Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σε όλες,

Με λένε Μαίρη είμαι 35 χρονών και ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μου με την εξωσωματική και να ζητήσω τη γνώμη σας για την κατάσταση μου, μιας και νιώθω ότι χρειάζομαι μια γνώμη από άτομα που ίσως έχουν περάσει κάτι παρόμοιο.

Έχω κάνει τρεις εμβρυομεταφορές:1η (Σεπτεμβρίος 2024): Επιτεύχθηκε εμφύτευση τους ενός εμβρύου αλλά είχα παλίνδρομη στις 5 εβδομάδες.2η (Ιανουάριος): Αποτυχία εμφύτευσης.3η (Μάρτιος): Και πάλι εμφύτευση του ενός με παλίνδρομη κύηση στις 6 εβδομάδες.Σε όλες τις προσπάθειες έγινε μεταφορά δύο βλαστοκύστεων ΑΒ ποιότητας. Από τα 8 έμβρυα που είχαμε, μένουν πλέον 2 στην κατάψυξη.Η εξωσωματική είναι η μόνη μας επιλογή, καθώς ο σύζυγος μου αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και είχαμε καταψύξει σπέρμα πριν 4 χρόνια.

Μετά την τελευταία αποβολή νιώθω χαμένη και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω.

Από πλευράς μου σε όσα έχουμε ελέγξει δεν υπάρχει κάποιο γυναικολογικό θέμα, οι ορμόνες μου είναι καλές, έχω κάνει διαγνωστική υστεροσκόπηση και βιοψία ενδομητρίου και όλα είναι καθαρά,έχω φυσιολογικό βάρος, ασκούμαι συστηματικά, ο θυρεοειδής μου έχει ελεγχθεί και δεν έχω πρόβλημα με το πάχος του ενδομητρίου. Προσέχω τη διατροφή μου,δεν καπνίζω και δεν πίνω αλκοόλ.

Στις εμβρυομεταφορές ξεκινάω οιστρογόνα τη δεύτερη μέρα του κύκλου,την 7η μέρα συνήθως κάνω υπέρηχο και ήταν και στις 3 μεταφορές το ενδομήτριο παχύ και τη δέκατη μέρα ξεκινάω προγεστερόνη. Οιστρογόνα παίρνω 12 mg τη μέρα πριν τη μεταφορά και ανεβάζει στα διπλασιάζει στα 24 mg μετά τη μεταφορά.αυτό με έχει προβληματίσει τελευταία. Επίσης παίρνω προληπτικά Σαλοσπίρ και αντιπηκτική ένεση.Έχει κάνει κάποια παρόμοιο πρωτόκολλο;

συγγνώμη για το τεράστιο μήνυμα απλά ήθελα να συνοψίσω όσα περισσότερα μπορώ για να δώσω καλύτερη εικόνα. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια! 
      Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα!☺️

θα γινουμε μανουλες το 2013!!!!!!!!

patoysitsa

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 29,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• μποτσακι

4472

• Koalaki

4262

• Ηλιοβασίλεμα

3356

• patoysitsa

2658

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και γω κοριτσια βγαινω για καμια ωριτσα!!!!!!παω να συνεχισω το παζλ με τον αντρουκο μου!!!!δεν ασχοληθηκαμε σημερα!!!!!!

Ηρθες στη ζωη μας ΜΑΓΟΥΛΙΤΣΑ ΜΟΥ,στις 05/12/2013

ΣΕ ΛΑΤΡΥΟΥΜΕ ΠΕΙΝΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!!!

d.gif

Καλησπερα κοριτσια μου!

Τι κανετε?

Εγω δεν μπορω να σταματησω να κλαιω.Εφυγε σημερα ο αδερφουλης μου,η τελευταια μερα που τον ειδα.Την αλλη Δευτερα φευγει Γερμανια.Ακομη δεν μπορω να το συνειδητοποιησω.Επαιξε τοσο πολυ με την μικρη,πηγαμε μαζι και την κοινωνησαμε.Ευχομαι να τον ξαναδω συντομα.:(

Μαρακι μου γεια σου....

Μην κλαις μαναρακι μου....ολα καλα θα πανε για τον αδερφουλη σου...

