατάλαβα τώρα γιατί είχα μόνο 2 μέρες αίμα και πολύ λιγότερη ροή, ενώ τους προηγούμενους μήνες είχα 4-5 μέρες! Μα όταν το έμαθα νόμιζα στην αρχή ότι είμαι απλά έγκυος πχ 5-6 εβδομάδων, με ένα μήνα αίμα, όχι 5!!!!:tongue:

Ρίτσα καλά είμαστε!!! Πήγαμε για μάθημα κολύμβησης σήμερα, αλλά ακυρώθηκε...Παρόλο αυτά καθήσαμε στο λιμάνι για καφε και έπαιξε και η μικρή!

Εγώ είμαι λίγο down...αλλά λόγω περιόδου...έχω και νευρα....αλλά θα έρθω στα ίσα μου σιγά σιγά...

καλα τα περασες χαλαλι σου!!!

τι ειναι ολα αυτα μαρη η αρτα και τα γιαννενα απο γκλιτερ και τικερ!!!!

χαχαχαχα

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Διαφημίσεις

Α!!!τοσο καλα Μαρακι μου,δηλαδη εσυ ολο επεφτες!!!!

Μαρακι αυτο το πουλανε στα φαρμακεια?

ναι και σου προτεινω επειδη ειναι φτηνο αν παρεις ενα λιτρο γιατι κανει για πολλα για μολωπες ,για οιδηματα,για φλεγμωνες!

θα σε ανακουφισει!

ολο πεφτω και στο ισωμα ενα πραγμα!!!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

Επίσης εκ των υστέρων που τα σκέφτομαι όλα από τον Μάρτιο μέχρι τώρα, συνηδητοποιώ αρκετά πράγματα που τα προσπέρασα κατά καιρούς!

Χαχαχαχχαχα ούτε εμένα το χώραγε το μυαλό μου όταν διάβαζα ή ακουγα για τέτοιες περιπτώσεις!! Έλεγα αποκλείεται, δεν γίνονται αυτά! Να τωρα που τα λούστηκα!!

Ναι Μαράκι μου είχα όλους τους μήνες αλλά εκ των υστέρων που τα έβαλα όλα κάτω, συνηδητοποιήσα πως η μόνη κανονική περίοδος που κράτησε 7 μέρες και με τη ροή που έχω πάντα ήταν του Φεβρουαρίου! Το θέμα είναι πως ούτε πάχυνα ούτε κοιλιά είχα!!:roll: το κατάλαβα τώρα γιατί είχα μόνο 2 μέρες αίμα και πολύ λιγότερη ροή, ενώ τους προηγούμενους μήνες είχα 4-5 μέρες! Μα όταν το έμαθα νόμιζα στην αρχή ότι είμαι απλά έγκυος πχ 5-6 εβδομάδων, με ένα μήνα αίμα, όχι 5!!!!:tongue:

μωρε τι καλα σου λεω εχεις γλυτωσει το μισο αγχος και απο εδω και περα Παναγια μου να μην προστεθει αλλο!

εργαζεσαι?

στην κυπρο απο που?

απο Αμμοχωστο ηταν η γιαγια του μπαμπα μου και ο παππους του απο Κερυνια εχουμε καποια 3τοξαδερφα κυπρο αλλα δεν εχουμε συναν τηθει ουτε μιλησει ποτε εγω νοιωθω οτι κυλα κυπριακον αιμα στις φλεβες μου λογω της κατα το ημιση καταγωγης του μπαμπα!

gk4cp3.png

7QUvp2.png

237480sbpovrx874.gif

τι ειναι ολα αυτα μαρη η αρτα και τα γιαννενα απο γκλιτερ και τικερ!!!!

χαχαχαχα

ΓΙΑΤΙ, ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΟΣΑ ΘΕΛΩ, ΘΑ ΒΑΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μωρε τι καλα σου λεω εχεις γλυτωσει το μισο αγχος και απο εδω και περα Παναγια μου να μην προστεθει αλλο!