Η Δημητρουλα κοινωνησε....εκατσε η' εκλαιγε;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

Καλό περπάτημα Μποτσακι!

Πατουσιτσα κοίτα μην μπερδευτεις με τα κομματια και σε ψάχνουμε!

Αγορομαμυ μου προσπαθώ να τα βάζω όλα σε μια σειρά γιατί αλλιώς μπερδευομαι! Αλλά γενικώς μου αρέσει να εχω ένα πρόγραμμα γιατί όταν τα έχεις όλα "χύμα" ανακατεύονται..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Διαφημίσεις

Κολακι μου,καλα εισαι??????η Μαριαννα μας καλα???????ππωπωπωπωπωωωωωωωωωωω!!!!!!μαρηηηηηηηηηηηηηη φαγαρα ειχατε σημεραααααααααα!!!!!!!εβρεξε σημερα εκει?εδω το παει....αλλα ακομη δεν.....αρκετη ψυχρα!!!!

Συμπεθερα μουυυ!!!!!!!!!!!!μην αγχεσαι καθολου!!!!!ο μπεμπακος μας εινα μια χαρουλααααα!!!!!!!!ολοκληρος παιδαρος θα γινει!!!!!!θα πατε αυριο θα σε δει ο ντοκτορ ολα καλα θα ειναι και μετα θα πατε για τα πρωτα ψωνια!!!!εκει να δεις χαρααααα!!!!!

εχεις 1 μηνα να δεις τον μπεμπακο σου για αυτο εχεις αγχος!!!και εγω ετσι ημουν!!!!δεν θυμασαι????μες το αγχος!!!!!!

αγορομαμμυ μου,καλα εισαι???ο Δημητρακης μας καλα ειναι?????

μη φοβασαι καθολου!!!!!!!!!ολα θα πανε τελειαααααααα!!!!!!!!!

Ριτσακι μου,καλησπεραααα!!!!καλα εισαι μαναρι?????δεν σου εχει ερθει κανονικη ροη δλδ ετσι??

Μαρακι μου σαλονικο!!!!μη στεναχωριεσαι μια χαρα θα ειναι ο αδερφουλης σου!!!ευτυχισμενος καλοτυχος και υγιεις να ειναι!!!!!θα ξαναερθει και θα πγαινεται και εσεις!!!αντε βρε!!!!κοσμογυρισμενη θα εισαι!!!!!!!!!

may μου,καλησπερααααααα!!!!αυριο περιμενουμε τα αποτελεσματα ναι??????????

ελλη μου καλησπερα!καλα εισαι?ο μοεμπακος σου καλα????

κουμπαραααααααααααα!!!!!!!!!!!πυ σαι μαρηηηηηηηηη?????η Αγγελικουλα μας καλα ειναι???????????

Γεια σου patoysitsa μου τελικα μου ηρθε κανοικη ροη τωρα...ουφ!!

Αντε επιτελους.....:o.

Εσυ τι κανεις patoysitsa μου ...καλα εισαι;;

x8yip2.png?0gPNKwlL

ναιιιι τι να σου πω! μεγαλα νουμερα ειναι εδω κατω Μαρακι. Σκληροπυρηνικοι να πουλησουν καμια μαγκια, να καπνισουν μαυρο, να ρουφιανευει ο ενας τον αλλο... πολυυυυ καλοι ανθρωποι ειμαστε εδω κατω!! Εχουμε και τα καλα μας αλλα γενικα μη φανταστεις κατι ιδιαιτερο! Ο Αρναουτογλου καλε πως και δεν πηγε σε κανενα αλλο καναλι ο καημενος? και εμεις τον βλεπαμε στην ετ3!

Ελλη μου μπραβο!!! Ο προγραμματισμος σου προσφερει σιγουρια και σου αφηνει το χρονο να σκεφτεις πιο σημαντικα θεματα!!

Αγορομαμμυ μου πως εισαι;;

Εμενα μου ηρθε η Ακατανομαστη και καπως ηρεμησα ουφ!!

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Ελλη μου τσαααα!! ηρθααααα!!