εργαζεσαι?

στην κυπρο απο που?

απο Αμμοχωστο ηταν η γιαγια του μπαμπα μου και ο παππους του απο Κερυνια εχουμε καποια 3τοξαδερφα κυπρο αλλα δεν εχουμε συναν τηθει ουτε μιλησει ποτε εγω νοιωθω οτι κυλα κυπριακον αιμα στις φλεβες μου λογω της κατα το ημιση καταγωγης του μπαμπα!

Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!

Ναι εργάζομαι σε ραδιοσταθμό στη Λεμεσό, από κει είμαι! Εσύ πριν την εγκυμοσύνη?

Ααα κουμπάρα μου είσαι δλδ!!:tongue: Έχεις έρθει ποτέ εδώ?

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!τωρα μπηκα και εγωωωωωωωω!!!!καλα εισαστε?????εμεις καλα ειμαστε μαμα και κορη,τωρα φαγαμε και ανοιξαμε τα συστηματα!!!!!!εκανα στραπατσαδα σημερα και μαρουλοσαλατα!!!!εφτιαξα και ενα καφεδακι τωρα....και μια χαρα!!!!!

περιμενουμε νεα σημερα απο τα κοριτσια μας ε???????????

η συμπεθερα μου εφυγε???????

ολα τελεια θα ειναι σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!θα περιμενουμε νεααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

ναι και σου προτεινω επειδη ειναι φτηνο αν παρεις ενα λιτρο γιατι κανει για πολλα για μολωπες ,για οιδηματα,για φλεγμωνες!

θα σε ανακουφισει!

ολο πεφτω και στο ισωμα ενα πραγμα!!!

Ε!!οχι δα και στο ισομα βρε Μαρακι μου!!!!

Τσουχτρες μου σας χαιρεταω,παω για μπανακι, θα τα πουμε το βραδακι!!!!

Φιλακιαααα!! σεεεε!! ολεςςςς!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλησπερα κοριτσιαααα!!!!!!!τωρα μπηκα και εγωωωωωωωω!!!!καλα εισαστε?????εμεις καλα ειμαστε μαμα και κορη,τωρα φαγαμε και ανοιξαμε τα συστηματα!!!!!!εκανα στραπατσαδα σημερα και μαρουλοσαλατα!!!!εφτιαξα και ενα καφεδακι τωρα....και μια χαρα!!!!!

περιμενουμε νεα σημερα απο τα κοριτσια μας ε???????????

η συμπεθερα μου εφυγε???????

ολα τελεια θα ειναι σε ολες!!!!!!!!!!!!!!!!θα περιμενουμε νεααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα πατουσίτσα μου και μπουμπού! Καλή χώνεψη να έχετε! Κι εμείς φάγαμε πριν λίγο κοτόπουλο πανέ και μια σαλάτα με απ όλα μέσα και χωνεύουμε!

Η συμπεθέρα σου πιθανόν να βλέπει τον γιόκα της τώρα!:):):)

Καλημέρα κορίτσια μου και από δω!!!!

Χθες δεν είχα καθόλου intrernet και κατάφερα να μπω τώρα!!!

Πήγα χθες και έκανα καρδιοτοκογράφημα και βγήκε πολύ καλό. Αύριο θα ξαναπάω στο νοσοκομείο να κάνουμε υπέρηχο.

Εσείς????? Πωπω 3 ώρες πάλι θα διαβάζω τα νέα σας!!!

Φιλιά!

τελεια ngn μου!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

γιουπιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Ε!!οχι δα και στο ισομα βρε Μαρακι μου!!!!

Τσουχτρες μου σας χαιρεταω,παω για μπανακι, θα τα πουμε το βραδακι!!!!

Φιλακιαααα!! σεεεε!! ολεςςςς!!

Κάνε μια βουτιά και γι μας Ρίτσα μου! Φιλιά!!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...