Τι μου κανεις;;;

Εχουμε καιρο να τα πουμε εμεις ε;;

Ναι ναι! Καιρό έχουμε να τα πούμε.. Τι κάνεις;; Εμένα το στομάχι μου δεν ηρέμησε με το τσάι.. Πολύ καουρα ρε παιδί μου. Μέχρι το λαιμό..

US9jp2.png

333568w4bz5e9yge.gif

Κοριτσάκια μου γειά σας!!! Περασαμε πολύ ωραία στη βάφτιση!! Είχε δύο ανιματέρ που απασχολήσαν τα παιδάκια μας, ήταν και πολλά, και δε μας ενόχλησαν καθόλου, φάγαμε με την ησυχία μας!! Τη Βασιλική την έβαψαν πριγκιπισσα και κοκορευόταν η γλυκούλα μου!! Φάγαμε τον άμπακο και ησυχάσαμε και στο τέλος σερβίραν λουκουμάδες με παγωτό και μας αποτελείωσαν.. Χαχαχα!!!

ΡΙΤΣΑΚΙ μου ήρθε η ακατανόμαστη αλλά θα ηρεμήσεις τώρα!! Και μια από αυτές θα είναι και η τελευταία της επίσκεψη, αιντε αίντε!!

ΑΓΟΡΟΜΑΜΜΥ μου, σωστά αποφάσισες κορίτσι μου! Σε κυρίευσε πανικός όσο ναναι και θόλωσες. Θα ρωτήσει το μποτσάκι μας αύριο και μετά την Τετάρτη θα ξεμπερδέψεις κοριτσάκι μου!

ΜΑΡΑΚΙ ΒΟΡΙΝΟ, αν και διάβασα την ιστορία με τον αδερφούλη σου και τα παρελκόμενα, κατανοώ απόλυτα τη στεναχώρια σου γιατί και μένα όταν έφυγε η αδερφή μου για Γερμανία το 2008, έκλαιγα απαρηγόρητη. Έλειψε 4 χρόνια και κάθε φορά που ερχόταν Ελλάδα και ξανάφευγε έκλαιγα σα να ήταν η πρώτη φορά.. Πήγα όμως 3 φορές και άμα δεν είχα γεννήσει κιόλας θα είχα πάει και άλλες! Στο Βερολίνο ήταν, εσένα;

ΜΠΟΤΣΑΚΙ μου, καλή επιτυχία στο γιατρό αύριο!! Όλα καλά θα πάνε, μην ακούω περιττά άγχη!! Στην κατάστασή μας απαγορεύονται!!

Η ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΑ τί κάνει;; Φτιάχνει πάζλ;; Βρε Πατουσίτσα έχεις μαρουλόκήπο σπίτι σου;; Κάθε μέρα μαρουλοσαλάτα τρώς!! Χαχαχα!! Όχι τίποτε άλλο, σε ζηλευύω γιατί λατρεύω το μαρούλι!!

ΚΟΑΛΑΚΙ, ΕΛΛΗ καλά είστε;;

Το ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ακόμα στη βάφτιση είναι;;

ΜΑΡΘΑ καλωσόρισες και με το καλό τα διδυμάκια σου!! Τί συμβαίνει και είσαι με τον ορό;; Εύχομαι κάτι απλό και να μην ταλαιπωρείσαι!!

ΚΟΑΛΑΚΙ τί κάνεις εσύ και η φουρτούνα σου;;

78xyp2.png

RUAmp3.png

Ριτσακιιιιιι ηρθε η ατιμη ε?? αφου νιωθεις καλυτερα παλι καλα, ανακουφιση ε!!!

Μay μου ναι ηρεμησα αρκετα. Ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια ειμαι... τι κανει η μπουμπου σου??

to1Np2.png

KCkop2.png

Ναι ναι! Καιρό έχουμε να τα πούμε.. Τι κάνεις;; Εμένα το στομάχι μου δεν ηρέμησε με το τσάι.. Πολύ καουρα ρε παιδί μου. Μέχρι το λαιμό..

Καλα ειμαι Ελλη μου...

Καουρες....ε!!..το μπεμπε ειναι ζωηρο....:mrgreen:.

x8yip2.png?0gPNKwlL

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...